طرز تهیه‌ی اگ ناگ شگفت انگیز

طرز تهیه اگ ناگ (eggnog)

سال‌ها طول کشید تا توانستم بهترین دستور تهیه اگ ناگ (eggnog یا همان معجون تخم مرغ) را بدست بیاورم. ولی حالا هر فردی ک به من می‌رسد، می‌پرسد این معجون خوشمزه را چطور درست کردی و یا ازکجا خریدی. من بخاطر سلامت و بی زیان بودن آن، اگ ناگ درست می‌کنم. درست کردن اگ ناگ اندکی زحمت داشته ولی ارزش نتیجه را دارد و بعد از خوردن آن، دیگر هیچوقت این معجون را از بیرون نخواهید خرید. زمان تهیه‌ی اگ ناگ، ۲۰ دقیقه و زمان پخت آن، ۸ دقیقه است. معجون تخم مرغ، پس از ۶ ساعت و ۲۸ دقیقه، آماده‌ی سرو خواهد بود. با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه‌ی این اگ ناگ خوشمزه را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه‌ی اگ ناگ

۴ پیمانه شیر

۵ دانه میخک کامل

½ قاشق چای خوری وانیل تازه

۱ قاشق چای خوری دارچین

۱۲ زرده تخم مرغ

۱ ½ پیمانه شکر

۴ پیمانه خامه کم کالری

۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل

½ قاشق چای خوری جوزهندی

طرز تهیه‌ی اگ ناگ

برای تهیه‌ی اگ ناگ، اول شیر و میخک را به همراه نصف قاشق چای خوری وانیل تازه و دارچین، در یک ماهی تابه که از پیش، داغ کرده‌‎اید، می‌ریزیم. سپس به مدت پنج دقیقه فرصت می‌دهیم تا مخلوط با شیر به آرامی جوش بیاید.

حال در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها و شکر را می‎ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا پفکی شود. سپس مخلوط شیر را به آرامی داخل تخم مرغ‌ها ریخته و همان طور که آن را می‌ریزیم، هم می‌زنیم تا کاملا ترکیب شود. سپس ترکیب را روی شعله‌ی کم، به مدت سه دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد و غلیظ شود.

مراقب باشید این مواد، جوش نیایند و قل نزنند. اکنون دانه‌های درسته میخک را از داخل آن در بیاورید و اجازه دهید یک ساعت بماند تا سرد شود.

حال خامه و دو قاشق عصاره وانیل و جوز را در آن مخلوط کنید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا آماده‌ی خوردن شود.

  • آیا تاکنون از این دستور برای تهیه‌ی اگ ناگ (Eggnog) استفاده کرده‌اید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.

ترمه اختصاصی مجله قرمز از مقاله‌ی NATALIESMOM

منبع: allrecipes


نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *