جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
آرشیو سایت

دسته: صنایع غذایی

آرد بدون گلوتن با ۲۵ نوع مختلف که نیاز شما را به آرد به طور کامل رفع می‌کند

  • هالث
  • ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • ۲۱:۲۵
  • 0

آرد بدون گلوتن یک انتخاب خوب برای کسانی است که مشکل حساسیت به گلوتن یا بیماری سلیاک دارند. این آردها به صورت متنوع و در انواع مختلف از غله و دانه تا میوه و ریشه وجود دارند، شما می‌توانید با توجه ...

صمغ زانتان (Xanthan Gum ) چیست؟ معرفی خواص و ویژگی ها

  • امین ظهورتبار
  • ۲۶ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰۹:۵۷
  • 0

صمغ زانتان (Xanthan Gum) یک افزودنی غذایی و پرکننده بسیار رایج است، اما برخی از مزایای شگفت‌آور را نیز در حوزه سلامتی  صنایع غذایی به ما ارائه می‌دهد. در این مقاله سعی خواهیم کرد که ضمن معرفی به بررسی ویژگی‌ها ...

گوجه فرنگی و مزایای فراوان این ماده غذایی در حفظ سلامت انسان

  • امین ظهورتبار
  • ۲۹ دی ۱۳۹۶
  • ۲۱:۵۴
  • 0

گوجه ‌فرنگی یکی از پرکاربردترین مواد غذایی هستند که ما به‌طور روزانه از آن‌ها استفاده می‌کنیم گوجه فرنگی در حال حاضر چهارمین سبزی ازنظر محبوبیت در میان سبزی‌های تازه در بازار بعد از سیب‌زمینی، کاهو و پیاز است. جدا از ...

غذاهای با سدیم بالا و نمک پنهان که شور به نظر نمی‌رسند

  • هالث
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۶
  • ۰۱:۰۶
  • 0

اوتمیل فوری، کلوچه و سبزیجات کنسرو شده چه وجه مشترکی دارند؟ آنها همه غذاهای با سدیم بالا هستند و شما احتمالا نمی‌دانستید که آنها اینطور هستند. خب اگر شما دچار مشکل فشار خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستید باید ...

باورهای غلط در مورد سرکه سیب که باید هر چه سریعتر آنها را کنار بگذارید

  • هالث
  • ۱۸ آذر ۱۳۹۶
  • ۱۹:۳۷
  • 0

سرکه سیب به چندین دلیل به عنوان یک ماده جادویی تبلیغ می‌شود به طوری که این فواید به نظر می‌رسد که برای هر بیماری که وجود دارد، موثر باشد. این اکسیر اسیدی به عنوان یکی از مواد غذایی سالم دوران ...

مسمومیت استافیلوکوکوس اورئوس و علائم و نحوه پیشگیری از آن

  • امین ظهورتبار
  • ۳۰ تیر ۱۳۹۶
  • ۲۳:۳۹
  • 0

مسمومیت استافیلوکوکوس اورئوس چیست و در اثر چه عواملی اتفاق می‌افتد؟ مسمومیت استافیلوکوکوس اورئوس یکی از بیماری‌های دستگاه گوارش است که به علت خوردن غذاهای آلوده به سموم تولیدشده توسط باکتری استافیلوکوکوس اورئوس (استاف طلایی) ایجاد می‌شود. باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در ...

شیر خام و سؤال‌ها و پاسخ‌هایی در مورد این ماده غذایی پرمصرف

  • امین ظهورتبار
  • ۳۰ تیر ۱۳۹۶
  • ۱۰:۳۳
  • 6

شیر خام، شیری است که برای دفع باکتری‌های مضر، پاستوریزه نشده  تحت تأثیر حرارت قرار نگرفته است.منشا این شیر می‌تواند از هر حیوانی (گاو، شتر، گوسفند و...) باشد. شیر خام می‌تواند میکروب‌های خطرناک مانند کمپیلوباکتر(ژژونی)، کریپتوسپوریدیوم، خانواده اشرشیا کولی( E. ...

بیماری‌های غذازاد و میکروب‌های ایجاد کننده این بیماری‌ها

  • امین ظهورتبار
  • ۲۹ تیر ۱۳۹۶
  • ۱۱:۱۰
  • 0

بیماری‌های غذازاد (گاهی اوقات به نام بیماری مواد غذایی، عفونت غذائی یا مسمومیت غذایی) یک بیماری رایج اما قابل‌پیشگیری است. هرسال، افراد بسیاری با مصرف غذاهای آلوده و نوشیدنی، بیمار می‌شوند. بسیاری از میکروب‌های بیماری‌زا و یا پاتوژن ها می‌توانند ...

مسمومیت‌های مواد غذایی و طغیان‌های ناشی از این بیماری‌ها

  • امین ظهورتبار
  • ۲۴ تیر ۱۳۹۶
  • ۲۳:۵۵
  • 0

مسمومیت‌های مواد غذایی از مواردی هستند که ممکن است تبدیل به معضلی همه گیر (اپیدمی) و یا طغیان شوند. در طی یک طغیان  بیماری‌های مختلف  ناشی از غذا، مراکز بهداشت شهرستان (اعم از تیم بهداشت عمومی و بهداشت محیط  به عنوان هماهنگ کننده اصلی بین شرکای بهداشت عمومی) برای تشخیص ...

بدترین غذاهای سالم فروشگاه‌های مواد غذایی را بشناسید

  • هالث
  • ۴ تیر ۱۳۹۶
  • ۱۷:۰۲
  • 0

با این که در مورد بسیاری از غذاهای سالم متنوع که امروزه به بازار عرضه می‌شوند، بسیار دشوار است که آنچه را واقعا هستند از آنچه که ادعا می‌کنند، تشخیص دهیم ولی بخش بزرگی از شیوه زندگی سالم، یادگیری نحوه ...

مسمومیت‌های غذایی و ۸ راه برای پیشگیری از این موارد

  • امین ظهورتبار
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۶
  • ۱۰:۱۹
  • 0

مسمومیت‌های غذایی یکی از مواردی است که در طول سال گل‌ها خیلی از ما با آن سروکار داریم. این امر می‌تواند در اثر ماشینی شدن زندگی و یا رعایت نکردن زنجیره سرما و کاهش سطح ایمنی بدن ما اتفاق افتد ...