جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۶ دی ۱۳۹۶
  • ۱۳:۴۴
  • 856
کره کدو

کره کدو خانگی ساده و سریع و معرفی کاربردهای این کره گیاهی

احتمالا شما قبلا دستور کره هویج کبابی را در همین سایت دیده‌اید و با این نوع کره‌ سبزیجات بیگانه نیستید اما یکی از نمونه‌های پرطرفدار، کره کدو است که علاوه بر داشتن طعمی خوشمزه، کاربردهای بسیاری نیز در آشپزی و سرو غذا دارد. شما می‌توانید از این کره کدو همراه با انواع ساندویچ کره بادام زمینی، مافین و بیسکویت لذت ببرید.

موارد استفاده از کره کدوکره کدو

شما می‌توانید به ۱۲ طریق از این کره کدو استفاده و لذت ببرید:

  • برای رومال روی کلوچه‌های صبحانه، مافین‌ها، کیکهای چای یا نان تست یا نا باگلز با پنیر خامه‌ای
  • به عنوان یک دیپ برای کراکرها، نان پرتزل و میوه تازه
  • به صورت مخلوط با غلات صبحانه، گرانولا، اوتمیل و ماست یونانی یا پنیر کوتاژ با مغزهای خوراکی
  • به صورت مخلوط با کوکتل‌ها، اسموتی و قهوه، انواع لاته و کوکای داغ
  • به عنوان کره در ساندویچهایی با هر نوع کره آجیلی
  • به صورت مخلوط با شیره افرا یا کره برای سرو با تست فرانسوی، پن کیک‌ها یا وافل‌ها
  • ریختن در لابلای بارهای پختنی، چیز کیک، کیک قهوه، لوف نان یا خمیرهای مافین
  • به صورت لایه‌ای در تریفل برای دسر کدو تنبل
  • به صورت فیلینگ برای شیرینی رولت فرانسوی یا تاسی‌ها (کلوچه‌های کریسمس) یا ساندویچ کردن وسط پای ووپی
  • به صورت تاپینگ (مواد رویه) بستنی یا ماست منجمد
  • یه عنوان یک بیس برای چاشنی‌ها و کمپوتها با سیب خرد شده یا گلابی، میوه‌های خشک، پیازها و مغزهای آجیلی برای سرو با کیک «بری»، کالباس یا برشهای گوشت خرد شده به عنوان پیش غذا یا محرک اشتها و در کنار سینی پنیر یا به عنوان یک سس در سوپ ایتالیایی، پاستا، برنج یا غذاهایی با ریشه سبزیجات یا سیب زمینی.

خب اگر به این کره گیاهی خوشمزه علاقه مند شدید و دوست دارید آن را به لیست غذاهای خانواده‌تان اضافه کنید، دستورالعمل آن را در زیر مطالعه کنید.

طرز تهیه کره کدو

۱ قوطی پوره کدو (۸۰۰ گرم)

۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر دانه درشت

۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر قهوه‌ای درشت

۱ پیمانه پوره آب سیب پوره ۱۰۰% خالص (بدون شکر افزوده) یا سرکه سیب

۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل

۳/۴ قاشق چایخوری جوز هندی

۱/۲ قاشق چایخوری پودر میخک

۲ قاشق چایخوری (۱۰ میلی لیتر) آب لیموی تازه

طرز تهیه کره کدو خانگی

در یک کاسه پیرکس بزرگ و قابل گذاشتن در مایکروویو، همه مواد لازم به جز آبلیمو را ترکیب کنید. آنها را با یک پوشش قابل استفاده در مایکروفر مثل کاغذ مومی یا حوله کاغذی بپوشانید.

روی حرارت بالا به مدت ۶ دقیقه بپزید، بهم بزنید. ۶ دقیقه دیگر بپزید، بهم بزنید. برای ۳ دقیقه دیگر بپزید، بهم بزنید.

با دقت کاسه داغ را از مایکروفر به وسیله دستکش فر بردارید. با دقت پوشش را بردارید و با آب لیمو مخلوط کنید.

اجازه دهید به طور کامل خنک شود. در یک ظرف در دار گذاشته و در یخچال نگهداری کنید.

شما می‌توانید آن را با فرمول دیگری نیز درست کنید

کره کدو خانگی

۸۰۰ گرم پوره کدو

۱ پیمانه آب سیب یا سرکه سیب

۱/۲ پیمانه شکر دانه درشت

۱/۴ پیمانه عسل

۲ قاشق چایخوری دارچین

۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل

۳/۴ قاشق چایخوری پودر جوز هندی

طرز تهیه کره کدو

  1. همه مواد را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید.کره کدو خانگی
  2. اجازه دهید تا روی حرارت بالا به جوش بیاید، به آرامی هم بزنید.
  3. حرارت را به کمتر از متوسط کاهش دهید، اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت پایین بماند، همزمان به طور مرتب بهم بزنید. مخلوط لطیف و یکدست خواهد شد.
  4. برای اینکه غلیظتر شود، به گرم کردن روی حرارت کم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر ادامه دهید.

نکات آشپزی کره کدو خانگی

شما می‌توانید بر حسب نوع تغذیه خود تغییراتی در این دستور ایجاد کنید که نمونه‌‌های آن به صورت زیر آمده است:

 کره کدو در رژیم غذایی پالئو: شکر را با ۱ پیمانه شکر نارگیل، شکر افرای ارگانیک، عسل خام یا شیر افرای خالص جایگزین کنید. شیره خرما و انگور طعم آن را تغییر می‌دهند البته شما می‌توانید آنها را هم امتحان کنید، من که تاکنون اینکار را نکرده‌ام.

کره کدو مخصوص گیاهخواران: شکر را با ۱ پیمانه شکر گیاهی، شکر نارگیل، شکر افرا ارگانیک، شیره افرا یا شیره آگاوه جایگزین کنید.

کره کدو در آرام پز: همه مواد به جز آبلیمو را در آرام پز بگذارید و خو بهم بزنید تا ترکیب شوند. آن را روی حرارت پایین به مدت ۵ تا ۶ یا تا زمانی که به اندازه دلخواه شما غلیظ شود، بهم بزنید. برای جلوگیری از ته گرفتن، چسبیدن و سوختن مواد، هر ۹۰ دقیقه یکبار آن را بهم بزنید. مواد را در یک کاسه بریزید و آب لیموی تازه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. اجازه دهید تا بطور کامل خنک شود. در یک ظرف در دار بگذارید و در یخچال نگه دارید. این مقدار مواد بسته به غلظت، ۳ تا ۴ پیمانه کره کدو درست می‌کند.

در مورد پخت آن روی گاز، می‌توانید زمان پختن روی حرارت پایین را به ۳۰ تا ۴۵ برسانید. اجازه دهید خنک شود، بسته به غلظت در این روش ۴ تا ۵ پیمانه کره کدو به دست می‌آید.

شیوه نگهداری کره کدوکره کدو

کره کدو را حداکثر تا ۳ هفته می‌توان در یک ظرف دردار در یخچال نگه داشت.

کره کدو را می‌توان به مدت طولانی‌تر در فریزر نگه داشت به این منظور، کره کدو را می‌توانید در یک ظرف کاملا هواگیری شده و یا کیسه زیپ لاک هوا گرفته به مدت ۶ تا ۱۲ ماه نگهداری کرد. اگر آن را فریز کردید، حواستان باشد که روی آن برچسب تاریخ درست شدن آن را بزنید.

باری اینکه کره کدوی شما طعم ملاسی بیشتر و رنگ تیره‌تر داشته باشد، شکر قهوه‌ای تیره را جایگزین کل شکر دستورالعمل کنید.

کنسروی کردن کره کدو تنبل به دلیل محتوای پایین اسیدی آن توصیه نمی‌شود.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز 

منبع: wickedgoodkitchen    lemontreedwelling

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

درمان خشکی لب
بهترین محصولات آرایشی بهداشتی برای درمان برای خشکی لب
185
لوازم آرایشی
خرید لوازم آرایش اصل و با کیفیت از داروخانه آنلاین
68
اصل بودن ادکلن
روش های ساده برای تشخیص اصل بودن ادکلن کرید اونتوس
137
غذاهای سرشار از کلاژن
غذاهای سرشار از کلاژن که پوست شما را به گذشته خوب می برند
458
لوازم آرایشی
محصولات پیپا انتخابی مناسب در هنگام خرید لوازم آرایشی
244
درمان لک صورت
درمان لک صورت؛ راهنمای علمی درمان لک به همراه معرفی بهترین محصولات
451

مقالات سلامت

مکمل برای آرتروز
۲۰ ویتامین و مکمل برای آرتروز که برای کنترل علائم مفید هستند
135
رژیم روزه داری متناوب
روزه داری متناوب، حافظه و عملکردهای شناختی را بهبود می‌دهد
133
بیماری کرونا
با تست کرونا در منزل نگرانی خود را کاهش دهید
176
مدفوع بدبو
اسهال و مدفوع بدبو نشانه چیست و چگونه می‌توان آن را رفع کرد؟
246
نوروپاتی محیطی
نوروپاتی محیطی چیست، انواع روشهای تشخیص و درمان آن چه هستند؟
108
استرس و بارداری
استرس و بارداری؛ استرس چگونه مانع از بارداری و رشد جنین می‌شود؟
98

مقالات آشپزی

شربت توت فرنگی
شربت توت فرنگی خانگی؛ تازه و آسان با طعمی دلپذیر
120
شیر جو دوسر خانگی
طرز تهیه شیر جو دوسر خانگی و انواع روشهای استفاده از آن
394
نان هندی خانگی
نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر
852
ترافل شکلاتی
ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم
298
گرام ماسالا
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها
657
سس مایونز گیاهی
سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند
952

مقالات تغذیه

رژیم فستینگ
رژیم فستینگ؛ آیا این رژیم برای لاغری و سلامتی موثر است؟
62
رژیم روزه داری متناوب
روزه داری متناوب، حافظه و عملکردهای شناختی را بهبود می‌دهد
133
تغذیه سالم
تغذیه سالم فقط به معنی افزایش سبزیجات و کاهش چربی‌ها نیست!
157
غذاهای سرشار از کلاژن
غذاهای سرشار از کلاژن که پوست شما را به گذشته خوب می برند
458
توت فرنگی
خواص توت فرنگی این دلربای اردیبهشتی؛ میوه ای کم قند و خوش طعم
95
خواب و چاقی
خواب و چاقی؛ تاثیر ریتم شبانه‌روزی بدن بر چاقی وسایر بیماری‌های مزمن
149