جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۶
  • ۱۲:۰۰
  • 1,144
تارت سیب به شکل گل رز

تارت سیب فرانسوی به شکل گل رز

این تارت سیب واقعا ظاهر زیبایی دارد. تارتی که با سیب‌های برش زده به شکل یک گل رز درآمده است (درست کردن آن بسیار ساده‌تر از آن چیزی است که شما فکر می‌کنید). آب میوه با طعم دارچین و شکر که روی برشهای سیب را می‌پوشاند روی خمیری نرم از کره قرار دارد. شما حتما عاشق این تارت سیب گل رز خواهید شد و نمی‌توانید در برابر وسوسه درست کردن آن مقاومت کنید.

من در مورد نامگذاری این دسر تردید داشتم که آن را چه بنامم؛ تارت، پای سیب یا شاید هم اسکونز سیب. بنابراین چون از لحاظ ظرافت و زیبایی شبیه به تارت بود آن را تارت سیب نامیدم.

این تارت واقعا زیبا، دوست داشتنی و شگفت انگیز است و دستورالعمل آن هم بسیار ساده است و در عین حال بسیار ارزان برای شما تمام می‌شود. طراحی گل رز (البته ممکن است شبیه گل کوکب هم باشد) باعث ظاهر خیره کننده آن شده است. بنابراین شما می‌توانید از آن در مهمانی‌هایتان هم استفاده کنید به خصوص وقتی که زمانی برای درست کردن دسرهای وقت گیر ندارید و درست همان لحظه تارت سیب به کمک شما می‌آید.تارت سیب به شکل گل رز

روش تنبلانه: اگر زمان زیادی برای درست کردن این دسر ندارید، می‌توانید تمام سیب‌های شکری را به صورت یکسان روی سطح ظرف بگذارید و بپزید، تارت شما باز هم خوشمزه خواهد بود.

تارت سیب فرانسوی به شکل گل رز

مواد لازم برای خمیر تارت سیبتارت سیب به شکل گل رز

۱ و ۱/۲ پیمانه آرد همه کاره (۱۸۶ گرم)

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱/۲ پیمانه (۸ قاشق غذاخوری) کره بدون نمک، سرد

۱ عدد تخم مرغ بزرگ، سرد باشد و با یک چنگال بهم بزنید

۱/۳ پیمانه خامه سنگین و سرد

مواد لازم برای فیلینگ سیب

۳ عدد سیب متوسط گرانی اسمیت، پوست گرفته و نازک برش زده

۱/۴ پیمانه شکر سفید

۱ قاشق چایخوری پودر دارچین

۱ و ۱/۲ کره بدون نمک برای روی مواد

وسایل لازم

دستک خمیر یا مخلوط کن کن دستی خمیر

کاسه مخلوط

قالب گرد کمربندی ۹ اینچی

طرز تهیه تارت سیب به شکل گل رز

  1. فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و یک قالب کمربندی گرد را چرب کنید. ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد را الک کرده و با ۱/۴ پیمانه شکر، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر مخلوط کنید و بهم بزنید. ۱/۲ پیمانه کره سرد قالبی را تکه تکه کرده و داخل آرد بریزید و با استفاده از یک مخلوط کن خمیر (دستک خمیر) برای ۱ تا ۲ دقیقه مخلوط کنید یا تا زمانی که کره به شکل قطعاتی به اندازه نخود در بیاید.تارت سیب به شکل گل رز
  2. در یک کاسه کوچک، ۱ عدد تخم مرغ بزرگ را با یک چنگال خوب بهم بزنید. ۱/۳ پیمانه خامه را به آن اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا زمانی که کاملا مخلوط شود. مخلوط تخم مرغی را روی مخلوط آرد بریزید و با یک قاشق تا زمانی که با هم کمی مخلوط شوند بهم بزنید. زیاد بهم نزنید. خمیر را که حالت کپه‌ای و ناصاف دارد در قالب گرد کمربندی بریزید و آن را به طور یکنواخت در کف قالب پخش کنید (اگر کاملا یکسان در کف پخش نشد مشکلی نیست اما سعی کنید آن را در لبه‌های قالب هم پخش کنید تا از خارج شدن آب سیب جلوگیری کنید).تارت سیب به شکل گل رز
  3. سیبهای سبز را پوست کنده، هسته بگیرید و خیلی نازک برش بزنید (قطری حدود ۱/۱۶ اینچ). برشهای سیب را به یک کاسه مخلوط بزرگ انتقال دهید. در یک کاسه کوچک، ۱/۴ پیمانه شکر و ۱ قاشق چایخوری دارچین را مخلوط کرده سپس روی سیبها بریزید و آرام بهم بزنید تا ترکیب شوند.تارت سیب به شکل گل رز
  4. بلافاصله برشهای سیب را در خمیر بریزید به این صورت که از لبه شروع کنید و برشهای سیب را مثل تصویر کنار هم بچینید به طوری که هر برش سیب نیمی از برش قبلی خود را بپوشاند. برای لایه بعدی باید ورقه‌های سیب را طوری بچینید که یکی در میان با ردیف قبل باشد یعنی لبه سیب رج قبل در میانه سیب رج بعدی قرار گیرد تا شکل زیبایی به خود بگیرد تا وقتی که تنها ۱/۲ اینچ فضا در مرکز وجود داشته باشد. در این موقع، ۳ لایه از باریک‌ترین برشهای سیب را به شکل یک نوار کنار هم بچسبانید و آنها را گرد کنید تا شکل گل رز شود سپس این گلچه را در مرکز گل رز سیبی قرار دهید. روی این تارت گل رز را ۱/۲ قاشق غذاخوری کره بریزید و قالب کیک را روی یک سینی فر فویل گرفته بگذارید تا آب سیب خارج شده از آن در فر نریزد سپس به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت یا همان ۱۹۰ درجه سانتی گراد بپزید.تارت سیب به شکل گل رز

حالا تارت سیب گل رز شما آماده است.تارت سیب به شکل گل رز

نکته: شما می‌توانید آب سیبی را که از این مخلوط موقع پختن خارج می‌شود دور بریزید یا آن را روی تارت سیب بپاشید. این آب سیب روی مزه تاثیر نخواهد گذاشت اما اگر آن را اضافه کنید بیشتر آن از ته ظرف خارج خواهد شد.تارت سیب

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: natashakitchen

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

آرایش به سبک سلنا گومز ستاره محبوب و پرطرفدار
آرایش به سبک سلنا گومز ستاره محبوب و پرطرفدار
364
مدل‌های جدید مو که در سال 2019 محبوب و پرطرفدار هستند
مدل‌های جدید مو که در سال ۲۰۱۹ محبوب و پرطرفدار هستند
365
مهم‌ترین نکات مراقبت پوست برای خانم‌های بالای سی سال
مهم‌ترین نکات مراقبت پوست برای خانم‌های بالای سی سال
390
نکات مهم آرایشی که تنها سلبریتی‌ها از آن‌ها آگاه هستند
نکات مهم آرایشی که تنها سلبریتی‌‌ها از آن‌ها آگاه هستند
499
رنگ‌های زیبای زمستانی برای آرایش ناخن‌های شما در این فصل
رنگ‌های زیبای زمستانی برای آرایش ناخن‌های شما در این فصل
327
با روش‌های جدید مراقبت پوستی در سال 2019 آشنا شوید
با روش‌های جدید مراقبت پوستی در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
468

مقالات سلامت

رفع جوش سرسفید
بهترین روشهای رفع جوش سرسفید چرکی و پیشگیری از آن
39
معرفی داروی کوازپام
داروی کوازپام و نگاهی جامع به تاثیرات و ویژگی های این دارو
66
تست ویتامین D آزمایش خون
تست ویتامین D آزمایش خون؛ مقدار نرمال و علت ضرورت
50
رفع یبوست نوزادان
رفع یبوست نوزادان با بهترین درمانهای خانگی
250
روغن گیاهی تزریقی
طرز تهیه روغن گیاهی تزریقی با گیاهان دارویی به چندین روش متفاوت
147
آلرژی به بادمجان
آلرژی به بادمجان ؛ علائم، درمان و غذاهایی که باید اجتناب کرد
173

مقالات آشپزی

پای لیمو
پای لیمو خوش عطر و بسیار ساده برای مهمانیهای بهاری
5
مرغ سوخاری در فر
مرغ سوخاری در فر با کمترین مقدار روغن و طعم و رنگی عالی
40
شیرینی نخودچی
طرز تهیه شیرینی نخودچی (نان نخودچی) با طعم هل؛ بدون گلوتن و وگان
194
طرز تهیه خورش کوفته کباب (خورش کوفته قلقلی)
طرز تهیه خورش کوفته کباب (خورش کوفته قلقلی)
275
طرز تهیه مربای پرتقال
طرز تهیه مربای پرتقال (مارمالاد پرتقال) به دو روش و شیوه تست غلظت مربا
290
ترافل ولنتاین
ترافل ولنتاین با ۷ نوع مختلف شکری، لیمویی و شکلاتی
217

مقالات تغذیه

روشهای کاهش قند خون
روشهای کاهش قند خون بدون دارو و بررسی باورهای اشتباه بیماران دیابتی
210
عوامل عود بیماری التهاب مفاصل
بیماری التهاب مفاصل و بدترین غذاهای مصرفی برای این بیماری
348
خواص دانه کنجد
خواص دانه کنجد با ۱۵ خاصیت عالی برای سلامتی کل بدن و حتی تیروئید
446
گلو درد و بهترین غذاها در مواجهه با آن
گلو درد و بهترین مواد غذایی برای مصرف در هنگام ابتلای به این عارضه
529
رژیم غذایی قلیایی
رژیم غذایی قلیایی چه فوائدی دارد و غذاهای قلیایی چه هستند؟
228
افزایش تعداد گلبولهای قرمز
افزایش تعداد گلبولهای قرمز با تغذیه و مکمل چگونه ممکن است؟
228