۸ ماده غذایی که باعث ابتلای به نقرس می شوند - مجله قرمز
جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
نقرس

۸ ماده غذایی که باعث ابتلای به نقرس می شوند

نقرس، التهاب فوق العاده دردناک مفاصل ناشی از تجمع بلورهای سوزن مانند تیز اوریک اسید است.انگشت شست پا رایج ترین هدف این بیماری است، اما نقرس می تواند پا، مچ پا، زانو، و دست را درگیر کند و مورد حمله قرار دهد. یک حمله و یا “عود” نقرس، می تواند چند روز یا ماه طول بکشد. مردان و افراد چاق در معرض خطر بیشتری هستند. اگر شما به نقرس مستعد هستید، غذاهایی را که نقش کلیدی در حفظ درد مفاصل شما دارند، را نخورید. در اینجا هشت ماده غذایی که باید از آنها اجتناب کنید را معرفی می کنیم.

حلزون اسکالوپ

لونا ساندون، استادیار تغذیه بالینی در مرکز پزشکی دانشگاه تگزاس ساوت وسترن در دالاس می گوید: در طول عود بیماری نقرس، غذاهای دریایی و گوشت را کمتر مصرف کنید. این غذاهای حیوانی سرشار از پورین هستند، که بدن شما آنها را به اسید اوریک تجزیه می کند. شما کمی آزادی بیشتری در انتخاب مواد غذایی دارید هنگامی که نقرس شما در مراحل آغازین است، اما هنوز هم یک ایده خوب است که مصرف گوشت و غذاهای دریایی را حداکثر ۴ تا ۶ اونس در روز، حفظ کنید.حلزون اسکالوپ و ماهی قزل آلا گزینه های خوبی برای زیاده روی( پرخوری ) های گاه به گاه هستند.پس بهتر است که مصرف آنها را محدود کنید.

شاه ماهی

در حالی برای بیماران مبتلا به نقرس که برخی از انواع غذاهای دریایی می تواند یک بار مصرف شوند در مقابل، دیگران غذا برای کسانی که مبتلا به نقرس هستند، کاملا باید بیرون از برنامه غذایی باشد و مصرف نگردد. برای مثال باید از مصرف شاه ماهی، ماهی تن، ماهی کولی اجتناب شود. اسکات زاشین، روماتولوژیست و استاد بالینی پزشکی می گوید : از طرف دیگر، میگو، خرچنگ، مارماهی، خرچنگ، نسبتا بی خطر هستند.

آبجو

دکتر زاشین می گوید: نوشیدن آبجو همزمان باعث ایجاد دو اتفاق بد برای افراد مستعد به نقرس می شود، نه تنها باعث افزایش سطح اوریک اسید در شما می شود،همچنین آبجو باعث می شود که بدن شما این ماده را مشکل تر از سیستم بدن شما حذف کند.
شراب یک انتخاب بهتر است، اما نوشیدن زیاد شراب یک ایده بد برای همه است، و افرادی که به نقرس مبتلا هستند از این قاعده مستثنی هستند، دکتر ساندون، که یک سخنگوی انجمن رژیم غذایی آمریکا است، می گوید: در طول عود بیماری نقرس، پزشکان معمولا توصیه می کنند که شما ازنوشیدن الکل به طور کامل پرهیز کنید.

گوشت قرمز

همه گوشت به طور یکسان باعث ایجاد ترکیبات پورینی نمی شوند. گوشت سفید به طور کلی بهتر از قرمز است، اما خوردن برخی از انواع گوشت قرمز برای یک بار در باعث ایجاد مشکل نمی شود.
دکتر زاشین می گوید:
شما اگر در مصرف گوشت گاو و خوک گاها زیاده روی می کنید ، کمی بهتر است به جای آن بوقلمون یا گوشت بره مصرف کنید.. گوشت بره یک انتخاب بهتر از گوشت پا است.

بوقلمون

بوقلمون و غاز دارای مقدار بیشتری از ماده پورین نسبت به انواع دیگر از مواد غذایی هستند، بنابراین بهتر است از آنها اجتناب کنید. افرادی که به نقرس مستعد هستند همچنین باید مصرف غازهای وحشی خود را به حداقل کاهش دهند.با توجه به روایت دکتر زاشین، مرغ و اردک بهترین انتخاب هستند. با این حال، گوشت پا یک انتخاب بهتر از یک گوشت سینه مرغ همراه با پوست است.

نوشیدنی های شیرین

از نوشیدنی های شیرین که با شربت ذرت با فروکتوز بالا ساخته می شوند ، مانند سودای غیر رژیمی یا نوشیدنی میوه ای، اجتناب کنید. نوشیدن این نوشیدنی تنها فقط یک راه آسان برای دریافت انرژی و افزایش وزن نیست . شیرین کننده به بدن را تحریک به تولید اسید اوریک می کند. یک مطالعه نشان داد مردانی که مقدار زیادی فروکتوز مصرف می کنند، در معرض خطر بالاتری برای ابتلا به نقرس بودند. در سال ۲۰۱۰ همان تیم تحقیقاتی گزارش داد که مصرف، نوشیدنی های حاوی فروکتوز در هر روز، در مقایسه با مصرف کمتر از یک نوشیدنی در یک ماه، خطر ایجاد نقرس در زنان را بالا برده است.

مارچوبه

مارچوبه، گل کلم، اسفناج و قارچ مقدار پورین بالاتری نسبت به سایر سبزیجات دارند. اما اگر این سبزیجات دوست دارید ، هیچ دلیلی برای اجتناب کامل از آنها وجود ندارد.
دکتر ساندون می گوید:
“بدیهی است که شما نمی خواهید با این سبزیجات مقادیر زیادی از پورین را دریافت کنید، او اضافه می کند: اما به نظر نمی رسد این قضیه به صورت یک مسئله به اهمیت گوشت باشد “. رژیم غذایی غنی از گیاهی در واقع به شما کمک کند که بدن خود را عاری از پورین کنید ، در حالی که به نظر می رسد با توجه به گفته ساندون بدن به آسانی پورین را از منابع گیاهی دریافت کند.

جگر

گوشت اندام بدن ، مانند کبد، کلیه، و لوزالمعده (دنبلان)، عمدتا توصیه می شود که مصرف نشوند.

مواد غذایی جایگزین در نقرس

بیماران مبتلای به نقرس  چه غذاهایی را به جای این غذاها مصرف کنند؟

احساس می کنید که چیزی برای خوردن باقی نمانده است؟ کارشناسان می گویند: این گفته درست نیست. در واقع انواع مختلفی از غذاهایی وجود دارد که ممکن است از شما در برابر نقرس محافظت کند. این غذاها عبارت اند از: محصولات لبنی کم چرب ، کربوهیدرات های پیچیده، قهوه، میوه ها و به خصوص مرکبات. شما همچنین باید مطمئن شوید که به ۱۲ تا ۱۶ فنجان از مایعات را به طور روزانه، دریافت کنید.شما لازم نیست که تنها آب بنوشید (هر چند که این نوشیدنی نباید آبجو باشد!) شما می توانید نوشیدنی غیر شیرین، چای، و همچنین قهوه را انتخاب نمایید.
دکتر ساندون می گوید: هر نوع مایعی که که جریان خون و ادرار را بهبود می بخشد، انتخاب خوبی است.

منبع : HEALTH
این مقاله توسط Anne Harding به رشته تحریر در آمده است و توسط مجله قرمز به صورت اختصاصی، ترجمه شده است. در صورتی که این مطلب، برای شما مفید بود، لطفا نظرات، انتقادات و موضوعات مورد علاقه پیشنهادی خود را با ما به اشتراک بگذارید.

دسته ها:
دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

ماسک زردچوبه بهترین درمان طبیعی برای از بین بردن تیرگی زیر چشم
ماسک زردچوبه بهترین درمان طبیعی برای از بین بردن تیرگی زیر چشم
38
آرایش بدون آرایش ، ترفندهایی برای آرایشی که کاملا طبیعی به نظر می‌رسد
آرایش بدون آرایش ، ترفندهایی برای آرایشی که کاملا طبیعی به نظر می‌رسد
81
زیباترین رنگ‌های لاک ناخن تابستانی که امسال می‌توانید امتحان کنید
زیباترین رنگ‌های لاک ناخن تابستانی که امسال می‌توانید امتحان کنید
45
اگر پوست چرب و جوشدار دارید از محصولات حاوی این مواد و ترکیبات استفاده نکنید
اگر پوست چرب و جوشدار دارید از محصولات حاوی این مواد و ترکیبات استفاده نکنید
81
مهم‌ترین لوازم آرایش ضروری که باید در کیف آرایشی شما وجود داشته باشد
مهم‌ترین لوازم آرایش ضروری که باید در کیف آرایشی شما وجود داشته باشد
134
زیباترین و جدیدترین مدل‌های موی پاییزی که امسال می‌توانید امتحان کنید
زیباترین و جدیدترین مدل‌های موی پاییزی که امسال می‌توانید امتحان کنید
154

مقالات سلامت

آلرژی به هندوانه
آلرژی به هندوانه چیست و علائم و درمان حساسیتهای خفیف تا شدید چگونه است؟
21
فواید اهدای خون
اهدای خون و ۵ مورد از مزایای شگفت انگیز آن برای سلامتی
32
درمان خشکی چشم
درمان خشکی چشم با انواع ویتامینهای مناسب چشم و درمانهای خانگی موثر
31
کیست واژن
کیست واژن به چه علت بروز می‌کند، انواع روشهای درمانی آن چیست؟
40
معرفی داروی اوزمپیک
داروی اوزمپیک ( سماگلوتاید) و معرفی ویژگی ها و نکات حین مصرف
28
سرطان گلو
سرطان گلو ؛ انواع، علائم، روشهای تشخیص و انواع درمانها و مراقبتهای پس از درمان
40

مقالات آشپزی

سالسا
طرز تهیه سالسا به سبک رستوران به همراه چندین دستورالعمل متنوع اضافی
275
شیره خرما
طرز تهیه شیره خرما بهترین و سالمترین جایگزین عسل برای گیاهخواران
329
نان موزی ساده
ساده ترین روش برای تهیه نان موزی عالی و با چندین و چند گزینه تغییر در دستورالعمل
196
کوفته کلم
طرز تهیه کوفته کلم با سس مخصوص جایگزین دلمه کلم برای افرادی که وقت ندارند
321
نان پیتا با خمیر ترش
نان پیتا با خمیر ترش یک نان عالی برای ساندویچ و انواع غذاهای خانگی
345
سالاد پاستا رنگی
سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی و سس ایتالیایی
559

مقالات تغذیه

غذاهای صاف کننده شکم با انواع متنوع که در کوچک کردن شکم به شما کمک می‌کنند
غذاهای صاف کننده شکم با انواع متنوع که در کوچک کردن شکم به شما کمک می‌کنند
88
فواید آب زغال اخته
آب زغال اخته چه فوایدی برای سلامتی بدن دارد و چگونه از بیماریها پیشگیری می‌کند؟
107
تقویت استخوان و سلامت اسکلت بدن با 25 ماده غذایی متنوع
تقویت استخوان و سلامت اسکلت بدن با ۲۵ ماده غذایی متنوع و روش استفاده
377
کاهش نفخ
کاهش نفخ به ۱۸ روش متنوع با راه حلهای کوتاه مدت و بلند مدت
443
غذاهای ضد التهاب
غذاهای ضد التهاب با ۱۵ نوع مختلف که دردهای شما را کاهش می‌دهند
304
غذاهای کاهش دهنده قند خون
غذاهای کاهش دهنده قند خون با ۱۳ نوع متنوع که قند خون را بالا نمی برند
602