درست کردن چای کیسه‌ای خانگی کار بسیار لذت بخشی است. شما می‌توانید هر گیاهی را که دوست دارید در کیسه ساخته شده توسط خودتان بریزید و از چای کیسه‌ای مورد علاقه خود لذت ببرید. من در اینجا چای کیسه‌ای خانگی را به چندین روش به شما یاد خواهم داد تا هر کدام از روشها را که دوست داشتید انجام دهید.

خب اول باید بپرسیم که چرا باید چای کیسه‌ای دست ساز درست کنیم وقتی که می‌توانیم براحتی آن را در فروشگاه پیدا کنیم؟ خب چای‌های موجود در فروشگاه‌‌‌ها اغلب حاوی مواد افزودنی و شیمیایی هستند. حاوی رنگهای مصنوعی و مواد معطر که برای بدن مضر هستند. بنابراین شما می‌توانید چای کیسه‌ای ارگانیک و کاملا طبیعی خودتان را درست کنید.چای کیسه‌ای خانگی

یکی از این روشها روش توپی است که از بقیه روشها ساده‌تر است. در روشهای دیگر محصول بدست آمده شبیه به چای کیسه‌ای کلاسیک است. سادگی و در دسترس بودن وسایل کار شما را شگفت زده خواهد کرد و به درست کردن چای کیسه‌ای دست ساز علاقه مند خواهید شد.

 

چای کیسه‌ای خانگی توپی با پارچه تنظیف

مواد و وسایل لازم

  • پارچه موسلین یا تنظیف (شما می‌توانید این پارچه‌ها را در مغازه‌های مخصوص وسایل آشپزخانه پیدا کنید)
  • نخ تزئینی (می‌توانید این نخها را در مغازه‌های خرازی پیدا کنید)
  • قیچی

پارچه تنظیف یا موسلین را به صورت مربع ۴ در ۴ اینچ ببرید. از دولای پارچه برای برش استفاده کنید تا یک لایه ضخیم داشته باشید. اگر برگهای چای شما بزرگ است می‌توانید قطعات را بزرگتر درست کنید.

چای گیاهی خود را با قاشق در کیسه درست شده بریزید. برای اکثر چای‌های ۱ قاشق غذاخوری برای هر فنجان چای خوب است. شما می‌توانید از هر گیاهی که دوست دارید استفاده کنید. من گیاهانی مثل مورد (مورد محلی Myrtus communis)، بابونه، آویشن، نعناع، اسطوخودوس، گل گاو زبان، به لیمو، یاسمن، گل سرخ، چای سبز، بهار نارنج، سنبل الطیب، عناب، دارچین، میخک، زنجبیل و جوز را توصیه می کنم.چای کیسه‌‌ای خانگی

حالا گوشه‌های کیسه را به هم برسانید و با هم بچرخانید تا گرد شود. گردن کیسه را به اطراف بچرخانید. کیسه درست شده را نگه دارید.چای کیسه‌‌ای خانگی

نخ تزئینی را دور آن پیچانده و چند دور بپیچانید. اضافه نخ را با قیچی ببرید. چای کیسه‌‌ای خانگی

 

چای کیسه‌ای کلاسیک

برای این نوع چای کیسه‌ای دست ساز از کاغذ فیلتر قهوه استفاده می‌شود. این چای‌ها دقیقا شبیه به چای کیسه‌ای کلاسیک موجود در بازار هستند.

وسایل لازم چای کیسه‌‌ای خانگی

  • فیلتر قهوه
  • چای
  • ۵ تکه نخ رشته‌ای
  • تکه کاغذ ۱×۲ اینچ (برای برچسب کوچک در انتهای نخ دسته چای)
  • قیچی
  • منگنه

فیلتر قهوه را صاف کرده سپس یک تکه از هر گوشه را ببرید تا یک شکل شبیه مستطیل بسازید.چای کیسه‌‌ای خانگی

یک قاشق چایخوری از چای خشک یا هر نوع چای مورد علاقه‌تان را در وسط فیلتر قهوه بریزید.چای کیسه‌‌ای خانگی

فیلتر قهوه را از سمت ضلع بزرگ تا نیمه تا کنید، در عین حال که چای باید وسط قرار گیرد.چای کیسه‌‌ای خانگی

سپس لبه دو ضلع روی هم آمده را برگردانده، تا کنید. سه بار آن را روی هم تا کنید، تاهای خیلی کوچک بزنید.چای کیسه‌‌ای خانگی

حالا که چای داخل تا قرار گرفته، شما می‌خواهید همه چیز دوباره به مرکز کاغذ تا شده برود، نوع چرخاندن بسته باید طوری باشد که بخش درز خورده کیسه به وسط برسد.چای کیسه‌‌ای خانگی

حالا بسته فیلتر را از وسط تا کنید.چای کیسه‌‌ای خانگی

سپس حدود ۳/۴ اینچ بالای کیسه را ببرید بنابراین طول آن زیاد نخواهد شد و شبیه به نمونه‌های تجاری خواهد شد.چای کیسه‌‌ای خانگی

دو لبه را به شکل مثلث تا کنید تا در یک نقطه بهم برسند (مطابق تصویر)چای کیسه‌‌ای خانگی

در نقطه ایجاد شده یک تا به سمت روی دو مثلث ایجاد کنید، فقط یک تای کوچک، نخ را روی قسمت بالایی که تا کردید بگذارید  و منگنه کنید. این منگنه کیسه چای را کاملا می‌بندد.چای کیسه‌‌ای خانگی

برای اینکه در انتهای نخ کیسه یک برچسب یا تصویر درست کنید، یک تکه کاغذ ۱×۲ اینچ را برداشته و دو تا کنید. انتهای نخ را داخل کاغذ بگذارید، نخ را در وسط قرار دهید و سپس منگنه کنید. منگنه باید در وسط کاغذ باشد.چای کیسه‌‌ای خانگی

حالا شما یک چای کیسه‌ای خانگی دارید.

بسته به اینکه فیلتر قهوه را در مرحله اول چقدر برش می‌زنید و چقدر تاهای شما در مرحله ۴ بزرگ یا کوچک است شما در انتها یک چای کیسه‌ای باریک یا تپل خواهید داشت.چای کیسه‌‌ای خانگی

من چای کیسه‌ای را در شکلهای مختلف درست می‌کنم تا هر کسی هر اندازه‌ای را که دوست دارد استفاده کند.

 

چای کیسه‌ای خانگی دوختنیچای کیسه‌‌ای خانگی

چای کیسه‌ای خانگی یکی از مزایایش این است که شما از آن کاغذهای سفید شده با مواد شیمیایی استفاده نمی‌کنید بلکه با فیلتر قهوه که یک کاغذ مناسب مواد نوشیدنی است. یکی از چیزهای جالب که من فراموش کرده بودم به شما بگویم این است که شما می‌توانید ترکیبی از چای‌های مورد علاقه خود را یکجا داشته باشید و این هم یکی از مزیتهای چای کیسه‌ای خانگی است. مثلا شما می‌توانید چای سیاه را همراه دارچین یا گل سرخ داشته باشید و یا چای سبز همراه با هل. هر کدام از این ترکیبها خوب هستند.

مواد و وسایل لازم برای چای کیسه‌ای خانگی دوختنیچای کیسه‌‌ای خانگی

  • فیلتر قهوه سفید نشده
  • خط کش
  • نخ سفید
  • چای خشک (برای ادویه پای کدو: دو بخش از پای رویبوس قرمز با ۱ بخش از خرده‌های دارچین، پوست پرتقال خشک شده، ریشه زنجبیل و میخک)
  • منگنه
  • مداد یا مدا خیاطی سفید رنگ
  • کاغذ مقوایی یا کاغذ کادو برای تهیه برچسب چای
  • چرخ خیاطی یا نخ و سوزن

طرز تهیه چای کیسه‌ای خانگی

  1. بهترین اندازه برای چای کیسه‌ای دست ساز ۲/۵ اینچ پهنا در ۲ اینچ ارتفاع است. برای ساختن این برش، ابتدا از یک سمت (سمت راست) شروع کنید و دو اینچ پایین را اندازه بگیرید، یک نشانه را ایجاد کنید.
  2. بعد بالا را اندازه بگیرید و ۲ و نیم اینچ به سمت بیرون، یک خط رسم کنید. همین کار را تکرار کنید و یک خط ۲ و نیم اینچی به سمت بیرون. مستطیل را بوسیله ترسیم یک خط روی سمت چپ یعنی ۲  اینچ به سمت پایین، ببندید. بیرون مستطیل را بوسیله یک قیچی خیلی تیز ببرید.
  3. در این لحظه شما فقط یک تکه کاغذ بزرگ با یک خط چین در وسط دارید. آن را ببرید. حالا یک تکه از کاغذ فیلتر قهوه با طول و عرض مشخص ۲/۵ × ۲ اینچ دارید.چای کیسه‌‌ای خانگی
  4. با استفاده از چرخ خیاطی (یا نخ و سوزن) سه لبه کیسه چای را بدوزید. سمت باز مانده باید از سمت ۲ اینچی باشد.چای کیسه‌‌ای خانگی
  5. چای کیسه‌ای خود را با ۲ قاشق چایخوری از چای مورد علاقه خود پر کنید.چای کیسه‌‌ای خانگی
  6. حالا بخش باز مانده را با چرخ خیاطی بدوزید تا بسته شود. مطمئن شوید که همه جهت‌ها کاملا دوخته شده و چای در وسط باشد و روی آن دوخته نشود.چای کیسه‌‌ای خانگی
  7. اضافات نخ را ببرید.چای کیسه‌‌ای خانگی
  8. اگر نمی‌خواهید به چای کیسه‌ای تان نخ بدوزید این مرحله را انجام ندهید بهر حال شما چای کیسه‌ای خود را دوخته‌اید و شاید نیازی به دسته برای آن نمی‌بینید.
  9. اگر می‌خواهید که برای چای کیسه‌ای تان یک نخ آویزان کنید. اندازه‌ای که دلخواه‌تان است مشخص کنید. گوشه‌های بالای چای کیسه‌ای را تا کنید. چای کیسه‌‌ای دست سازنخ را در وسط دو گوشه تا شده قرار دهید، نخ را با انگشت‌تان و سپس با دست نگه دارید، بالای آن را تا کنید و منگنه بزنید تا نخ ثابت شود.چای کیسه‌‌ای خانگی
  10. حالا می‌توانید کاغذهای مقوایی را برداشته و به شکل دلخواه خود برش بزنید و روی آنها کلماتی را که دوست دارید بنویسید. می‌توانید کلماتی دوستانه و یا ترکیب چای و خواص آن را بنویسید. اگر بخواهید که این چای‌های کیسه‌ای دست ساز را به عنوان هدیه به کسی بدهید بهتر است که برشهای مقوایی شما شکل زیبا داشته باشند.چای کیسه‌‌ای ارگانیک

نکاتی راجع به چای کیسه‌ای خانگی

اگر از فیلتر قهوه گرد استفاده می‌کنید می‌توانید دو تا کاغذ را روی هم گذاشته و به شکل زیر آن را برش دهید و دردسر اندازه گیری دقیق را به خودتان ندهید. بقیه مراحل همانند قبل است.چای کیسه‌‌ای خانگی

حالا که چای کیسه‌ای خانگی شما آماده شد تنها کافی است که آن را در چای گرم قرار داده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا دم بکشید. در ضمن چای کیسه‌ای استفاده شده را دور نیندازید. شما می‌توانید آن را خنک کرده و به عنوان یک مراقبت خانگی از چشمان خود از آن استفاده کنید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع:  nelliebellie    abeautifulmess   themakeyourownzone    mommypotamus