جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
معرفی گوشت بره

گوشت بره و معرفی ۸ مورد از فواید مصرف این ماده غذایی پرطرفدار

گوشت بره از مواد غذایی محبوب و پرطرفدار است. خوردن گوشت بره یک عمل معمول در بسیاری از نقاط جهان است، اما این گوشت به‌عنوان یکی از گوشت‌های کمتر شناخته‌شده است و نکاتی در مورد این گوشت وجود دارد که باید درک کنید. در این مقاله سعی خواهیم کرد که در مورد این ویژگی‌ها و نکات کلیدی در مورد گوشت بره و مزایای ناشی از مصرف آن برای سلامت انسان صحبت کنیم.

گوشت بره چیست؟

گوشت بره، گوشت  حاصل از یک بره  است که گوسفندی است که در اولین سال زندگی خود می‌باشد. گوشت بره به‌عنوان یک گوشت قرمز در نظر گرفته می‌شود، زیرا دارای سطوح بالایی از میوگلوبین، پروتئینی است که در بافت‌های عضلانی حیوانات خاص (مانند گاوها) یافت می‌شود که هنگامی‌که با اکسیژن مواجه می‌شود، قرمز می‌شود. در حال حاضر، درحالی‌که گوشت بره یک گوشت قرمز است، ولی گوشت حاصل از انواع تغذیه‌شده بره توسط علف تازه به‌طورکلی کاملاً سالم و منبع قابل‌اعتمادی از پروتئین هستند. ازلحاظ نوع گوشت لخم، چربی بسیار کمی در این گوشت از نوع مرمری وجود دارد، بنابراین اکثریت آن می‌تواند به‌راحتی از طرف طرفین گوشت بریده شود، که می‌تواند این گوشت را حتی سالم‌تر کند.

هنگامی‌که این گوشت استفاده می‌شود، گوسفند دارای طعم ملایم است که از گوشت مرغ یا گوشت گاو بهتر است و  عطروطعم خوشایند و دلپذیر این گوشت مخصوصاً هنگام کباب کردن یا پختن، در سراسر جهان موردعلاقه افراد مصرف‌کننده آن است. گوشت بره تنها از گوسفندان جوان  به دست آید، اما دو نوع دیگر از انواع گوشت، گوشت Hogget ( گوسفند ۱-۲ ساله) و گوشت گوسفند وجود دارد. Hogget معمولاً از یک گوسفند بین ۱ تا ۲ ساله به دست می‌آید، درحالی‌که  گوشت گوسفند از یک گوسفند بالغ به دست می‌آید. عطر و طعم گوشت با بالا رفتن سن گوسفند تشدید می‌شود، اما همچنین سخت‌تر می‌شود، به همین دلیل  گوشت بره اغلب  برای مصرف ترجیح داده می‌شود.

ارزش تغذیه‌ای گوشت بره

این گوشت از نظر علم تغذیه یک منبع بسیار غنی از مواد معدنی، از جمله آهن، روی، کلسیم، سلنیوم، پتاسیم، مس و منیزیم و همچنین ویتامین‌های مختلف گروه B است. ۴ اونس از گوشت بره شامل حدود ۲۸ گرم پروتئین است، اما تقریباً ۲/۳ از چربی اشباع موردنیاز روزانه شما را نیز تأمین می‌کند، به‌طوری‌که در هنگام مصرف گوشت بره پرهیز از زیاده‌روی و مصرف متعادل این گوشت توصیه می‌شود. همان ۴ اونس از این گوشت حاوی بیش از ۳۳۰ کالری است. علاوه بر چربی‌های اشباع‌شده، گوشت بره دارای برخی از چربی‌های غیراشباع نیز است.

مزایای ناشی از مصرف گوشت بره

مهم‌ترین مزایای ناشی از مصرف این گوشت شامل محافظت از بدن در برابر کم‌خونی، افزایش توده عضلانی، بهبود سلامت استخوان، بهبود سیستم ایمنی بدن و سلامت سیستم عصبی، جلوگیری از نقایص زایمان و غیره است.

خواص گوشت بره

پیشگیری از بروز سرطان

لینولئیک اسید (CLA) موجود در گوشت بره در سطوح قابل‌توجهی یافت شده است و این ترکیب در تعدادی از مطالعات در مبارزه با سرطان سینه در ارتباط است.

جلوگیری از ایجاد بیماری کم‌خونی

با مقدار خوبی از هر دو کلسیم و آهن، این نوع از گوشت قرمز می‌تواند در پیشگیری از بیماری کم‌خونی با ارائه آهن به‌اندازه کافی برای ایجاد گلبول‌های قرمز جدید کمک کند.

کمک به فرایند کاهش وزن

علیرغم بالا بودن کالری و چربی‌های اشباع‌شده، شواهدی وجود دارد که گه گاه گوشت بره می‌تواند به افزایش حس سیری و افزایش فعالیت متابولیک کمک کند و پروتئین‌های زیادی نیز تولید کند.

مزایای گوشت بره

کمک به پیشگیری از بروز نقایص هنگام تولد

این گوشت یک منبع غنی از اسید فولیک است که وجود آن برای جلوگیری از ایجاد نقص لوله عصبی در کودکان تازه به دنیا آمده ضروری است.

سلامت پوست

با بودن مقادیر قابل‌توجهی از اسیدهای چرب امگا ۳ در این گوشت، پوست دارای بعضی از ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی می‌شود، بنابراین چین‌وچروک‌ها و لکه‌های در ارتباط با سن در فرد مصرف‌کننده کاهش می‌یابد.

تراکم استخوان

گوشت بره منبع خوبی از بسیاری از مواد معدنی مانند روی، فسفر و سلنیوم است که همه آن‌ها برای تراکم مواد معدنی استخوان ضروری هستند.

سیستم ایمنی

بدون وجود مقادیر کافی روی در بدن شما، سیستم ایمنی بدن شما در معرض خطر قرار می‌گیرد، اما تنها یک سهم مصرف از گوشت بره به میزان ۳۰٪ نیاز روزانه شما را در این زمینه تأمین می‌کند.

توده عضلانی

گوشت بره به‌عنوان منبع منسجمی از پروتئین، می‌تواند به بهبود و افزایش توده عضلانی کمک کند، درحالی‌که همچنین مصرف این ماده غذایی باعث بهبود عملکرد جسمانی و فعالیت متابولیک در بدن می‌شود.

مزایای دیگر این گوشت

بره حاوی پروتئین و ریزمغذی‌های ضروری مانند آهن است و ممکن است در طول قاعدگی درد را کاهش دهد و خطر سکته مغزی و بیماری کلیوی را کاهش دهد. همچنین این ماده غذایی در کاهش نشانه‌های اوتیسم و افزایش سلامت سیستم عصبی کمک می‌کند.

 

اثرات جانبی احتمالی ناشی از مصرف گوشت بره

برخی از عوارض جانبی ممکن در مورد خوردن گوشت بره وجود دارد، به ویژه اگر شما این ماده را بیش‌ازحد مصرف کنید، از جمله موارد زیر است:

عوارض احتمالی گوشت بره

همان‌طور که ذکر شد، این نوع گوشت قرمز دارای مقادیر بسیار زیادی از چربی اشباع است، درحالی‌که مصرف متعادل گوشت بره قابل‌قبول و مفید است، خوردن بیش‌ازحد این ماده غذایی باعث افزایش کلسترول سرمی می‌شود. این امر می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، فشارخون بالا و دیابت را در فرد مصرف‌کننده افزایش دهد. همچنین مصرف بیش‌ازحد این ماده غذایی سطوح پورین را در بدن افزایش می‌دهد که می‌تواند منجر به تشکیل سنگ کلیه در فرد مصرف‌کننده شود.

منبع مقاله : organic facts
این مقاله به طور اختصاصی توسط مجله قرمز ترجمه شده است.

دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
219
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
110
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
232
بستن منافذ پوست صورت
بستن منافذ پوست صورت با ۹ ماسک خانگی عالی و زیبا کننده و بدون مواد سمی
452
ترفندهای ساده و سریع آرایش خط چشم که کمتر کسی آن‌ها را می‌داند
ترفندهای ساده و سریع آرایش خط چشم که کمتر کسی آن‌ها را می‌داند
932
همه نکات و ترفندهایی که باید درباره مراقبت از موهای فر بدانید
همه نکات و ترفندهایی که باید درباره مراقبت از موهای فر بدانید
256

مقالات سلامت

علائم کمبود ویتامین D
علائم کمبود ویتامین D با ۹ علامت هشدار دهنده که باید به آنها توجه کرد
57
ناشتا بودن قبل از آزمایش خون
ناشتا بودن قبل از آزمایش خون و آمادگی قبل از آن؛ انواع آزمایشها و مواد ممنوعه و ترفندها
63
افزایش هموگلوبین
افزایش هموگلوبین خون با مصرف مکملها و تغییر در رژیم غذایی چگونه امکان پذیر است؟
73
بسته شدن مجرای اشکی
بسته شدن مجرای اشکی در کودکان به چه علت رخ می‌دهد و چگونه درمان می‌شود؟
98
ورم پس از زایمان
ورم پس از زایمان را با درمانهای طبیعی و خانگی رفع کنید
77
دندانهای حساس
دندانهای حساس خود را با رعایت این ۸ قانون بهبود داده و درد آنها را کاهش دهید
140

مقالات آشپزی

نان موزی ساده
ساده ترین روش برای تهیه نان موزی عالی و با چندین و چند گزینه تغییر در دستورالعمل
95
کوفته کلم
طرز تهیه کوفته کلم با سس مخصوص جایگزین دلمه کلم برای افرادی که وقت ندارند
119
نان پیتا با خمیر ترش
نان پیتا با خمیر ترش یک نان عالی برای ساندویچ و انواع غذاهای خانگی
198
سالاد پاستا رنگی
سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی و سس ایتالیایی
386
شربت لیموناد
طرز تهیه شربت لیموناد خانگی در چند مرحله ساده و با ترفندی جدید
1,350
کباب استیک
کباب استیک با سس چیمیچوری و سبزیجات رنگی
778

مقالات تغذیه

غذاهای ضد التهاب
غذاهای ضد التهاب با ۱۵ نوع مختلف که دردهای شما را کاهش می‌دهند
137
غذاهای کاهش دهنده قند خون
غذاهای کاهش دهنده قند خون با ۱۳ نوع متنوع که قند خون را بالا نمی برند
286
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن با ۱۳ نمونه متنوع و کارآمد
423
تمشک سیاه
فواید تمشک سیاه برای بدن با معرفی ۶ فایده برای سلامتی انسان
564
سالمترین سبزیجات
سالمترین سبزیجات چه هستند و چه خواصی دارند؟
399
ویتامین بیوتین
بیوتین یا ویتامین B7 چیست و چه فوایدی برای سلامتی دارد؟
551