میت بال مرغ مدیترانهای غذایی خوشمزه است که میتوانید برای ناهار یا شام، سرو کنید. علاوه بر آن، میت بار مرغ مدیترانهای بهترین راه برای پنهان کردن وعده سبزیجاتی است که افراد نیاز به مصرف دارند و با طعم خوبی که دارد، طعم سبزیجات را پوشانده و سبب میشود افرادی هم که تمایلی به مصرف سبزیجات ندارند، از خوردن آن لذت ببرند. افزودن اندکی کلم پیچ به این ترکیب در زمان رول کردن میت بالها، طعم آن را بهتر میکند. با مجله قرمز همراه باشید تا دستور پخت میت بال مرغ مدیترانهای را بیاموزید.
مواد لازم برای تهیهی میت بال مرغ مدیترانهای
- ½ فنجان ریحان، جعفری یا شوید خورد شده
- ½ پیاز قرمز متوسط
- ¼ فنجان گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب
- ۱ پوند (۴۵۰ گرم) گوشت بوقلمون (یا مرغ)
- ۱ قاشق چای خوری پونه کوهی
- ½ فنجان خورده نان (ترجیحاً برند پانکو)
- ۱ تخم مرغ بزرگ
- ۱ قاشق غذاخوری سیر خورد شده
- ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیهی میت بال مرغ مدیترانهای
ابتدا فر را بر روی درجهی ۳۷۵ فارنهایت (۱۹۰ درجه سلسیوس) روشن کنید.
برای درست کردن میت بال، گوشت (یا مرغ) را با سبزیجات، پیاز خورد شده، گوجه فرنگیها، پونه کوهی، خورده نان، تخم مرغ، سیر خورد شده (یا برش خورده)، ½ قاشق چای خوری نمک و اندکی فلفل، مخلوط کنید. اکنون در ابتدا، با ½ فنجان خورده نان شروع کرده و آن را به ترکیب اضافه کنید. اگر مخلوط شما هنوز خیس به نظر میرسید، از مقدار بیشتری خورده نان استفاده کنید. حال میت بالها را رول کنید و سعی کنید قطر هر کدام ۱٫۵ اینچ (تقریباً ۴ سانتی متر) باشد.
یک ماهیتابهی نچسب را بر روی حرارت متوسط، داغ کنید؛ سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن به آن بیافزائید.
میت بالها را در روغن داغ قرار دهید و تا زمانی که طلایی شوند، آنها را سرخ کنید که حدود ۲ دقیقه برای هر طرف آن زمان نیاز دارد. پس از سرخ شدن، آنها را بر روی یک توری قرار دهید تا خنک شود.
اکنون میت بال مرغ مدیترانهای خود را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید (یا تا زمانی که دمای درونی به ۱۶۵ درجه فارنهایت یا همان ۷۴ درجه سلسیوس برسد).
غذای شما آمادهی سرو است.
حقایق تغذیهای میت بال مرغ مدیترانهای
(این حقایق برای هر یک سرو (۲ فنجان) است)
کالری: ۲۶۱ کالری
چربی کل: ۱۴ گرم
چربی اشباع شده: ۳ گرم
چربی اشباع نشده مونو: ۳ گرم
کلسترول: ۱۳۲ میلی گرم
سدیوم: ۱۳۲ میلی گرم
کربوهیدرات: ۱۰ گرم
فیبر رژیمی: ۱ گرم
قند: ۱ گرم
پروتئین: ۲۴ گرم
پتاسیوم: ۱۷۲ میلی گرم
آهن: ۱۲%
ویتامین A: 11%
ویتامین C: 17%
کلسیوم: ۵%
- آیا تاکنون از این دستور برای تهیهی میت بال مرغ مدیترانهای استفاده کردهاید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.
ترجمه اختصاصی مجله قرمز از مقالهی COOK SMART
منبع: myfitnesspal