جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۶ دی ۱۳۹۶
  • ۱۳:۴۴
  • 799
کره کدو

کره کدو خانگی ساده و سریع و معرفی کاربردهای این کره گیاهی

احتمالا شما قبلا دستور کره هویج کبابی را در همین سایت دیده‌اید و با این نوع کره‌ سبزیجات بیگانه نیستید اما یکی از نمونه‌های پرطرفدار، کره کدو است که علاوه بر داشتن طعمی خوشمزه، کاربردهای بسیاری نیز در آشپزی و سرو غذا دارد. شما می‌توانید از این کره کدو همراه با انواع ساندویچ کره بادام زمینی، مافین و بیسکویت لذت ببرید.

موارد استفاده از کره کدوکره کدو

شما می‌توانید به ۱۲ طریق از این کره کدو استفاده و لذت ببرید:

  • برای رومال روی کلوچه‌های صبحانه، مافین‌ها، کیکهای چای یا نان تست یا نا باگلز با پنیر خامه‌ای
  • به عنوان یک دیپ برای کراکرها، نان پرتزل و میوه تازه
  • به صورت مخلوط با غلات صبحانه، گرانولا، اوتمیل و ماست یونانی یا پنیر کوتاژ با مغزهای خوراکی
  • به صورت مخلوط با کوکتل‌ها، اسموتی و قهوه، انواع لاته و کوکای داغ
  • به عنوان کره در ساندویچهایی با هر نوع کره آجیلی
  • به صورت مخلوط با شیره افرا یا کره برای سرو با تست فرانسوی، پن کیک‌ها یا وافل‌ها
  • ریختن در لابلای بارهای پختنی، چیز کیک، کیک قهوه، لوف نان یا خمیرهای مافین
  • به صورت لایه‌ای در تریفل برای دسر کدو تنبل
  • به صورت فیلینگ برای شیرینی رولت فرانسوی یا تاسی‌ها (کلوچه‌های کریسمس) یا ساندویچ کردن وسط پای ووپی
  • به صورت تاپینگ (مواد رویه) بستنی یا ماست منجمد
  • یه عنوان یک بیس برای چاشنی‌ها و کمپوتها با سیب خرد شده یا گلابی، میوه‌های خشک، پیازها و مغزهای آجیلی برای سرو با کیک «بری»، کالباس یا برشهای گوشت خرد شده به عنوان پیش غذا یا محرک اشتها و در کنار سینی پنیر یا به عنوان یک سس در سوپ ایتالیایی، پاستا، برنج یا غذاهایی با ریشه سبزیجات یا سیب زمینی.

خب اگر به این کره گیاهی خوشمزه علاقه مند شدید و دوست دارید آن را به لیست غذاهای خانواده‌تان اضافه کنید، دستورالعمل آن را در زیر مطالعه کنید.

طرز تهیه کره کدو

۱ قوطی پوره کدو (۸۰۰ گرم)

۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر دانه درشت

۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر قهوه‌ای درشت

۱ پیمانه پوره آب سیب پوره ۱۰۰% خالص (بدون شکر افزوده) یا سرکه سیب

۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل

۳/۴ قاشق چایخوری جوز هندی

۱/۲ قاشق چایخوری پودر میخک

۲ قاشق چایخوری (۱۰ میلی لیتر) آب لیموی تازه

طرز تهیه کره کدو خانگی

در یک کاسه پیرکس بزرگ و قابل گذاشتن در مایکروویو، همه مواد لازم به جز آبلیمو را ترکیب کنید. آنها را با یک پوشش قابل استفاده در مایکروفر مثل کاغذ مومی یا حوله کاغذی بپوشانید.

روی حرارت بالا به مدت ۶ دقیقه بپزید، بهم بزنید. ۶ دقیقه دیگر بپزید، بهم بزنید. برای ۳ دقیقه دیگر بپزید، بهم بزنید.

با دقت کاسه داغ را از مایکروفر به وسیله دستکش فر بردارید. با دقت پوشش را بردارید و با آب لیمو مخلوط کنید.

اجازه دهید به طور کامل خنک شود. در یک ظرف در دار گذاشته و در یخچال نگهداری کنید.

شما می‌توانید آن را با فرمول دیگری نیز درست کنید

کره کدو خانگی

۸۰۰ گرم پوره کدو

۱ پیمانه آب سیب یا سرکه سیب

۱/۲ پیمانه شکر دانه درشت

۱/۴ پیمانه عسل

۲ قاشق چایخوری دارچین

۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل

۳/۴ قاشق چایخوری پودر جوز هندی

طرز تهیه کره کدو

  1. همه مواد را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید.کره کدو خانگی
  2. اجازه دهید تا روی حرارت بالا به جوش بیاید، به آرامی هم بزنید.
  3. حرارت را به کمتر از متوسط کاهش دهید، اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت پایین بماند، همزمان به طور مرتب بهم بزنید. مخلوط لطیف و یکدست خواهد شد.
  4. برای اینکه غلیظتر شود، به گرم کردن روی حرارت کم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر ادامه دهید.

نکات آشپزی کره کدو خانگی

شما می‌توانید بر حسب نوع تغذیه خود تغییراتی در این دستور ایجاد کنید که نمونه‌‌های آن به صورت زیر آمده است:

 کره کدو در رژیم غذایی پالئو: شکر را با ۱ پیمانه شکر نارگیل، شکر افرای ارگانیک، عسل خام یا شیر افرای خالص جایگزین کنید. شیره خرما و انگور طعم آن را تغییر می‌دهند البته شما می‌توانید آنها را هم امتحان کنید، من که تاکنون اینکار را نکرده‌ام.

کره کدو مخصوص گیاهخواران: شکر را با ۱ پیمانه شکر گیاهی، شکر نارگیل، شکر افرا ارگانیک، شیره افرا یا شیره آگاوه جایگزین کنید.

کره کدو در آرام پز: همه مواد به جز آبلیمو را در آرام پز بگذارید و خو بهم بزنید تا ترکیب شوند. آن را روی حرارت پایین به مدت ۵ تا ۶ یا تا زمانی که به اندازه دلخواه شما غلیظ شود، بهم بزنید. برای جلوگیری از ته گرفتن، چسبیدن و سوختن مواد، هر ۹۰ دقیقه یکبار آن را بهم بزنید. مواد را در یک کاسه بریزید و آب لیموی تازه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. اجازه دهید تا بطور کامل خنک شود. در یک ظرف در دار بگذارید و در یخچال نگه دارید. این مقدار مواد بسته به غلظت، ۳ تا ۴ پیمانه کره کدو درست می‌کند.

در مورد پخت آن روی گاز، می‌توانید زمان پختن روی حرارت پایین را به ۳۰ تا ۴۵ برسانید. اجازه دهید خنک شود، بسته به غلظت در این روش ۴ تا ۵ پیمانه کره کدو به دست می‌آید.

شیوه نگهداری کره کدوکره کدو

کره کدو را حداکثر تا ۳ هفته می‌توان در یک ظرف دردار در یخچال نگه داشت.

کره کدو را می‌توان به مدت طولانی‌تر در فریزر نگه داشت به این منظور، کره کدو را می‌توانید در یک ظرف کاملا هواگیری شده و یا کیسه زیپ لاک هوا گرفته به مدت ۶ تا ۱۲ ماه نگهداری کرد. اگر آن را فریز کردید، حواستان باشد که روی آن برچسب تاریخ درست شدن آن را بزنید.

باری اینکه کره کدوی شما طعم ملاسی بیشتر و رنگ تیره‌تر داشته باشد، شکر قهوه‌ای تیره را جایگزین کل شکر دستورالعمل کنید.

کنسروی کردن کره کدو تنبل به دلیل محتوای پایین اسیدی آن توصیه نمی‌شود.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز 

منبع: wickedgoodkitchen    lemontreedwelling

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

اوره برای پوست
فواید اوره برای پوست؛ آیا می‌دانستید اوره هم لایه‌بردار است و هم مرطوب‌کننده؟
145
راقبت پس از فیلر لب
بهترین روشهای مراقبت پس از فیلر لب
159
آزلائیک اسید
آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان می‌کند؟
184
پودر ویتامین سی
آیا می‌توانیم پودر ویتامین سی را روی پوست صورتمان استفاده کنیم؟
348
شوینده صورت
برای انتخاب بهترین شوینده صورت به چه نکاتی توجه کنم؟
237
ضد لک شیرین بیان
بهترین محصولات ضد لک حاوی شیرین بیان را بشناسید
360

مقالات سلامت

لیکن پلان
لیکن پلان از انواع و علائم تا علتها و درمانهای مختلف
102
سوختگی درجه سه
سوختگی درجه سه و آنچه باید راجع به آن بدانید
140
میگرن کودکان
میگرن کودکان چه علائمی دارد و روشهای درمان آن چیست؟
103
چای رازیانه
خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی
104
درمان قطعی تنبلی تخمدان
آیا قرص ضد بارداری درمان قطعی تنبلی تخمدان و اختلالات هورمونی زنان است؟
78
علل مشکل در دفع مدفوع
علل مشکل در دفع مدفوع و آنچه که باید انجام دهید
192

مقالات آشپزی

نان هندی خانگی
نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر
109
ترافل شکلاتی
ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم
56
گرام ماسالا
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها
95
سس مایونز گیاهی
سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند
287
اشترودل سیب اصل اتریشی
اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم
379
کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
762

مقالات تغذیه

چای رازیانه
خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی
104
تنظیم هورمونی
چطور از گلوکومتر برای تنظیم هورمونی و لاغری استفاده کنیم؟    
75
مکمل لاغری
مکمل لاغری چیست و آیا واقعا در کاهش وزن تاثیر دارد؟
85
گوشت ارگانیک
گوشت ارگانیک و گوشت غیرارگانیک چه تفاوت‌هایی دارند؟
74
میان وعده نیمه شب
۱۱ میان وعده نیمه شب که واقعا سالم و قابل توصیه هستند
205
معرفی شاه توت
شاه توت و حقایقی جالب در مورد این میوه محبوب و مفید
117