جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
معرفی آنزیم بروملین

آنزیم بروملین و معرفی ۷ مورد از مزایای باورنکردنی این آنزیم غذایی

آنزیم بروملین یکی از موادی است که می‌تواند نقشی مؤثر در تأمین و بهبود سلامت در انسان ایفا کند. استفاده از بروملین برای درمان برخی مشکلات بهداشتی به‌صورت یک درمان معمول سنتی وجود دارد، اما برخی از عوارض جانبی نیز در اثر مصرف این ماده وجود دارد که نیاز است که از آن آگاه باشید. در این مقاله سعی خواهیم کرد که علاوه بر معرفی این ماده مؤثره، به بررسی جامع فواید و اثرات آن در کنار عوارض جانبی احتمالی ناشی از مصرف آن بپردازیم.

 

آنزیم بروملین چیست؟

بروملین آنزیم استخراج شده‌ای است که می‌تواند از میوه‌های خاصی در خانواده Bromeliaceae و بیشتر از قسمت ساقه‌های آناناس تهیه شود. در واقع بروملین ترکیبی از آنزیم‌های پروتئولیتیک است که قادر به هضم پروتئین‌های متابولیزه است. این امر می‌تواند برای همه چیز از سیستم گوارش به مفاصل و استخوان‌ها مهم باشد. استفاده از این ماده مؤثره یک بخش از طب سنتی برای صدها، اگر نه هزاران سال بوده است و این آنزیم بروملین ثابت شده است که دارای برخی فواید و مزایای برای سلامتی انسان است. در حالی که در سال‌های اخیر بحث‌های زیادی در مورد اثربخشی بروملین صورت گرفته است، شواهد روایی و سنتی استدلال می‌کنند که اثرات قابل‌توجهی بر سلامت انسان دارد.

آنزیم بروملین

مزایای ناشی از استفاده از آنزیم بروملین

مزایای بسیاری در مورد مصرف آنزیم بروملین وجود دارد که می‌تواند شامل مبارزه با بیماری آسم، بیماری‌های خود ایمنی، بیماری آرتریت و درد مفصلی و اختلالات گوارشی و موارد دیگر باشد.

بهبود پارگی ACL

برخی از مطالعات در مورد خواص ضد التهابی و بهبودی این عصاره انجام شده است و برای افرادی که دچار پاره تاندون شده‌اند، مانند ACL، مصرف این عصاره می‌تواند روند بهبودی را تسریع بخشد و درد را کاهش دهد.

جلوگیری از ابتلای به آلرژی و آسم

این آنزیم قادر به مقابله با واکنش‌های آلرژیک و آسم در منبع آن یعنی سیستم ایمنی بدن است. با سرکوب واکنش‌های آلرژیک غیر ضروری، این مکمل می‌تواند باعث افزایش کیفیت زندگی شما و کاهش التهاب در سراسر بدن شود.

تاثیر آنزیم بروملین

پیشگیری از ابتلای به سرطان

برخی مطالعات نشان داده‌اند که این عصاره می‌تواند تولید سیتوکین ها را کاهش دهد که می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. همچنین ممکن است منجر به افزایش سطوح آپوپتوز یعنی مرگ سلولی شود و توانایی سلول‌های سرطانی را برای متاستاز و تکثیر با چنین نرخ سریعی کاهش می‌دهد.

بیماری‌های التهابی روده

به عنوان یک ترکیب ضد التهابی قوی، این عصاره می‌تواند به تسکین روده کمک کند و بسیاری از بدترین علائم بیماری روده التهابی مانند اسهال، ناراحتی معده، التهاب و گرفتگی و کرامپ های شکمی را کاهش دهد. این عصاره همچنین می‌تواند در مورد سایر اختلالات گوارشی نیز مفید باشد.

کاهش عفونت و علائم سینوسی

هنگامی که التهاب مزمن سینوس‌ها را دارید، می‌توانید باعث علائم و مشکلاتی در زندگی خود روزمره شما شود، اما با استفاده از این مکمل می‌توانید این علائم التهابی را کاهش دهید و پاسخ ایمنی خود را در آن قسمت از بدن تقویت کنید.

بازیابی بعد از جراحی بازیابی

پس از جراحی یا آسیب، بدن شما نیاز به زمان استراحت دارد و کم‌کم بهبود می یابد. آنزیم بروملین برای بهبود سرعت فرآیند زخم، به صورت داخلی و خارجی استفاده می‌شود.

کمک به مبارزه با بیماری آرتریت و درد مفاصل

برای افرادی که به طور مرتب از بیماری آرتریت و درد مفاصل رنج می‌برند و همچنین مشکلاتی دیگری مانند تاندونیت (التهاب تاندون) را دارند، استفاده از این مکمل می‌تواند منافع ضد درد و ضد التهابی را به وجود آورد و در نتیجه باعث کاهش درد و افزایش کیفیت زندگی در فرد مصرف‌کننده می‌شود.

منابع غذایی بروملین

اگر می‌خواهید به مقادیر بیشتری از این ماده در رژیم غذایی خود دسترسی پیدا کنید، پیدا کردن عصاره یا پودر بروملین یک گزینه آسان است، اما منابع غذایی نیز وجود دارد که این چنین کارکردی داشته باشد. بیشترین غلظت بروملین در هسته و ساقه آناناس یافت می‌شود، بنابراین خوردن یا فشار دادن آن برای نوشیدن عصاره آن یک راه خوب برای گرفتن این ترکیب آنزیمی است. اگر شما آناناس را مخلوط کرده و سپس عصاره آن را از مصرف کنید، می‌توانید دوز سالمی از این آنزیم‌ها را نیز دریافت کنید. با این حال، همان‌گونه که ذکر شد، خرید عصاره و آبمیوه از فروشگاه ممکن است ساده‌ترین راه برای افزایش سطوح این ماده در بدن شما باشد.

منابع تامین کننده آنزیم بروملین

اثرات جانبی احتمالی ناشی از مصرف آنزیم بروملین

برخی عوارض جانبی ناشی از مصرف این عصاره در غذا و یا در فرم مکمل وجود دارد، از جمله این عوارض شامل موارد زیر است:

  • بارداری: اگر باردار هستید یا کودک شیرخوار خود را با شیر مادر تغذیه می‌کنید، تحقیقات کافی برای دانستن در مورد خطرات وجود ندارد، بنابراین در این حالات از آنزیم بروملین استفاده نکنید.
  • آلرژی: اگر شما مستعد ابتلا به آلرژی هستید یا دارای حساسیت به لاتکس، آناناس، گرده، رازیانه، گندم یا کرفس هستید، ممکن است نسبت به مصرف این عصاره آنزیمی حساسیت نشان دهید.
  • مشکلات مربوط به دستگاه گوارش: بعضی افراد همچنین ناراحتی اسهال و ناراحتی معده را گزارش می‌کنند، به خصوص هنگامی که آن‌ها ابتدا از آنزیم استفاده می‌کنند.

منبع مقاله :organic facts این مقاله به طور اختصاصی توسط مجله قرمز ترجمه شده است.

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
720
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,011
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
2,992
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
2,906
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
3,916
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
1,456

مقالات سلامت

قانقاریای فورنیه
قانقاریای فورنیه (گانگرن فورنیه)، علل، علائم، تشخیص و درمان
383
نگاهی به داروی پروپوفول
داروی پروپوفول و معرفی مکانیسم اثر و نکات طلایی در مصرف آن
221
سندرم شوگرن
سندرم شوگرن ؛ علتها، علائم، تشخیص، انواع روشهای درمان و تغذیه مخصوص
402
داروی سینمت و نگاهی جامع به اثرات و نحوه عملکرد این دارو
484
رالوکسیفن
داروی رالوکسیفن و نگاهی به ویژگی های اساسی این دارو
390
تست ALT
تست ALT یا SGPT آزمایش خون؛ مقدار نرمال و درمان وضعیت غیر نرمال
827

مقالات آشپزی

موس شکلات
بهترین موس شکلات با طعمی عالی و بافتی لطیف
148
رولت کدو حلوایی
رولت کدو حلوایی با طعم و رنگی عالی برای مهمانی‌های گرم زمستانه
290
کاری مرغ
طرز تهیه خورش کاری مرغ به دو روش و شرح کامل ادویه مخصوص
512
مافین کدو
مافین کدو حلوایی با رنگ زیبا برای صبح‌های سرد زمستان
565
مواد غذایی برای صبحانه
۴ دسته بندی ضروری از مواد غذایی برای داشتن صبحانه سالم
409
نان سیب زمینی
طرز تهیه نان سیب زمینی نرم و لطیف مرحله به مرحله
684

مقالات تغذیه

تغذیه در سفر
آنچه باید درباره تغذیه در سفر بدانیم
121
خرما
۵ خاصیت اثبات شده مصرف خرما که بدون شک باید با آن‌ها آشنا شد
108
بهترین و بدترین رژیم غذایی برای قلب
بهترین و بدترین رژیم غذایی برای قلب و عروق کدام هستند؟
213
خواص لبو
خواص لبو (ریشه چغندر) و عوارض آن بر پایه تحقیقات علمی و روشهای استفاده
218
معرفی خواص مولیبدنوم
خواص مولیبدنوم و معرفی چند مورد شگفت انگیز از این خواص
696
میوه پوملو
میوه پوملو (گریپ فروت چینی) و معرفی فواید شگفت انگیز مصرف آن
628