انواع غذا با میگو
طرز تهیه انواع غذا با میگو شما رو با لیستی از غذاهای متوع دریایی تهیه شده از این موجود دریایی جان سخت آشنا میکنه که وقتی این تنوع طعم و زنگ و بوی این غذاها رو هم در نظر بگیرید، میتونید هفتههای زیادی رو بدون خوردن یه طعم تکراری سپری کنید.
میگو به عنوان یکی از پر خاصیتترین مواد غذایی مورد استفاده همه افراد در سراسر دنیا حساب میشه که با سرشار بودن از ویتامین، مواد معدنی و پروتئین های مختلف، نیازهای زیادی از بدن رو به خوبی تامین میکنه.
برای هر آشپزی لازمه که با روشهای مختلف طبخ و آماده سازی میگو آشنا بشه و مخصوصا اگه در طول هفته میگو مصرف میکنید، میتونید با توجه به لیستی که ما براتون تهیه کردیم با طرز تهیه انواع غذا با میگو به روشهای ایرانی و خارجی، غذاهای خوشمزه، جدید و متفاوتی درست کنید.
تاکو میگو
اگه تا حالا یه لقمه از تاکوی میگو رو گاز نزدید، بهتره بهتون بگم که این غذا به طرز غیر قابل باوری خوشمزهاس و نمیتونید در برابر خوردنش مقاوت کنید. تاکوی میگو مکزیکی با نان ترتیلا و کلی پنیر و ادویه و سس مخصوص تهیه میشه که خیلی متفاوته.
میگو پریماورا با پاستا
میگو پریماورا یه دستور غذایی واسه زمانیه که به دنبال یه غذای سبک و مقوی میگردید، طعم و ظاهر این غذا به شدت متفاوته و با پاستایی که با خامه و سبزیجات مخلوط شده درست میشه و به عنوان یکی از لذیذترین، غذاهای بندری محسوب میشه در عرض ۱ ساعت آماده میشه.
میگو با سس رمولاد
یکی از معروفترین پیش غذاهای دریایی که با میگو درست میشه و توی رستورانهای بینالمللی خیلی فروش داره چون ترکیب طعم میگو با سس سرد فرانسوی رمولاد، که با مایونز و خردل و سرکه درست میشه انقد خوشمزهاس که فراموش نشدنیه.
میگو سوخاری
انواع غذا با میگو به معنی درست کردن بی نهایت غذای خوشمزه و متنوع هست و توی این لیست میگوی سوخاری جایگاه خاصی واسه علاقه مندان سوخاری داره چون وقتی به میگو سوخاری گاز بزنی و صدای خورد شدنش زیر دندونات با طعم مخصوصش ترکیب بشه قطعا این غذا رو توی لیست غذاهای هفتگی برای شام یا ناهار قرار میدی.
میگو یونانی با گوجه فرنگی و پنیر فتا
این غذا که به اسم میگو ساگاناکی شناخته میشه یه طعم دلچسب مدیترانهای داره که از ترکیب میگو با گوجه فرنگی و پنیر فتا تهیه میشه و اگه جزو کسایی هستید که به طعمهای متفاوت و جدید علاقه دارن بهتره بدونید که از امتحان کردنش هیچ وقت پشیمون نمیشید.
قلیه میگو
قلیه میگو یه غذایی جنوبی خیلی معروفه که شبیه قلیه ماهی، اما با میگو تهیه میشه و محدودیت دستور غذایی نداره و به راحتی تهیه میشه. ترکیب طعم ترش تمبرهندی با سبزیجات و میگو باعث شده به یه غذایی مجلسی و بسیار متفاوت تبدیل بشه.
میگو کبابی
میگو کبابی یکی از خاصترین روشهای درست کردن میگو ،و استفاده از خواص این غذای لذیذ دریاییه که به سرعت تهیه میشه و میتونید میگو رو با ادویه و مواد اولیه دلخواهتون مزهدار کرده و روی منقل، کباب پز یا توی فر کبابش کنید.
میگو هریسا آفریقایی
اگه میخواید یه غذای آفریقایی درست کنید، میتونید میگو رو با سس هریسا طبخ کنید که شما رو با دنیایی از طعمهای دودی مواجه میکنه و شما رو به یه سفر آشپزی میبره. این غذا یه گزینه عالی واسه زمانیه که بخواید مهمونا رو تحت تاثیر قرار بدید.
میگو پلو
میگو پلو یه غذای جنوبی و متعلق به استان بوشهر هست که برای علاقهمندان به غذاهای دریایی درست کردنش خیلی راحته و میتونید برای درست کردن این پلو، میگو رو با برنج بزارید دم بکشه یا به صورت جداگانه و مجلسی تر درست کنید.
سالاد میگو
سالاد میگو را درصورتی به شما پیشنهاد میکنیم که دوست داشته باشید یک وعده غذایی سبک با طعم خوب، انرژی کامل و سالم بخورید که بصورت لقمههای آماده بوده و زمان طبخ کوتاهی داشته باشد.
طرز تهیهی این سالاد بسیار ساده است و شما میتوانید با هر طعمی که دوست دارید، آن را مزه دار کنید. اگر لیمو ترش دوست دارید و یا جوز هندی، برای این سالاد دست شما کاملا باز است.
میگو باربیکیو
این غذای دریایی مخصوص کشور کره که در طول روز فروش زیادی داره و با ادویههای مختلف تهیه میشه. حواستون باشه چون این غذا یکی از اعتیاد آورترین دستورالعمل های تهیه میگو حساب میشه که نمیتونید از خوردنش دست بکشید.
خواص میگو
میگو به عنوان یکی از پر مصرف ترین غذاهای دریایی سناخته میشه که خواص زیادش رو نمیشه توی یه مقاله جمع آموری کرد. این خوراک دریایی که به شیوههای مختلف طبخ میشه به دلیل گران قیمت بودن برای خیلی از افراد جامعه یا ناشناخته اس یا دور از دسترسه. به هر حال استفاده از میگو در طول هفته و در وعدههای غذایی مختلف خواص زیادی رو به بدن میرسونه که در ادامه میتونید برخی از مزایای استفاده از میگو رو مشاهده کنید.
۱- کالری پایین
یکی از بهترین مزایای میگو نسبت به بقیه غذاهای دریای، کالری پایین غذاهای هست که با میگو درست میشن. یک عدد میگو وقتی که به صورت کبابی یا بخار پز تهیه بشه ۷ کالری داره که حتی از سینه مرغ هم کمتره.
۲- پیشگیری از کم خونی
میگو به عنوان یکی از بهترین مواد غذایی برای کنترل کم خونی بدن انسان محسوب میشه. بهتره بدونید که خوردن ۱۰۰ گرم میگو ۱۲ درصد از نیاز بدن به پاهن رو رفع میکنه.
۳- پیشگیری از آلزایمر
برای پیشگیری از آلزایمر در زمان سالمندی بهترین و سالمترین روش استفاده از مواد غذایی دارای امگا ۳ هست که میگو به دلیل سرشار بودن از امگا ۳، این امکان رو به شما میده که با مصرفش در طول هفته، از خطر ابتلا به این بیماری جلوگیری کنید.
۴- پیشگیری از سرطان
با خوردن ۱۰۰ گرم میگو در طول روز میتونید نیاز بدن به سلنیوم رو برطرف کنید. سلنیوم دارای خواص آنتی اکسیدانیه که این ماده مغذی ضروری میتونه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی رو کنترل کنه و کاهش بده.
۵- جلوگیری از کم کاری تیروئید
کمبود مس در بدن بعضی افراد باعث کم کار شدن غده تیروئید اونها میشه اما مصرف میگو در طول هفته و به صورت منظم از بروز این اتفاق جلوگیری میکنه به اندازه کافی نیاز بدن به مس رو تامین میکنه.
علائم حساسیت به میگو
برخی از افراد دارای آلرژی به میگو ممکنه که دچار واکنش آنافیلاکسی شده و در صورت عدم درمان به موقع این واکنش ناگهانی و خطرناک، منجر به تشنج، بیهوشی و حتی مرگ میشه.
میگو به عنوان یکی از مواد غذایی آلرژن محسوب میشه که حساسیت بسیار بالا و خطرناکی ایجاد میکنه، در حدی که افرادی که به این ماده غذایی حساسیت دارن ممکنه درصورت نزدیکی به بخار حاصل از پخت این غذا، دچار حساسیت شده و باید از موقعیتهایی که باعث نزدیکی و حتی تماس با این ماده غذایی میشه اجتناب کنن.
در ادامه میتونید برخی از حساسیت های غذایی به میگو رو مشاهده کنید.
- سوزن سوزن شدن در گلو
- واکنش های پوستی مثل کهیر
- مشکلات تنفسی
نحوه انتخاب میگو با کیفیت
میگو به عنوان یه ماده غذایی دریایی با ارش غذایی بالا شناخته میشه اما خیلی مهمه که موقع خرید حتما به نکات تازه بودن میگو توجه کنید که آلوده، عفونی یا آسیب دیده نباشه.
- موقع خرید میگو خام از سفت بودن میگو مطمئن بشید.
- پوسته میگو تازه باید به رنگ سبز میل به خاکستری یا قهوه ای مایل به صورتی باشه.
- لبه های سیاه یا لکه های سیاه روی پوسته میگو رو نشانه از افت کیفیت میگو بدونید.
- میگو تازه باید بوی ملایم و شور شبیه به اقیانوس رو داشته باشه.
سخن آخر هم این که میگو هم مثل هر ماده غذایی دیگه ای مزایا و معایب خودش رو داره و در صورتی بهترین تاثیر رو، روی بدن میزاره که این مصرف به صورت کنترل شده و منظم باشه و همونطور که در این مقاله توضیح دادیم، میگو یکی از مواد غذایی حساسیت زا هست که خطراتی رو برای افرادی که بهش حساسیت دارن به همراه داره. امیدوارم که از این مقاله خوشتون اومده باشه و بهتره بدونید که مطالب این مقاله به مرور زمان با دستورهای غذایی بیشتر کامل میشه.