11 ماده نیازمند حفاظت در یخچال که اغلب در اتاق و آشپزخانه نگهداری می‌شوند

مواد نیازمند نگهداری در یخچال

قبل از اینکه قفسه‌های خود را برای قرار دادن مواد نیازمند نگهداری در یخچال بررسی کنید، بهتر است یخچال خودتان را به جای کمد بررسی کنید. حتما می‌خواهید بگویید که موادی که در شیشه هستند، مواد بسته بندی شده در جعبه، موادی که در پلاستیک پک شده‌اند و یا بسیاری از چیزهای دیگر باید در کابینت آشپزخانه باشند و نیازمند یخچال نیستند اما ما در زیر مواردی برای شما داریم که باید در یخچال نگهداری شوند و برای اینکار هم دلایلی داریم.

میوه‌های خشکمیوه های خشک در یخچال

قطعا نسخه خشک شده میوه‌های طبیعی به سرعت نمونه‌های تازه خودشان که رطوبت بیشتری دارند، خراب نمی‌شوند اما با قرار دادن آلوهای خشک، گلابی، انجیر و هلو در داخل محفظه یخچال شما می‌توانید آنها را تا شش ماه نگهداری کنید.

سس سالساسس سالسا

به محض اینکه شیشه ظاهرا بهداشتی و مطمئن پر از گوجه فرنگی، پیاز و سیر باز می‌شود چه اتفاقی می‌افتد؟ درجه حرارت دومین غذای مورد علاقه مردم آمریکا را در معرض انواع باکتری قرار می‌دهد. این ماده غذایی را تا دو هفته می‌توان در یخچال تازه نگه داشت.

سیبسیب سرخ

میوه مورد علاقه اسحاق نیوتن می‌تواند شما را از پزشکان دور کند، اما باید به خاطر داشته باشید که این میوه خوشمزه و شیرین را به جای نگه داشتن در یک کاسه و روی کابینت، بهتر است در یخچال نگه دارید تا به این ترتیب زمان استفاده از آنها را تا یک هفته افزایش دهید.

زنجبیل تازهزنجبیل تازه پوست گرفته

زنجبیل تازه را در صورتی که پوست آن کنده نشود، می‌تواند در یک حوله کاغذی قرار داده و در یک کسه زیپ لاک بسته بندی کنید و در کشوی یخچال خود نگهداری کنید.

نان تورتیلانان تورتیلا

آشپزی مکزیکی به ما آموخته است که هر چیزی تازه باشد بهترین است. هنگامی که شما یک بسته نان را باز می‌کنید، باید آنها را در یخچال نگهداری کنید تا زمان انقضای آن را طولانی‌تر کنید. اغلب نانهای بسته بندی بخصوص نانهای نازک را باید به همین ترتیب در یخچال نگهداری کرد.

گلهای شاخه بریدهدسته گل زیبا

دسته گل خود را با نگه داشتن در یخچال تازه نگه دارید. سرما باعث می‌شود تا از پژمردگی گلها و سوختن لبه‌های گلبرگها جلوگیری کند.

سس کچاپسس کچاب

شما می‌دانید که سس شماره یک ساندویچ دارای میزان بالایی از اسید است که به میزان کمی باکتری را از بین می‌برد اما دمای پایین یخچال باعث تازه ماندن عطر و طعم آن به مدت شش ماه کامل می‌شود.

لاک ناخن در یخچال!لاک ناخن چند رنگ

در حالی که اغلب ما یخچال را تنها جایی برای نگهداری مواد غذایی و طبیعی می‌دانیم اما چندین محصول زیبایی و آرایشی نیز وجود دارند که بهتر است در یخچال نگهداری شوند از جمله لاک ناخن. لاک ناخن در هوای سرد یخچال رنگ و غلظت خود را به مدت طولانی‌تری نگه خواهد داشت. شاید عجیب به نظر بیاید اما دیگر وقت آن رسیده است که غصه خوردن برای لاکهای خشک را کنار بگذاریم.

آووکادوآووکادو تازه

بسیاری از مردم فکر می‌کنند که فقط وقتی باید آووکادو را در یخچال نگهداری کنند که آن را نصف کرده باشند. اما در واقع باید در هر صورت آووکادو را در یخچال نگه دارید. به این ترتیب تا دو هفته می‌توان آن را نگه داشت. برای حفظ آووکادوهای نصف شده برای مدت طولانی، هسته آن را روی میوه نگه داشته و قبل از نگهداری روی آن مقداری آب لیمو بریزید.

نگهداری مغزهای خوراکی در یخچالمغز بادام

اگر مغزهای خوراکی در دمای اتاق نگه داشته شوند، به سرعت روغن آنها فاسد شده و باعث رشد حشرات می‌شود. اگر آنها را در یخچال نگه درید، می‌توان تا یک سال آنها را تازه نگه داشت و درصورت نگهداری در فریزر تا دو سال قابلیت نگهداری دارد.

روغن زیتونروغن زیتون

روغن زیتون اگر در معرض اکسیژن، نور و گرما قرار گیرد، می‌تواند خیلی سریع تغییر کرده و اکسید شود. نگه داشتن روغن زیتون در یخچال می‌تواند طول عمر آن را افزایش دهد.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع : ریدرز دایجست


نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *