طرز تهیه ترشی ریشه گیاه بابا آدم و طبخ کین پیرای بابا آدم ریشه گیاه بابا آدم، باریک و قهوهای رنگ است و طول آن به بیش از ۶۰ سانتیمتر میرسد. در بعضی از بازارها، ریشه گیاه بابا آدم را به عنوان یک گیاه دارویی به فروش می رسانند، اما در طبخ ژاپنی یک گیاه همه کاره است. در رستورانها بصورت بخار پز شده یا سرخ شده به همراه سوشی یا وعدههای برنج به فروش میرسد. و در خانهها در اکثر غذاها استفاده می شود و حتی به صورت ترشی به مصرف میرسد. ریشه گیاه بابا آدم با بافت خوش طعم و شیرین، شبیه به ریشه لوتوس است اما طعم آن به اندازه کافی متفاوت است که ارزش یافتن و تهیه کردن غذا با آن را دارد. بافت ریشه گیاه بابا آدم نیز منحصر بفرد است : گوشتی و ترد، با یک حالت جویدن خاص که سخت تر از اکثر ریشههای سبزیجات است. در عین حال که استفاده از ریشه گیاه بابا آدم برای آشپزی کار دشواری نیست، کندن لایه چسبیده به ریشه، زمان بر است. با ساییدن آن میتوان لایه خاک را از بین برد، اما باید به قسمت شیارها دقت کنید، چون ممکن است، مقداری خاک لابهلای شکافها باقی بماند. من در عوض این کار دوست دارم، پوست آن را پس از شستشوی اولیه بکنم، سپس برای جلوگیری از تغییر رنگ ظاهری، آن را در آب یخ میگذارم . بنابراین یک کاسه آب یخ را با یک قطره سرکه در دسترس نگه دارید، تا بلافاصله پس از کندن پوست، آنها را برش زده، در کاسه آب یخ بریزید. کینپیرای بابا آدم یک غذای ساده و خانگی است که مکملی خوشایند برای غذاهای سرو شده همراه برنج است. نوارهایی از ریشه گیاه بابا آدم را در روغن بریزید و بهم بزنید و تا زمانی که نرم شود به هم زدن و سرخ کردن ادامه دهید. تنها چاشنی که به آن اضافه میشود، ساکی (نوشیدنی ژاپنی)، سس سویا و شکر است، اما همه اینها برای افزایش طعم و مزه طبیعی شیرین و پیچیده ریشه است. ریشه گیاه بابا ادم یکی از سبزیجات مورد علاقه برای ترشی نیز هست. از این ترشی برای تهیه سوشیهای گیاهی استفاده میشود. ترشی صنعتی آن در شیشهها به رنگ نارنجی یافت میشود، البته رنگ آن به طور طبیعی سفید است. از آنجایی که ترشی بابا آدم نسبت به سایر سبزیجات کاندید ترشی، سفتتر است، من دوست دارم ریشه را قبل از شروع پروسه ترشی، کمی آب پز کنم. اگر چه معمولا از سرکه برنج برای این نوع ترشی استفاده میشود، اما شما میتوانید از هر نوع سرکهای که در خانه دارید، استفاده کنید. طرز تهیه ترشی ریشه گیاه بابا آدم و کین پیرای بابا آدم مواد تشکیل دهنده کین پیرا ۲ عدد ریشه گیاه بابا آدم با طول ۳۰ سانت ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی ۲ قاشق غذاخوری سویا سس ۲ قاشق غذاخوری شکر طرز تهیه کین پیرای ریشه بابا آدم ریشه گیاه بابا آدم را بشوئید و پوست بکنید. ریشه را به بخش هایی با طول ۴ اینچ برسانید، سپس هر ریشه را به طول برش زده، ۴ قسمت کنید. ریشهها را بلافاصله در یک کاسه آب یخ با کمی سرکه، بریزید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن در آن بریزید. ریشه بابا آدم را برای ۴ تا ۶ دقیقه تفت دهید. صر کنید تا ریشهها نرم شوند. سس سویا و شکر را اضافه کنید. مخلوط را برای ۵ دقیقه دیگر روی شعله نگه دارید، تا زمانی که ریشه بابا آدم پخته شود اما هنوز کمی ترد باشد. آن را بصورت سرد یا با حرارت دمای اتاق سرو کنید. مواد لازم برای ترشی ۵-۴ عد ریشه گیاه بابا آدم برش خورده به انداز دلخواه ۳ حبه سیر خرد شده ۱ تکه زنجبیل دو اینچی با برشهای نازک ۱ عدد فلفل قرمز تند نازک خرد شده سرکه سیب به اندازه لازم سس سویا دستورالعمل ترشی ریشه گیاه بابا آدم ریشهها را به خوبی به هم بسایید تا هر گونه خاک و آلودگی آن پاک شود. سپس پوست کنده، آنها را به قطعات ۴ اینچی برش بزنید. سپس هر ریشه را از طول به چهار قسمت تقسیم کنید. ریشهها را در ظرف آب یخ با کمی سرکه قرار دهید. مقداری آب را به جوش برسانید، قطعات ریشه پوست کنده را در آب جوش ریخته برای دو دقیقه بگذارید بجوشد. آب آن را خالی کرده، فورا به کاسه آب یخ برگردانید. سرکه، سیر، فلفل چیلی را با ریشه بابا آدم خوب ترکیب کرده و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به دو یا سه شیشه دردار ریخته و آن را با سرکه سیب پر کنید، تا حدی که به اندازه ۱ اینچ با لبه شیشه فاصله داشته باشد. هر شیشه را،با ۴/۲ حجم سرکه سیب، ¼ سس سویا و ¼ ریشه بابا آدم پخته شده، پر کنید. درب آن را محکم ببندید. در این لحظه شما میتوانید آن را تا زمان مصرف در یخچال نگه دارید یا آن را در یک ظرف زودپز در بسته بگذارید یا در حمام آب قرار دهید تا هوای شیشه خارج شود و برای گذاشتن در قفسه، کاملا مهر و موم شود. اگر میخواهید حجم کمی از آن را بسازید، بهتر است مواد چاشنی را در یک کیسه زیپ لاک ریخته، خوب تکان داده تا مواد مخلوط شوند. سپس ریشهها و سیر و فلفل را به آن اضافه کنید. کیسه را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید. مراقب باشید که تمام قطعات در آب غوطهور باشند. ممکن است لازم باشد روی کیسه یک وسیله سنگین قرار دهید تا توزیع مایع درست باشد. این ترشیها را میتوانید تا یک هفته در کیسه نگهداری کنید. ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز آیا شما تاکنون با ریشه گیاه بابا آدم خوراکی تهیه کرده اید؟ آیا روشهای دیگری برای استفاده خوراکی از آن می دانید؟ تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. منابع : seriouseats .com teacupchronicles.com کپی شد دسته ها: آشپزیانواع غذاهانکات و ایده ها برچسب ها: بابا آدمترشیترشی ریشه گیاه بابا آدمریشه بابا آدمریشه گیاه بابا آدمسبزیجاتسس سویاسوشیکین پیراکین پیرای بابا آدمکین پیرای ریشه بابا آدمگیاه بابا آدم
مقالات زیبایی درمان لک صورت؛ راهنمای علمی درمان لک به همراه معرفی بهترین محصولات 44 فواید اوره برای پوست؛ آیا میدانستید اوره هم لایهبردار است و هم مرطوبکننده؟ 647 بهترین روشهای مراقبت پس از فیلر لب 318 آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان میکند؟ 328 آیا میتوانیم پودر ویتامین سی را روی پوست صورتمان استفاده کنیم؟ 831 برای انتخاب بهترین شوینده صورت به چه نکاتی توجه کنم؟ 330
مقالات سلامت حساسیت به هیستامین (histamine intolerance) چیست و چه دلایلی دارد؟ 138 آزمایش CRP یا همان پروتئین واکنشی C چیست و چه کاربرد تشخیصی دارد؟ 261 داروی سیمتیکون و نگاهی جامع به کارکردهای این دارو 143 اختلال پیکا موردی برای بیماران با عادات غذایی عجیب 123 گرفتگی عضله دردناک اما قابل رفع به روشهایی آسان 244 واکسن سینوفارم ؛ میزان اثربخشی طبق دادههای علمی و پاسخ به پرسشها در مورد آن 362
مقالات آشپزی نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر 442 ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم 150 طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها 215 سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت میدهند 506 اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم 542 کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان 986
مقالات تغذیه خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی 208 چطور از گلوکومتر برای تنظیم هورمونی و لاغری استفاده کنیم؟ 129 مکمل لاغری چیست و آیا واقعا در کاهش وزن تاثیر دارد؟ 113 گوشت ارگانیک و گوشت غیرارگانیک چه تفاوتهایی دارند؟ 116 ۱۱ میان وعده نیمه شب که واقعا سالم و قابل توصیه هستند 380 شاه توت و حقایقی جالب در مورد این میوه محبوب و مفید 185