میوه آووکادو یکی از بهترین محصولات در بخش تولیدات کشاورزی هستند. آنها اجزای تشکیلدهندهها خیلی از خوردنیهای خوشمزه هستند در همهچیز از سالادها و تا سرخکردنیها، کوکیها و حتی کلوچهها استفاده میشوند. پس دقیقاً چه چیزی باعث میشود این نوع میوه اینقدر خوشمزه و پرطرفدار باشد؟
آووکادو مقدار اسید چرب اشباع دارد ولی دارای کلسترول بسیار پایین است. بسیاری از مردم تمایل به خوردن آووکادو را با توجه به حدس آنها در مورد محتوای کالری بالای آن ندارند و فکر میکنند که ممکن است به وزن آنها اضافه شود. بااینحال، تعداد کالری دریافتی از طریق خوردن میوه آووکادو در مقایسه با کره و سایر مواد غذایی دارای کالری بالا، بسیار کم است. همچنین، مقدار زیادی چربی از طریق منابع منحصربهفرد مانند فیتوسترولها تأمین میشود که به دلایلی برای بدن ما مفید هستند.
این مقاله در مورد خواص مختلف آوودکادو برای سلامت انسان صحبت کرده و عناصر مغذی آن را موردبحث قرار میدهد، اما ابتدا اجازه دهید کمی بیشتر درباره این میوه ارزشمند و سودمند یاد بگیریم.
نگاهی به میوه آووکادو
آووکادو میوهای است که همچنین با نام گلابی تمساح شناخته میشود که عمدتاً به دلیل شکل و ظاهر چرمی پوست این میوه است. آوودکادو یک میوهای است که بر روی درخت Persea Americana رشد میکند که درخت همیشهسبز از خانواده Lauraceae است. اگرچه این به دیگر اعضای خانواده این درخت شباهت ندارد، آوکادو بیشتر نزدیک به دارچین و برگبو (یا لورل) است.
این درخت معمولاً بلند است و میتواند تا ارتفاع ۶۵ پایی رشد کند. وزن تقریبی میوه آووکادو بین هشت اونس تا سه پوند و بسته به نوع میوه آووکادو است.
این محصول خیلی زود برداشت میشود و پسازآن بهصورت تجاری فروخته میشود. به همین دلیل است که آووکادو جز دسته میوههایی هستند که climacteric fruits نامیده میشود که پس از برداشت میرسند، مانند موز.
آووکادو دارای گونههای بسیاری است، اما محبوبترین آنها نوع هاس خامهای است. درختان آووکادو بهخوبی در مناطق گرمسیری، نسبتاً گرمسیری و استوایی رشد میکنند، اما مانند بسیاری از میوههای دیگر، بهترین آبوهوا برای پرورش میوه آووکادو در آبوهوای مدیترانهای است. گفته میشود که منشأ میوه آووکادو به ایالت Pueblaدر مکزیک، جایی که شواهد موجود در غارها نشان میدهد که قدمت این درخت به حداقل ۱۰،۰۰۰ سال میرسد.
این درخت و استفاده از آن در فرهنگهای آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی از طریق آووکادو هایی که وحشی رشد کردهاند ثبتشده است، اما مشخص نیست که کشت آن از چند هزار سال پیش آغازشده است.
در ۵۰۰ سال گذشته تنها در سایر نقاط جهان ظاهر شد، اما به خاطر ظاهر منحصربهفرد، طعم و مزایای ظاهری آن، بهسرعت در حال محبوبیت بوده است.
با توجه به مزایای بهداشتی مختلف آن، این میوه در حال حاضر در تعدادی از کشورها رشد میکند. همچنین این میوه دارای پوست بسیار ضخیمی است که از آفتکشها محافظت میکند. به این دلیل است که شما نیازی به خرید میوه آووکادو ارگانیک ندارید. به همین دلیل این میوه یکی از امنترین و سالمترین محصولات کشاورزی ازلحاظ قرار گرفتن در معرض آفتکشهاست.
این معمولاً بهصورت خام و بهعنوان یک دسر و یا بهعنوان سالاد به همراه فلفل و نمک کمی مصرف میشود. محبوبترین استفاده از آووکادو در قالب گواامول، یک سیب مکزیکی و مرکزی آمریکایی است که همچنین بهعنوان یک شیرینی زنجبیل و همچنین ساندویچ برای مصرف مناسب است.
همچنین شما میتوانید از میوه آووکادو بهعنوان جایگزین برای مقدار چربی (کره یا روغن) مصرفشده در آشپزی استفاده کنید یا از آن بهعنوان جایگزینی برای سس مایونز در ساندویچ استفاده کنید. در این مورد، شما همان مقدار آووکادو را بهعنوان چربی دیگر اضافه میکنید.
اینیکراه برای کاهش مصرف کالری ناسالم مصرفی شما است. بهعنوانمثال، ۳.۵ اونس از میوه آووکادو حاوی ۱۴.۶۶g چربی است. درحالیکه همان مقدار کره حاوی ۸۱g چربی است؛ بنابراین، در زمان پخت، میتوان از آووکادو بهعنوان جایگزینی برای کره استفاده کرد، بنابراین شما میتوانید کالری مصرفی را با این روش کاهش دهید و همچنان یک غذای خوشمزه داشته باشید!
نگاهی مختصر به مزایای بهداشتی میوه آووکادو
مزایای بهداشتی آووکادو شامل مدیریت وزن، پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و بیماری دیابت، درمان بیماری استئو آرتریت و افزایش جذب مواد مغذی توسط بدن است. همچنین این میوه پرخاصیت خطر ابتلا به سرطان، آسیب کبدی و خونریزی مرتبط با کمبود ویتامین K را کاهش میدهد.
همچنین میوه آووکادو در حفظ چشمها سالم و محافظت از پوست از علائم پیری و اثرات مضر اشعه UV کمک میکند. این ماده غذایی در کنترل سطوح قندخون (هایپرگلسیمی) شما کمک کرده و خواص آنتیاکسیدانی ای را نیز از خود نشان میدهد.
میوه آووکادو حتی به افزایش گردش خون در بدن شما کمک میکند، تواناییهای شناختی را افزایش میدهد و استخوانهای قویتر را برای ما ایجاد میکند! بر اساس یک تحقیق اخیر، دانههای آووکادو برای درمان دیابت، شرایط التهابی و فشارخون بالا و نیز بهبود هیپرکلسترولمی (بالا بودن سطوح کلسترول در خون) مورداستفاده قرار میگیرند.
تحقیقات دیگری نشان میدهد مصرف میوه آووکادو منجر به بهبود کیفیت غذا و جذب مواد مغذی و درنتیجه باعث مواردی ازجمله کاهش خطر سندرم متابولیک در بدن انسان میشود.
ارزش غذایی میوه آووکادو
میوه آووکادو یک “غذای سوپر” محسوب میشود و دارای موقعیت ویژهای در هرم غذایی کالری مصرفی روزانه میباشد. آووکادو غنی از مواد مغذی مختلف مانند ریزمغذیهای نظیر ویتامینها و مواد معدنی است. آووکادو همچنین منبع خوبی از اسیدهای چرب غیراشباع است و دارای محتوای کمی ازنظر قند است. آنها منبع خوبی از انرژی هستند و حاوی مقدار زیادی از ویتامینها و مواد معدنی ضروری هستند.
آووکادو همچنین حاوی مواد معدنی کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، مس، منگنز، فسفر و روی است. آنها همچنین علاوه بر مواد معدنی حاوی ویتامینهایی مانند ویتامین C، B6، B12، A، D، K، E، ویتامین تیامین، ویتامین B2 (ریبوفلاوین) و ویتامین نیاسین هستند. علاوه بر این، آنها یک منبع عالی از فیبر رژیمی هستند و تنها سرو میتواند یک وعده آن بیش از ۴۰٪ از نیاز روزانه ازنظر فیبر را برای شما تأمین کند!
آووکادو غنی از عنصر پتاسیم است و با موفقیت تعادل پتاسیم به میزان سدیم را که برای سلامت کلی بدن انسان بسیار مهم است را متعادل میکند. بنا بر گزارش CAC (گروه تحقیق کننده بر روی خواص آووکادو)، یک هوس آووکادو بهطور متوسط حاوی حدود ۲۲.۵ گرم چربی است. دوسوم از این چربی از انواع چربی غیراشباع است و همچنین دارای مقدار بسیار پایینی از قند و فروکتوز هستند.
شاید مهمتر از همه این باشد که میوه آووکادو یک مجموعه منحصربهفرد از ترکیبات ارگانیک مانند فیتواسترول، کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است.
خواص مصرف میوه آووکادو
میوه آووکادو مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد. آنها غنی از مواد مغذی هستند، بنابراین باید بهعنوان یکی از بهترین مواد غذایی که میتوانید مصرف کنید در نظر گرفته شوند. آووکادو هنگامیکه بهصورت خام مصرف میشود مفید است. بسیاری از مزایای بهداشت محسوس این ماده غذایی که بهخوبی موردتحقیق و اهمیت قرارگرفتهاند عبارتاند از:
کمک به فرایند هضم
اعتقاد بر این است که میوه آووکادو برای روده تسکیندهنده است و بنابراین این ماده غذایی به فرایند هضم مواد در دستگاه گوارش شما کمک میکند. آنها حاوی فیبرهای محلول و غیر محلول هستند که کمک میکنند سیستم گوارش کار خود را بهطور روان و خوبی انجام دهد. این دو نوع فیبر برای هضم بسیار مهم هستند زیرا آنها دفع مدفوع را افزایش میدهند و به اطمینان از انتقال ساده غذا از طریق دستگاه روده کمک میکنند.
علاوه بر این، آنها روده و معده را تحریک میکنند تا مواد مغذی را در کارآمدترین شکل و سریعترین شکل جذب کنند.
درنهایت، آنها علائم مشکلاتی مانند یبوست و اسهال را در فرد مبتلا کاهش میدهد. درمجموع، مقدار زیادی از فیبر موجود در میوه آووکادو (۴۰٪ نیاز روزانه در هر وعده) باعث میشود این ماده غذایی، مادهای بسیار مهم برای بهینهسازی سلامت گوارشی شما باشد.
سلامت و مراقبت از دندان
مصرف آووکادو همچنین در پیشگیری از ایجاد بوی بددهان و تنفس که عمدتاً به علت سوءهاضمه یا ناراحتی معده ایجاد میشود، کمک میکند. هالیتوزیس (بوی بددهان) را میتوان با بهبود سلامت گوارشی از بین برد و آنتیاکسیدانی و فلاونوئیدهای آنتیاکسیدانی موجود در میوه آووکادو همچنین باکتریهای دردهان شما که میتواند منجر به تنفس بد بو شود را از بین میبرند.
آووکادو همچنین با پیشگیری از سرطانهای مربوط به دهان در ارتباط است!
مراقبت از پوست و مو
آووکادو دارای مواد مغذی مفیدی است که برای حفظ سلامت پوست مفید است. این ماده غذایی به شما در پیشگیری در ابتلای به پوستی خشک، ترکخورده و یا آسیبدیده کمک میکند. به علت توانایی آنها برای تغذیه پوست با ویتامینهای ضروری و درخشان کردن پوست، آنها به انواع لوازمآرایشی اضافه میشوند. همچنین از این ماده غذایی برای تغذیه موهای خشک و آسیبدیده استفاده میشود.
بسیاری از افراد برای تهیه ماسکهای پوست و مو از عصاره میوه آووکادو استفاده میکنند. بالاتر از همه، روغن آووکادو در درمان پلاک ناشی از بیماری پسوریازیس کمک میکند. بتاکاروتن و لیکوپن دو نوع ترکیب آلی هستند که در مقادیر زیادی در میوه آووکادو یافت میشوند. هردوی این عناصر با بهبود سلامت و حالت پوست و از بین بردن علائم پیری زودرس در ارتباط است.
مراقبت از کبد
آووکادو در کاهش آسیب کبدی بسیار مؤثر است. این ماده غذایی ترکیبات آلی خاصی دارد که به بهبود سلامت کبد کمک میکند. آسیب کبدی بهطور معمول ناشی از هپاتیت C میکنند. یافتههای بهدستآمده از یک تحقیق اخیر نشان میدهد که میوه آووکادو ممکن است نقش مهمی در متعادل کردن و محافظت از کبد شما در شرایط و مشکلات مختلف داشته باشد.
بهبود سلامت چشم و بینایی
آووکادو به حفظ سلامت چشم کمک میکند. آنها حاوی کاروتنوئید هایی نظیر لوتئین و زاکسنتین هستند که به محافظت از چشم شما در برابر بیماریهایی نظیر آبمروارید، بیماریهای چشم مرتبط با افزایش سن و دژنراسیون ماکولا (تباهی لکه زرد) کمک میکند. این مشکلات اغلب ناشی از اثر رادیکالهای آزاد است که در بافتهای چشم تجمع پیدا میکنند.
فعالیت آنتیاکسیدانی این کاروتنوئیدهای ویژه باعث خنثی شدن اثرات آن رادیکالهای آزاد خطرناک و درنتیجه پیشگیری از ابتلای به مشکلات ذکرشده میشود.
کمک به ارتقای سلامت قلب
مزایای فراوان آووکادو همچنین شامل کمک به ارتقای سلامت قلب شما است. بتا سیتوستولول که در میوه آووکادو یافت میشود، به حفظ سطح مناسبی از ماده کلسترول در بدن شما کمک میکند. تحقیقات انجامشده نشان میدهد که مصرف آووکادو ممکن است به خواص ضدالتهاب HDL کلسترول کمک کند که در محافظت از قلب شما از آترواسکلروز، همچنین بهعنوان بیماریهای عروقی آتواسکلروزیس (تصلب شرایین) نقش دارد. سطوح قابلتوجهی از عنصر پتاسیم موجود در میوه آووکادو همچنین میوه آووکادو را در مبارزه با فشارخون بالا مؤثر نشان میدهد. پتاسیم یک وازودیلاتور است که گردش عروق خونی و شریانها را تسهیل میکند، درنتیجه این امر احتمال ابتلا به لخته شدن، حملات قلبی و سکته مغزی را در انسان کاهش میدهد.
کمک به حفظ سلامت کلیه و مجاری ادراری
رژیم غذایی شما نقش مهمی در حفظ تعادل الکترولیتها و مواد معدنی و مایعات در افراد مبتلابه اختلالات مزمن کلیه دارد.
عنصر پتاسیم یکی از مواد معدنی است که به حفظ ضربان قلب طبیعی در بدن انسان کمک میکند. میوه آووکادو منبع خوبی از پتاسیم است و افزودن آنها به رژیم غذایی شما ممکن است مزایای دیگری نیز به دنبال داشته باشد.
مهم است که اطمینان حاصل شود که سطح پتاسیم بدن بسیار زیاد نیست زیرا میتواند مقدار خیلی زیاد این ماده نیز برای قلب خطرناک باشد. پتاسیم دارای یک نقش کلیدی برای حفظ تعادل مایع از طریق کانالهای شیمیایی برای سلولها و اندامها است. این تعادل مایعات همچنین برای عملکرد کلیه حیاتی است که حرکت مایعات و سموم را از طریق بدن کنترل میکند.
کمبود ویتامین K
کمبود ویتامین K بسیار رایج نیست اما اغلب در مراقبت نوزادان دیده میشود. این کمبود ممکن است منجر به اختلال خونریزی شناختهشدهای بهعنوان خونریزی مرتبط با کمبود ویتامین K (VKDB) شود. این امر عمدتاً ناشی از عدم مصرف کافی ویتامین K در دوران بارداری است.
وجود میوه آووکادو در رژیم غذایی مصرفی توسط یک زن باردار ممکن است در کاهش خطر ابتلا به VKDB در نوزادان کمک کند؛ ازآنجاکه آووکادو یکی از میوههای نادر است که مقدار بسیار بالایی از ویتامین K تقریباً ۴۰٪ از نیاز روزانه در یک وعده غذایی دارد.
بیماری صبحگاهی (ویار)
در طول بارداری، بیماری صبحگاهی (ویار) بسیار شایع است. مصرف میوه آووکادو به غلبه بر حالت تهوع و آرامش در حین بارداری کمک میکند؛ زیرا حاوی ویتامین B6 است که معمولاً با کاهش تهوع و استفراغ در ارتباط است.
درمان آرتریت
خواص ضدالتهابی میوه آووکادو، شاید ارزشمندترین ویژگی این ماده غذایی پرخاصیت است و دارای طیف گستردهای از phytochemicals، فلاونوئیدها، کاروتنوئید، فیتوسترول، چربیها و اسیدهای چرب امگا ۳ است. همچنین این ماده غذایی یکی از بهترین غذاها برای کاهش التهاب در بافت، مفاصل و عضلات است.
بیماری آرتروز دهها میلیون نفر در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار میدهد و با مصرف مقدار مناسبی از میوه آووکادو، در مطالعات اغلب کاهش علائم را نشان میدهد و درد ناشی از بیماری آرتریت را میتوان بهطور مؤثری با این روش کاهش داد!
خواص ضد سرطان آووکادو
مزایای بهداشتی میوه آووکادو در زمینهٔ کاهش سرطان عبارتاند از: کاهش بروز و خطر ابتلا به سرطان، ازجمله سرطان پستان و سرطان پروستات.
میوه آووکادو حاوی کاروتنوئید ها و چربیهای غیراشباع است که هر دو این مواد مؤثر به کاهش چشمگیر سرطان کمک میکند. آووکادو همچنین حاوی گلوتاتیون، آنتیاکسیدانی است که سلولها را از ابتلای به سرطان محافظت میکند و اثرات خطرناک رادیکالهای آزاد. لیست ترکیبات آنتیاکسیدانی و ضدالتهاب در ماده غذایی آووکادو چشمگیر است و تقریباً دشوار است که بفهمیم که کدامیک بیشترین تأثیر را در این زمینه ممکن است داشته باشد.
دراینباره مطالعات روی سرطانهای دهان، پوست و پروستات بهطور گستردهای انجامشده است و نتایج نشان میدهد که بهجای متاستاز، ترکیبات ارگانیک در میوه آووکادو سلولهای سرطانی را به سمت آپوپتوز (مرگ خودکار سلولها) تحریک میکنند. تحقیقات در مورد اثر میوه آووکادو بر روی سرطان ادامه دارد.
خواص آنتیاکسیدانی آووکادو
میوه آووکادو همچنین حاوی ویتامین C و E است که به افزایش خواص آنتیاکسیدانی بدن انسان کمک میکنند. ویتامین C ، ویتامین E را بازیافت و به کاهش اکسیداسیون کلسترول LDL کمک میکند. آووکادو همچنین حاوی آنتیاکسیدانهایی مانند epicatechin، violaxanthin، neochrome و حدود دوازده اکسیدان دیگر است.
آنتیاکسیدانها اثرات رادیکالهای آزاد را که از مواد خطرناک متابولیسم سلولی هستند، خنثی میکنند. آنها مسئول ایجاد و بروز دهها مورد از مشکلات جدی در بدن انسان هستند، ازجمله انواع سرطان، بیماری قلبی عروقی، مشکلات بینایی، پیری زودرس، اختلالات شناختی و بسیاری مشکلات دیگر.
کمک به داشتن پوست سالم
میوه آووکادو حاوی بسیاری از ویتامینها و مواد معدنی است که در حفظ پوست سالم به شما کمک میکند. کاروتنوئیدهای موجود در میوه آووکادو باعث کاهش التهاب پوست ناشی از UV به دلیل قرار گرفتن در معرض آفتاب میشوند. روغن ساختهشده از آووکادو کمک میکند تا روند محافظت از پوست در مقابل آسیب آفتابسوختگی کمک شود.
سطوح بالای بتاکاروتن در آووکادو میتواند بهوسیله آنزیمی به پرویتامین A تقسیم شود که به مدت طولانی برای محافظت از پوست از شرایط مختلف و اثرات مضر خورشید مؤثر است.
کنترل و کاهش وزن
ورزش منظم همراه با رژیم غذایی سالم در مدیریت و کاهش وزن بسیار مهم است. آووکادوجز دسته میوههایی است که ارزش تغذیهای و مواد موردنیاز بدن را تأمین میکند و در کنترل وزن مؤثر است. یافتههای بهدستآمده از یک مطالعه که اخیر انجامشده است، نشان میدهد که تعدادی از اثرات مفید آووکادو درروند کنترل وزن مؤثر است.
اثرات ضد پیری آووکادو
مصرف میوه آووکادو همچنین با داشتن سلامت پوستی سالم در دوران سالمندی و پیری در ارتباط است. این میوه همچنین در برگیرنده ترکیباتی مانند xanthophyll است که دارای خواص آنتیاکسیدانی است. مطالعات انجامشده نشان میدهد که مصرف ماده مؤثره xanthophyll ممکن است علائم پیری را در قسمتهای مختلف بدن کاهش دهد.
میوه آووکادو تقویت کننده استخوانهای بدن شما
آووکادو حاوی کاروتنوئیدها مانند زاکسنتین و لوتین است که با کاهش خطر نقص غضروف همراه است (که از علائم استئوآرتریت است).
مصرف مواد غذایی مانند آووکادو و سویا ممکن است در کاهش خطر ابتلا به استئوآرتریت کمک کند. علاوه بر این، سطوح مواد معدنی ضروری در آووکادو قابلتوجه است، ازجمله روی، فسفر، مس و مقدار کمی از کلسیم و سلنیوم. همه این موارد با کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان و بهبود تراکم مواد معدنی استخوانی در ارتباط است.
جذب مواد مغذی
مصرف میوه آووکادو به همراه سایر میوهها و سبزیها اثر بهتری دارد. این امر به خاطر این واقعیت است که مواد مغذی موجود در میوهها و سبزیها هنگام خوردن همراه با آووکادو افزایش مییابد. هنگامیکه یک سالاد حاوی آووکادو است با مصرف میوه آووکادو جذب مولکولهای آنتیاکسیدانی کاروتنوئید که به محافظت از بدن در برابر آسیبهای رادیکال آزاد کمک میکند، افزایش مییابد؛ بنابراین، اضافه کردن آووکادو بریدهشده به سالاد مخلوط یکراه خوب برای داشتن یک وعده غذایی سالم و خوب است. این امر باعث میشود که میوه آووکادو یک عنصر بزرگ بهعنوان یک اشتهاآور باشد که دستگاه گوارش را برای عملکرد در بالاترین سطح خود را در دریافت و جذب مواد غذایی آماده میکند.
کنترل سطح قند خون
علاوه بر میوه، برگ عصاره آووکادو نیز مزایای خوبی در مورد سلامتی را برای شما به ارمغان میآورد. مطالعات انجامشده روی موشهای غیر دیابتی و دیابتی نشان میدهد که عصاره برگ ممکن است در کاهش سطوح قند خون در آنها کمک کند. در مورد بیماران دیابتی متابولیسم و تجزیه مواد غذایی بر پایه نشاسته (مثل سیبزمینی) به قندهای ساده مانند گلوکز میتواند موجب افزایش فشارخون و غلظت خون شود که برای افراد دیابتی بسیار خطرناک است.
فیبر موجود در برگ آووکادو کمک میکند تا تجزیه مواد غذایی به قندهای قابلاستفاده کند شود، بنابراین بدن آن را به روش متعادلتر جذب میکند. علاوه بر این، اکثر کربوهیدراتهای موجود در آووکادو از قندهای ۷ قندی ساخته میشوند که یکشکل به نسبت شایع شکر است که درواقع باعث مهار آنزیم هگزوکیناز میشود. این امر به آووکادو کمک میکند تا چگونگی متابولیسم گلوکز توسط بدن را کنترل کند، بنابراین این امر سلامت بیماران دیابتی را حفظ میکند.
مصرف میوه آووکادو برای ورزشکاران مفید است
ورزشکاران نیاز زیادی به انرژیدارند و باید تغذیه مطلوب را برای جبران سوختوساز بدنشان حفظ کنند. آووکادو مواد مغذی حیاتی را برای ورزشکاران برای حفظ سطوح انرژی موردنیاز و همچنین سلامت آنها فراهم میکند. علاوه بر این، آنها حاوی مواد شیمیایی گیاهی (فیتو کمیکال هایی) هستند که منبع سوخت طبیعی بدن شما هستند.
میوه آووکادو و نگرانیهای بهداشتی در مورد آن
مصرف میوه آووکادو ممکن است باعث بروز میگرن شود که نوعی سردرد است. علائم این عارضه نظیر تهوع، استفراغ و حساسیت به نور است که معمولاً علائم شایع در میگرن است. مراقبت مربوطه در این عارضه باید انجام شود و اگر این علائم را فرد تجربه کرد، باید از مصرف میوه آووکادو اجتناب شود.
چگونه این میوه را خریداری و نگهداری کنیم؟
آووکادو بهراحتی در فروشگاههای سراسر جهان موجود است. آووکادو تازه و رسیده بدون لکههای تیره باید انتخاب شود. آووکادو را فریز نکنید مگر آنکه این میوه رسیده باشد. اگر بخشی از میوه استفادهشده باشد، باقیمانده بهتر است در یخچال نگهداری شود تا در آینده استفاده شود. آووکادو نرسیده و کال را میتوان در دمای اتاق ذخیره کرد.
آووکادو و ایدههای در مورد مصرف سریع
سالاد: پیاز، گوجهفرنگی، کاهو و میوه آووکادو را در یککاسه مخلوطکنید. نمک، فلفل، آبلیمو و روغنزیتون را بر روی سالاد اضافه کنید. شما همچنین میتوانید سبزیها یا گوشت را به سالاد اضافه کنید.
سوپ: سوپها را با آووکادو خردشده برای عطروطعم اضافی و مزایای بهداشتی حاصل از مصرف آن همراه کنید.
میوه: میوه آووکادو را میتوان بهطور مستقیم مصرف کرد.
دسر: آووکادو را میتوان در تهیه غذاهای آماده برای مصرف شما استفاده کرد.
مقدار کالری حاصل از مصرف یک میوه آووکادو چه میزان است؟
۱۰۰ گرم میوه آووکادو حاوی حدود ۱۶۰ کالری است. میوه آووکادو در اندازههای مختلفی متفاوت موجود است و بنابراین محتویات دقیق کالری دریافتی توسط شما، البته، بسته به میزان آووکادوی مورد انتخاب شما برای خوردن دارد. در مورد آووکادو به خاطر محتوای چرب آنها، آنها دارای کالری زیادی هستند. بااینحال، چربیهای موجود در میوه آووکادو، چربیهای سالمی هستند و واقعاً برای بدن شما مفید هستند.
میوه آووکادو از کجا میآید؟
آووکادو از مکزیک منشأ میگیرد، جایی که آنها بخشی از دستورالعمل غذاهایی سنتی (مانند گوامامول) هستند که با توجه به ویژگیهای خوشمزه بودن و مزایای سلامتی آن در سراسر جهان محبوب هستند. درختان آووکادو نیاز به درجه حرارت گرمسیری یا نیمه گرمسیری دارند و همچنین در سایر نقاط جهان با چنین اقلیمی، ازجمله هند و برخی از کشورهای آفریقایی نیز دیده میشوند.
آیا آووکادو یک میوه است؟
بله میوه آووکادو واقع یک توت است. آووکادو ازلحاظ دسته بندی یک میوه است نه یک سبزی ولی چون شیرینی نیست احتمالاً این سردرگمی پیش میآید. بااینحال، عدم شیرینی آن در کنار بافت غنی و چرب آن را یک غذای بسیار متنوع میکند. Avocados بانام ‘Alligator Pear’ یا همان گلابی تمساح شناخته میشوند (اشاره به پوست تیره آن) که غنی از چربیهای سالم هستند و در بسیاری از غذاها محبوب در سراسر جهان به کار میروند. آنها دارای مزایای بهداشتی متعددی هستند، هم بهعنوان یک غذا و بهعنوانجزئی موثر در محصولات طبیعی برای مراقبت از پوست قابل استفاده است.
منبع مقاله : organic facts
ترجمه اختصاصی از سایت مجله قرمز