جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸
  • ۱۹:۳۰
  • 906
بیسکویت زیره

بیسکویت زیره هندی، بیسکویتی ساده و سریع برای همراهی با چای

بیسکویت زیره یا کوکی زیره (Jeera) یک بیسکویت هندی مشهور است که برای همراه شدن با چای عصرانه عالی است. این بیسکویتها به دلیل داشتن زیره در درون خود عطری عالی دارند و برای کسانی که به این ادویه خوشبو علاقه دارند انتخاب خوبی است.

این بیسکویتها خیلی شبیه به کلوچه زیره دزفول هستند اما ظاهری متفاوت و روشنتر دارند. این شیرینی بدون تخم مرغ درست می‌شود و از این جهت برای کسانی که از این ماده غذایی اجتناب می‌کنند هم مناسب است. بیسکویتها جزو شیرینی‌هایی هستند که ماندگاری بیشتری نسبت به سایر این دسته غذایی دارند. بیسکویت زیره همانند سایر بیسکویتها ترد و شکننده است و با قطر بیشتر نسبت به بیسکویت پتی بور می‌تواند جزو کوکی‌ها رده بندی شود. البته از آنجایی که بیسکویتهای خانگی نسبت به نوع صنعتی کاملا متفاوت هستند بنابراین ظاهری کلوچه مانند خواهند داشت.

من خوردن این بیسکویت را به همراه چای خیلی دوست دارم چون گاز زدن به آن همراه یک نوشیدنی گرم بوی عطر زیره را بیشتر مشخص می‌کند و طعم دلپذیری ایجاد می‌کند بخصوص وقتی که خسته باشید و نیاز به یک انگیزش ذهنی داشته باشید.بیسکویت زیره

نوع قالبی که برای بیسکویت انتخاب می‌کنید کاملا بستگی به سلیقه شما دارد اما معمولا از قالبهای پیچیده و دارای زوایای بسیار برای بیسکویتها نباید استفاده کرد چون ممکن است موقع برداشتن خرد شوند. خمیر بیسکویت جزو خمیرهای خشک محسوب می‌شود و از این جهت ترد و شکننده است. رنگ آن هم بستگی به نوع آردی دارد که استفاده می‌کنید شما می‌توانید هم آرد کامل و هم آرد چند منظوره استفاده کنید.

بیسکویت زیره هندی

مواد لازم

۱ پیمانه به علاوه ۲ قاشق غذاخوری آرد چند منظوره یا مخلوط با آرد کامل

۱/۲ پیمانه کره که به دمای اتاق رسیده باشد

۱/۴ پیمانه به علاوه ۱ قاشق غذاخوری شکر پودر شده

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق غذاخوری دانه زیره

۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شیر در صورت نیاز

طرز تهیه

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید.

در یک سینی فر، ۱ قاشق غذاخوری زیره را ریخته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در فر گرم شده بو بدهید یا تا زمانی که بویی خوب از آن بلند شود. زیره را کنار بگذارید تا خنک شود.

در کاسه میکسر با استفاده از همزن یا یک کاسه بزرگ با استفاده از دست کره و شکر را را با هم بهم بزنید تا خوب مخلوط شده و به شکل کرم در آید. قسمتهایی از مواد را که در لبه‌های کاسه قرار گرفته با استفاده از لیسک به سمت پایین برنید.

آرد، نمک و ۳/۴ قاشق غذاخوری از زیره‌ها را در کره و شکر بریزید و مخلوط کنید. باقیمانده زیره را برای تزئین و پاشیدن روی بیسکویتها کنار بگذارید.

مواد را روی سرعت پایین یا با دست مخلوط کنید تا نرم و لطیف شود و همه مواد با همدیگر یکدست شده و یک خمیر را تشکیل بدهند. در صورتی که خمیر سفت است شیر اضافه کنید.بیسکویت زیره

مقداری آرد را روی یک سطح صاف مثلا روی کابینت یا میز پاشیده  و خمیر را روی آن با دست پهن کرده تا به شکل یک دایره درآید.

با استفاده از وردنه خمیر را پهن کرده تا به ضخامت ۱/۴ اینچ برسد. آن را با استفاده از قالب بیسکویت برش بزنید و زیره کنار گذاشته را روی آنها بپاشید.بیسکویت زیره

کلوچه‌ها را در یک سینی فر کاغذ گرفته گذاشته و در حرارت ۱۷۵ درجه فر به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. بعد از ۱۰ دقیقه دما را به ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سلسیوس کاهش دهید و کلوچه‌ها را دوباره به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بپزید یا تا زمانی که رو و ته آنها طلایی قهوه‌ای شودبیسکویت زیره

کلوچه‌‌ها را روی سینی خنک کننده بگذارید تا بطور کامل خنک شود. کلوچه‌ها را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: cookwithmanali

۰ ۰ vote
Article Rating
دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

بهترین تونر آبرسان پوست
بررسی یک تونر آبرسان ژاپنی حاوی سه نوع مولکول هیالورونیک اسید
25
آبرسان هیالورونیک اسید
 هیالورونیک اسید ؛ راهنمای علمی درباره مهم ترین ماده در بهترین آبرسان ها
47
رنگ مو
رنگ کردن مو را با شامپو رنگ به سادگی انجام دهید
97
لاک ناخن و لاک مات
لاک مات، یکی از انواع لاک ناخن
69
مدل موی اشتباه
۱۲ اشتباه آرایشی و مدل موی اشتباه که چهره را پیرتر نشان می‌دهد
515
خرید لاک
ترفندهایی برای داشتن ناخن‌های زیبا و دست‌های جوان
267

مقالات سلامت

معرفی داروی نسینا
داروی نسینا (آلوگلپتین) و نگاهی به ویژگی های این داروی ضد دیابت
66
گلوکوزامین
گلوکزامین چه فوایدی دارد و آیا مصرف آن ضرورت دارد؟
87
آنژیوسارکوم
آنژیوسارکوم چیست و بهترین روشهای تشخیص و درمان آن چه هستند؟
75
لرزش لب
لرزش لب چه عللی دارد و چگونه می‌توان آن را برطرف کرد؟
108
روغن املا (آمله) چه فوایدی برای پوست، مو و زیبایی دارد؟
77
دیورتیکولیت
دیورتیکولیت و دیورتیکولوز؛ علل، علائم، تشخیص و درمان
46

مقالات آشپزی

کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
80
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
895
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
301
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
301
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
559
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
453

مقالات تغذیه

غذای تاریخ گذشته
۱۲ غذای تاریخ گذشته که هرگز نباید پس از تاریخ انقضا مصرف شوند
57
معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
348
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
165
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
151
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
113
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
102