جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۶
  • ۱۲:۰۰
  • 1,423
تارت سیب به شکل گل رز

تارت سیب فرانسوی به شکل گل رز

این تارت سیب واقعا ظاهر زیبایی دارد. تارتی که با سیب‌های برش زده به شکل یک گل رز درآمده است (درست کردن آن بسیار ساده‌تر از آن چیزی است که شما فکر می‌کنید). آب میوه با طعم دارچین و شکر که روی برشهای سیب را می‌پوشاند روی خمیری نرم از کره قرار دارد. شما حتما عاشق این تارت سیب گل رز خواهید شد و نمی‌توانید در برابر وسوسه درست کردن آن مقاومت کنید.

من در مورد نامگذاری این دسر تردید داشتم که آن را چه بنامم؛ تارت، پای سیب یا شاید هم اسکونز سیب. بنابراین چون از لحاظ ظرافت و زیبایی شبیه به تارت بود آن را تارت سیب نامیدم.

این تارت واقعا زیبا، دوست داشتنی و شگفت انگیز است و دستورالعمل آن هم بسیار ساده است و در عین حال بسیار ارزان برای شما تمام می‌شود. طراحی گل رز (البته ممکن است شبیه گل کوکب هم باشد) باعث ظاهر خیره کننده آن شده است. بنابراین شما می‌توانید از آن در مهمانی‌هایتان هم استفاده کنید به خصوص وقتی که زمانی برای درست کردن دسرهای وقت گیر ندارید و درست همان لحظه تارت سیب به کمک شما می‌آید.تارت سیب به شکل گل رز

روش تنبلانه: اگر زمان زیادی برای درست کردن این دسر ندارید، می‌توانید تمام سیب‌های شکری را به صورت یکسان روی سطح ظرف بگذارید و بپزید، تارت شما باز هم خوشمزه خواهد بود.

تارت سیب فرانسوی به شکل گل رز

مواد لازم برای خمیر تارت سیبتارت سیب به شکل گل رز

۱ و ۱/۲ پیمانه آرد همه کاره (۱۸۶ گرم)

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱/۲ پیمانه (۸ قاشق غذاخوری) کره بدون نمک، سرد

۱ عدد تخم مرغ بزرگ، سرد باشد و با یک چنگال بهم بزنید

۱/۳ پیمانه خامه سنگین و سرد

مواد لازم برای فیلینگ سیب

۳ عدد سیب متوسط گرانی اسمیت، پوست گرفته و نازک برش زده

۱/۴ پیمانه شکر سفید

۱ قاشق چایخوری پودر دارچین

۱ و ۱/۲ کره بدون نمک برای روی مواد

وسایل لازم

دستک خمیر یا مخلوط کن کن دستی خمیر

کاسه مخلوط

قالب گرد کمربندی ۹ اینچی

طرز تهیه تارت سیب به شکل گل رز

  1. فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و یک قالب کمربندی گرد را چرب کنید. ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد را الک کرده و با ۱/۴ پیمانه شکر، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر مخلوط کنید و بهم بزنید. ۱/۲ پیمانه کره سرد قالبی را تکه تکه کرده و داخل آرد بریزید و با استفاده از یک مخلوط کن خمیر (دستک خمیر) برای ۱ تا ۲ دقیقه مخلوط کنید یا تا زمانی که کره به شکل قطعاتی به اندازه نخود در بیاید.تارت سیب به شکل گل رز
  2. در یک کاسه کوچک، ۱ عدد تخم مرغ بزرگ را با یک چنگال خوب بهم بزنید. ۱/۳ پیمانه خامه را به آن اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا زمانی که کاملا مخلوط شود. مخلوط تخم مرغی را روی مخلوط آرد بریزید و با یک قاشق تا زمانی که با هم کمی مخلوط شوند بهم بزنید. زیاد بهم نزنید. خمیر را که حالت کپه‌ای و ناصاف دارد در قالب گرد کمربندی بریزید و آن را به طور یکنواخت در کف قالب پخش کنید (اگر کاملا یکسان در کف پخش نشد مشکلی نیست اما سعی کنید آن را در لبه‌های قالب هم پخش کنید تا از خارج شدن آب سیب جلوگیری کنید).تارت سیب به شکل گل رز
  3. سیبهای سبز را پوست کنده، هسته بگیرید و خیلی نازک برش بزنید (قطری حدود ۱/۱۶ اینچ). برشهای سیب را به یک کاسه مخلوط بزرگ انتقال دهید. در یک کاسه کوچک، ۱/۴ پیمانه شکر و ۱ قاشق چایخوری دارچین را مخلوط کرده سپس روی سیبها بریزید و آرام بهم بزنید تا ترکیب شوند.تارت سیب به شکل گل رز
  4. بلافاصله برشهای سیب را در خمیر بریزید به این صورت که از لبه شروع کنید و برشهای سیب را مثل تصویر کنار هم بچینید به طوری که هر برش سیب نیمی از برش قبلی خود را بپوشاند. برای لایه بعدی باید ورقه‌های سیب را طوری بچینید که یکی در میان با ردیف قبل باشد یعنی لبه سیب رج قبل در میانه سیب رج بعدی قرار گیرد تا شکل زیبایی به خود بگیرد تا وقتی که تنها ۱/۲ اینچ فضا در مرکز وجود داشته باشد. در این موقع، ۳ لایه از باریک‌ترین برشهای سیب را به شکل یک نوار کنار هم بچسبانید و آنها را گرد کنید تا شکل گل رز شود سپس این گلچه را در مرکز گل رز سیبی قرار دهید. روی این تارت گل رز را ۱/۲ قاشق غذاخوری کره بریزید و قالب کیک را روی یک سینی فر فویل گرفته بگذارید تا آب سیب خارج شده از آن در فر نریزد سپس به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت یا همان ۱۹۰ درجه سانتی گراد بپزید.تارت سیب به شکل گل رز

حالا تارت سیب گل رز شما آماده است.تارت سیب به شکل گل رز

نکته: شما می‌توانید آب سیبی را که از این مخلوط موقع پختن خارج می‌شود دور بریزید یا آن را روی تارت سیب بپاشید. این آب سیب روی مزه تاثیر نخواهد گذاشت اما اگر آن را اضافه کنید بیشتر آن از ته ظرف خارج خواهد شد.تارت سیب

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: natashakitchen

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
412
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
435
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
221
کوتیکول خشک ناخن‌ها را به این روش درمان و برطرف کنید
کوتیکول خشک ناخن‌ها را به این روش درمان و برطرف کنید
366
برای داشتن مژه های زیبا و طبیعی این ترفندها را به کار ببرید
برای داشتن مژه های زیبا و طبیعی این ترفندها را به کار ببرید
1,187
اگر در ارتفاع بالا زندگی می‌کنید از این محصولات مراقبتی استفاده کنید
اگر در مناطق مرتفع زندگی می‌کنید از این محصولات مراقبتی استفاده کنید
138

مقالات سلامت

داروی ایبوپروفن
استفاده از داروی ایبوپروفن در این ۹ مورد نامناسب و حتی خطرناک است
39
داروی اکسی مورفون
اکسی مورفون و معرفی ویژگی های مهم این دارو ضد درد
45
غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
109
۹ علامت مخفی که نشان دهنده مشکلات استخوان در بدن است
124
عارضه سو هاضمه
سو هاضمه و نکاتی در مورد این اختلال شایع ولی قابل پیش بینی
106
عوارض پروبیوتیکها
عوارض پروبیوتیکها چیست و چگونه باید آنها را مصرف کرد؟
112

مقالات آشپزی

نان چاودار دانمارکی
طرز تهیه نان چاودار دانمارکی (RugbrØd) به صورت مرحله به مرحله
91
کلوچه جو دوسر
کلوچه جو دوسر با کشمش و گردو و طعم دارچین
227
کیک شکلاتی بدون آرد
کیک شکلاتی بدون آرد و بدون گلوتن و آموزش گاناش شکلات
305
گشنیز پلو
گشنیز پلو ساده با طعم لیمو؛ پلویی خوش عطر برای همراهی با غذاهای دریایی
292
بیسکویت زیره
بیسکویت زیره هندی، بیسکویتی ساده و سریع برای همراهی با چای
314
سالاد تخم مرغ
سالاد تخم مرغ کلاسیک با طعمی عالی و مناسب ساندویچ
406

مقالات تغذیه

غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
109
خواص دانه رازیانه
دانه رازیانه و نگاهی گذرا به فواید پرشمار این ماده غذایی مفید
564
خواص گندم سیاه
خواص گندم سیاه برای سلامتی و روشهای استفاده از آن
90
خواص بادام زمینی
خواص بادام زمینی برای سلامتی و بهترین نوع آن چیست؟
107
پاستیل مولتی ویتامین
پاستیل مولتی ویتامین از چه موادی تشکیل شده، فواید و عوارض آن چیست؟
203
افزایش قد
افزایش قد و معرفی چند ماده مغذی تاثیر گذار در این فرایند طبیعی
723