آموزش درست کردن کفیر در خانه

طرز تهیه و خواص کفیر

طرز تهیه کفیر

کفیر یکی از فراورده های شیر است که جز مواد غذایی پروبیوتیک است. همه ما همیشه این جملات را می شنویم که : “غذاهای پروبیوتیک  را  برای سلامت  روده خود،  مصرف کنید”.

با اینکه  شما می دانید که  قرار است که باکتری هایی خوب و مفید  را برای بدن خود از طریق مصرف این غذاها تامین کنید، شما ممکن است در مورد کفیر چیزی ندانید و یا کاملا مطمئن نیستید که این غذاها ( و در نتیجه باکتری های مفید)  چگونه باعث این مزایا برای سلامت دستگاه گوارش شما می شود.

این ماده غذایی دارای برخی از فواید مهم برای  سلامت شما است و ما شما را درباره چگونگی این مزایا پوشش می دهیم و اطلاعات لازم را به شما ارائه می دهیم.

طرز تهیه و مصرف کفیر

کفیر یک نوشیدنی شیری تخمیر شده است. این ماده غذایی ، توسط یک کفیر دانه که حاوی  مخمر و باکتری آغازگر (استارتر) تخمیر است،  درست می شود. کفیر طعم ترشی مانند ماست ساده یونانی دارد، اما در بافت و قوام نازک تر است، و این باعث شده که این ماده غذایی مانند دوغ آشامیدنی باشد.

کفیر بسیار متنوع است؛ شما می توانید نوشیدنی ساده کفیر را درست کنید، آن را به مخلوط کن خود به صورت فله اضافه کنید و به عنوان نوشیدنی در هنگام  صبح از آن استفاده کنید، و یا آن را با مواد شیرین (عسل، آگاو، و تراشه های شکلات تیره که همگی خوشمزه هستند) از یک  ماده غذایی فوق العاده به یک دسر مغذی تند تبدیل کنید.

طرز تهیه کفیر

خواص کفیر

اما چرا ناگهان  کفیر تبدیل به  ستاره ی عرصه سلامتی و تندرستی شده  است؟ این  نوشیدنی یک منبع قوی از پروبیوتیک ها است. پروبیوتیک ها، باکتری های زنده ای هستند  که همه چیز را در هموار در سیستم گوارشی به نرمی به صورت پویا نگه می دارند.

در حالی که شکم ما در حال حاضر لبریز از  میلیاردها باکتری ها است، پروبیوتیک هایی که ما از منابع مواد غذایی سالم مانند کفیر مصرف می کنیم، باعث می شود که  اطمینان حاصل شود که باکتری های خوب ( مانند بیفیدو باکتر ها و لاکتو باسیلوس ها) و بد در روده شما، در تعادل با یکدیگر باقی بمانند.

به مانند شیر، کفیر دارای مواد معدنی ای مانند کلسیم، آهن، فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم، مس، مولیبدن، منگنز و روی است. همچنین به مانند شیر، کفیر حاوی ویتامین هایی در مقادیر متغیر، از جمله ویتامین های محلول در چربی مانند ویتامین A (رتینول)، ویتامین D (کلسیفرول) و ویتامین E (توکوفرول) و همچنین ویتامین های محلول در آب مانند: ویتامین B1 (تیامین)، ویتامین B2 (ریبوفلاوین)، ویتامین B3 (نیاسین)، ویتامین B6 (پیریدوکسین)، ویتامین B9 (اسید فولیک)، ویتامین B12 ( سیانوکبال آمین)، ویتامین C (اسکوربیک اسید) ، و نیز  اسیدهای آمینه ضروری موجود در کفیر شامل متیونین، سیستئین، تریپتوفان، فنیل آلانین، تیروزین، لوسین، ایزولوسین، ترئونین، لیزین، و والین است.

خواص کفیر

با مصرف غذاهای تخمیر شده ای  مانند ماست، کلم ترش، کیمچی، (و همان طور که شما حدس زده اید) کفیر، ما  می توانیم سیستم ایمنی بدن خود را قوی نگه داشته و  وزن خود را مورد پایش قرار داده و کنترل کنیم.

اثرات مثبت پروبیوتیک فراتر از ذهن است: تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است، نشان داده است که پروبیوتیک ها ممکن است باعث بهبود در سلامت عاطفی شما شوند.


منبع : HEALTH

این مقاله توسط مجله قرمز به صورت اختصاصی، ترجمه شده است. در صورتی که این مطلب، برای شما مفید بود، لطفا نظرات، انتقادات و موضوعات مورد علاقه پیشنهادی خود را با ما به اشتراک بگذارید.

آخرین بروز رسانی در: 8 سپتامبر 2022| نویسنده: امین ظهورتبار