پودینگ شکلات و آووکادو مجلسی
پودینگ شکلات و آووکادو یک دسر خوشمزه است که میتوانید به عنوان عصرانه در محل کار و یا دسر معمولی پس از شام میل کنید. میتوانید این دسر را از پیش آماده کنید و در زمانی که هوس شیرینی دارید، آن را به عنوان اسنکی سالم در کنار خود داشته باشید. با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه دسر پودینگ آووکادو و شکلات را بیاموزید.
هیچگاه نمیتوانید حدس بزنید این پودینگ شکلاتی و کرمی خوشمزه، چه ترکیب سالمی در خود دارد: آووکادو! طعم شیرین این دسر شکلاتی، هم نیاز شما به خوردنیهای شیرین را تامین میکند و هم میان وعده سالمی را برای افرادی که از رژیمهای غذایی خاص پیروی میکنند و یا قصد کاهش وزن دارند، رقم خواهد زد. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیهی پودینگ آووکادو و شکلات را مشاهده خواهید کرد.
مواد لازم تهیه پودینگ آووکادو و شکلات
- ۲ آووکادوی بزرگ
- ۱ وانیل تازه
- ¾ فنجان پودر کاکائوی شیرین نشده
- ½ فنجان شربت افرای خالص
- ¼ فنجان شهد آگاو
- ¼ فنجان آب پرتقال تازه
- ½ قاشق چای خوری نمک
*این مواد برای تهیه پودینگ آووکادو و شکلات برای ۶ نفر کافی است.
دستور العمل و مراحل تهیه دسر پودینگ آووکادو و شکلات
دانههای ۱ دانه وانیل را از طریق برش زدن وانیل از طول و خراشاندن درون آن، جدا کنید و به همراه ۲ آووکادوی بزرگ که هستهی آنها را خارج کردهاید، ¾ فنجان پودر کاکائوی شیرین نشده، ½ فنجان شربت افرای خالص، ¼ فنجان شهد آگاو، ¼ فنجان آب پرتقال تازه و ½ قاشق چای خوری نمک، در کاسهی یک غذاساز که آهن S مانند دارد ریخته و مخلوط کنید. این ترکیب را آنقدر با غذاساز خورد کرده و هم بزنید تا نرم و کرم مانند بشود.
حال پودینگ را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید. تقریباً هر قسمت، ۸ اونس (۲۲۷ گرم) خواهد شد؛ هر کدام از این قسمتها را در یک لیوان بسیار کوچک ریخته و بدون قرار دادن درپوش، بگذارید حداقل ۲ ساعت استراحت کند.
میتوانید برای سرو دسر پودینگ آووکادو و شکلات بر روی هر کدام، ۱ قاشق غذاخوری مغز خورد شده و برشته شده بریزید. علاوه بر آن در صورت تمایل بر روی هر دسر، مقداری شکلات نیز رنده کنید تا طعم شیرینتری بگیرد. میتوانید از ۳ روز قبل از زمان مصرف نیز دسر پودینگ آووکادو و شکلات را نیز آماده کنید و البته پس از اینکه ۲ ساعت زمان استراحت را طی کرد، باید درپوش آن را بگذارید.
حقایق تغذیه ای دسر پودینگ آووکادو و شکلات (در هر ۱ سرو)
- کالری: ۲۷۸ کالری
- چربی کل: ۱۴ گرم
- چربی اشباع شده: ۲ گرم
- چربی اشباع نشده مونو: ۵ گرم
- کلسترول: ۰ میلی گرم
- سدیوم: ۱۰۱ میلی گرم
- کربوهیدرات: ۴۲ گرم
- فیبر غذایی: ۷ گرم
- قند: ۳۰ گرم
- پروتئین: ۵ گرم
آیا تاکنون این دستور را برای تهیه دسر پودینگ آووکادو و شکلات امتحان کردهاید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.
ترجمه اختصاصی مجله قرمز از مقالهی Lentine
منبع: myfitnesspal