جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۳۰ تیر ۱۳۹۸
  • ۱۲:۰۰
  • 455
سالاد هلو

سالاد هلو با مرغ کبابی و سس مخصوص عسلی

سالاد هلو با هلوی تازه، مرغ کبابی با طعم ریحان درست می‌شود و با سس مخصوصی که با سرکه بالزامیک و عسل درست شده، مزه‌ای فوق العاده می‌گیرد. لابلای این مواد اصلی برشهای خلالی پیاز و دانه‌های ذرت، زیبایی دو چندان به این سالاد می‌بخشند. این یک سالاد فوق العاده است که با همراهی پنیر کامل می‌شود.

سالاد هلو با هلوی تازه و مرغ کبابی

ما در حال به پایان بردن اولین ماه تابستان هستیم یعنی زمانی که خورشید با تمام قدرت و توان در حال تابیدن است. گرما اغلب ما را کلافه کرده و به همین دلیل تمایلی چندانی به خوردن غذاهای گرم نداریم و سرو یک غذای سرد همانند سالاد پرفیبر بسیار دلچسب است. یکی از چیزهای دیگری که در تابستان بسیار خوشایند است خوردن میوه‌های رنگارنگ و آبدار تابستانی ست که امسال به لطف و برکت خداوند و باران بسیاری که باریده اغلب باغهای میوه پربار هستند و میوه‌های رنگارنگ پای ثابت گفتگوهای دوستانه است. یکی از میوه‌هایی که بعضیها خیلی آن را دوست دارند بخصوص از نوع خاصش هلو است. برای دوست داشتن این میوه شاید بهترین دلیل برای آن نرمی و لطافت و بعد هم بوی خوش آن باشد. برای بسیاری از افراد، بوی هلو یادآور کرمهای مرطوب کننده و حس خنک و دوست داشتنی است که پس از زدن این کرمها به ما وارد می‌شود. من از آن دست افرادی هستم که به شدت از میوه‌های پشمالو مثل هلو و کیوی فراری هستم اما وقتی پشمهایشان گرفته می‌شود تبدیل به دوستان خوبی برای من می‌شوند. بعضی از هلوها هم هستند که کمتر کرک دارند و اینها سفت‌تر هستند و مخصوص کباب هلو و یا انواع دسرها و یا سالادهای مخصوص میوه‌ای هستند. بهر حال این میوه‌های انعطاف پذیر را می‌توان در اغلب غذاهای تابستانی همراه کرد.

سالاد هلو

شاید بعضی از شما هم که اهل سالاد میوه و ماجراجویی‌های غذایی نیستید با خودتان بگویید سالاد هلو؟؟!! چه کسی داخل سالاد هلو می‌ریزد؟ بله ما و شما هم بعد از ما. خب چرا؟ چون من به شما در مورد مزه این سالاد تضمین می‌دهم که هم خوشمزه است و هم دوست داشتنی. هم هلو هم مرغ و هم ریحان همگی با هم سرجایشان قرار گرفتند تا به شما یک سالاد خوشمزه تابستانی با طعمی مطلوب را بدهند. در واقع هیچ اشتباهی صورت نمی‌گیرد فقط اگر کمی ذائقه‌تان را کنجکاوتر کنید. اصلا شما به بخش آشپزی مجله قرمز می‌آیید تا به سفرهای ماجراجویانه با غذاها بروید. سفرهایی که از آکوافابای عجیب جایگزین تخم مرغ شروع شد و یک بار هم به ایستگاه نان خمیرترش رسید. این سالاد هلو هم یکی از ایستگاه‌های زیبای این مسیر است که اگر دوست داشتید می‌توانید لحظه‌ای توقف کنید و آن را امتحان کنید.سالاد هلو

مواد لازم برای سالاد هلو

مواد مرغ و ریحان

  • سینه مرغ: ۱/۲ کیلوگرم
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • ریحان تازه: ۱/۳ پیمانه خرد شده (کمی در پیمانه فشار دهید)
  • سیر: ۳ حبه ریز شده
  • آب لیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به میزان لازم

سس سالاد

  • روغن زیتون: ۱/۳ پیمانه
  • سرکه بالزامیک سفید: ۳ قاشق غذاخوری
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به میزان لازم

مواد پایه سالاد

  • کاهوی میکس: ۲۸۰ گرم
  • هلو: ۴۰۰ گرم، اسلایس شده
  • گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه
  • پیاز قرمز: ۱/۲ یک عدد پیاز کوچک، خلال نازک
  • پنیر خشک: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

  1. در کاسه‌ای کوچک روغن زیتون، ریحان، سیر و آب لیمو را مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید (حدود ۱/۲ قاشق چایخوری از هر کدام). با استفاده از پشت قاشق، ریحان را در در لبه‌ها و ته کاسه فشار دهید تا عصاره آن خارج شود. مرغ را در یک کیسه زیپ لاک قرار دهید و با بیفتک کوب روی گوشت بکوبید تا ضخامت گوشت مرغ به صورت یکدست درآید سپس مخلوط ریحان را روی مرغ ریخته و آن را پخش کنید تا همه بخشهای مرغ را بپوشاند. هوای اضافی کیسه را خارج کرده و درب کیسه را ببندید، ماریناد را از روی پلاستیک روی سطح مرغ بمالید و آن را داخل یخچال بگذارید و به مدت ۲ تا ۵ ساعت بگذارید ماریناد شود.
  2. گریل را گرم کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. توری گریل را با کمی روغن زیتون چرب کنید سپس مرغ را روی گریل قرار دهید تا کباب شود. آنها را تا زمانی که کاملا کباب شوند بپزید، در اواسط کار آنها را بچرخانید. این کار حدود ۴ تا ۵ دقیقه برای هر طرف طول می‌کشد. روی منقل و آتش مستقیم باید مرتبا آنها را بچرخانید.
  3. برای درست کردن سس همه مواد سس را خوب بهم بزنید تا با همدیگر مخلوط شوند و با نمک و فلفل مزه دار کنید تا طعم بگیرد. سس را تا موقع استفاده در یخچال نگه دارید. قبل از ریختن روی سالاد دوباره بهم بزنید.
  4. برای آماده کردن سالاد، در کاسه بزرگ سالاد به آرامی کاهو، هلو، ذرت، گردو، پیاز و مرغ کباب شده برش خورده را مخلوط کنید. پنیر بز خر شده را بالای آن بریزید و سس را روی کل آن بریزید. بلافاصله پس از افزودن سس، سالاد را سرو کنید.سالاد هلو

نکات مهم

  • استفاده از ریحان خشک به جای ریحان تازه به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود اما اگر به هر صورت نتوانستید ریحان پیدا کنید می‌توانید از ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک استفاده کنید. قانون کلی برای سبزی خشک جایگزینی آن با ۱/۳ اندازه خشک آن است.
  • وقتی که مرغ را کباب کردید، بگذارید ۱۰ دقیقه روی تخته آشپزخانه بماند سپس آن را برش بزنید. این زمانی را به مرغ می‌دهد تا نرمتر و مرطوبتر شود.
  • برای ترکیبات داخل سالاد آزاد هستید می‌توانید از مخلوط کاهوی متفاوتی استفاده کنید مثلا استفاده از بیبی کاهو، پنیر نرم و غیره.
ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: cookingclassy

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
483
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
1,495
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
1,813
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
745
کوتیکول خشک ناخن‌ها را به این روش درمان و برطرف کنید
کوتیکول خشک ناخن‌ها را به این روش درمان و برطرف کنید
1,346
برای داشتن مژه های زیبا و طبیعی این ترفندها را به کار ببرید
برای داشتن مژه های زیبا و طبیعی این ترفندها را به کار ببرید
3,390

مقالات سلامت

لکه‌های سفید روی ناخن
علل لکه‌های سفید روی ناخن (لکونشی) و روشهای رفع آن چیست؟
46
اتاق نشیمن
خطرات پنهان در اتاق نشیمن
138
نگاهی به بیماری برص
بیماری برص و نگاهی جامع به عوامل ابتلا و روش های درمانی آن
240
پاکسازی عروق خون
پاکسازی عروق خون را با این غذاها ممکن سازید
216
کاربرد داروی یوهیمبین
داروی یوهیمبین و مروری در کاربردهای گسترده این دارو
259
علائم سرطان کیسه صفرا با 7 مورد مهم که نباید نادیده گرفته شوند
علائم سرطان کیسه صفرا با ۷ مورد مهم که نباید نادیده گرفته شوند
218

مقالات آشپزی

طرز تهیه کوفته قلقلی
طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت برای همراهی با انواع غذاها
91
خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی
طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها
320
سالاد هلو
سالاد هلو با مرغ کبابی و سس مخصوص عسلی
455
مافین کدو سبز
مافین کدو سبز یک مافین خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی
581
نان چاودار دانمارکی
طرز تهیه نان چاودار دانمارکی (RugbrØd) به صورت مرحله به مرحله
460
کلوچه جو دوسر
کلوچه جو دوسر با کشمش و گردو و طعم دارچین
816

مقالات تغذیه

ساعت بیولوژیکی بدن
ساعت بیولوژیکی بدن و عادات غذایی
68
مصرف ویتامین‌ها
چند باور اشتباه رایج در مورد مصرف ویتامین‌ها و یک مورد که واقعا درست است
126
دستگاه گوارش
 ارتباط اشتها و باکتری‌های دستگاه گوارش 
113
گلوکونات روی
گلوکونات روی و نگاهی کامل به ویژگی های این مکمل غذایی
264
معرفی فلفل دلمه‌ای
فلفل دلمه‌ای و نگاهی به اثر این ماده غذایی پر طرفدار بر سلامت انسان
402
غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
674