جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
سلامت تیروئید

تیروئید و بدترین مواد غذایی مصرفی برای سلامت تیروئید شما

تیروئید شما در  بیشتر زمان ها ساکت و پرکارترین عضو است ، و عملکرد آن چنان به نرمی است که گاهی  فراموش می کنیم این غده اصلا وجود دارد. اما این ، غده پروانه ای شکل که در پایه گلو قرار دارد کمک می کند تا  بدن شما متابولیسم ، درجه حرارت، ضربان قلب را تنظیم کند و علاوه بر این  اگر شروع به هم ریختن و بلااستفاده شدن کند، شما متوجه خواهید شد.  غیر فعال شدن و کم کاری تیروئید زمانی است که غده قادر به تولید هورمون تیروئید (TH) به اندازه کافی نباشد که باعث افزایش  وزن، کندی، افسردگی شده و  می تواند افزایش حساسیت به سرما  را برای شما به ارمغان بیاورد. از سوی دیگر، زمانی که بدن شما تولید TH  را به مقدار بیش از حد دارد این امر می تواند باعث  از دست رفتن ناگهانی وزن، ضربان نامنظم قلب، عرق کردن، عصبی شدن و تحریک پذیری شود. ژنتیک، شرایط خود ایمنی، استرس، و سموم محیطی می توانید بر روی  تیروئید شما تاثیر بگذارد و بنابراین می توان رژیم غذایی ، یک عامل است که  شما می توانید آن را به طور کامل کنترل کنید. در اینجا مواد غذایی ای  که ممکن است برای  حفظ تیروئید شما مضر باشد را معرفی می کنیم.

گلوتن (اگر شما بیماری سلیاک دارید)

افراد مبتلا به بیماری سلیاک ( که یک بیماری خود ایمنی است که در نتیجه عدم تحمل به گلوتن در گندم، جو است) با توجه به گزارش سال ۲۰۰۷ توسط محققان در انگلستان به احتمال زیاد به میزان  بالاتری از مشکلات تیروئید، رنج می برند. ایلیک در این باره می گوید:  "خوردن یک رژیم غذایی فاقد گلوتن  باعث کنترل علائم شده و  همچنین ممکن است به محافظت از  غده تیروئید کمک کند". اما اگر شما مبتلا به بیماری سلیاک هستید شما ممکن است بخواهید از  خوردن همه نان ها جلوگیری کنید. در واقع، به لطف برخی از فرآیندهای پخت، نان در واقع می تواند شامل مقداری ید باشد.

گلوتن تیروئید

غذاهای فراوری شده و تیروئید

اگر شما در حال فکر کردن در مورد مصرف غذاهای فرآوری شده  و شور برای دریافت  ید بیشتری از  رژیم غذایی خود هستید، دوباره فکر کنید. بیشتر از ۷۵ درصد از مصرف سدیم رژیم غذایی ما از  غذاهای رستوران،  غذاهای پیش بسته بندی  شده و پردازش شده   تامین می شود. (در واقع، شما احتمالا تعجب کنید  که چگونه بسیاری از غذاها در واقع فقط دامی برای نمک پنهان هستند)  ایلیک می گوید: اما "تولید کنندگان مجبور به استفاده از نمک یددار در محصولات خود هستند" و با توجه به گزارش  موسسه ملی بهداشت دفتر از مکمل های طبیعی، آنها "تقریبا هرگز این کار را انجام نمی دهند". نتیجه اینکه : ممکن است که باعث شود که شما مقدار  زیادی سدیم را  (که می تواند باعث ابتلای  شما به  فشار خون بالا و  بیماری های قلبی شود)، منهای ید مصرف کنید .

فست فود

مشابه غذاهای فرآوری شده، زنجیره مواد غذایی سریع نیز نیاز به استفاده از نمک یددار در غذاهای خود دارد و حتی زمانی که آنها  این کار را انجام می دهند، با توجه به مقاله ای که در سال ۲۰۱۰ در مجله غدد درون ریز  منتشر شد ، که در آن  محصولات را از دو رستوران فست فود در منطقه بوستون آزمایش می کردند، ممکن است محتوای ید  را خیلی افزایش ندهد. نویسندگان این مطالعه نشان دادند که سد انتقال یافته از طریق این خوارک ها  ممکن است تا حدی پایین باشد.

 منبع: HEALTH این مقاله توسط Maria Masters به رشته تحریر در آمده است و توسط مجله قرمز به صورت اختصاصی، ترجمه شده است. در صورتی که این مطلب، برای شما مفید بود، لطفا نظرات، انتقادات و موضوعات مورد علاقه پیشنهادی خود را با ما به اشتراک بگذارید.َ

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

رنگ مو
رنگ کردن مو را با شامپو رنگ به سادگی انجام دهید
56
لاک ناخن و لاک مات
لاک مات، یکی از انواع لاک ناخن
60
مدل موی اشتباه
۱۲ اشتباه آرایشی و مدل موی اشتباه که چهره را پیرتر نشان می‌دهد
479
خرید لاک
ترفندهایی برای داشتن ناخن‌های زیبا و دست‌های جوان
251
پاک کننده صورت طبیعی
۱۰ پاک کننده صورت که می‌توانید خودتان درست کنید
398
موی نازک
اگر موی نازک دارید این ۹ اشتباه آرایش مو را انجام ندهید
684

مقالات سلامت

گلوکوزامین
گلوکزامین چه فوایدی دارد و آیا مصرف آن ضرورت دارد؟
48
آنژیوسارکوم
آنژیوسارکوم چیست و بهترین روشهای تشخیص و درمان آن چه هستند؟
58
لرزش لب
لرزش لب چه عللی دارد و چگونه می‌توان آن را برطرف کرد؟
88
روغن املا (آمله) چه فوایدی برای پوست، مو و زیبایی دارد؟
64
دیورتیکولیت
دیورتیکولیت و دیورتیکولوز؛ علل، علائم، تشخیص و درمان
38
ضربان قلب نرمال
ضربان قلب نرمال را با این ۹ روش ساده به دست آورید
89

مقالات آشپزی

کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
63
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
771
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
287
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
296
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
528
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
443

مقالات تغذیه

غذای تاریخ گذشته
۱۲ غذای تاریخ گذشته که هرگز نباید پس از تاریخ انقضا مصرف شوند
49
معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
330
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
160
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
149
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
105
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
99