جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸
  • ۱۹:۳۰
  • 459
بیسکویت زیره

بیسکویت زیره هندی، بیسکویتی ساده و سریع برای همراهی با چای

بیسکویت زیره یا کوکی زیره (Jeera) یک بیسکویت هندی مشهور است که برای همراه شدن با چای عصرانه عالی است. این بیسکویتها به دلیل داشتن زیره در درون خود عطری عالی دارند و برای کسانی که به این ادویه خوشبو علاقه دارند انتخاب خوبی است.

این بیسکویتها خیلی شبیه به کلوچه زیره دزفول هستند اما ظاهری متفاوت و روشنتر دارند. این شیرینی بدون تخم مرغ درست می‌شود و از این جهت برای کسانی که از این ماده غذایی اجتناب می‌کنند هم مناسب است. بیسکویتها جزو شیرینی‌هایی هستند که ماندگاری بیشتری نسبت به سایر این دسته غذایی دارند. بیسکویت زیره همانند سایر بیسکویتها ترد و شکننده است و با قطر بیشتر نسبت به بیسکویت پتی بور می‌تواند جزو کوکی‌ها رده بندی شود. البته از آنجایی که بیسکویتهای خانگی نسبت به نوع صنعتی کاملا متفاوت هستند بنابراین ظاهری کلوچه مانند خواهند داشت.

من خوردن این بیسکویت را به همراه چای خیلی دوست دارم چون گاز زدن به آن همراه یک نوشیدنی گرم بوی عطر زیره را بیشتر مشخص می‌کند و طعم دلپذیری ایجاد می‌کند بخصوص وقتی که خسته باشید و نیاز به یک انگیزش ذهنی داشته باشید.بیسکویت زیره

نوع قالبی که برای بیسکویت انتخاب می‌کنید کاملا بستگی به سلیقه شما دارد اما معمولا از قالبهای پیچیده و دارای زوایای بسیار برای بیسکویتها نباید استفاده کرد چون ممکن است موقع برداشتن خرد شوند. خمیر بیسکویت جزو خمیرهای خشک محسوب می‌شود و از این جهت ترد و شکننده است. رنگ آن هم بستگی به نوع آردی دارد که استفاده می‌کنید شما می‌توانید هم آرد کامل و هم آرد چند منظوره استفاده کنید.

بیسکویت زیره هندی

مواد لازم

۱ پیمانه به علاوه ۲ قاشق غذاخوری آرد چند منظوره یا مخلوط با آرد کامل

۱/۲ پیمانه کره که به دمای اتاق رسیده باشد

۱/۴ پیمانه به علاوه ۱ قاشق غذاخوری شکر پودر شده

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق غذاخوری دانه زیره

۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شیر در صورت نیاز

طرز تهیه

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید.

در یک سینی فر، ۱ قاشق غذاخوری زیره را ریخته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در فر گرم شده بو بدهید یا تا زمانی که بویی خوب از آن بلند شود. زیره را کنار بگذارید تا خنک شود.

در کاسه میکسر با استفاده از همزن یا یک کاسه بزرگ با استفاده از دست کره و شکر را را با هم بهم بزنید تا خوب مخلوط شده و به شکل کرم در آید. قسمتهایی از مواد را که در لبه‌های کاسه قرار گرفته با استفاده از لیسک به سمت پایین برنید.

آرد، نمک و ۳/۴ قاشق غذاخوری از زیره‌ها را در کره و شکر بریزید و مخلوط کنید. باقیمانده زیره را برای تزئین و پاشیدن روی بیسکویتها کنار بگذارید.

مواد را روی سرعت پایین یا با دست مخلوط کنید تا نرم و لطیف شود و همه مواد با همدیگر یکدست شده و یک خمیر را تشکیل بدهند. در صورتی که خمیر سفت است شیر اضافه کنید.بیسکویت زیره

مقداری آرد را روی یک سطح صاف مثلا روی کابینت یا میز پاشیده  و خمیر را روی آن با دست پهن کرده تا به شکل یک دایره درآید.

با استفاده از وردنه خمیر را پهن کرده تا به ضخامت ۱/۴ اینچ برسد. آن را با استفاده از قالب بیسکویت برش بزنید و زیره کنار گذاشته را روی آنها بپاشید.بیسکویت زیره

کلوچه‌ها را در یک سینی فر کاغذ گرفته گذاشته و در حرارت ۱۷۵ درجه فر به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. بعد از ۱۰ دقیقه دما را به ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سلسیوس کاهش دهید و کلوچه‌ها را دوباره به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بپزید یا تا زمانی که رو و ته آنها طلایی قهوه‌ای شودبیسکویت زیره

کلوچه‌‌ها را روی سینی خنک کننده بگذارید تا بطور کامل خنک شود. کلوچه‌ها را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: cookwithmanali

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
999
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
1,173
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
492
کوتیکول خشک ناخن‌ها را به این روش درمان و برطرف کنید
کوتیکول خشک ناخن‌ها را به این روش درمان و برطرف کنید
819
برای داشتن مژه های زیبا و طبیعی این ترفندها را به کار ببرید
برای داشتن مژه های زیبا و طبیعی این ترفندها را به کار ببرید
2,364
اگر در ارتفاع بالا زندگی می‌کنید از این محصولات مراقبتی استفاده کنید
اگر در مناطق مرتفع زندگی می‌کنید از این محصولات مراقبتی استفاده کنید
235

مقالات سلامت

معرفی داروی رابپرازول
داروی رابپرازول و بررسی جامع اثر کارکردی این دارو در درمان بیماریهای گوارشی
83
آزمایش خون قبل از جراحی
آزمونهای تشخیصی و آزمایشهای خون قبل از جراحی و پس از آن
76
درمان لخته خون
کنترل و درمان لخته خون با انواع روشهای طبی و خانگی
89
معرفی داروی توپیرامات
داروی توپیرامات و بررسی جامع ویژگی های کارکردی این دارو
251
معرفی داروی تریمیپرامین
داروی تریمیپرامین و نگاهی جامع به نحوه کارکرد و آثار جانبی این دارو
242
معرفی داروی تیمولول
داروی تیمولول و نگاهی مفصل به کارکرد این داروی بتا بلاکر
278

مقالات آشپزی

سالاد هلو
سالاد هلو با مرغ کبابی و سس مخصوص عسلی
238
مافین کدو سبز
مافین کدو سبز یک مافین خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی
377
نان چاودار دانمارکی
طرز تهیه نان چاودار دانمارکی (RugbrØd) به صورت مرحله به مرحله
265
کلوچه جو دوسر
کلوچه جو دوسر با کشمش و گردو و طعم دارچین
512
کیک شکلاتی بدون آرد
کیک شکلاتی بدون آرد و بدون گلوتن و آموزش گاناش شکلات
578
گشنیز پلو
گشنیز پلو ساده با طعم لیمو؛ پلویی خوش عطر برای همراهی با غذاهای دریایی
574

مقالات تغذیه

غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
486
خواص دانه رازیانه
دانه رازیانه و نگاهی گذرا به فواید پرشمار این ماده غذایی مفید
853
خواص گندم سیاه
خواص گندم سیاه برای سلامتی و روشهای استفاده از آن
145
خواص بادام زمینی
خواص بادام زمینی برای سلامتی و بهترین نوع آن چیست؟
141
پاستیل مولتی ویتامین
پاستیل مولتی ویتامین از چه موادی تشکیل شده، فواید و عوارض آن چیست؟
271
افزایش قد
افزایش قد و معرفی چند ماده مغذی تاثیر گذار در این فرایند طبیعی
787