جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
معرفی میوه اژدها

میوه اژدها و ۷ مورد از فواید شگفت‌انگیز این میوه برای سلامتی

میوه اژدها دارای تعدادی از مزایای بهداشتی ازجمله توانایی آن در کاهش وزن، بهبود هضم، کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش سطح انرژی بدن است. همچنین مصرف این میوه به پیشگیری از بیماری‌های قلبی و ابتلای به سرطان کمک می‌کند، در مقابل باکتری‌ها و قارچ‌ها بدن ما را محافظت می‌کند و در عملکرد کلی بدن نیز مؤثر است.

میوه اژدها چیست؟

میوه اژدها یک میوه عجیب‌وغریب و خوشمزه است که به دلیل غنی بودن و مزایای آن اغلب به‌عنوان یک میوه "فوق‌العاده" استوایی شناخته می‌شود. این میوه تا حدودی باکیفیت "زیر ذره‌بین" است که باعث می‌شود نبست به بسیاری از میوه‌های دیگر و غذاهای بهداشتی کمتر شناخته باشد. درخت این میوه همچنین به‌عنوان "pitaya یا pitahaya" شناخته می‌شود که به ترتیب از جنس Stenocereus و Hylocereus است. این درخت‌ها در مکزیک، آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی وجود دارد، اما مهاجران نیویورک احتمالاً آن را به کشورهای جنوب شرقی آسیا مانند کامبوج، تایلند، تایوان، ویتنام و فیلیپین منتقل کرده‌اند، جایی که بخش مهمی از مصرف میوه‌های رژیمی باقی‌مانده است.

میوه اژدها در سه نوع می‌باشد: پوست قرمز با گوشت قرمز، پوست قرمز با گوشت سفید و پوست زرد با گوشت سفید. هر دو میوه اژدها اعم از شیرین و ترش بسته به نوع، شکل و اندازه آن دارد. ازلحاظ شایع‌ترین شکل میوه اژدها، آن کمی کوچک‌تر از طالبی است که در رنگ قرمز دیده می‌شود و به‌صورت گسترده‌ای رشد می‌کند.

هنگامی‌که آن را باز می‌کنید، بافت این میوه مانند کیوی است و گوشت آن با دانه‌های سیاه کوچکی پرشده است که به بهبود هضم کمک می‌کند. از گوشت این میوه برای ساختن نوشیدنی استفاده می‌شود و می‌تواند برای سایر نوشیدنی‌ها نیز استفاده شود، درحالی‌که برگ میوه می‌تواند به شکل بسیار خوبی در تهیه چای استفاده شود. پوست بیرونی این میوه دارای ارزش تغذیه‌ای کمی است و به‌ندرت خورده می‌شود.

میوه اژدها چیست؟

مزایای میوه اژدها برای سلامتی انسان

مزایای سلامت میوه اژدها عمدتاً به ویژگی آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتری بودن و خواص تغذیه‌ای آن مربوط می‌شود. مزایای مصرف این میوه شامل تقویت سیستم ایمنی، متابولیسم بدن و روند صحیح گوارش است. اکنون به جزئیاتی در باب این فواید نگاه می‌کنیم:

افزایش سطح ایمنی بدن

یکی از مزایای استفاده از میوه اژدها، توانایی آن در تقویت سیستم دفاع بدن است. سطح بالای ویتامین C موجود در میوه اژدها یکی از قوی‌ترین دارایی‌های بدن برای سیستم ایمنی بدن است و مصرف این میوه فعالیت آنتی‌اکسیدان‌های دیگر بدن نیز را تحریک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌ها به‌طور فعال در جستجوی و حذف رادیکال‌های آزاد (که مواد خطرناک متابولیسم سلولی هستند که به‌طور مستقیم با مشکلات بالقوه کشنده‌ای مانند بیماری‌های سرطان و قلب در ارتباط هستند) مؤثر هستند.

غنی از ویتامین‌ها

میوه اژدها همچنین غنی از ویتامین‌های دیگری علاوه بر ویتامین C، ازجمله  چند ویتامین گروه B است. ویتامین B1، B2 و B3 موجود در میوه اژدها جنبه‌هایی مختلفی از سلامت انسان را از فشارخون، سلامت پوست و کلسترول تا به عملکرد تیروئید و متابولیسم کربوهیدرات بهبود می‌بخشد.

کمک  به فرایند هضم

میوه‌ اژدها دارای محتوای فیبر بسیار بالایی هستند و این بدین معنی است که آن‌ها می‌توانند با تولید حجم زیاد حرکت‌های روده را تسهیل کنند، از عبور راحت و تسهیل شده مواد از دستگاه گوارشی، تحریک حرکت روده‌ای و ایجاد اثر گوارشی کمک می‌کند. با تنظیم عملکرد روده با فیبر غذایی، این میوه در جلوگیری از ابتلای به مشکلات مختلفی مانند یبوست، سندرم روده تحریک‌پذیر و حتی بیماری‌های جدی مثل سرطان کولورکتال کمک می‌کند.

پیشگیری از ابتلای به سرطان

علاوه بر کیفیت آنتی‌اکسیدانی ویتامین C که سیستم ایمنی را تقویت می‌کند، میوه اژدها همچنین حاوی منابع دیگری از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی است. کاروتن که در میوه‌های اژدها یافت می‌شود، با چندین ویژگی ضد سرطان بودن در ارتباط است. همچنین این ماده مؤثر کاهش حجم تومور کمک می‌کند. اساساً میوه اژدها سیستم ایمنی بدن شمارا ازهرجهت تقویت می‌کنند، بنابراین اگر احساس می‌کنید که تحت شرایط آب و هوایی اغلب مریض می شوید یا احساس می‌کنید که شما در معرض خطر ابتلا به سرطان هستید، ممکن است مصرف میوه اژدها برای شما و غلبه بر این موارد مؤثر باشد.

خواص ضد باکتری

تقویت نهایی سیستم ایمنی بدن شما از مزایای استفاده از میوه اژدها و ناشی از ویژگی‌های ضد قارچ و ضد باکتری این میوه می‌باشد. این امرمی تواند باعث افزایش تعداد گلبول‌های سفید خون در بدن شود که از اثر مواد سمی بر بدن جلوگیری می‌کند و مانع از ورود یا رشد عفونت‌های قارچی و باکتریایی در سیستم و اندام‌های بدن می‌شود. شما همچنین خواهید دید که مصرف این میوه تحریک بازسازی سلول و سرعت بخشیدن به بهبود زخم و کبودی از طریق افزایش میزان بهبودی در بدن می‌شود.

مزایای مصرف میوه اژدها  

افزایش متابولیسم

مصرف پروتئین برای عملکرد سالم بدن ما ضروری است و میوه اژدها منبع خوبی از پروتئین است. بسیاری از پروتئین‌هایی که ما از میوه‌ها، سبزی‌ها و گوشت به دست می‌آوریم، توسط آنزیم‌های بدن ما متابولیزه می‌شوند و تبدیل به پروتئین‌های قابل‌استفاده می‌شوند که می‌توانند باعث سرعت بخشیدن به فرایندهای سلول و درنتیجه باعث افزایش قدرت و بهبود متابولیسم بدن می‌شوند و به کاهش وزن و افزایش توده عضلانی کمک می‌کنند.

سلامت قلب و عروق را بهبود می‌بخشد

میوه اژدها یک میوه کاملاً عجیب‌وغریب با تعدادی از خواص منحصربه‌فرد است که یکی از آن‌ها نداشتن هیچ مقداری از LDL یا کلسترول بد و تقریباً هیچ چربی اشباع ناسالمی است. با کاهش میزان کلسترول در خون، شانس پلاک و ایجاد لخته در شریان‌ها و رگ‌های خونی کمتر می‌شود، درنتیجه احتمال ابتلا به آترواسکلروز (تصلب شرایین)، حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش می‌دهد. با استفاده از مصرف میوه اژدها به‌عنوان منبع بسیاری از مواد مغذی دیگر، هیچ اثر منفی ناشی از مصرف این میوه بر روی بدن شما وجود ندارد، ازاین‌رو شهرت میوه به‌عنوان یک میوه "فوق‌العاده" درست است. چربی این میوه برای بدن شما مفید است و دانه‌های میوه اژدها حاوی این چربی خوب است که می‌تواند HDL یا کلسترول خوب را افزایش دهد. کلسترول HDL به‌طور فعال مقدار کلسترول LDL را با مهار گیرنده‌هایی که به دیواره‌های شریان متصل می‌شوند، کاهش می‌دهد.

موارد احتیاط

هیچ خطری در رابطه با مصرف میوه اژدها وجود ندارد و مطالعات حتی نشان می‌دهد که مصرف آن‌ها حتی برای زنان باردار و شیرده نیز ایمن و بدون خطر هستند. پس می‌توانید با مصرف میوه اژدها تازه، عجیب‌وغریب و خوشمزه و درشت مغذی و ریزمغذی‌های موردنیاز بدن خود را تأمین و جذب کنید.

منبع مقاله : organic facts

این مقاله به طور اختصاصی توسط مجله قرمز ترجمه شده است.

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

پاک کننده صورت طبیعی
۱۰ پاک کننده صورت که می‌توانید خودتان درست کنید
42
موی نازک
اگر موی نازک دارید این ۹ اشتباه آرایش مو را انجام ندهید
189
ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,233
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,738
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
6,477
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,704

مقالات سلامت

رادیکولوپاتی
رادیکولوپاتی (عصب تحت فشار) ؛ انواع، علل، علائم و درمان
22
غذاهای تحریک کننده سردرد
غذاهای تحریک کننده سردرد که باید از آنها پرهیز کنید
39
مضرات دمپایی لا انگشتی
دمپایی لا انگشتی (دمپایی ابری) را به این ۱۱ دلیل هرگز نپوشید
82
کولونوسکوپی
کولونوسکوپی ؛ دلایل، نحوه انجام، آمادگی پیشرفته و روشهای جایگزین
60
رفع جوش چرکی
رفع جوش چرکی با ۴ درمان طبیعی و سریع و روشهای موثر دیگر
79
آمیلوئیدوز
آمیلوئیدوز بر چند نوع است، روشهای تشخیص و درمان آن چگونه است؟
62

مقالات آشپزی

خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
68
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
179
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
207
پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
297
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
455
نان سفید خانگی
نان سفید خانگی به روشی آسان برای تهیه انواع ساندویچ و اسنک
356

مقالات تغذیه

شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
35
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
42
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
43
خواص ریحان
ریحان گیاهی شگفت انگیز با خواصی بی نظیر طبق بررسی های علمی
68
خواص جوانه
خواص جوانه حبوبات و غلات و طرز تهیه آنها در خانه به چندین روش متنوع
81
مکمل ملاتونین
مکمل ملاتونین چه فوایدی دارد، دوز توصیه شده و عوارض آن چیست؟  
153