جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۳۰ فروردین ۱۳۹۷
  • ۱۲:۰۰
  • 153,691
نان لقمه‌ای

طرز تهیه نان لقمه‌ای نرم و پفی در فر و بدون فر؛ آموزش مرحله به مرحله و تصویری

نان لقمه‌ای لادی پاو یک نان هندی مشهور است که برخلاف تصور ما از نانهای هندی مسطح بصورت حجیم و به شکل لقمه‌ای است. حتما برایتان جالب است بدانید معنای کلمه لادی پاو (Ladi Pav) چیست؟ Pav به معنای نان و Ladi به معنای یک تکه یا قالب خمیر است که بهم چسبیده است که روی هم به معنای تکه‌هایی از نان در کنار هم است و واقعا هم که این نان به همین شکل است. این نان شبیه به نانهای لادی پاو مومبای است که خیلی راحت درست می‌شوند و سبک و پف هستند با طعمی خوب و بافتی زیبانان لقمه‌ای

در نانوایی غرب به این نوع نانها Dinner rolls می‌گویند که به معنای نانهای تکه‌ای یا رول است و نه به آنصورت که در کشور ما منظور از رول فقط رول دارچینی است. این نوع نانها در کشور ما به نام نان رستورانی یا نان صبحانه معروف هستند که به دلیل تکه‌ای بودن می‌توانند جایگزین خوبی برای مینی برگر باشند، در واقع این یک نوع مینی برگر بدون تخم مرغ است.

اجازه دهید از تجربه خودم در مورد این نان بگویم. این نان جزو نانهایی ست که من بارها و بارها آن را درست کردم و هر بار که آن را درست می‌کنم از پف عالی و ظاهر زیبای آن لذت می‌برم. به خاطر همین اگر شما جزو کسانی هستید که نانهای قبلی ما را درست نکردید و یا برای اولین بار است که می‌خواهید نان درست کنید توصیه می‌کنم که این نوع نان را حتما درست کنید چون حتی اگر برای اولین بارتان باشد که دست به این کار می‌زنید نتیجه بسیار راضی کننده خواهد بود به گونه‌ای که حسابی به خودتان امیدوار خواهید شد. در واقع این دستور من بیشتر برای دوستان مبتدی یا نان اولی‌ها ست!نان لقمه‌ای

کمی در مورد دستورالعمل بدانید

شروع این دستور العمل با فعال کردن خمیر مایه شروع می‌شود. خمیر مایه را با شیر، آب، شکر ترکیب کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ثابت بماند تا زمانی که غلیظ، پف و حبابدار شود. این مرحله پف کردن نشان می‌دهد که خمیر مایه زنده و فعال است. اگر خمیر مایه در این مرحله هیچ تغییری نکرد یعنی خراب است و باید آن را دور انداخت و دوباره همه چیز را از اول شروع کرد.

چرا بیکینگ پودر اضافه می‌کنیم؟ چون نان را بیشتر سبک و نرم خواهد کرد

ترکیب خمیر مایه به اضافه مواد دیگر و ورز دادن یک خمیر نرم و انعطاف پذیر را می‌سازد. وقتی خمیر ورز داده شد، روی آن را بپوشانید و در جایی گرم بگذارید تا ور بیاید. سایز خمیر دو برابر خواهد شد. تست حفره در خمیر را انجام دهید به این صورت که انگشت را در خمیر فرو کنید و یک حفره (یا یک چاله کوچک با استفاده از انگشت‌تان) داخل خمیر درست کنید. اگر فرورفتگی یا چاله سر جای خود باقی بماند و خمیر به حالت قبل برنگردد یعنی خمیر آماده مرحله بعد است.

وقتی خمیر ورآمد، آن را از کاسه بردارید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را ورز دهید. این مرحله برای نان لقمه‌ای مهم است. انعطاف پذیری خمیر و تشکیل گلوتن بوسیله ورز دادن ارتقا می‌یابد.

خمیر را به قسمتهای مساوی تقسیم کنید و آنها را شکل دهید. روی آنها را بپوشانید و برای ۳۰ تا ۱ ساعت بگذارید استراحت کند. این کار به طرز زیبایی به ور آمدن آنها کمک می‌کند (تصویر بالا). راز نان لقمه‌ای نرم و پفی در این است که چگونه ور بیایند.

نان لقمه‌ای خانگی و نانهای بانز لادی پاو را در یک فر گرم بپزید تا زمانی که روی آنها به طور یکسانی قهوه‌ای شود. اگر ظاهر تیره‌تری را ترجیح می‌دهید، آنها را به بخش شعله یا المنت برای چند ثانیه نزدیکتر کنید تا زمانی که تیره‌تر شوند.نان لقمه‌ای

می‌توانید از همین دستورالعمل برای درست کردن مینی برگر خانگی استفاده کنید. من همان خمیر را در ظرف فر قرار دادم و به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه پختم. مینی برگر خانگی را با کره برس بکشید و مقداری کنجد سفید روی آن بپاشید، حالا نان لقمه‌ای خانگی ما آماده خوردن است.

وقتی برای اولین بار این نان را در خانه درست کنید به این نتیجه می‌رسید که بهتر است خریدن نان لقمه‌ای فروشگاهی را کنار بگذارید چون این دستورالعمل ساده‌ترین و خوشمزه ترین دستورالعمل موجود است. این نانهای لقمه‌ای به سرعت در دهان آب می‌شوند و باور کنید که مدت زمان زیادی روی میز نخواهند ماند.

مینی برگر بدون تخم مرغ

لطفا دستورالعمل را به طور دقیق و با راهنمایی مرحله به مرحله انجام دهید تا مشکلی پیدا نکنید. این دستورالعمل بارها و بارها و توسط افراد مختلف آزمایش شده و هر بار هم سربلند بیرون آمده است. چند چیز را برای نان لقمه‌ای پف و سبک بخاطر بسپارید.

  • مخمر خوب عمل آمده باشد
  • خمیر از نظر اندازه دو برابر یا سه برابر شود.
  • ور آمدن مرحله دوم که نانهای رول خوب پف خواهند کرد
  • نان‌های لقمه‌ای خارج از فر کمی سفت خواهد شد اما به هنگام فشار دادن نرم است. کره را روی آن بزنید و بالای نان نرم خواهد شد.

نان لقمه‌ای نرم و پفی

مواد لازم

خمیر نان لقمه‌ای

  • آرد همه کاره یا آرد گندم کامل ۳ پیمانه یا ۳۷۵ گرم
  • ۱ پیمانه یا ۲۵۰ میلی لیتر آب گرم یا شیر (به مقداری بیشتر نیاز دارید) (شیر خیلی بهتر است)
  • ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری کره + ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۱ قاشق چایخوری یا ۷ گرم نمک (نکات مهم را بخوانید)
  • ۱ قاشق چایخوری یا ۵ گرم بیکینگ پودر
  • ۱ قاشق غذاخوری یا ۱۵ گرم کره برای رومال (اختیاری)
  • ۱ قاشق چایخوری یا ۵ گرم کنجد (اگر مینی برگر درست می‌کنید)

مواد لازم برای آماده کردن مخمر

  • ۱ پک مخمر یا ۷ گرم مخمر خشک فعال (۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری)
  • ۴  قاشق چایخوری یا ۲۰ میلی لیتر آب
  • ۳ قاشق چایخوری شیر
  • ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری یا ۱۲ گرم شکر

آماده کردن مخمر

  1. همه مواد را آماده کنید و روی میز کار بگذارید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  2. شیر، ۴ قاشق چایخوری آب و شکر را برای چند ثانیه گرم کنید. این شیر و آب باید ولرم شود نه گرم. آن را از روی شعله بردارید و با مخمر ترکیب کنید.طرز تهیه نان لقمه‌ای نرم و پفی در فر و بدون فر؛ آموزش مرحله به مرحله و تصویری
  3. خوب بهم بزنید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  4. ۵ تا ۱۰ کنار بگذارید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  5. بعد از ۱۰ دقیقه شبیه یک خمیر غلیظ و خامه‌ای به نظر می‌آید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  6. در ۵ دقیقه بعدی کاملا پفی و حبابدار خواهد شد (ممکن است برای بعضی‌ها بیشتر طول بکشد). این فرایند پف کردن نشان می‌دهد مخمر زنده و فعال است.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  7. اگر مخمر چنان که در تصویر می‌بینید پف کرده یا حبابدار نشد، آن را دوربریزید و با یک مخمر جدید شروع کنید.طرز تهیه نان لقمه‌ای

آماده کردن خمیر

  1. در یک کاسه آرد را با نمک و بیکینگ پودر ترکیب کنید. خوب آنها را مخلوط کنید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  2. به آرامی و به تدریج شیر یا آب را اضافه کنید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  3. مخمر شما باید پف آلود و دو برابر شده باشد.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  4. مخمر را اضافه کنید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  5. ببینید مخمر چقدر غلیظ است.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  6. آرد و مخمر را با هم ترکیب کنید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  7. کره و روغن را افزوده و ترکیب کنید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  8. خمیر را ورز بدهید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  9. ورز دادن را برای حداقل ۵ تا ۱۰ دقیقه ادامه دهید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  10. خمیر باید صاف و لطیف باشد.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  11. خمیر نباید چسبناک باشد.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  12. آن را به یک کاسه انتقال دهید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  13. خمیر در کاسه قبل از ور آمدن.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  14. روی خمیر را با حوله آشپزخانه نمدار بپوشانید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  15. آن را در مکانی گرم به مدت حداقل ۱ تا ۲ ساعت نگه دارید. می‌توانید فر را با دمای حداقل به مدت ۵ دقیقه روشن و سپس خاموش کنید. ظرف خمیر را در فر گرم قرار دهید. این کار برای فصول سرد مناسب است.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  16. خمیر از لحاظ اندازه دو برابر خواهد شد (مال من در عرض یکساعت دو برابر شد اما شبیه این تصویر نیست برای اینکه شبیه این تصویر باشد باید نیم ساعت دیگر هم بگذارید بماند).طرز تهیه نان لقمه‌ای
  17. خمیر باید چیزی شبیه به این باشد پف و پر از هوا.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  18. انگشت خود را در خمیر فرو کرده و یک حفره در خمیر درست کنید (یا یک چاله کوچک). اگر چاله یا فرورفتگی باقی ماند و خمیر به حالت قبل برنگشت یعنی خمیر برای مرحله بعد آماده است.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  19. خمیر را از توی کاسه بردارید و روی آن را مقداری آرد پاشیده و شروع کنید به ورز دادن.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  20. این مرحله خیلی مهم است اگر خمیر را خوب ورز ندهید، نان لقمه‌ای متراکم و سفت خواهد شد.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  21. انعطاف پذیری و تشکیل گلوتن بوسیله ورز دادن ارتقا خواهد یافت.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  22. به هنگامی که خوب ورز داده شد، خمیر صاف و گرد آماده است.طرز تهیه نان لقمه‌ای

درست کردن چانه نان

  1. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  2. یک ظرف فر را چرب کنید. نیازی نیست که حتما یک ظرف فلزی به این شکل داشته باشید می‌توانید از یک ظرف شیشه‌ای پیرکس مستطیل که در اغلب خانه‌ها پیدا می‌شود استفاده کنید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  3. خمیر را به شکل توپ گرد کنید و آنها را در سینی یا ظرف فر بچینید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  4. بین نانها مقداری فاصله بگذارید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  5. روی آنها را با حوله نمدار بپوشانید و در مکانی گرم برای نیم تا یک ساعت بگذارید تا بمانند.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  6. حوله را بردارید تا ببنید سایز آنها دو برابر شده باشد. فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  7. اگر دو برابر نشدند بگذارید ۳۰ دقیقه دیگر هم بمانند.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  8. آنها به همدیگر خواهند چسبید بنابراین نگران نباشید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  9. روی خمیر نان لقمه‌ای مقداری بسته‌های حباب وجود دارد.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  10. روی آنها را با شیر برس بزنید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  11. آنها را در فر گرم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که روی آنها قهوه‌ای روشن شود بپزید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  12. نان لقمه‌ای من در عرض ۱۲ دقیقه به رنگ قهوه‌ای روشن درآمد و ۲ دقیقه زیر گریل گذاشتم البته با دقت تمام.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  13. روی آنها سفت خواهد شد اما اگر آنها را فشار دهید هنوز هم نرم باقی می‌مانند.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  14. وقتی که آنها را از فر خارج کردید روی آنها را کره بمالید و به این ترتیب نرم خواهند شد.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  15. نان لقمه‌ای زیبای شما آماده است.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  16. یک چاقوی کره را به آرامی اطراف لبه‌های ظرف بکشید تا نانها از ظرف جدا شوند. چاقو را دو مرتبه بکشید تا مطمئن شوید که نانها به لبه ظرف نچسبیده‌اند.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  17. به این روش نان لقمه‌ای به درستی از ظرف جدا خواهد شد. آنها را به صورت سالم و یکجا روی توری خنک کننده بگذارید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  18. بخاطر کره براق به نظر می‌آیند و بوی خوبی خواهند داد.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  19. نان لقمه‌ای دسته شده را روی توری برگردانید. بگذارید لبه‌ها بطور کامل خشک شوند. اگر آن را زیاد توی سینی نگه دارید نان مرطوب شده و بخاطر تراکم حرارت ته آن خیس می‌ماند.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  20. روی نان لقمه‌ای را فشار دهید.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  21. و انگشت‌تان را بردارید، نان به شکل قبلی خودش بر می‌گردد.طرز تهیه نان لقمه‌ای
  22. آنها به آسانی از هم جدا می‌شوند.نان لقمه‌ای
  23. ببینید چقدر پف و پر از منفذ هستند.نان لقمه‌ای
  24. داخل نانها باید به این شکل باشد.نان لقمه‌ای

پخت نان لقمه‌ای بدون فر

  1. مقداری ماسه ته یک ماهیتابه یا قابلمه بزرگ بریزید.پخت نان بدون فر
  2. یک آبکش را روی ماسه‌ها قرار دهید.پخت نان در قابلمه
  3. چانه‌های خمیر نان لقمه‌ای را روی آبکش بگذارید.پخت نان بدون فر
  4. درب قابلمه را بگذارید. آن را گرم نگه دارید حرارت باید متوسط باشد. اگر از زودپز استفاده می‌کنید. واشر لاستیکی آن را بردارید.پخت نان قابلمه
  5. بعد از ۱۰ دقیقه نان لقمه‌ای به این شکل می‌شود. درب قابلمه را برندارید.پخت نان در قابلمه
  6. تا ۱۰ دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید.پخت نان بدون فر
  7. بعد از ۳۰ دقیقه زمان کلی پخت، نانها خوب پخته می‌شود. زمان پخت ممکن است متغیر باشد.پخت نان بدون فر
  8. به دقت نانها را از توی ظرف بردارید.پخت نان در قابلمه
  9. اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.پخت نان بدون فر
  10. آنها را با کره ذوب شده و یا عسل برس بزنید.پخت نان بدون فر
  11. به طرز زیبایی ته آنها برشته و روی آنها نرم و لطیف است.پخت نان در قابلمه

سوال و جواب در مورد نان لقمه‌ای

  1. چه نوع مخمری استفاده می‌شود؟

من از مخمر خشک فعال برای این دستور استفاده کردم. اگر شما از مخمر فوری استفاده می‌کنید لازم است که آن را مستقیما به دستور اضافه کنید. نیازی به عمل آمدن نیست.

  1. چه سینی فری را می‌توان برای پختن نان لقمه‌ای استفاده کرد؟

هر نوع ظرف مقاوم در برابر حرارت یا سینی فر برای نان لقمه‌ای خوب است. شما می‌توانید از ظرف شیشه‌ای مقاوم به حرارت، سینی فر و سینی فویل دار استفاده کنید.

  1. روی کدام ردیف سینی فر را بگذارم؟

باید سینی فر را در طبقه وسط فر بگذارید.

  1. نان لقمه‌ای سفت شده و روی آن قهوه‌ای نیست چرا؟

برای اینکه نان نرمی داشته باشید فر را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل از قرار دادن نانها در آن، روشن کنید. نانها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. اگر نان لقمه‌ای رویه قهوه‌ای نداشت آنها را برای چند ثانیه نزدیک به المنت یا گریل قرار دهید تا زمانی که روی آنها قهوه‌ای شود، سپس فورا آنها را بردارید چون در غیر اینصورت زیادی خواهند پخت و نان لقمه‌ای شما سفت خواهد شد.

  1. چطور آنها را به شکل گرد بیاورم؟

خمیر را در کف دست بگذارید، با دست‌تان یک شکل مثل آشیانه درست کنید و خمیر را در بین کف هر دو دست گرد کنید یا می‌توانید گوشه‌های خمیر را به سمت پشت خمیر ببرید و آن را گرد کنید. روشی که نویسنده اصلی استفاده کرده پهن کردن و رول کردن خمیر است که بد نیست اما من آن را چندان نمی‌پسندم. ظاهر نان شما به این قشنگی نخواهد شد.

  1. چرا ته نان من مرطوب می‌شود؟

وقتی که نان را از فر خارج می‌کنید آن را از توی سینی فر بردارید و روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک شود. اگر زیاد در سینی بماند مرطوب خواهد شد و انتهای آن به دلیل تبادل زیاد گرما خیس باقی خواهد ماند.

  1. عمل آمدن خمیر مایه چیست؟

بعد از مخلوط کردن خمیر، شکر و خمیر با همدیگر آنها را کنار می‌گذارید. در عرض ۱۵ دقیقه مواد حالت خامه‌ای و غلیظ به خود خواهد گرفت و در ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر پف و حبابدار خواهد شد (پف کردن آن ممکن است ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول بکشد). این فرایند عمل آوردن خمیر نشان می‌دهد که مخمر زنده و فعال است. اگر بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه مخمر حبابدار یا پف نشد لطفا آن را دور بریزید و از یک مخمر جدید استفاده کنید.

نکات مهم

در پایان یک نکته که لازم است بگویم اینکه من مواد دستور را عینا و طبق رسپی اصلی بیان کردم در حالی که به نظر من این مقدار نمک برای نان زیاد است.  بار اولی که نان را درست خواهید کرد، میزان نمک را به نصف کاهش دهید بعد اگر احساس کردید کم نمک است دفعات بعد آن را افزایش دهید بهر حال یک نان بی نمک بهتر از نان شور است.

اگر کافی شاپ دارید توصیه من به شما این است که این نان را حتما امتحان کنید و آن را جایگزین مینی برگر کنید مطمئن باشید که همه آن را دوست خواهند داشت.مینی برگر

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز 

منبع: ruchishkitchen

۳.۶ ۵ votes
Article Rating
دیدگاه ها 39
Subscribe
اعلام کردن به
39 Comments
جدیدترین
قدیمی
Inline Feedbacks
View all comments

سلام آیا میشه خمیر رو آخر شب آماده کرد و شکل داد و تا صبح در یخچال نگه داشت و صبح توی فر گذاشت؟
میخوام صبح اول وقت برای صبحانه نان داغ حاضر باشه ولی خمیر رو قبل آماده کنم

ممنونم که جواب دادید درستش کردم و عالی شد یعنی عالی واقعا و همه هم لذت بردن، باز هم ممنونم

سلام خسته نباشید
من امروز با این آموزش نون پختم ولی اصلا مثل عکسا در نیومد
خیلی خشک شده بود
خمیر خیلی لطیف و خوب بود ولی نون رو از فر که درآوردم خشک شده بودن

سلام. بهتون خسته نباشید با این دستور فوق العادهمن امروز این نون رو درست کردم و مقدارها رو دقیقا طبق چیزی که گفته بودید با کمک ظروف و قاشقهای اندازه گیری ریختم و عالی شد. حتما حتما باز هم درستش میکنم و امیدوارم هر دفعه بهتر از دفعه قبلم بشه

سلام
ببخشید که تعداد سوالاتم زیاد شد.نون لقمه ای رو درست کردم خیلی خوب شد از دستورتون ممنونم.اگه امکانش هست طرز تهیه نان شیرمال رو بگذارید واینکه ایا می شه نون لقمه ای رو شکر ویا کشمش اضافه کرد؟ ممنون ازصبر وحوصله شما

سلام و خسته نباشید
اگه ممکنه دستور نان شیرمال رو هم برامون بزارید ممنون میشیم. میشه نون لقمه ای رو کشمش اضافه کرد و تبدیلش کرد به یه نون صبحانه؟

سلام روز خوش، خسته نباشید میشه به جای مخمر خشک از خمیر ترش در مواد استفاده کرد و اگر میشه بفرمایید چقدر باید باشه؟!

سلام
ممنون از سایت شما …خیلی خوب و کامل توضیح دادین.
ولی نونی که من درست کردم (دو تا قابلمه داخل هم به روش آب جوش ) بی رنگ و شفاف شد
بعد از یکساعت استراحت هم بوی ترش شدن داشت
ممنون میشم بگید مشکل چی بود؟

سلام‌ و وقت بخیر.من با این دستور درست کردم یک بار عالی شد ولی دفعه دوم که درست کردم خمیر خیلی شل و کش دار شد.هر چه بررسی کردم متوجه ایراد کار نشدم.ممنون میشم راهنمایی کنید

آردم در تمامی دفعات یکسان بود.آیا دمای آب تاثیری بر چسبناکی و شل شدن خمیر دارد؟
خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون.این نکاتی که الان فرمودید رو حتما لحاظ میکنم این دفعه

سلام و عرض ادب
واقعا ممنونم اولین سایتی هستید که بهترین دستور و عکسها رو مرحله به مرحله توضیح دادید.
لیوان فرانسوی و میشه بعنوان پیمانه استفاده کرد،مخصوصا برای آرد؟
من فر ندارم تو قابلمه چطوری درست کنم،
میشه دوتا قابلمه و داخل هم گذاشت؟
دستور قابلمه شما و اصلا متوجه نشدم.
با تشکر

سلام من این نان را درست کردم عالی بود دست نویسنده و شما که خوب ونکته ب نکته توضیح دادین ممنون

خیلی عالی بود،مال من دقیقا مثل آموزشتون شده،فقط اگر راهی باشه که خمیر بیشتر از معمول پف کنه ممنون میشم که بگید ،اگر ماده دیگه بشه به خمیر زد که بیشتر پف کنه

لطفا راهنمایی کنید دقیق درجه حرارت فر چقدر باشه واسه گرم کردن چقدر بمونه

سلام لطفا تنظیم درجه حرارت فر رو دقیق بگین من تو فر با درجه ۲۵۰ گذاشتم خیلی سفت شد البته داخلش نرم بود

من همه چیز رو مو به مو انجام دادم مواد را درست اندازه گیری کردم اما دچار چسبندگی شد که با استفاده از نظرات آرد را اضافه کردم ولی در آخر نان سفید شبیه این عکسها در نیامد و زرد بود وسطش. نمیدانم مشکل از چیست آرد من ارد گندم سفید بود

سلام ببخشید برای اماده کردن مخمر شیر اصلا در مواد لازم برای تهیه مخمر نبود چقدر شیر برای تهیه مخمر است ۲۵۰ گرم ؟ که در مواد اولیه تهیه نان اماده است؟ لطفا راهنمایی کنید

چقدر سریع جواب میدهید. ممنون
لطفا طرز تهیه کامبوجا و پنیر و پنیر پیتزا را در سایت قرار دهید و اگر هست آدرسش را قرار دهید .
با تشکر از سایت خوبتون

سلام
خسته نباشید
من دستور رو مو به مو انجام دادم، همه چیز همونطور شد که تو عکس هم هست. ممنون که فوت و فن‌ش رو هم نوشتین اگه اونا نبودن اصلا شبیه نون نمیشد، از دستور سایت‌های دیگ که انجام میدادم خراب میشد همیشه!
فقط این بار یکم خمیرم چسبندگی داشت، من با آرد حل‌ش کردم، پیشنهاد و روش دیگه‌ای دارین؟!

سلام.ببخشید چراتو موادلازم مخمر زدین ۲ق چ آب ولی موقع تهیه میگین ۴ق غ .من گیج شدم میشه توضیح بدین.؟واینکه حتمن بایدازکره استفاده بشه یا نه میشه از روغن مایع استفاده کرد؟ لطفا توسایت جواب بدین.ممنونم

سلام ممنون از مطالب خوبتون و نحوه آموزشتون که خیلی دلسوزانه است این مطلب را بین کلمات حس کردم
سوال من درمورد پیمانه است؟ چرا در مورد آرد ۳ پیمانه ۳۷۵ گرم است و ا پیمانه آب یا شیر ۲۵۰ گرم . در صورتی که اگر ۳۷۵ گرم را بر ۳ تقسیم کنیم ۱۲۵ گرم خواهد بود یعنی هر پیمانه آرد برابر است با ۱۲۵ گرم؟
و سوال دیگرم درمورد دستور العمل های دیگر است وقتی نوشته میشود ۳/۵ پیمانه آرد یعنی چند گرم ؟ لطفا راهنمایی کنید؟

سلام. من با دستور بختتون دو بار نون درست کردم ولی اصلا مثل عکسایی که گذاشتین نرم و لطیف نشد وسط نون رو که باز میکنم حبابای درشت داره به جای بافت خیلی نرم مثل عکس. باید چی کار کنم؟ درضمن چون فر ندارم از ماکرو برای طبخ استفاده میکنم. راستی من زیاد به ایمیلم سر نمی زنم. میشه داخل خود سایت بهم جواب بدین؟

مقالات زیبایی

آزلائیک اسید
آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان می‌کند؟
101
پودر ویتامین سی
آیا می‌توانیم پودر ویتامین سی را روی پوست صورتمان استفاده کنیم؟
148
شوینده صورت
برای انتخاب بهترین شوینده صورت به چه نکاتی توجه کنم؟
156
ضد لک شیرین بیان
بهترین محصولات ضد لک حاوی شیرین بیان را بشناسید
171
از بین بردن جوش
سریع‌ترین روش موثر برای از بین بردن جوش های صورت
290
درمان جوش صورت؛ راهنمای کامل درمان جوش با اصلاح رژیم غذایی
214

مقالات سلامت

مصرف ویتامین‌ها
آیا قرص های مولتی ویتامین چاق کننده هستند؟
19
سندروم تخمدان پلی کیستیک
تجربیات یک پزشک از درمان سندروم تخمدان پلی کیستیک
75
آلکاپتونوری
آلکاپتونوری یا ادرار سیاه (Alkaptonuria) چیست؟
58
لنفوسیتوپنی
لنفوسیتوپنی (لنفوسیت پایین) از علتها و درمان تا ارتباط با کووید-۱۹
63
غدد فوق کلیوی
اختلال در عملکرد غدد فوق کلیوی (Adrenal Glands) با چه علائمی همراه است؟
94
هورمون کورتیزول
هورمون کورتیزول چیست و چگونه به‌صورت طبیعی آن را متعادل کنیم؟
93

مقالات آشپزی

سس مایونز گیاهی
سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند
138
اشترودل سیب اصل اتریشی
اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم
243
کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
594
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
2,249
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
823
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
1,058

مقالات تغذیه

مکمل لاغری
مکمل لاغری چیست و آیا واقعا در کاهش وزن تاثیر دارد؟
70
گوشت ارگانیک
گوشت ارگانیک و گوشت غیرارگانیک چه تفاوت‌هایی دارند؟
54
میان وعده نیمه شب
۱۱ میان وعده نیمه شب که واقعا سالم و قابل توصیه هستند
106
معرفی شاه توت
شاه توت و حقایقی جالب در مورد این میوه محبوب و مفید
94
رژیم غذایی کم کربوهیدرات
رژیم غذایی کم کربوهیدرات؛ چطور با تنظیم مقدار کربوهیدرات لاغر شویم؟
227
منابع امگا 3
منابع امگا ۳؛ منابع گیاهی و حیوانی، فواید و مضرات آن‌ها
64