طرز تهیه ران دودی با نوعی سس گریل را روشن کنید تا بتوانید ران دودی کوچک و خوشمزه مرغ که در پنج نوع سس ساده خوابیده شده را کباب و دودی کرده و نوش جان کنید. برای پخت آنها هیچ نیازی به روغن و یا نمک نیست طعم تند و شیرین سس این رانها با اولین گاز، شما را مفتون خود خواهد کرد. به جای ران مرغ از قسمت کتف مرغ که شبیه ران مرغ است هم میشود استفاده کرد. با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه ران دودی را بیاموزید. مواد لازم برای تهیه ران دودی ۲ پوند ران مرغ یا کتف مرغ ۱ ½ قاشق غذاخوری سس سویا با سدیم کم ۱ قاشق غذاخوری عسل ۱ قاشق غذاخوری سس سریراچا ½ قاشق غذاخوری سیر خورد شده عصاره ۱ لیموی سبز آب نصف لیموی سبز طرز تهیه ران دودی گریل را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (تقریباً ۱۹۰ درجه سلسیوس) روشن کنید. ظرف مرغها را در گریل قرار دهید و بگذارید ۲۵ دقیقه بپزد. یک بار ضمن پخته شدن باید آنها را زیر و رو کنیم. در همین حال، مواد تشکیل دهنده سس را در ماهیتابهای کوچک مخلوط کرده و بگذارید تا نزدیک به جوش شود، ولی قبل از آن که حباب بزند، حرارت زیر آن را کم کنید و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم بپزد. اگر دقت کنید که بدون جوشیدن تنها روی حرارت ملایم باشد، سس ما طعم دلپذیری خواهد گرفت و لطیف خواهد شد. پس از گذشت ۲۵ دقیقه مرغها را از گریل در آورید و در یک کاسه در دار بریزید. سس را روی مرغها بریزید و در کاسه را محکم ببندید و شروع به تکان دادن کاسه بکنید تا زمانی که تمام سسها به صورت یکنواخت اطراف مرغها را بگیرد و مرغها کاملاً آغشته به سس بشوند. سپس آنها را در ظرف مورد علاقه خود بریزید و باقی سس را نیز بر روی آن سرریز کنید. در صورت تمایل دانه کنجد و عصاره لیمو هم میتوان به این مرغ افزود. حقایق تغذیه ای ران دودی (ارزش غذایی زیر برای یک سرو (نیم پوند مرغ) است) کالری: ۲۸۴ کالری چربی کل: ۹ گرم چربی اشباع شده: ۲ گرم چربی اشباع نشده مونو: ۰ گرم کلسترول: ۲۰۰ میلی گرم سدیوم: ۴۹۱ میلی گرم کربوهیدرات: ۶ گرم فیبر رژیمی: ۰ گرم قند: ۵ گرم پروتئین: ۴۲ گرم پتاسیوم: ۱۰ میلی گرم آهن: ۸% ویتامین A: 0% ویتامین C: 3% کلسیوم: ۱۰% آیا تاکنون از این دستور برای تهیهی ران دودی استفاده کردهاید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید. ترجمه اختصاصی مجله قرمز از MyFitnessPal’s Recipes منبع: myfitnesspal کپی شد دسته ها: آشپزیانواع غذاها برچسب ها: حقایق تغذیه ای مرغ دودیطرز تهیه مرغ دودیمرغمرغ دودی
مقالات زیبایی درمان لک صورت؛ راهنمای علمی درمان لک به همراه معرفی بهترین محصولات 41 فواید اوره برای پوست؛ آیا میدانستید اوره هم لایهبردار است و هم مرطوبکننده؟ 642 بهترین روشهای مراقبت پس از فیلر لب 317 آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان میکند؟ 325 آیا میتوانیم پودر ویتامین سی را روی پوست صورتمان استفاده کنیم؟ 827 برای انتخاب بهترین شوینده صورت به چه نکاتی توجه کنم؟ 330
مقالات سلامت حساسیت به هیستامین (histamine intolerance) چیست و چه دلایلی دارد؟ 135 آزمایش CRP یا همان پروتئین واکنشی C چیست و چه کاربرد تشخیصی دارد؟ 260 داروی سیمتیکون و نگاهی جامع به کارکردهای این دارو 143 اختلال پیکا موردی برای بیماران با عادات غذایی عجیب 123 گرفتگی عضله دردناک اما قابل رفع به روشهایی آسان 244 واکسن سینوفارم ؛ میزان اثربخشی طبق دادههای علمی و پاسخ به پرسشها در مورد آن 361
مقالات آشپزی نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر 442 ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم 150 طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها 215 سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت میدهند 505 اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم 542 کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان 983
مقالات تغذیه خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی 207 چطور از گلوکومتر برای تنظیم هورمونی و لاغری استفاده کنیم؟ 129 مکمل لاغری چیست و آیا واقعا در کاهش وزن تاثیر دارد؟ 113 گوشت ارگانیک و گوشت غیرارگانیک چه تفاوتهایی دارند؟ 116 ۱۱ میان وعده نیمه شب که واقعا سالم و قابل توصیه هستند 379 شاه توت و حقایقی جالب در مورد این میوه محبوب و مفید 185