انواع بستنی رژیمی بدون شیر و شکر
بستنی یکی از خوشمزه ترین خوراکیهای تابستونیه که میتونه حتی واسه یه لحظه هم که شده، یه جوری با گرما مقابله کنه که شبیه برفی میشه که تو کویر میباره.
طرز تهیه بستنی بدون شیر و شکر و خامه یکی از راحتترین کارهاییه که میتونید تو آشپزخونه انجام بدید و تو کمترین زمان، واسه بچهها یا مهموناتون بستنی های میوهای و بدون هر نوع افزودنی با کالری پایین درست کنید.
این نوع از بستنی ها با استفاده از میوههای یخ زدهای که بافت خامهای داشته باشن درست شده و برای شیرین شدن بیشتر میتونید از عسل یا شیرین کنندههای طبیعی استفاده کنید.
افراد زیادی به خاطر حساس بودن به لاکتوز یا بالا بودن کالری بستنی های آمادهای که تو فروشگاهها و بستنی فروشی ها وجود داره، تمایلی به استفاده از این نوع بستنی ها ندارن، اما مگه میشه تو تابستون وقتی هوس بستنی میکنی جلو خودت رو بگیری؟
برای درست کردن این بستنی های رژیمی اگه به دنبال طعمهای مختلف میگردید، با بخش آشپزی مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه انواع بستنی بدون شیر و شکر رو به شما همراهان گرامی آموزش بدیم، و در آخر بهتون پیشنهاد میکنم بعد از مطالعه این مقاله، به پست انواع بستنی گیاهی هم سر بزنید.
بستنی موز و کره بادام زمینی بدون شیر
مواد لازم برای تهیه بستنی بدون شیر و شکر | |
موز | ۲ عدد |
کره بادام زمینی | ۱ قاشق غذا خوری |
شکلات آب شده | به مقدار دلخواه |
گردو | ۲ عدد |
طرز تهیه:
- برای تهیه بستنی بدون شیر ابتدا پوست موزها رو جدا کنید و سپس به صورت حلقهای خرد کرده و داخل نایلون بریزید و داخل فریزر قرار بدید تا به خوبی یخ ببندن.
- موز یخ زده رو به همراه کره بادام زمینی رو داخل غذاساز بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا به خوبی با هم مخلوط بشن.
- با لیسه مواد رو دور گیری کنید و سپس دوباره با دستگاه میکس کنید تا یه حالت خامهای به دست بیاد.
- با سفت شدن بستنی میوهای، اون رو داخل ظرف مناسب بریزید و گردو رو اضافه کرده و با سس شکلات میل کنید.
بستنی ماچا و موز بدون شیر با عسل
مواد لازم برای تهیه بستنی ژیمی ماچا | |
موز | ۳ عدد |
ماچا | ۱ قاشق چای خوری |
عسل | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه:
- بستنی ماچا بدون شیر رو با خرد کردن موزها به حلقههای ۱ سانتی متری شروع کرده و داخل زیپ کیپ گداشه و به مدت ۴ ساعت تو فریزر قرار بدید.
- موز یخ زده، ماچا و عسل رو با استفاده از غذا ساز با دور تند بزنید تا یه حالت خامهای به دست بیاد ، به همین راحتی بستنی آماده شد.
- اما میتونید این مخلوط رو دوباره به مدت ۱ ساعت داخل فریزر بزارید و کاملا سرد و یخی نوش جان کنید.
بستنی تابستانی هندوانه بدون شیر و شکر
مواد لازم برای تهیه بستنی هندوانه بدون شیر | |
هندوانه | ۱ عدد کوچیک |
آبمیوه دلخواه | نصف پیمانه |
نعناع | به میزان دلخواه |
عسل | به مقدار لازم |
نحوه آماده سازی:
- نحوه درست کردن بستنی هندوانه بدون شیر رو با خرد کردن هنوانه شروع کرده و داخل غذا ساز بریزید، اما روشن نکنید.
- به اندازه دلخواه به هندوانه عسل اضافه کنید.
- نعناعها رو پاک کنید و بشویید و سپس روی آبکش بزارید تا آب اضافی اونها گرفته بشه.
- آبمیوه دلخواه رو به اندازه نصف پیمانه داخل غذاساز بریزید و در آخر برگهای نعناع رو هم اضافه کنید.
- برای درست شدن بستنی، غذاساز رو روشن کرده و سپس به خوبی مواد رو با هم میکس کنید.
- مواد بستنی رو از صافی رد کنید و در ادامه داخل قالب بستنی بریزید و وسطشون چوب بستنی قرار بدید.
- مایه بستنی هندوانه رو به مدت ۳ ساعت داخل فریزر قرار بدید و بعد بستنی شما آمادهاس، نوش جان.
بستنی با ماست شیرین بدون شیر و شکر
مواد لازم برای تهیه بستنی با ماست شیرین | |
توت فرنگی و شاه توت یا میوه دلخواه | ۱ لیوان خرد شده |
آب | ۱/۲ فنجان |
آبلیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
ماست شیرین | ۱/۵ فنجان |
عسل یا شیره خرما | ۱ قاشق غذا خوری |
نحوه آماده سازی:
- برای درست کردن بستنی با ماست ابتدا آب، عسل و آبلیمو رو داخل یه تابه ریخته و روی حرارت بزارید تا بجوشه و به قوام برسه و سپس بزارید تا خنک بشه.
- مواد رو بعد از خنک شدن با ماست شیرین مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشن.
- تو این مرحله از آمادهسازی مواد بستنی میوهها رو با استفاده از غذاساز میکس کنید تا کاملا یه بشن.
- مخلوط ماست رو با میوههای پوره شده داخل ظرف مناسب بریزید و سپس با یه قاشق به صورت دورانی مخلوط کنید.
- حالا مایه بستنی به دست اومده رو داخل قالب بستنی بریزید و به مدت ۴ ساعت داخل فریزر بزارید که سفت بشه و سپس نوش جان کنید، به همین راحتی.
بستنی توت فرنگی و موز با بافت خامه ای
مواد لازم برای تهیه بستنی ژیمی ماچا | |
موز یخ زده | ۲ عدد |
ماست شیرین | ۱ پیمانه |
توت فرنگی | ۱ پیمانه خرد شده |
عسل | ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه:
- برای تهیه این بستنی ابتدا موز و توت فرنگی رو خرد کرده و یک شب داخل فریزر بزارید تا یخ ببنده.
- حالا میوههای یخ زده رو با ماست و عسل داخل غذا ساز بریزید و مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست بشن.
- اینم از بستنی بدونی شیر و شکر، میتونید دوباره بستنی میوهای رو داخل فریزر بزارید تا به خوبی یخ بزنه.
سخن آخر این که این نوع از بستنی ها نه فقط برای افرادی که رژیم دارن یا به لاکتوز حساس هستن مناسبه، بلکه یکی از بهترین راهها برای خوردن بستنی کم کالری و بدون مواد افزودنی واسه افرادیه که به رژیم غذایی خودشون اهمیت میدن. بهترین مزیت بستنی های بدون شیر و شکر اینه که خودتون با استفاده از میوه و انواع شیرین کنندههای طبیعی بستنی های سالمی درست میکنید که در کنار طعمهای متفاوت، خواص زیادی هم دارن. ما تو این مقاله برای شما ۵ نوع دستور متفاوت با طعم های گوناگون رو آماده کردیم که در کمترین زمان آماده میشن و امیدوارم خوشتون بیاد.
بهترین هستش