جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
معرفی لوبیا چیتی

لوبیا چیتی و معرفی ارزش تغذیه ای، خواص و نحوه مصرف این ماده غذایی

لوبیا چیتی یک ماده غذایی است که در سراسر جهان محبوب است و سرشار از مواد مغذی بوده که می‌تواند منجر به حصول تعدادی از مزایای برای سلامتی فر مصرف کننده آن شود. در این مقاله سعی خواهیم کرد که علاوه بر معرفی این ماده غذایی به بررسی ارزش تغذیه‌ای، فواید آن در سلامتی انسان و روش‌های مصرف آن بپردازیم.

 

لوبیا چیتی چیست؟

لوبیا چیتی یک گونه از لوبیا معمولی هستند و در بعضی از نقاط جهان برای بیش از ۵۰۰۰ سال است که کشت می‌شوند. این مواد غذایی به طور معمول در غذاهای مکزیکی در باریوتوس و Chili con carne یافت می‌شوند، این نوع از لوبیا به طور گسترده‌ای در آمریکای شمالی مصرف می‌شود. این لوبیا نسبت به سایر گونه‌های لوبیا چند منظوره تر است، زیرا می‌توان آن‌ها را به طور کامل یا پخته شده، له شده و دوباره سرخ شده مصرف کرد. در حالی که آن‌ها در پنج نوع مختلف وجود دارند ولی از لحاظ چگالی و ظاهر مواد مغذی دارای تشابه بسیاری هستند.

لوبیا چیتی

ارزش تغذیه‌ای لوبیا چیتی

در مورد ارزش تغذیه‌ای، لوبیا چیتی حاوی حدود ۱۴۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم و همچنین ۹ گرم پروتئین و ۲ گرم فیبر رژیمی است. مقدار بسیار کمی چربی در این لوبیا وجود دارد، اما مقدار بسیار بالای از ویتامین‌های گروه B و مقادیر متوسطی از ریز مغذی منیزیم (۱۴٪ از DV)، سدیم (۱۶٪)، فسفر (۲۱٪)، ویتامین A، ویتامین C، روی (۱۰٪)، آهن (۱۶٪)، پتاسیم (۹٪) و کلسیم (۵٪). این مشخصات مواد مغذی ممکن است تغییر کند، اگر لوبیا جوان یا بالغ، پخته شده، جوش داده شده، نمکی یا بدون نمک باشد، اما این مواد مغذی اساسی موجود در این نوع لوبیا هستند.

خواص لوبیا چیتی

مزایای زیادی برای استفاده از لوبیا چیتی، از جمله توانایی آن‌ها در کاهش خطر ابتلا به دیابت و سرطان سینه و همچنین سم زدایی بدن و دیگر موارد که در ادامه می آید، وجود دارد.

  •      کاهش اندازه تومور
  •      پایین آمدن خطر ابتلای به سرطان سینه
  •      بهبود فرآیند هضم
  •      محافظت در مقابل ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی
  •      تقویت انرژی
  •      بهبود سلامت عصبی
  •      پیشگیری از ابتلای به بیماری‌های مزمن از طریق فعالیت آنتی اکسیدانی
  •      پایین بودن سطوح کلسترول در بدن
  •      بهبود حافظه و توانایی شناختی
  •      کنترل فشار خون
  •      سم زدایی از  بدن
  •      آهسته‌تر کردن روند ریزش مو
  •      کم کردن خشکی پوست
  •      کمک به اجتناب از ابتلای به بیماری کم‌خونی (آنمی)
  •      کمک در فرایند کاهش وزن

 

جایگزین‌های لوبیا چیتی

اگر یک لوبیا برای استفاده در یک دستور غذا یا یک میان وعده در دسترس شما وجود ندارد، جایگزین‌های زیادی وجود دارد که می‌تواند این کار را انجام دهند. لوبیا به‌ندرت طعم قوی و قابل تشخیصی دارند، بنابراین این گزینه‌ها در اکثر دستورالعمل‌های آشپزی به خوبی عمل خواهند کرد:

  • لوبیا Anasazi
  • لوبیا قرمز
  • لوبیا Borlotti
  • نخود
  • لوبیا سفید
  •  لوبیا سیاه

چگونه لوبیا چیتی را نگهداری کنیم؟

هنگامی که لوبیای خشک شده را به صورت فله خریداری می‌کنید، ممکن است بخواهید آن‌ها را برای ماه‌ها ذخیره کنید و به تدریج آن‌ها را در وعده‌های غذایی خود مورد مصرف قرار دهید. پس از این دستورالعمل ساده اطمینان حاصل می‌شود که شما تا یک سال لوبیا تازه و خوشمزه‌ای را برای استفاده در انواع غذاها دارید.

  • مرحله ۱: لوبیای خشک شده را از کیسه خریداری کنید. آن‌ها را به یک مخزن ذخیره‌سازی محکم انتقال دهید.
  • مرحله ۲: تمام لوبیای شکسته را از مخلوط جدا کنید.
  • مرحله ۳: ظرف را در جای خشک و خنک قرار دهید تا از نور مستقیم خورشید دور شود.
    روش نگهداری لوبیا چیتی

عوارض جانبی احتمالی ناشی از مصرف لوبیا چیتی

برخی از عوارض جانبی خوردن این نوع لوبیا، به ویژه هنگامی که شما این ماده غذایی را بیش از حد مصرف می‌کنیم، از جمله ناراحتی روده و نفخ شکمی وجود دارد. با افزایش سطح فیبر رژیمی و بعضی از عناصر ایجادکننده گاز، لوبیا در نهایت به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند، اما در ابتدا می‌تواند نشانه‌هایی از علائم را در شما بدتر کند. علاوه بر این، اگر شما مشکلات خاصی در حوزه سلامتی دارید مانند سرطان تیروئید یا اختلال تیروئید، لوبیا چیتی می‌تواند سطوح ید را در بدن شما تحت تأثیر قرار دهد که ممکن است در درمان دخالت داشته یا علائم این بیماری‌ها را در فرد مبتلای به آن تشدید کند.

منبع مقاله :organic facts
این مقاله به طور اختصاصی توسط مجله قرمز ترجمه شده است.

۰ ۰ vote
Article Rating
دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

پی اچ پوست
پی اچ پوست ؛ چرا لازم است در این باره اطلاعات دقیق داشته باشیم؟
19
بهترین تونر آبرسان پوست
بررسی یک تونر آبرسان ژاپنی حاوی سه نوع مولکول هیالورونیک اسید
36
آبرسان هیالورونیک اسید
 هیالورونیک اسید ؛ راهنمای علمی درباره مهم ترین ماده در بهترین آبرسان ها
54
رنگ مو
رنگ کردن مو را با شامپو رنگ به سادگی انجام دهید
110
لاک ناخن و لاک مات
لاک مات، یکی از انواع لاک ناخن
72
مدل موی اشتباه
۱۲ اشتباه آرایشی و مدل موی اشتباه که چهره را پیرتر نشان می‌دهد
529

مقالات سلامت

معرفی داروی نسینا
داروی نسینا (آلوگلپتین) و نگاهی به ویژگی های این داروی ضد دیابت
78
گلوکوزامین
گلوکزامین چه فوایدی دارد و آیا مصرف آن ضرورت دارد؟
92
آنژیوسارکوم
آنژیوسارکوم چیست و بهترین روشهای تشخیص و درمان آن چه هستند؟
79
لرزش لب
لرزش لب چه عللی دارد و چگونه می‌توان آن را برطرف کرد؟
118
روغن املا (آمله) چه فوایدی برای پوست، مو و زیبایی دارد؟
80
دیورتیکولیت
دیورتیکولیت و دیورتیکولوز؛ علل، علائم، تشخیص و درمان
50

مقالات آشپزی

کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
84
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
919
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
305
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
309
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
567
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
461

مقالات تغذیه

غذای تاریخ گذشته
۱۲ غذای تاریخ گذشته که هرگز نباید پس از تاریخ انقضا مصرف شوند
60
معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
354
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
165
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
151
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
113
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
102