طرز تهیه ران دودی با نوعی سس گریل را روشن کنید تا بتوانید ران دودی کوچک و خوشمزه مرغ که در پنج نوع سس ساده خوابیده شده را کباب و دودی کرده و نوش جان کنید. برای پخت آنها هیچ نیازی به روغن و یا نمک نیست طعم تند و شیرین سس این رانها با اولین گاز، شما را مفتون خود خواهد کرد. به جای ران مرغ از قسمت کتف مرغ که شبیه ران مرغ است هم میشود استفاده کرد. با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه ران دودی را بیاموزید. مواد لازم برای تهیه ران دودی ۲ پوند ران مرغ یا کتف مرغ ۱ ½ قاشق غذاخوری سس سویا با سدیم کم ۱ قاشق غذاخوری عسل ۱ قاشق غذاخوری سس سریراچا ½ قاشق غذاخوری سیر خورد شده عصاره ۱ لیموی سبز آب نصف لیموی سبز طرز تهیه ران دودی گریل را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (تقریباً ۱۹۰ درجه سلسیوس) روشن کنید. ظرف مرغها را در گریل قرار دهید و بگذارید ۲۵ دقیقه بپزد. یک بار ضمن پخته شدن باید آنها را زیر و رو کنیم. در همین حال، مواد تشکیل دهنده سس را در ماهیتابهای کوچک مخلوط کرده و بگذارید تا نزدیک به جوش شود، ولی قبل از آن که حباب بزند، حرارت زیر آن را کم کنید و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم بپزد. اگر دقت کنید که بدون جوشیدن تنها روی حرارت ملایم باشد، سس ما طعم دلپذیری خواهد گرفت و لطیف خواهد شد. پس از گذشت ۲۵ دقیقه مرغها را از گریل در آورید و در یک کاسه در دار بریزید. سس را روی مرغها بریزید و در کاسه را محکم ببندید و شروع به تکان دادن کاسه بکنید تا زمانی که تمام سسها به صورت یکنواخت اطراف مرغها را بگیرد و مرغها کاملاً آغشته به سس بشوند. سپس آنها را در ظرف مورد علاقه خود بریزید و باقی سس را نیز بر روی آن سرریز کنید. در صورت تمایل دانه کنجد و عصاره لیمو هم میتوان به این مرغ افزود. حقایق تغذیه ای ران دودی (ارزش غذایی زیر برای یک سرو (نیم پوند مرغ) است) کالری: ۲۸۴ کالری چربی کل: ۹ گرم چربی اشباع شده: ۲ گرم چربی اشباع نشده مونو: ۰ گرم کلسترول: ۲۰۰ میلی گرم سدیوم: ۴۹۱ میلی گرم کربوهیدرات: ۶ گرم فیبر رژیمی: ۰ گرم قند: ۵ گرم پروتئین: ۴۲ گرم پتاسیوم: ۱۰ میلی گرم آهن: ۸% ویتامین A: 0% ویتامین C: 3% کلسیوم: ۱۰% آیا تاکنون از این دستور برای تهیهی ران دودی استفاده کردهاید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید. ترجمه اختصاصی مجله قرمز از MyFitnessPal’s Recipes منبع: myfitnesspal ۰ ۰ vote Article Rating کپی شد دسته ها: آشپزیانواع غذاها برچسب ها: حقایق تغذیه ای مرغ دودیطرز تهیه مرغ دودیمرغمرغ دودی
مقالات زیبایی آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان میکند؟ 56 آیا میتوانیم پودر ویتامین سی را روی پوست صورتمان استفاده کنیم؟ 55 برای انتخاب بهترین شوینده صورت به چه نکاتی توجه کنم؟ 123 بهترین محصولات ضد لک حاوی شیرین بیان را بشناسید 143 سریعترین روش موثر برای از بین بردن جوش های صورت 222 درمان جوش صورت؛ راهنمای کامل درمان جوش با اصلاح رژیم غذایی 172
مقالات سلامت هورمون کورتیزول چیست و چگونه بهصورت طبیعی آن را متعادل کنیم؟ 26 سرطان مری از علائم و علتها تا درجه بندی و شیوههای درمان 35 آرتروسکوپی شانه چگونه انجام میگیرد و چه مزایایی نسبت به جراحی باز دارد؟ 68 ولویت یا التهاب ناحیه تناسلی زنانه چه عللی دارد، روشهای خلاصی از آن چیست؟ 159 واکسن mRNA (فایزر و مدرنا) چگونه عمل میکند، عوارض جانبی آن چیست؟ 217 سرطان ملانوما ؛ علتها، علائم، روشهای تشخیص و درمان 384
مقالات آشپزی سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت میدهند 86 اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم 196 کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان 543 خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی 2,157 کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان 771 خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی 987
مقالات تغذیه مکمل لاغری چیست و آیا واقعا در کاهش وزن تاثیر دارد؟ 60 گوشت ارگانیک و گوشت غیرارگانیک چه تفاوتهایی دارند؟ 49 ۱۱ میان وعده نیمه شب که واقعا سالم و قابل توصیه هستند 77 شاه توت و حقایقی جالب در مورد این میوه محبوب و مفید 92 رژیم غذایی کم کربوهیدرات؛ چطور با تنظیم مقدار کربوهیدرات لاغر شویم؟ 215 منابع امگا ۳؛ منابع گیاهی و حیوانی، فواید و مضرات آنها 58