جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۶
  • ۱۲:۰۰
  • 2,445
تارت سیب به شکل گل رز

تارت سیب فرانسوی به شکل گل رز

این تارت سیب واقعا ظاهر زیبایی دارد. تارتی که با سیب‌های برش زده به شکل یک گل رز درآمده است (درست کردن آن بسیار ساده‌تر از آن چیزی است که شما فکر می‌کنید). آب میوه با طعم دارچین و شکر که روی برشهای سیب را می‌پوشاند روی خمیری نرم از کره قرار دارد. شما حتما عاشق این تارت سیب گل رز خواهید شد و نمی‌توانید در برابر وسوسه درست کردن آن مقاومت کنید.

من در مورد نامگذاری این دسر تردید داشتم که آن را چه بنامم؛ تارت، پای سیب یا شاید هم اسکونز سیب. بنابراین چون از لحاظ ظرافت و زیبایی شبیه به تارت بود آن را تارت سیب نامیدم.

این تارت واقعا زیبا، دوست داشتنی و شگفت انگیز است و دستورالعمل آن هم بسیار ساده است و در عین حال بسیار ارزان برای شما تمام می‌شود. طراحی گل رز (البته ممکن است شبیه گل کوکب هم باشد) باعث ظاهر خیره کننده آن شده است. بنابراین شما می‌توانید از آن در مهمانی‌هایتان هم استفاده کنید به خصوص وقتی که زمانی برای درست کردن دسرهای وقت گیر ندارید و درست همان لحظه تارت سیب به کمک شما می‌آید.تارت سیب به شکل گل رز

روش تنبلانه: اگر زمان زیادی برای درست کردن این دسر ندارید، می‌توانید تمام سیب‌های شکری را به صورت یکسان روی سطح ظرف بگذارید و بپزید، تارت شما باز هم خوشمزه خواهد بود.

تارت سیب فرانسوی به شکل گل رز

مواد لازم برای خمیر تارت سیبتارت سیب به شکل گل رز

۱ و ۱/۲ پیمانه آرد همه کاره (۱۸۶ گرم)

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱/۲ پیمانه (۸ قاشق غذاخوری) کره بدون نمک، سرد

۱ عدد تخم مرغ بزرگ، سرد باشد و با یک چنگال بهم بزنید

۱/۳ پیمانه خامه سنگین و سرد

مواد لازم برای فیلینگ سیب

۳ عدد سیب متوسط گرانی اسمیت، پوست گرفته و نازک برش زده

۱/۴ پیمانه شکر سفید

۱ قاشق چایخوری پودر دارچین

۱ و ۱/۲ کره بدون نمک برای روی مواد

وسایل لازم

دستک خمیر یا مخلوط کن کن دستی خمیر

کاسه مخلوط

قالب گرد کمربندی ۹ اینچی

طرز تهیه تارت سیب به شکل گل رز

  1. فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و یک قالب کمربندی گرد را چرب کنید. ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد را الک کرده و با ۱/۴ پیمانه شکر، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر مخلوط کنید و بهم بزنید. ۱/۲ پیمانه کره سرد قالبی را تکه تکه کرده و داخل آرد بریزید و با استفاده از یک مخلوط کن خمیر (دستک خمیر) برای ۱ تا ۲ دقیقه مخلوط کنید یا تا زمانی که کره به شکل قطعاتی به اندازه نخود در بیاید.تارت سیب به شکل گل رز
  2. در یک کاسه کوچک، ۱ عدد تخم مرغ بزرگ را با یک چنگال خوب بهم بزنید. ۱/۳ پیمانه خامه را به آن اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا زمانی که کاملا مخلوط شود. مخلوط تخم مرغی را روی مخلوط آرد بریزید و با یک قاشق تا زمانی که با هم کمی مخلوط شوند بهم بزنید. زیاد بهم نزنید. خمیر را که حالت کپه‌ای و ناصاف دارد در قالب گرد کمربندی بریزید و آن را به طور یکنواخت در کف قالب پخش کنید (اگر کاملا یکسان در کف پخش نشد مشکلی نیست اما سعی کنید آن را در لبه‌های قالب هم پخش کنید تا از خارج شدن آب سیب جلوگیری کنید).تارت سیب به شکل گل رز
  3. سیبهای سبز را پوست کنده، هسته بگیرید و خیلی نازک برش بزنید (قطری حدود ۱/۱۶ اینچ). برشهای سیب را به یک کاسه مخلوط بزرگ انتقال دهید. در یک کاسه کوچک، ۱/۴ پیمانه شکر و ۱ قاشق چایخوری دارچین را مخلوط کرده سپس روی سیبها بریزید و آرام بهم بزنید تا ترکیب شوند.تارت سیب به شکل گل رز
  4. بلافاصله برشهای سیب را در خمیر بریزید به این صورت که از لبه شروع کنید و برشهای سیب را مثل تصویر کنار هم بچینید به طوری که هر برش سیب نیمی از برش قبلی خود را بپوشاند. برای لایه بعدی باید ورقه‌های سیب را طوری بچینید که یکی در میان با ردیف قبل باشد یعنی لبه سیب رج قبل در میانه سیب رج بعدی قرار گیرد تا شکل زیبایی به خود بگیرد تا وقتی که تنها ۱/۲ اینچ فضا در مرکز وجود داشته باشد. در این موقع، ۳ لایه از باریک‌ترین برشهای سیب را به شکل یک نوار کنار هم بچسبانید و آنها را گرد کنید تا شکل گل رز شود سپس این گلچه را در مرکز گل رز سیبی قرار دهید. روی این تارت گل رز را ۱/۲ قاشق غذاخوری کره بریزید و قالب کیک را روی یک سینی فر فویل گرفته بگذارید تا آب سیب خارج شده از آن در فر نریزد سپس به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت یا همان ۱۹۰ درجه سانتی گراد بپزید.تارت سیب به شکل گل رز

حالا تارت سیب گل رز شما آماده است.تارت سیب به شکل گل رز

نکته: شما می‌توانید آب سیبی را که از این مخلوط موقع پختن خارج می‌شود دور بریزید یا آن را روی تارت سیب بپاشید. این آب سیب روی مزه تاثیر نخواهد گذاشت اما اگر آن را اضافه کنید بیشتر آن از ته ظرف خارج خواهد شد.تارت سیب

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: natashakitchen

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
885
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,245
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
4,148
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,162
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
4,420
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
1,601

مقالات سلامت

خواص آویشن
خواص آویشن گیاهی ضد ویروس با فواید فراوان طبی و حتی درمان سرطان
62
تست فریتین
تست فریتین آزمایش خون؛ مقدار نرمال و درمان وضعیت غیر نرمال
228
خواص گیاه گزنه
گیاه گزنه ؛ خواص، روشهای استفاده و شیوه های مقابله با گزش گیاه
480
معرفی بیماری آنفولانزا
بیماری آنفولانزا و نگاهی به ویژگی ها و راههای غلبه بر این بیماری
385
درماتیت سبوره
درماتیت سبوره (شوره سنگین)، علائم و انواع روشهای درمان طبی و خانگی
407
رینوفیما
رینوفیما چیست و چگونه درمان می‌شود؟
1,133

مقالات آشپزی

نان تورتیلا خانگی
نان تورتیلا خانگی با آرد گندم، بدون نیاز به فر و مخمر
705
شیرینی کانولی
شیرینی کانولی ؛ شیرینی ایتالیایی صدفی با مغزی پنیر و شکلات
294
موس شکلات
بهترین موس شکلات با طعمی عالی و بافتی لطیف
352
رولت کدو حلوایی
رولت کدو حلوایی با طعم و رنگی عالی برای مهمانی‌های گرم زمستانه
502
کاری مرغ
طرز تهیه خورش کاری مرغ به دو روش و شرح کامل ادویه مخصوص
900
مافین کدو
مافین کدو حلوایی با رنگ زیبا برای صبح‌های سرد زمستان
768

مقالات تغذیه

تغذیه در سفر
آنچه باید درباره تغذیه در سفر بدانیم
161
خرما
۵ خاصیت اثبات شده مصرف خرما که بدون شک باید با آن‌ها آشنا شد
146
بهترین و بدترین رژیم غذایی برای قلب
بهترین و بدترین رژیم غذایی برای قلب و عروق کدام هستند؟
251
خواص لبو
خواص لبو (ریشه چغندر) و عوارض آن بر پایه تحقیقات علمی و روشهای استفاده
264
معرفی خواص مولیبدنوم
خواص مولیبدنوم و معرفی چند مورد شگفت انگیز از این خواص
849
میوه پوملو
میوه پوملو (گریپ فروت چینی) و معرفی فواید شگفت انگیز مصرف آن
780