جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
نحوه ی پخت میت بال مرغ مدیترانه‌ای

طرز تهیه‌ی میت بال مرغ مدیترانه‌ای

میت بال مرغ مدیترانه‌ای غذایی خوشمزه است که می‌توانید برای ناهار یا شام، سرو کنید. علاوه بر آن، میت بار مرغ مدیترانه‌ای بهترین راه برای پنهان کردن وعده سبزیجاتی است که افراد نیاز به مصرف دارند و با طعم خوبی که دارد، طعم سبزیجات را پوشانده و سبب می‌شود افرادی هم که تمایلی به مصرف سبزیجات ندارند، از خوردن آن لذت ببرند. افزودن اندکی کلم پیچ به این ترکیب در زمان رول کردن میت بال‌ها، طعم آن را بهتر می‌کند. با مجله قرمز همراه باشید تا دستور پخت میت بال مرغ مدیترانه‌ای را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه‌ی میت بال مرغ مدیترانه‌ای

  • ½ فنجان ریحان، جعفری یا شوید خورد شده
  • ½ پیاز قرمز متوسط
  • ¼ فنجان گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب
  • ۱ پوند (۴۵۰ گرم) گوشت بوقلمون (یا مرغ)
  • ۱ قاشق چای خوری پونه کوهی
  • ½ فنجان خورده نان (ترجیحاً برند پانکو)
  • ۱ تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر خورد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه‌ی میت بال مرغ مدیترانه‌ای

ابتدا فر را بر روی درجه‌ی ۳۷۵ فارنهایت (۱۹۰ درجه سلسیوس) روشن کنید.

برای درست کردن میت بال، گوشت (یا مرغ) را با سبزیجات، پیاز خورد شده، گوجه فرنگی‌ها، پونه کوهی، خورده نان، تخم مرغ، سیر خورد شده (یا برش خورده)، ½ قاشق چای خوری نمک و اندکی فلفل، مخلوط کنید. اکنون در ابتدا، با ½ فنجان خورده نان شروع کرده و آن را به ترکیب اضافه کنید. اگر مخلوط شما هنوز خیس به نظر می‌رسید، از مقدار بیشتری خورده نان استفاده کنید. حال میت بال‌ها را رول کنید و سعی کنید قطر هر کدام ۱٫۵ اینچ (تقریباً ۴ سانتی متر) باشد.

یک ماهیتابه‌ی نچسب را بر روی حرارت متوسط، داغ کنید؛ سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن به آن بی‌افزائید.

میت بال‌ها را در روغن داغ قرار دهید و تا زمانی که طلایی شوند، آن‌‌ها را سرخ کنید که حدود ۲ دقیقه برای هر طرف آن زمان نیاز دارد. پس از سرخ شدن، آن‌ها را بر روی یک توری قرار دهید تا خنک شود.

اکنون میت بال مرغ مدیترانه‌ای خود را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید (یا تا زمانی که دمای درونی به ۱۶۵ درجه فارنهایت یا همان ۷۴ درجه سلسیوس برسد).

غذای شما آماده‌ی سرو است.

حقایق تغذیه‌ای میت بال مرغ مدیترانه‌ای

(این حقایق برای هر یک سرو (۲ فنجان) است)

کالری: ۲۶۱ کالری

چربی کل: ۱۴ گرم

چربی اشباع شده: ۳ گرم

چربی اشباع نشده مونو: ۳ گرم

کلسترول: ۱۳۲ میلی گرم

سدیوم: ۱۳۲ میلی گرم

کربوهیدرات: ۱۰ گرم

فیبر رژیمی: ۱ گرم

قند: ۱ گرم

پروتئین: ۲۴ گرم

پتاسیوم: ۱۷۲ میلی گرم

آهن: ۱۲%

ویتامین A: 11%

ویتامین C: 17%

کلسیوم: ۵%

  • آیا تاکنون از این دستور برای تهیه‌ی میت بال مرغ مدیترانه‌ای استفاده کرده‌اید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.

ترجمه اختصاصی مجله قرمز از مقاله‌ی COOK SMART

منبع: myfitnesspal

 

۰ ۰ vote
Article Rating
دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

بهترین تونر آبرسان پوست
بررسی یک تونر آبرسان ژاپنی حاوی سه نوع مولکول هیالورونیک اسید
20
آبرسان هیالورونیک اسید
 هیالورونیک اسید ؛ راهنمای علمی درباره مهم ترین ماده در بهترین آبرسان ها
45
رنگ مو
رنگ کردن مو را با شامپو رنگ به سادگی انجام دهید
93
لاک ناخن و لاک مات
لاک مات، یکی از انواع لاک ناخن
69
مدل موی اشتباه
۱۲ اشتباه آرایشی و مدل موی اشتباه که چهره را پیرتر نشان می‌دهد
512
خرید لاک
ترفندهایی برای داشتن ناخن‌های زیبا و دست‌های جوان
267

مقالات سلامت

معرفی داروی نسینا
داروی نسینا (آلوگلپتین) و نگاهی به ویژگی های این داروی ضد دیابت
62
گلوکوزامین
گلوکزامین چه فوایدی دارد و آیا مصرف آن ضرورت دارد؟
85
آنژیوسارکوم
آنژیوسارکوم چیست و بهترین روشهای تشخیص و درمان آن چه هستند؟
73
لرزش لب
لرزش لب چه عللی دارد و چگونه می‌توان آن را برطرف کرد؟
104
روغن املا (آمله) چه فوایدی برای پوست، مو و زیبایی دارد؟
76
دیورتیکولیت
دیورتیکولیت و دیورتیکولوز؛ علل، علائم، تشخیص و درمان
46

مقالات آشپزی

کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
75
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
874
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
298
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
301
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
553
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
448

مقالات تغذیه

غذای تاریخ گذشته
۱۲ غذای تاریخ گذشته که هرگز نباید پس از تاریخ انقضا مصرف شوند
55
معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
342
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
164
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
151
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
112
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
102