شرکت EA یکی از نخستین کمپانی‌های بازی‌سازی بود که در نمایشگاه E3 2017 اقدام به برگزاری کنفرانس اختصاصی خود نمود. در مطلب پیش رو نگاهی به کنفرانس اختصاصی شرکت EA در نمایشگاه E3 امسال خواهیم داشت. پیشنهاد می‌کنیم که در ادامه‌ی این مطلب با مجله قرمز همراه باشید.

برای پرداختن هر چه بهتر به عملکرد شرکت بازی‌سازی EA در نمایشگاه E3 2017، کنفرانس اختصاصی این شرکت در نمایشگاه امسال را به چند قسمت مجزا تقسیم نموده‌ایم. قسمت‌هایی که هر کدام از آن‌ها نمایش آثاری با سبک‌های مشابه را در دل خود جای داده‌اند.

بازی‌های ورزشی و مسابقه‌ای شرکت EA

در بخش بازی‌های ورزشی، شرکت EA امسال هم طبق روال گذشته به معرفی بازی‌های سالانه‌ی خود پرداخت. همان نام‌هایی که هر سال در نمایشگاه E3 شنیده می‌شوند و اکثر آن‌ها در فصل پاییز به بازار می‌آیند، امسال هم در کنفرانس اختصاصی شرکت EA حاضر بودند. مسلما مهم‌ترین گزینه در میان عناوین مذکور، مجموعه بازی‌های FIFA است که بیش از سایر عناوین ورزشی در کشور ما محبیوبیت دارد.

اندکی پیش از شروع نمایشگاه E3 امسال جدیدترین نسخه‌ از سری بازی‌های فیفا یعنی بازی FIFA 18 در قالب یک تیزر کوتاه به علاقه‌مندان معرفی شده بود. بنابراین هواداران این بازی منتظر کسب اطلاعات مفصل‌تری از آن در نمایشگاه E3 2017 بودند. با این حال همچون سال گذشته (و جریان مشابه بازی فیفا ۱۷) نکته‌ی چندان شاخصی از گیم‌پلی بازی FIFA 18 در اختیار علاقه‌مندان قرار نگرفت و تمرکز اصلی نمایش این اثر همچنان بر بخش Journey استوار بود.

بخش داستان محور Journey که اعضای شرکت EA آن را از بخش مشابه در عنوان شاخص شرکت رقیب یعنی مجموعه بازی‌های NBA 2K وام گرفته‌اند، برای نخستین بار در قالب بازی FIFA 17 بود که به علاقه‌مندان معرفی شد. در این بخش از بازی فیفا، گیمرها کنترل بازیکن جوان و آینده داری به نام الکس هانتر را بر عهده می‌گرفتند که با پیوستن به یک باشگاه لیگ برتری (لیگ برتر فوتبال انگلستان) فوتبال حرفه‌ای خود را آغاز می‌کرد.

حال در قالب بازی FIFA 18 شاهد فصل دوم حضور الکس هانتر در دنیای حرفه‌ای فوتبال هستیم. با این‌که در جریان برگزاری کنفرانس اختصاصی شرکت EA در نمایشگاه E3 2017 شاهد مطرح شدن اطلاعات خاصی از بخش داستانی Journey نبودیم، اما انتظار می‌رود که این بخش از بازی FIFA 18 نسبت به نسخه‌ی هفدهم با بهبودهای مشخص و ملموسی همراه باشد.

فیفا 18

البته وجود بخش داستان محور Journey تنها به بازی FIFA 18 محدود نمی‌شود. چرا که اعضای شرکت EA تصمیم گرفته‌اند تا بخش مشابهی را هم در بازی Madden NFL 18 بگنجانند. بخشی که با نام Long Shot شناخته می‌شود و حالت داستانی منحصر به فردی را به این بازی ورزشی اضافه می‌کند. به هر حال از آن‌جایی که مجموعه بازی‌های Madden NFL یک شبیه‌ساز برای ورزش فوتبال امریکایی به شمار می‌روند، به علت ناشناخته بودن، در کشور ما از محبوبیت چندانی برخوردار نیستند. به همین دلیل با هزاران بخش Long Shot هم نمی‌توانند در این نقطه از جهان کاری از پیش ببرند!

علاوه بر دو بازی فوق، نسخه‌ی جدیدی از شبیه‌ساز اختصاصی بسکتبال شرکت EA نیز در کنفرانس اختصاصی این شرکت به نمایش در آمد. بازی NBA LIVE 18 نمایش بسیار کوتاهی در کنفرانس شرکت EA داشت که تنها به توضیح مختصری از نوع حرکت و نحوه‌ی کنترل بازیکنان در زمین مسابقه محدود ‌شده بود. در مجموع همانند نسخه‌های اخیر سری NBA LIVE، برای موفقیت بازی NBA LIVE 18 در بازار رقابت نیز شانس چندانی را نمی‌توان متصور بود. چرا که به طور حتم امسال هم همانند هر سال علاقه‌مندان به ورزش بسکتبال به سراغ بازی NBA 2K18 خواهند رفت و سر شرکت EA همچنان بی کلاه خواهد ماند.

در کنار عناوین ورزشی شرکت EA، عنوان مسابقه‌ای نید فور اسپید نیز نمایش ویژه‌ای در کنفرانس اختصاصی نمایشگاه E3 امسال داشت. مجموعه‌ای که برخلاف عناوین ورزشی شرکت EA، دیگر قرار نیست در قامت عنوانی سالانه ظاهر شود. جدیدترین نسخه از سری نید فور اسپید که با نام Need for Speed Payback شناخته می‌شود، چند روز قبل از برگزاری نمایشگاه E3 2017 به بازی‌دوستان معرفی شد. در کنفرانس شرکت EA شاهد ارائه‌ی اطلاعات بیشتری از این بازی بودیم. اگرچه بازی Need for Speed Payback همانند نسخه‌ی پیشین این مجموعه عنوانی دنیای باز است، اما بسیاری از کاستی‌های اثر مذکور را برطرف خواهد کرد.

به عنوان نمونه دیگر تمام طول بازی در تاریکی شب رخ نمی‌دهد و این بار چرخه‌ی بیست و چهار ساعته‌ی شبانه‌روزی بر آن حکمفرما خواهد بود. علاوه بر آن برخلاف نسخه‌ی قبل که عنوانی صرفا آنلاین به شمار می‌رفت، بازی Need for Speed Payback در حالت آفلاین نیز قابل بازی خواهد بود. بر اساس نمایش ارائه شده از این اثر در کنفرانس شرکت EA، ساختار گیم‌پلی بازی Need for Speed Payback اکنون شباهت‌های فراوانی به مجموعه‌ی برن اوت یافته است. به عنوان مثال قابلیت از دور خارج کردن اتومبیل‌های رقیب از طریق کوباندن خود به آن‌ها بسیار یادآور قابلیت مشابه در مجموعه‌ی برن اوت، به خصوص نسخه‌ی پارادایز بود. در کل می‌توان از نسخه‌ی پی‌بک انتظار بازی بهتری را نسبت به نسخه‌ی پیشین این مجموعه یعنی بازی Need for Speed داشت.

نید فور اسپید جدید

بازی‌های اکشن شرکت EA

بخش مهمی از کنفرانس شرکت EA در نمایشگاه E3 2017 به معرفی بازی‌های اکشن این شرکت اختصاص داشت. بی‌شک شاخص‌ترین اثر به نمایش در آمده در این بخش بازی Star Wars Battlefront 2 بود که تقریباً نیمی از زمان کنفرانس شرکت EA را به خود اختصاص داد. در بازی Star Wars Battlefront 2 نیز همانند نید فور اسپید شاهد رفع بسیاری کاستی‌های نسخه‌ی پیشین خواهیم بود. به نظر می‌رسد بازخوردهای منفی بازی  Battlefront در تغییر رویه‌ی سران شرکت EA بسیار تاثیرگذار بوده است. به گونه‌ای که در بازی Star Wars Battlefront 2 برخلاف نسخه‌ی قبل شاهد وجود یک بخش داستانی مستقل خواهیم بود.

داستان این بخش از بازی Star Wars Battlefront 2 در فاصله‌ی زمانی مابین دو فیلم بازگشت جدای و بیداری نیرو روایت می‌شود. با این حال در بخش چندنفره و آنلاین، شاهد تمرکز روی هر سه دوره‌ی زمانی مجموعه فیلم‌های جنگ ستارگان خواهیم بود. بنا بر ادعای معرف بازی Star Wars Battlefront 2 در کنفرانس اختصاصی شرکت EA یعنی جانینا گاوانکار این بازی از نظر محتوا حدود سه برابر غنی‌تر از نسخه‌ی پیشین خواهد بود. امری که در ویژگی‌های متفاوتی نظیر قهرمانان بیشتر، وسایل نقلیه متنوع‌تر، سیارات پر تعدادتر، نبردهای فضایی بیشتر و میزان شخصی‌سازی مفصل‌تر نمود خواهد یافت. حالت بازی آفلاین به شکل دو نفره نیز همچنان در ساختار گیم‌پلی این اثر وجود خواهد داشت که طراحی مراحل متنوع‌تر آن را تکمیل می‌کند.

بر اساس گفته‌ها این بار بسته‌های الحاقی متعددی برای بازی Star Wars Battlefront 2 عرضه خواهد شد که بر کم و کیف محتوای بخش چندنفره‌ی آن خواهد افزود. نخستین محتوای الحاقی این بازی بر اساس تم فیلم بازگشت جدای طراحی شده است. اما در ادامه‌ی کار دوره‌های بعدی مجموعه فیلم‌های جنگ ستارگان نیز مد نظر طراحان این اثر قرار خواهد گرفت. نکته‌ی بسیار مهمی که در رابطه با بسته‌های الحاقی بازی Star Wars Battlefront 2 وجود دارد این است که تمامی آن‌ها کاملا رایگان خواهد بود. خبری خوشحال کننده برای آن دسته از گیمرهایی که از پرداخت پول اضافه برای بسته‌های الحاقی بازی Star Wars Battlefront 2 ناراضی بودند. ضمن این‌که پیش خرید کنندگان بازی بتل‌فرانت ۲ می‌توانند در پاییز امسال به تجربه‌ی نسخه‌ی بتای بخش چندنفره‌ی این بازی بپردازند.

زنان در بتلفیلد 1

بازی Star Wars Battlefront 2 قرار است در پاییز امسال شاخص‌ترین عنوان اول شخص شرکت EA و رقیبی برای نسخه‌ی جدید Call of Duty باشد. اگرچه در پاییز سال گذشته بازی تایتان‌فال ۲ توسط شرکت EA به بازار آمد، اما پرچمدار اصلی این شرکت در سبک اکشن اول شخص (به خصوص بخش چندنفره و گروهی) بازی بتلفیلد ۱ (Battlefield 1) بود. اثر بسیار موفقی که توانست سود سرشاری را روانه‌ی جیب سران شرکت EA سازد. از همین رو اعضای این شرکت هنوز قصد رها کردن این بازی را ندارند و هرازگاه محتوای الحاقی جدیدی برای آن عرضه می‌کنند. در بخش نخست کنفرانس شرکت EA شاهد معرفی جدیدترین محتوای الحاقی بازی بتلفید ۱ بودیم.

این بسته‌ی الحاقی به نام سزار (In The Name of the Tsar) نام دارد و در ماه سپتامبر امسال در اختیار دارندگان بازی بتلفیلد ۱ قرار خواهد گرفت. همان گونه که از نام این بسته‌ی الحاقی بر می‌آید محتویات آن بر نبردهای ارتش روسیه در جنگ جهانی اول متمرکز خواهد بود. بسته‌ی الحاقی به نام تزار شش نقشه‌ی جدید را در اختیار علاقه‌مندان به بازی بتلفیلد ۱ قرار خواهد داد. علاوه بر آن گیمرها در نبردهای نفس‌گیر خود می‌توانند با گردان جدید مرگ آشنا شوند. گروهی از زنان کارکشته که در جنگ جهانی اول اعضای کارآمدی برای ارتش روسیه به شمار می‌رفتند و اکنون در بازی بتلفیلد ۱ نیز حضور دارند.

البته علاوه بر محتوای الحاقی به نام تزار، دو Night Map جدید نیز در اختیار دارندگان بازی بتلفیلد ۱ قرار خواهد گرفت. به این ترتیب علاقه‌مندان به عناوین شوتر اول شخص می‌توانند تابستان امسال را با شور و هیجان مضاعفی آغاز کنند. گفتنی است که تمامی محتویات الحاقی یاد شده تنها برای آن دسته از دارندگان بازی بتلفیلد ۱ که سیزن پس این بازی یا They Shall Not Pass را در اختیار دارند قابل دسترس خواهد بود.

سازندگان اصلی مجموعه بازی‌های مس افکت یعنی اعضای استودیو بایوویر اکنون چند سالی است که ارتباط تنگاتنگی با شرکت EA دارند. چندی پیش و در زمان تکمیل مراحل تولید بازی مس افکت اندرومدا خبر رسید که اعضای این استودیو در حال کار بر روی بازی کاملا جدیدی هستند. اثری با تم علمی تخیلی که از برخی جهات شباهت‌های مختصری هم با مجموعه بازی‌های مس افکت دارد و با نام Anthem شناخته می‌شود. این بازی در کنفرانس شرکت EA به شکل مختصری به هواداران معرفی شد و معرفی مفصل‌تر آن به کنفرانس اختصاصی شرکت مایکروسافت موکول گردید.

از آن‌جایی که شرکت EA به عنوان یک شرکت سوم شخص با شرکت‌هایی نظیر سونی و مایکروسافت همکاری دارد، برخی از آثار تولیدی این شرکت در کنفرانس‌های شرکت‌های اول شخص با نمایش‌های مفصل‌تری همراه هستند. نظیر آن‌چه که قرار است در کنفرانس E3 امسال برای بازی مطرح شرکت یوبی‌سافت یعنی Assassin’s Creed Origins رخ دهد.

بازی فرار از زندان

نقطه قوت کنفرانس اختصاصی شرکت EA

بی‌تردید بزرگ‌ترین نقطه قوت کنفرانس اختصاصی شرکت EA در نمایشگاه E3 امسال معرفی بازی A Way Out بود. اثری خلاقانه که شرکت EA در قالب پروژه‌ی حمایتی EA Originals وظیفه‌ی انتشار آن را بر عهده خواهد داشت. بازی A Way Out به دست سازندگان بازی تحسین شده‌ی Brothers: A Tale of Two Sons در دست تولید است و همانند اثر مذکور از دو شخصیت اصلی بهره می‌برد. این بازی در قالب همکاری تیمی دو نفره به شکل تقسیم صفحه‌‌ی نمایش (Split Screen) قابل تجربه خواهد بود و هم از حالت آنلاین و هم از حالت آفلاین پشتیبانی می‌کند.

در بازی ماجرایی A Way Out شما کنترل یکی از دو شخصیت اصلی این اثر یعنی وینسنت (فردی که تازه به زندان آمده) یا لئو (فردی که مدت‌هاست در زندان به سر می‌برد) را بر عهده خواهید داشت. دو زندانی محبوس در یک زندان ایالتی که با وجود تفاوت‌های شخصیتی‌ فراوانشان هدف کاملا مشترکی دارند: فرار از زندان. بازی A Way Out اثری است داستان محور که در ظاهر شباهت‌های فراوانی به سریال فرار از زندان دارد. در مجموع این بازی کم نام و نشان را می‌توان یکی از بهترین آثار به نمایش در آمده در کنفرانس اختصاصی شرکت EA لقب داد.

جمع‌بندی کنفرانس اختصاصی شرکت EA

شرکت EA در نمایشگاه E3 2017 نیز همانند سال گذشته غافلگیری چندان خارق‌العاده‌ای برای هواداران خود نداشت. در معرفی عناوین ورزشی همان روش سال گذشته در پیش گرفته شده بود و جزییات چندانی از گیم‌پلی این بازی‌ها در اختیار بازی‌دوستان قرار نگرفت. با این حال اعضای شرکت EA توانستند کنفرانس بهتر و منسجم‌تری را نسبت به سال قبل برگزار کنند. چرا که در سال گذشته سران شرکت EA نمایش نا امیدکننده‌ای از آثار مورد انتظار خود نظیر بازی مس افکت اندرومدا ارائه کردند. اما این کاستی در کنفرانس امسال‌ آن‌ها دیده نمی‌شد و بازی‌دوستان شاهد نمایش قابل قبولی از آثاری نظیر Need for Speed Payback یا Star Wars Battlefront 2 بودیم. آثاری که با نمایش‌های نسبتا موفقشان در نمایشگاه E3 امسال بسیاری از هواداران را نسبت به کیفیت خود امیدوار کردند. در مجموع همان‌گونه که شرکت EA کنفرانس بهتری نسبت به سال گذشته در نمایشگاه E3 داشت، به نظر می‌رسد با عناوین جدید خود سال بهتر و موفق‌تری را هم نسبت به قبل تجربه خواهد کرد.

منبع: کنفرانس اختصاصی EA در E3 2017 (همراه با تحلیل اختصاصی نویسندگان و مترجمان مجله قرمز)

در صورت تمایل می‌توانید با نظرات خود در بخش کامنت، ما را در بهبود کیفیت مطالب بخش بازی مجله قرمز یاری کنید.