طرز تهیه سالاد سزار رستورانی مجلسی
سالاد سزار یکی از خوشمزهترین سالادهای مشهوره که خواستگاهش به کشور ایتالیا برمیگرده و به خاطر داشتن مواد اولیه مختلف و سس مخصوص، تو همهی دنیا به شدت طرفدار داره و سر آشپزهای معروف این سالاد رو با طعمهای مختلف درست میکنن.
طرز تهیه سالاد سزار خیلی ساده و لذت بخشه، به این دلیل که برای درست کردن این سالاد از مواد اولیه تازه و رنگی و خوشمزه استفاده میشه و به خاطر داشتن سس مخصوص که خودتون درستش میکنید، به همراه مرغ گریل شده و نان تست برشته، طعم به شدت جذابی داره که همه عاشقش میشن.
اگه میخواید برای یه میان وعده مهمونی یه سالاد مجلسی و حرفهای درست کنید که همه مهمونها انگشت به دهن بمونن، با بخش آشپزی مجله قرمز همراه باشید تا شما رو با طرز تهیه سالاد سزار لذیذ و خوشمزه و مقوی آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار رستورانی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۶ عدد |
پنیر پارمزان | ۵ قاشق غذا خوری |
کاهو | یک بوته |
سس خردل | ۱ قاشق چای خوری |
نان تست | ۲ عدد |
سیر | ۲ عدد |
لیمو ترش | ۱ عدد |
روغن زیتون | ¼ فنجان |
سس مایونز | ¾ فنجان |
مغز گردو | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه | نوک قاشق غذا خوری |
طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه مجلسی
مرحله اول (نحوه پخت مرغ)
طرز تهیه سالاد سزار مخصوص رو با آماده کردن فیلههای مرغ شروع کنید. بهترین روش برای طبخ فیله مرغ در سالاد سزار اینه که اونها رو گریل کنید. اما روشهای آبپز کردن و سوخاری کردن فیله مرغ هم میتونه به سلیقه خودتون انتخاب بشه.
مرحله دوم (آماده سازی مواد سس)
بهتره برای پخت مرغ، از روش مورد علاقه خودتون استفاده کنید و در ادامه بریم سراغ آماده سازی مواد سالاد. یک عدد سیر رو پوست بگیرید و با رنده ریز داخل یه کاسه رنده کنید و سس خردل، مایونز و ۲ قاشق غذا خوری پنیر پارمزان داخل کاسه بریزید.
مرحله سوم (مخلوط کردن مواد سس)
روند آماده سازی مواد اولیه سالاد سزار رو با اضافه کردن آب لیمو ترش به همراه نمک و فلفل سیاه به مواد ادامه بدید و به خوبی مخلوط کنید تا یه سس یکدست و منسجم به دست بیاد.
مرحله چهارم (تفت دادن سیر)
سس به دست اومده رو داخل یخچال بزارید و در ادامه نانهای تست رو به اندازهی مکعبی کوچیک خرد کرده و کنار بزارید. یه تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار بدید و داخلش روغن زیتون بریزید و سپس یک عدد سیر رو رنده کرده و سرخ کنید.
مرحله پنجم (تفت دادن نان تست)
نحوه طبخ سالاد سزار رو با اضافه کردن نان های تست خرد شده به تابه حاوی سیر ادامه بدید و یه مقدار تفت بدید تا برشته و مزهدار بشن و در آخر نانها رو از تابه خارج کنید و کنار بزارید.
مرحله ششم (خردن کاهو)
این مرحله بهتره که کاهو رو به خوبی بشویید و سپس آبکش کرده و به اندازه متوسط (نه ریز و نه درشت) خرد کرده و داخل ظرف سالاد بریزید و سپس تکههای نان برشته شده رو به همراه فیله مرغی که پختید، داخل ظرف اضافه کنید.
مرحله هفتم (آماده شدن سالاد)
حالا وقتشه که سس مخصوص سالاد سزار رو روی مواد بریزید و به خوبی هم بزنید تا سس به خوبی همه مواد رو در بر بگیره و یکدست بشن. در آخر روی سالاد رو با مغز گردو و پنیر پارمزان تزیین کرده و نوش جان کنید.
نکات لازم برای تهیه سالاد سزار
- برای درست کردن سالاد سزار رژیمی، از سس مایونز و مرغ سوخاری شده استفاده نکنید.
- یادتون باشه که حتما از کاهو تازه با برش متوسط برای این سالاد استفاده کنید.
- برای درست کردن یه سالاد مجلسی و متفاوت میتونید ازطعم میگو به جای مرغ بهره ببرید.
- برای حفظ تردی نان ها، سس سالاد رو تا آخر اضافه نکیند.
سخن آخر
همونطور که مشاهده کردید ما برای شما نحوه درست کردن سالاد سزارد رو توضیح دادیم که به راحتی میتونید مرغ رو به هر روشی که دلتون میخواد یا گریل کنید، یا آبپز یا سوخاری و با استفده از کاهو و نان تست سرخ شده با سیر و سس مخصوص مخلوط کرده و نوش جان کنید.