۱۲ ماده غذایی دارای ویتامین C بیشتر نسبت به پرتقال


غذاهای دارای ویتامین C

هر چند مطالعات نشان می دهد که مصرف ویتامین C در واقع نمی تواند از سرماخوردگی جلوگیری کند بلکه با داشتن این مواد غذایی کمی ممکن است در کوتاه شدن طول مدت بیماری کمک کند و شدت علائم شما را کاهش دهد. اما با وجود شهرت پرتقال برای داشتن ویتامین C، یک پرتقال متوسط ۷/۶۹ میلی گرم (ویتامین C ) می کند که در واقع کمتر از بسیاری دیگر از میوه ها و سبزیجات رایج است.

برای داشتن بسته غذایی با حد نهایی ویتامین C ، سبد غذایی خود را با این غذاهای خارق العاده پر کنید.

همچنین بخوانید: ویتامین سی برای پوست

  1. فلفل تند

نصف فنجان فلفل تند خرد شده یا تکه تکه شده ۱۰۷٫۸ میلی گرم ویتامین C به ما می دهد. به علاوه، محققان از دانشگاه Buffalo نشان داده اند که کپسایسین، ترکیب که باعث می شود فلفل تند شود ، ممکن است بتواند به تسکین درد مفاصل و عضلات کمک کند.


  1. فلفل دلمه ای قرمز

یک فنجان خرد شده فلفل قرمز حاوی تقریبا سه برابر بیشتر ویتامین C نسبت به پرتقال است(۱۹۰ میلی گرم). همچنین فلفل قرمز یک منبع بزرگ از ویتامین A است ، که به باعث بهبود سلامت چشم می شود.


  1. فلفل سبز

یک فنجان خرد شده فلفل سبز حاوی ویتامین C کمتر از خواهر شیرین تر خود است، اما با ۱۲۰ میلی گرم(ویتامین C )، هنوز هم ۲۰۰٪ از ویتامین C توصیه شده روزانه مجاز شما را داراست. فلفل سبز همچنین منبع خوبی از فیبر است.


  1. کلم پیچ

علاوه بر دو برابر مصرف روزانه توصیه شده شما از ویتامین A و هفت برابر مقدار توصیه شده از ویتامین K، یک فنجان (یک وعده) مصرفی کلم پیچ ۸۰٫۴ میلی گرم ویتامین C فراهم می کند. همچنین این نیروگاه تغذیه یک دوز قابل توجهی از مواد معدنی و اسیدهای چرب را (به ما) تحویل می دهد.


  1. کلم بروکلی

این گیاه خانواده کلم ۱۳۲ میلی گرم ویتامین C، به علاوه مقدار زیادی فیبر به ازای فقط ۳۰ کالری در هر وعده فراهم می کند. به علاوه، تحقیقات نشان می دهد کلم بروکلی ممکن است خواص جلوگیری از سرطان باشد.


  1. پاپایا (انبه هندی)

تحقیقات نشان می دهد که خوردن پاپایا سینوس های شما را تمیز می کند،پوست شما را درخشان و استخوان های تان را قوی می کند. مصرف یک فنجان (از پاپایا) ۸۸٫۳ میلی گرم ویتامین C به ما می دهد.


  1. توت فرنگی

یک فنجان از این ابرمیوه شامل ۸۴٫۷ میلی گرم ویتامینC، به علاوه دزهای سالم از فولات و سایر ترکیبات باعث بهبود سلامت قلب می شود. یکی دیگر از مزایای غیر منتظره توت فرنگی این است که ممکن است به سفید شدن دندان شما به طور طبیعی کمک کند.


  1. گل کلم

چه شما آن را کباب کنید، چه بپزید و چه خمیر کنید خوردن یک سر کوچک گل کلم یک دوز ۱۲۷٫۷ میلی گرم ویتامین C، به علاوه ۵ گرم فیبر و ۵ گرم پروتئین به شما می دهد.


  1. کلم بروکسل

این کلم های کوچک غنی از ترکیبات مغذی گیاهی و فیبر ضدسرطان است و لازم به ذکر نیست که دارای ۸/۷۴ میلی گرم ویتامینC است. اگر شما بخاطر مزه تلخ شان معمولا از کرم بروکسل رویگردان اید با برشته کردن کلم بروکسل، آن را به طور طبیعی شیرین کنید.


  1. آناناس

علاوه بر ۷۸٫۹ میلی گرم ویتامین C، آناناس شامل بروملئین، یک آنزیم گوارشی است که به تجزیه غذا و کاهش نفخ کمک می کند. بروملئین نیز به عنوان یک ضد التهاب طبیعی است که می تواند به شما کمک کند بعد از تمرین سخت، سریعتر عمل ریکاوری را انجام دهید.


  1. کیوی

یک وعده کیوی (در حدود ۲ عدد میوه) دارای ۱۳۷٫۲ میلی گرم ویتامین C است. این میوه کرک دار غنی از پتاسیم و مس است.


  1. انبه

این میوه استوایی را برای بالا بردن مقدار ۳/۱۲۲ میلی گرم ویتامین C بچشید. انبه همچنین یک منبع بزرگ از ویتامین A است که مانند ویتامین C نقش کلیدی در ایمنی و به علاوه حفظ سلامت چشم های شما ایفا می کند.


منبع : HEALTH