جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
طرز تهیه کاسه اسموتی

طرز تهیه کاسه اسموتی برای روزهای گرم تابستان

احساس می‌کنید تابستان گرمی است؟ قاشق خود را بردارید، در اعماق کاسه اسموتی تازه خود فرو ببرید و لقمه‌ای تازه و خنک نوش جان کنید. این کاسه اسموتی خوشمزه، از کرمی ترکیب شده از موز، انواع توت، شیر بادام، پودر پروتئین و کره میوه‌ای درست شده است. تاپینگ آن نیز لایه دلچسبی از میوه، دانه‌ها، آجیل و نارگیل است. با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه کاسه اسموتی را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه کاسه اسموتی

۱ ½ موز یخ زده کاملا خورد شده

۱ قاشق پودر پروتئین شکلات

۱ ½ فنجان انواع توت‌های یخ زده

۲ ½ فنجان شیر بادام شیرین نشده

۱ قاشق چای خوری کره بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه تاپینگ کاسه اسموتی

¼ موزقطعه قطعه شده

¼ فنجان انواع توت‌های خورد شده (می‌توانید از زغال اخته هم استفاده کنید)

۱ قاشق غذاخوری گرانولا

۱ قاشق چای خوری بادام یا کره بادام زمینی

۱ قاشق چای خوری دانه چیا

طرز تهیه کاسه اسموتی

برای تهیه کاسه اسموتی، کافی است همه مواد را با هم درون مخلوط کن ریخته و چند ثانیه با حداکثر قدرت، میکس کنید. سپس درون لیوان موردنظر ریخته و مواد تاپینگ را در بالای آن قرار دهید و نوش جان کنید.

آب میوه، عصاره میوه‌های تازه است؛ گرچه در حقیقت واقعاً یک نوشیدنی بی‌نظیر با قابلیت درمانی بوده و برای افرادی که سیستم گوارشی فعال نداشته و هضم انواع نوشیدنی برایشان سخت است، به آن خاطر مناسب درنظر گرفته می‌شود که باعث آزاد شدن تمام مواد غذایی در بدن می‌شود بدون اینکه بدنتان برای هضم فعالیتی انجام دهد؛ ولی از خوردن مداوم آن بدلیل نداشتن فیبر میوه، بهتر است خودداری کنید زیرا میوه با تمام فیبرهای طبیعی‌اش برای بدن بهتر است و در غیر این این صورت، شکر موجود در میوه به سرعت وارد جریان خون شما می‌شود و موجب عملکرد بیشتر از حد معمول کبدتان خواهد شد تا بتواند این شکرها را تصفیه کند. برای اینکه بتوان از عصاره میوه‌ها بیشتر استفاده کرد ولی آسیبی ندید، بهتر است از اسموتی میوه کمک بگیرید. این نوشیدنی از ترکیب و پودر کردن میوه‌های مختلف درست می‌شود که تمام قسمت‌های مختلف یک میوه، شکسته شده و به حالت نوشیدنی در می‌آید. چون بافت میوه اندکی شکسته و نرم می‌شود، از نوشیدنی حذف نشده و دستگاه گوارش بدن شما نیاز دارد تا فعالیت لازم را انجام دهد تا آن را هضم کند؛ اما این تجزیه تحلیل شدید نیست و بدن فعالیت چندانی برای آن انجام نخواهد داد. کاسه اسموتی، وعده غذایی بسیار خوبی برای بعد از ورزش است زیرا انرژی مورد نیاز بدنتان را تامین کرده و وزن‌تان را بالا نمی‌برد. اسموتی با کمک فیبر میوه موجود در آن، باعث می‌شود روده کاملا تمیز شود و سموم، بهتر از بدن خارج شوند.

حقایق تغذیه‌ای کاسه اسموتی

کالری: ۲۸۶ کالری

چربی کل: ۱۱ گرم

چربی اشباع شده: ۱ گرم

چربی اشباع نشده مونو: ۱۰ گرم

کلسترول: ۰ میلی گرم

سدیوم: ۲۷۴ میلی گرم

کربوهیدرات: ۳۸ گرم

فیبر رژیمی: ۷ گرم

قند: ۲۰ گرم

پروتئین: ۱۳ گرم

پتاسیوم: ۶۵۱ میلی گرم

آهن: ۲۵%

ویتامین A: 25%

ویتامین C: 38%

کلسیوم: ۴۴%

          * آیا تاکنون از این دستور برای تهیه‌ی کاسه اسموتی استفاده کرده‌اید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.

ترجمه اختصاصی مجله قرمز از Eating Bird Food

منبع: myfitnesspal

۰ ۰ vote
Article Rating
دیدگاه ها 1
Subscribe
اعلام کردن به
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی
Inline Feedbacks
View all comments

عالیه. مرسی

مقالات زیبایی

بهترین تونر آبرسان پوست
بررسی یک تونر آبرسان ژاپنی حاوی سه نوع مولکول هیالورونیک اسید
27
آبرسان هیالورونیک اسید
 هیالورونیک اسید ؛ راهنمای علمی درباره مهم ترین ماده در بهترین آبرسان ها
48
رنگ مو
رنگ کردن مو را با شامپو رنگ به سادگی انجام دهید
97
لاک ناخن و لاک مات
لاک مات، یکی از انواع لاک ناخن
69
مدل موی اشتباه
۱۲ اشتباه آرایشی و مدل موی اشتباه که چهره را پیرتر نشان می‌دهد
519
خرید لاک
ترفندهایی برای داشتن ناخن‌های زیبا و دست‌های جوان
267

مقالات سلامت

معرفی داروی نسینا
داروی نسینا (آلوگلپتین) و نگاهی به ویژگی های این داروی ضد دیابت
66
گلوکوزامین
گلوکزامین چه فوایدی دارد و آیا مصرف آن ضرورت دارد؟
87
آنژیوسارکوم
آنژیوسارکوم چیست و بهترین روشهای تشخیص و درمان آن چه هستند؟
78
لرزش لب
لرزش لب چه عللی دارد و چگونه می‌توان آن را برطرف کرد؟
110
روغن املا (آمله) چه فوایدی برای پوست، مو و زیبایی دارد؟
77
دیورتیکولیت
دیورتیکولیت و دیورتیکولوز؛ علل، علائم، تشخیص و درمان
47

مقالات آشپزی

کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
81
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
899
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
302
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
303
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
562
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
453

مقالات تغذیه

غذای تاریخ گذشته
۱۲ غذای تاریخ گذشته که هرگز نباید پس از تاریخ انقضا مصرف شوند
57
معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
348
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
165
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
151
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
113
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
102