امروزه خرید عمده کفش توسط فروشگاه های مختلف انجام میشود. همین امر باعث شده تا در حال حاضر شاهد راه اندازی و احداث کارگاههای مختلف تولیدی کفش باشیم. اگر قصد دارید تا یک کسب و کار جدید را شروع کنید و به دنبال شغل پر درآمد هستید، قطعا احداث تولیدی کفش می تواند یک گزینه جالب توجه باشد. برای راه اندازی تولیدی کفش بچگانه باید به فاکتورهای مهمی دقت داشته باشید. مواردی مانند: سرمایه اولیه، آشنایی با مراحل تولید کفش و علاقه به این شغل، از جمله مواردی هستند که قبل از ورود به این شغل، باید با آنها آشنا شوید.
یکی از موفق ترین تولیدی های کفش در ایران که انواع کفش را تولید می کند، پاتکان طب می باشد. قطعا الگو قرار دادن این تولیدی های معتبر به افراد تازه کار و مبتدی کمک می کند تا بتوانند ورود موفقی به بازار کار داشته باشند.
چه مقدار سرمایه اولیه تولید کفش نیاز است؟ خرید تجهیزات + مواد اولیه
برای احداث کارگاه تولیدی کفش بچه گانه تجهیزات مورد نیاز شامل خرید دستگاه چرخ، دستگاه برش و دستگاه پرس، می باشد. البته تولیدی های کفش چرم، باید دستگاه لیزر برش چرم نیز تهیه کنند. میزان سرمایه گذاری در این شغل، بر اساس سرمایه اولیه و تسهیلات دریافتی تعیین میشود. به طور کلی برای تخمین هزینه اولیه مورد نیاز، میتوانید تعداد جفت کفشهای تولیدی در سال را حساب کنید. البته علاوه بر خرید تجهیزات، باید بخشی از سرمایه اولیه را به خرید آستر، رویه و زیره و تو دوزی اختصاص دهید. بدین ترتیب، میتوان گفت هزینه اولیه مورد نیاز برای احداث تولیدی کفش جهت خرید عمده کفش، زیاد است.
چه تجهیزاتی برای تولید کفش مورد نیاز است؟
تولیدی های ایرانی در زمینه کفش، به موفقیتهای زیادی دست پیدا کردهاند. همین امر باعث شده تا انتخاب خوبی برایخرید کفش عمده از تولیدی باشند. اگر برایتان سوال شده است که چه تجهیزاتی برای تولید کفش مورد نیاز است، به لیست زیر دقت کنید؛
- دستگاه برش لیزر کفش
- دستگاه پرس
- چرخ دوخت کف گرد و تخت
- دستگاه تزریق مستقیم
- ماشین اسپالت
- ماشین قالب گیری
- سمباده زن
- دستگاه گلدوزی
تولیدی پاتکان طب، از تمام این تجهیزات پیشرفته و باکیفیت، در روند تولید کفش استفاده میکند. شما میتوانید با خیال راحت خرید عمده کفش را از این تولیدی معتبر انجام دهید.
مراحل تولید کفش
کفش دارای قسمتهای مختلف میباشد. هر قسمت نیز بر اساس اصول خاصی تولید میشود و جهت تولید کفش باید مراحل آن را به ترتیب طی کنید. به طور کلی این مراحل به شرح زیر میباشند؛
- برش: در اولین مرحله برش قطعات رویه و مسطح سازی آن باید انجام شود.
- چسب کاری: در دومین مرحله باید قطعات برش خورده را چسب زده و به یکدیگر بدوزید.
- برش قطعات کفی: در مرحله سوم، برش قطعات کفی و پاشنه انجام میشود. در این مرحله فرآیند ساخت و تهیه پاشنه به طور کامل انجام میشود.
- قالب گیری و مونتاژ نهایی: قالب گیری و مونتاژ نهایی باید بین رویه و پاشنه کفش انجام شود.
به نقل از simple-mba:
برای راه اندازی تولیدی کفش بچه گانه حدود سی میلیون تومان سرمایه لازم میباشد. با این سرمایه چرخ تک سوزنه و چرخ دو سوزنه و پرس و خشک کن خریداری میشود. فضای کارگاه تولیدی این حرفه چندان اهمیت نداشته و یک کارگاه کوچک هم بخوبی جواب کار را میدهد. یعنی باید از تمام فضای کارگاه هوشمندانه استفاده کنید. میزهای چند طبقه که در هر بخش کاری انجام دهد. مثلا چرخ ها زیر میز بوده و روی میز کار دیگری انجام شود.
دلایل عدم موفقیت با گذاشتن سرمایه اولیه در تولید کفش
ممکن است خیلی از تولیدی های کفش، با وجود داشتن سرمایه اولیه خوب، به موفقیت نرسند. این اتفاق بنا به دلایل مختلف، رخ میدهد. در صورتی که به این دلایل توجه نداشته باشید، در مدت زمان بسیار کوتاهی ورشکست میشوید. از جمله مهمترین دلایلی که عدم موفقیت تولیدی های کفش را به دنبال دارند؛ شامل موارد زیر میشوند؛
نداشتن سرمایه اولیه به میزان کافی، باعث کاهش تعداد کفشهای تولید شده می شود و عدم موفقیت را به دنبال دارد. |
عدم بازاریابی و و فروش محصولات، پس از تولید، یکی دیگر از مهمترین دلایلی است که باعث می شود تولیدی به موفقیت و درآمد بالا نرسد و در نهایت ورشکست شود. |
آن دسته از تولیدی هایی که به ظاهر و طراحی کفش اهمیت نمیدهند؛ قطعا به موفقیت چندانی نمیرسند. زیرا امروزه، سلیقه اکثریت مردم به سمت طراحی زیبا در کفش ها رفته است. انواع کفشهای تولیدی پاتکان طب دارای طراحی ظاهری بسیار جذاب هستند. |
کفشهای تولید شده با کیفیت نامناسب، فروش موفقی را تجربه نمیکنند. پس تولیدیهایی که از متریال نامرغوب استفاده میکنند و به کیفیت کفش اهمیت نمیدهند، دیر یا زود؛ ورشکست خواهند شد. |
عدم آشنایی کامل با مراحل تولید و فروش کفش از دیگر مواردی است که عدم موفقیت تولیدی کفش را به دنبال دارد. |
سرمایه اولیه تولید کفش برای احداث کارگاه
برای شروع فرآیند تولیدی کفش، نیاز به سرمایه اولیه خیلی خیلی بالا ندارید و میتوانید با سرمایه محدود نیز استارت کارتان را بزنید. البته به شرطی که اصول ورود به بازار را بدانید و بعد از کسب موفقیت، کارتان را رفته رفته گسترش دهید. خیلی از فروشگاهها نیز خرید عمده کفش را از تولیدیهای خرده پا انجام میدهند تا قیمت مناسبی را برای خرید، متحمل شوند. کارگاه های نوپا و تازه کار، با کسب تجربه و جذب مشتری، میتوانند به مرور زمان به سود دهی برسند. به طور کلی بیشترین هزینه ای که برای احداث تولیدی کفش، در نظر گرفته میشود، مربوط به دستگاهها و تجهیزات است.
به نقل از se7enshoes:
تولیدی کفش از جمله مشاغلی هست که فراز و نشیب بسیاری دارد. برای محاسبه دقیقتر کسبوکارتان در تولید کفش کلیه احتمالات را باید در نظر بگیرید. ممکن است شما نتوانید برای مدت طولانی کفشهای تولیدی خود را به فروش برسانید و باید اصطلاحاً از جیب بخورید. بهتر است بدانید که بسیاری از فروشندگان و خریداران کفش بهصورت چکی خریدوفروش میکنند. اگر تازهکار هستید بهتر است کسی شما را به بازاریان و سایر کسبهای که با آنها سروکار دارید معرفی کند. در صورتی که فروشندگان مواد اولیه و همکاران شما به شما اعتماد کنند میتوانید بهصورت شرایطی و قسطی مواد اولیه خریداری کنید.
سرمایه اولیه کارگاه تولید کفش چرم
یکی از پرمشتری ترین مشاغل در بین کسب و کارهای داخلی مختلف، احداث تولیدی کفش چرم است. این کار، ضمن ایجاد اشتغال زایی و کارآفرینی، در دراز مدت، سود بسیار خوبی نیز دارد. انواع دستگاههای دوخت و برش کفش، بخش اعظم سرمایه اولیه کارگاه تولید کفش را به خود اختصاص میدهند. گسترش کارگاههای این چنینی باعث میشود تا در دراز مدت، فروشگاه ها بتوانند خرید عمده کفش را از طریق تولیدی های متنوع انجام دهند.
سخن آخر
با روند احداث تولیدی یا کارگاه کفش در این مطلب آشنا شدید. اکنون برای ورود به بازار کار و شغل تولیدی کفش، میتوانید با آگاهی اقدام داشته باشید. فروشگاههای کفش نیز جهت خرید عمده کفش میتوانند از این تولیدی ها کمک بگیرند. یکی از بهترین و موفق ترین تولیدی های کشور، پاتکان طب (patkanshoe) است که انواع کفشهای مردانه و زنانه را در تنوع بالا در مدل، رنگ و قیمت عرضه میکند. تمام این محصولات دارای قیمت مناسب و کیفیت بالا هستند و کارایی طبی دارند. خرید از این مرجع را به تمام فروشگاههای کفش توصیه می کنیم.