جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
نقرس

۸ ماده غذایی که باعث ابتلای به نقرس می شوند

نقرس، التهاب فوق العاده دردناک مفاصل ناشی از تجمع بلورهای سوزن مانند تیز اوریک اسید است.انگشت شست پا رایج ترین هدف این بیماری است، اما نقرس می تواند پا، مچ پا، زانو، و دست را درگیر کند و مورد حمله قرار دهد. یک حمله و یا "عود" نقرس، می تواند چند روز یا ماه طول بکشد. مردان و افراد چاق در معرض خطر بیشتری هستند. اگر شما به نقرس مستعد هستید، غذاهایی را که نقش کلیدی در حفظ درد مفاصل شما دارند، را نخورید. در اینجا هشت ماده غذایی که باید از آنها اجتناب کنید را معرفی می کنیم.

حلزون اسکالوپ

لونا ساندون، استادیار تغذیه بالینی در مرکز پزشکی دانشگاه تگزاس ساوت وسترن در دالاس می گوید: در طول عود بیماری نقرس، غذاهای دریایی و گوشت را کمتر مصرف کنید. این غذاهای حیوانی سرشار از پورین هستند، که بدن شما آنها را به اسید اوریک تجزیه می کند. شما کمی آزادی بیشتری در انتخاب مواد غذایی دارید هنگامی که نقرس شما در مراحل آغازین است، اما هنوز هم یک ایده خوب است که مصرف گوشت و غذاهای دریایی را حداکثر ۴ تا ۶ اونس در روز، حفظ کنید.حلزون اسکالوپ و ماهی قزل آلا گزینه های خوبی برای زیاده روی( پرخوری ) های گاه به گاه هستند.پس بهتر است که مصرف آنها را محدود کنید.

شاه ماهی

در حالی برای بیماران مبتلا به نقرس که برخی از انواع غذاهای دریایی می تواند یک بار مصرف شوند در مقابل، دیگران غذا برای کسانی که مبتلا به نقرس هستند، کاملا باید بیرون از برنامه غذایی باشد و مصرف نگردد. برای مثال باید از مصرف شاه ماهی، ماهی تن، ماهی کولی اجتناب شود. اسکات زاشین، روماتولوژیست و استاد بالینی پزشکی می گوید : از طرف دیگر، میگو، خرچنگ، مارماهی، خرچنگ، نسبتا بی خطر هستند.

آبجو

دکتر زاشین می گوید: نوشیدن آبجو همزمان باعث ایجاد دو اتفاق بد برای افراد مستعد به نقرس می شود، نه تنها باعث افزایش سطح اوریک اسید در شما می شود،همچنین آبجو باعث می شود که بدن شما این ماده را مشکل تر از سیستم بدن شما حذف کند. شراب یک انتخاب بهتر است، اما نوشیدن زیاد شراب یک ایده بد برای همه است، و افرادی که به نقرس مبتلا هستند از این قاعده مستثنی هستند، دکتر ساندون، که یک سخنگوی انجمن رژیم غذایی آمریکا است، می گوید: در طول عود بیماری نقرس، پزشکان معمولا توصیه می کنند که شما ازنوشیدن الکل به طور کامل پرهیز کنید.

گوشت قرمز

همه گوشت به طور یکسان باعث ایجاد ترکیبات پورینی نمی شوند. گوشت سفید به طور کلی بهتر از قرمز است، اما خوردن برخی از انواع گوشت قرمز برای یک بار در باعث ایجاد مشکل نمی شود. دکتر زاشین می گوید: شما اگر در مصرف گوشت گاو و خوک گاها زیاده روی می کنید ، کمی بهتر است به جای آن بوقلمون یا گوشت بره مصرف کنید.. گوشت بره یک انتخاب بهتر از گوشت پا است.

بوقلمون

بوقلمون و غاز دارای مقدار بیشتری از ماده پورین نسبت به انواع دیگر از مواد غذایی هستند، بنابراین بهتر است از آنها اجتناب کنید. افرادی که به نقرس مستعد هستند همچنین باید مصرف غازهای وحشی خود را به حداقل کاهش دهند.با توجه به روایت دکتر زاشین، مرغ و اردک بهترین انتخاب هستند. با این حال، گوشت پا یک انتخاب بهتر از یک گوشت سینه مرغ همراه با پوست است.

نوشیدنی های شیرین

از نوشیدنی های شیرین که با شربت ذرت با فروکتوز بالا ساخته می شوند ، مانند سودای غیر رژیمی یا نوشیدنی میوه ای، اجتناب کنید. نوشیدن این نوشیدنی تنها فقط یک راه آسان برای دریافت انرژی و افزایش وزن نیست . شیرین کننده به بدن را تحریک به تولید اسید اوریک می کند. یک مطالعه نشان داد مردانی که مقدار زیادی فروکتوز مصرف می کنند، در معرض خطر بالاتری برای ابتلا به نقرس بودند. در سال ۲۰۱۰ همان تیم تحقیقاتی گزارش داد که مصرف، نوشیدنی های حاوی فروکتوز در هر روز، در مقایسه با مصرف کمتر از یک نوشیدنی در یک ماه، خطر ایجاد نقرس در زنان را بالا برده است.

مارچوبه

مارچوبه، گل کلم، اسفناج و قارچ مقدار پورین بالاتری نسبت به سایر سبزیجات دارند. اما اگر این سبزیجات دوست دارید ، هیچ دلیلی برای اجتناب کامل از آنها وجود ندارد. دکتر ساندون می گوید: "بدیهی است که شما نمی خواهید با این سبزیجات مقادیر زیادی از پورین را دریافت کنید، او اضافه می کند: اما به نظر نمی رسد این قضیه به صورت یک مسئله به اهمیت گوشت باشد ". رژیم غذایی غنی از گیاهی در واقع به شما کمک کند که بدن خود را عاری از پورین کنید ، در حالی که به نظر می رسد با توجه به گفته ساندون بدن به آسانی پورین را از منابع گیاهی دریافت کند.

جگر

گوشت اندام بدن ، مانند کبد، کلیه، و لوزالمعده (دنبلان)، عمدتا توصیه می شود که مصرف نشوند.

مواد غذایی جایگزین در نقرس

بیماران مبتلای به نقرس  چه غذاهایی را به جای این غذاها مصرف کنند؟

احساس می کنید که چیزی برای خوردن باقی نمانده است؟ کارشناسان می گویند: این گفته درست نیست. در واقع انواع مختلفی از غذاهایی وجود دارد که ممکن است از شما در برابر نقرس محافظت کند. این غذاها عبارت اند از: محصولات لبنی کم چرب ، کربوهیدرات های پیچیده، قهوه، میوه ها و به خصوص مرکبات . شما همچنین باید مطمئن شوید که به ۱۲ تا ۱۶ فنجان از مایعات را به طور روزانه، دریافت کنید.شما لازم نیست که تنها آب بنوشید (هر چند که این نوشیدنی نباید آبجو باشد!) شما می توانید نوشیدنی غیر شیرین، چای، و همچنین قهوه را انتخاب نمایید. دکتر ساندون می گوید: هر نوع مایعی که که جریان خون و ادرار را بهبود می بخشد، انتخاب خوبی است.

منبع : HEALTH این مقاله توسط Anne Harding به رشته تحریر در آمده است و توسط مجله قرمز به صورت اختصاصی، ترجمه شده است. در صورتی که این مطلب، برای شما مفید بود، لطفا نظرات، انتقادات و موضوعات مورد علاقه پیشنهادی خود را با ما به اشتراک بگذارید.

دسته ها:
دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

موی نازک
اگر موی نازک دارید این ۹ اشتباه آرایش مو را انجام ندهید
147
ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,227
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,722
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
6,392
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,691
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
5,568

مقالات سلامت

کولونوسکوپی
کولونوسکوپی ؛ دلایل، نحوه انجام، آمادگی پیشرفته و روشهای جایگزین
32
رفع جوش چرکی
رفع جوش چرکی با ۴ درمان طبیعی و سریع و روشهای موثر دیگر
63
آمیلوئیدوز
آمیلوئیدوز بر چند نوع است، روشهای تشخیص و درمان آن چگونه است؟
50
داروی رمدسیویر درمانی قدرتمند برای غلبه بر بیماری کرونا
123
داروی نیزاتیدین و نگاهی جامع به نحوه عملکرد و کارایی این دارو در بهبود سلامت
93
پانکراتیت
پانکراتیت یا التهاب لوزالمعده؛ علل، علائم و درمان
119

مقالات آشپزی

خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
50
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
164
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
200
پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
284
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
433
نان سفید خانگی
نان سفید خانگی به روشی آسان برای تهیه انواع ساندویچ و اسنک
343

مقالات تغذیه

سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
32
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
35
خواص ریحان
ریحان گیاهی شگفت انگیز با خواصی بی نظیر طبق بررسی های علمی
57
خواص جوانه
خواص جوانه حبوبات و غلات و طرز تهیه آنها در خانه به چندین روش متنوع
79
مکمل ملاتونین
مکمل ملاتونین چه فوایدی دارد، دوز توصیه شده و عوارض آن چیست؟  
140
کمبود ویتامین B12
علائم کمبود ویتامین B12 که باید به آنها توجه کرد
232