جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
طرز تهیه ران دودی

طرز تهیه ران دودی با نوعی سس

گریل را روشن کنید تا بتوانید ران دودی کوچک و خوشمزه مرغ که در پنج نوع سس ساده خوابیده شده را کباب و دودی کرده و نوش جان کنید. برای پخت آنها هیچ نیازی به روغن و یا نمک نیست طعم تند و شیرین سس این ران‌ها با اولین گاز، شما را مفتون خود خواهد کرد. به جای ران مرغ از قسمت کتف مرغ که شبیه ران مرغ است هم می‌شود استفاده کرد. با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه ران دودی را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه ران دودی

  • ۲ پوند ران مرغ یا کتف مرغ
  • ۱ ½ قاشق غذاخوری سس سویا با سدیم کم
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری سس سریراچا
  • ½ قاشق غذاخوری سیر خورد شده
  • عصاره ۱ لیموی سبز
  • آب نصف لیموی سبز

طرز تهیه ران دودی

گریل را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (تقریباً ۱۹۰ درجه سلسیوس) روشن کنید. ظرف مرغ‌ها را در گریل قرار دهید و بگذارید ۲۵ دقیقه بپزد. یک بار ضمن پخته شدن باید آن‌ها را زیر و رو کنیم. در همین حال، مواد تشکیل دهنده سس را در ماهیتابه‌ای کوچک مخلوط کرده و بگذارید تا نزدیک به جوش شود، ولی قبل از آن که حباب بزند، حرارت زیر آن را کم کنید و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم بپزد. اگر دقت کنید که بدون جوشیدن تنها روی حرارت ملایم باشد، سس ما طعم دلپذیری خواهد گرفت و لطیف خواهد شد.

پس از گذشت ۲۵ دقیقه مرغ‌ها را از گریل در آورید و در یک کاسه در دار بریزید. سس را روی مرغ‌ها بریزید و در کاسه را محکم ببندید و شروع به تکان دادن کاسه بکنید تا زمانی که تمام سس‌ها به صورت یکنواخت اطراف مرغ‌ها را بگیرد و مرغ‌ها کاملاً آغشته به سس بشوند. سپس آن‌ها را در ظرف مورد علاقه خود بریزید و باقی سس را نیز بر روی آن سرریز کنید. در صورت تمایل دانه کنجد و عصاره لیمو هم می‌توان به این مرغ افزود.

حقایق تغذیه‌ ای ران دودی

(ارزش غذایی زیر برای یک سرو (نیم پوند مرغ) است)

کالری: ۲۸۴ کالری

چربی کل: ۹ گرم

چربی اشباع شده: ۲ گرم

چربی اشباع نشده مونو: ۰ گرم

کلسترول: ۲۰۰ میلی گرم

سدیوم: ۴۹۱ میلی گرم

کربوهیدرات: ۶ گرم

فیبر رژیمی: ۰ گرم

قند: ۵ گرم

پروتئین: ۴۲ گرم

پتاسیوم: ۱۰ میلی گرم

آهن: ۸%

ویتامین A: 0%

ویتامین C: 3%

کلسیوم: ۱۰%

آیا تاکنون از این دستور برای تهیه‌ی ران دودی استفاده کرده‌اید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.

ترجمه اختصاصی مجله قرمز از MyFitnessPal's Recipes

منبع: myfitnesspal

دیدگاه ها 2
Subscribe
اعلام کردن به
2 Comments
جدیدترین
قدیمی
Inline Feedbacks
View all comments

از تلاش شما تشکر میکنم ولی متاسفانه این مطلب به دلایل زیر قابل استفاده برای من که نبود: ۱- شما از نامها را فقط به فارسی نوشتید و من نتوانستم معادل انگلیسی و یا نام تجاری آن را متوجه شوم (مشخصا: سس سریراچا) ۲- تفاوت عصاره لیمو سبز و آب لیمو سبز در چیست؟ ۳- “مواد تشکیل دهنده سس را در ماهیتابه‌ای کوچک مخلوط کرده و بگذارید تا نزدیک به جوش شود، ولی قبل از آن که حباب بزند، حرارت زیر آن را کم کنید و اجازه دهید مرغ‌ها روی حرارت ملایم بپزد” درک من از ابتدای این جمله این… ادامه مطلب

مقالات زیبایی

پاک کننده صورت طبیعی
۱۰ پاک کننده صورت که می‌توانید خودتان درست کنید
259
موی نازک
اگر موی نازک دارید این ۹ اشتباه آرایش مو را انجام ندهید
404
ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,290
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,845
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
7,008
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,817

مقالات سلامت

معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
77
معرفی داروی تربینافین
داروی تربینافین و نگاهی جامع به ویژگی های کارکردی این دارو
52
شرایط اهدا کردن خون
قبل از اهدا کردن خون باید این چند نکته مهم را بدانید
87
علائم سرطان کبد
علائم سرطان کبد با ۹ علامت خاموش که شاید آنها را ندانید
198
داروی توسیلیزومب
داروی توسیلیزومب یکی از کاراترین درمان ها در کنترل بیماری کرونا
137
گرافت استخوانی
گرافت استخوانی (پیوند استخوان) چیست و چه کاربردهای درمانی دارد؟
64

مقالات آشپزی

کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
79
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
178
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
309
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
302
پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
417
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
606

مقالات تغذیه

معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
77
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
104
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
120
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
72
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
78
خواص ریحان
ریحان گیاهی شگفت انگیز با خواصی بی نظیر طبق بررسی های علمی
108