جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۷ تیر ۱۳۹۶
  • ۰۹:۱۰
  • 17,491
ترشی پیاز سریع و آسان

ترشی پیاز را با روشی سریع و آسان در خانه درست کنیم

اگر شما هر روزی از هفته یا هر فصلی از سال سراغ یخچال من بروید، قطعا یک شیشه ترشی پیاز را پیدا خواهید کرد. این ترشی درخشان با تن رنگ جواهری یک مزه تند خوشمزه را برای غذاهای بی شماری ارائه می‌دهد و همزمان یک رنگ دوست داشتنی به آنها اضافه می‌کند که آب دهان را راه می‌اندازد. درست کردن آن فقط ۱۰ دقیقه طول می‌کشد و می‌توان هفته‌ها آن را در یخچال نگهداری کرد.  از یک ترشی بیشتر از این چیزی می‌خواهید؟

استفاده‌های زیادی می‌توان از ترشی پیاز کرد. می‌توانید آن را داخل ساندویچ، بخصوص ساندویچ گوشت بریزید یا  به عنوان یک چاشنی روی تاکوها، خوراک‌های لوبیا و سالادهای پر از مایونز مثل سیب زمینی یا سالاد تخم مرغ استفاده کنید یا آنها را به درون سالادهای کاهو، سالاد غلات و سالادهایی با سبزی سفت مثل کیل بریزید. رنگ صورتی روشن آنها، بافت ترد و عطر و طعم تند آنها تقریبا با هر غذایی سازگار می‌شود. همچنین برای سرو همراه با ساندویچ و بوفه‌های سالاد در مهمانی‌ها مناسب هستند.

پیاز

استفاده از پیاز قرمز برای ترشی پیاز

من دوست دارم پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد کنم چون پیدا کردن حلقه‌های در هم پیچیده با استفاده از قاشق از توی شیشه راحت‌تر است و من دوست دارم از پشت شیشه نگاهشان کنم. اگر ترجیح می‌دهید که حلقه‌ها کوچکتر باشند، می‌توانید پیازها را نصف کرده، سپس آنها را با برش‌های نازک یا به ضخامت ½ اینچ برش بزنید. اما من دوست دارم یک کم متفاوت باشند و آنها را نازک تر از ¼ اینچ، برش می‌زنم.

من فقط از پیازهای قرمز برای ترشی پیاز استفاده می‌کنم، اما پیازهای زرد یا سفید را هم می‌توان استفاده کرد. البته شما آن رنگ صورتی دوست داشتنی را بدست نخواهید آورد اما آن یک عامل تعیین کننده نیست، پس آن را هم امتحان کنید. حواستان باشد که از پیاز سفت بدون لکه و نرمی استفاده کنید.

سرکه

من معمولا از سرکه بی رنگ همچون سرکه برنج یا سرکه سفید انگور استفاده می‌کنم. اگر هم اتفاق بیفتد که از سرکه سیب استفاده کنم، آن هم خوب خواهد بود. از سرکه‌های سفید صنعتی که در گالن های بزرگ هستند استفاده نکنید، چون بسیار مضر هستند.

شکر

شکر تعادل خوبی با شوری نمک ایجاد خواهدکرد، اما اگر از شکر اجتناب می‌کنید، می‌توانید آن را استفاده نکنید. عسل یا هر جایگزین دیگری برای شکر ممکن است همین کار را بکند، اما مقداری کمتر از آن را برای اطمینان خاطر استفاده کنید.

طعم دهنده‌ها

چاشنی ترشی پیاز سریع

در ابتدایی‌ترین نوع ترشی پیاز، خیلی ساده پیازهای ورقه شده که با مخلوطی از  نمک و شکر پوشیده شده‌اند، درون سرکه خیسانده می‌شوند. اضافه کردن ادویه‌ها و سفارشی کردن مخلوط برای هماهنگ شدن با غذا، بسیار جالب است. در دستورالعمل زیر من از ترکیب مورد علاقه خودم از طعم‌دهنده‌ها استفاده کردم که شامل سیر تازه و فلفل قرمز تند برای اضافه کردن طعم بیشتر است. شما می‌توانید آنها را استفاده نکنید و یا گزینه‌های دیگری همچون برگ بو را اضافه کنید. گیاهانی مانند رزماری یا مرزنگوش، پوست پرتقال ؛ یا میخک را استفاده کنید. ادویه‌های آسیایی مانند بادیان ختایی، دارچین، فلفل سیچوان و زنجبیل تازه نیز می تواند برای یک ترشی همراه با برنج سرخ شده یا دیگر غذاهای آسیایی استفاده شوند.

ذخیره سازی

با گذشت زمان، پیاز در نهایت به یک رنگ صورتی روشن تغییر خواهد کرد. حواستان باشد که پیاز ترشی را در یک ظرف شیشه‌ای یا سرامیک ذخیره کنید. اکثر فلزات با سرکه واکنش نشان می‌دهند و پلاستیک هم طعم‌ها را به خود جذب می‌کند. من دوست دارم از یک ظرف شیشه‌ای خوب استفاده کنم، بنابراین می‌توانم ترشی پیاز را از یخچال بردارم و آن را بدون هیچ مشکلی روی میز بچرخانم.

طرز تهیه ترشی پیاز سریع

برای ۲ پیمانه ترشی

مواد لازم

  • ۱ عدد پیاز متوسط حدود ۱۵۰ گرم
  • ½ قاشق چایخوری شکر
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¾ فنجان سرکه برنج، سرکه سفید یا سرکه سیب

طعم دهنده‌ها (اختیاری) :

  • ۱ حبه کوچک سیر، نصف شده
  • ۵ عدد فلفل سیاه
  • ۵ عدد فلفل شیرین
  • ۳ شاخه کوچک آویشن
  • ۱ عدد چیلی خشک کوچک

وسایل

  • کتری آب جوش
  • چاقو و تخته برش
  • آبکش
  • شیشه دهان گشاد تمیز یا ظرف نگهدارنده

دستورالعمل تهیه ترشی پیاز

  1. برش پیاز : ۲ یا سه فنجان آب را در کتری به جوش آورید. پیاز را پوست گرفته و به برشهایی با قطر تقریبا ¼ اینچ خرد کنید. سیر را پوست کنده و دو نیم کنید.برش دادن پیاز برای ترشی پیاز سریع
  2. حل کردن شکر و نمک : در ظرفی که برای استفاده به عنوان ظرف نگهدارنده ترشی انتخاب کرده‌اید، نمک، شکر، سرکه و طعم دهنده‌ها را بریزید. بهم بزنید تا حل شوند.مخلوط کردن شکر و نمک و سرکه و چاشنی ترشی پیاز
  3. آبکش کردن پیاز : پیاز را در آبکش بگذارید و آبکش را درون سینک قرار دهید. به آرامی آب جوش را روی پیازها بریزید و اجازه دهید آب آن تخلیه شود.ریختن آب جوش روی پیاز تا نرم شود
  4. ریختن پیاز در شیشه : پیازها را داخل شیشه بریزید و به خوبی هم بزنید تا طعم دهنده‌ها به طور مساوی توزیع شوند.ریختن پیاز در ظرف ترشی پیاز
  5. ذخیره : پیازها در عرض ۳۰ دقیقه آماده خواهند بود، اما بعد از چند ساعت مزه بهتری خواهند داشت. در یخچال نگهداری کنید. آنها را می‌توان برای چند هفته در یخچال نگهداری کرد، اما در هفته اول از همیشه بهتر هستند.نگهداری ترشی پیاز به مدت چند هفته
ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز در صورتی که این نوع ترشی مورد توجه شما قرار گرفت، دستورالعمل ترشی ریشه گیاه بابا آدم را هم ببینید منبع : thekitchn.com

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,090
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,530
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
5,279
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,437
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
4,962
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
1,782

مقالات سلامت

شیوه صحیح پوشیدن ماسک
پوشیدن ماسک به شیوه صحیح و بررسی ۱۱ اشتباه در این مورد
18
رنگ ادرار
رنگ ادرار چگونه از وجود مشکلات سلامتی در بدن خبر می‌دهد
38
معرفی داروی سوتالول
داروی سوتالول و بررسی جامع ویژگی های کارکردی این دارو
60
آسپیراسیون و نمونه برداری مغز استخوان
آسپیراسیون و نمونه برداری مغز استخوان ؛ مقاصد، روشها و خطرات
51
بیماری کاوازاکی
بیماری کاوازاکی ؛ علائم، علتها، تشخیص و درمان
228
درمان بیماری خروسک
بیماری خروسک و هشت اسانس برای درمان سرفه های شدید ناشی از این بیماری
141

مقالات آشپزی

پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
60
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
134
نان سفید خانگی
نان سفید خانگی به روشی آسان برای تهیه انواع ساندویچ و اسنک
196
طرز تهیه بامیه در فر
طرز تهیه شیرینی بامیه در فر با چند طعم مختلف و بدون نیاز به سرخ کردن
3,785
بهترین کیک هویج
بهترین کیک هویج که می‌توانید با موادی ساده در خانه درست کنید
596
نان تورتیلا خانگی
نان تورتیلا خانگی با آرد گندم، بدون نیاز به فر و مخمر
1,559

مقالات تغذیه

درمان بیماری خروسک
بیماری خروسک و هشت اسانس برای درمان سرفه های شدید ناشی از این بیماری
141
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
134
آب سیب زمینی
آب سیب زمینی و نگاهی به چندین مورد از خواص این ماده غذایی
131
مقاله اسید فسفریک
اسید فسفریک چیست؟ نگاهی به ویژگی ها و نکات مهم در مواجهه با این ماده
142
تغذیه در سفر
آنچه باید درباره تغذیه در سفر بدانیم
171
خرما
۵ خاصیت اثبات شده مصرف خرما که بدون شک باید با آن‌ها آشنا شد
170