کاپ کیک کدو با رویه پنیری خامه‌ای، بهترین کاپ کیک پاییزی

کاپ کیک کدو

دستور کاپ کیک کدو گوهری در میان دستورهای شیرینی‌ها و کاپ کیک است که این مورد هم جزو بهترین آنهاست. درست کردن آنها همیشه راحت است و می‌توانند مهمانی شما را زیباتر کنند. این کاپ کیکها نرم و لطیف هستند و خیلی راحت در دهان شما آب می‌شوند.

رویه پنیر خامه‌ای آن ساده است. این رویه تقریبا مزه کرم مارشمالو  می‌دهد. شما خیلی راحت 4 ماده تشکیل دهنده را در کاسه همزن می‌ریزید و آنها را با همدیگر بهم می‌زنید. این رویه خامه‌ای زیباست و چندان هم شیرین نیست.

این کاپ کیکها به خوبی در یخچال عمل می‌آیند و در سرما یا دمای اتاق طعم دلپذیری دارند بنابراین شما می‌توانید آنها را تا 3 روز در یخچال نگه دارید و سپس مستقیما پس از خارج کردن از یخچال آنها را مصرف کنید. این کاپ کیکها در این چند روز کاملا نرم و رویه آنها نیز خیلی لطیف باقی می‌ماند.

طرز تهیه کاپ کیک کدو با رویه خامه‌ای

مواد لازم برای کاپ کیک کدو کاپ کیک کدو

2 پیمانه (250 گرم) آرد همه کاره

1 و 1/2 پیمانه (300 گرم) شکر دانه درشت

2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1 قاشق چایخوری جوش شیرین

2 قاشق چایخوری پودر دارچین

3 تخم مرغ بزرگ دمای اتاق

1 پیمانه روغن زیتون یا روغن گیاهی

1 شیشه یا 425 گرم پوره کدو

مواد لازم برای رویه خامه‌ایکاپ کیک کدو

1 و 1/2  بسته پنیر خامه‌ای در دمای اتاق

3/4 پیمانه (12 قاشق غذاخوری) کره در دمای اتاق

2 پیمانه (250 گرم) شکر پودر شده

1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل

وسایل مورد نیاز

قالب 24 تایی کاپ کیک

اسکوپ خامه

قالب کاغذی کاپ کیک نارنجی رنگ

ترافل رنگی ریز

آب نبات کدویی

ماسوره ستاره‌ای

قیف خامه‌ای بزرگ

دستورالعمل تهیه کاپ کیک کدوکاپ کیک کدو

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب 24 تایی کاپ کیک را کاغذ بگذارید.
  2. در یک کاسه متوسط، مواد خشک را ترکیب کنید: 2 پیمانه آرد، 1 و 1/2 پیمانه شکر دانه درشت، 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری جوش شیرین و 2 قاشق چایخوری دارچین.
  3. در یک کاسه با اندازه متوسط، مواد تر را با هم مخلوط کنید: 425 گرم پوره کدو، 1 پیمانه روغن، 3 عدد تخم مرغ بزرگ. این مواد را بهم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و تمامی روغن به خوبی در آن مخلوط شود و هیچ بخش قابل مشاهده‌ای در آن دیده نشود.
  4. مواد خشک و مرطوب را با هم خوب بهم بزنید تا کاملا لطیف شوند. مواد کاپ کیک را به طور مساوی در 24 بخش قالب بریزید، حدود 2/3 هر قالب پر شود. در 350 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 22 دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر یک خلال دندان را در مرکز آن فرو کنید تمیز بیرون آید. کاپ کیکها را پس از خارج کردن به مدت 10 دقیقه روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک شوند و به دمای اتاق برسند.

طرز تهیه رویه خامه‌ای کاپ کیک کدوکاپ کیک کدو

  1. همه مواد خامه‌ای را در کاسه مخلوط کن بریزید. روی سرعت متوسط رو به پایین خوب بهم بزنید تا شکر در آن به طور کامل ترکیب شود. در صورت نیاز با اسپاتول مواد را از کناره‌های کاسه به پایین آن برانید. آن را در قیف خامه بزرگ با ماسوره ستاره‌ای بزرگ بریزید و روی کاپ کیک بریزید. آن را در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.

نکات آشپزیکاپ کیک کدو

برای اندازه گیری دقیق آرد (بدون پیمانه آشپزی) آرد را درون یک پیمانه اندازه گیری معمولی با قاشق ریخته و سطح آن را صاف کنید.

برای تزئین روی خامه از ترافلهای رنگی ریز و گرد استفاده کنید. سعی کنید از رنگهای زرد و نارنجی برای ایجاد یک طرح پاییزی استفاده کنید.

این کاپ کیک به هیچ عنوان مزه کدو نخواهد داد چون کدو مزه خاصی ندارد و فقط بی مزه است اما کاپ کیک کدو خوشمزه و زیباست ضمن اینکه رنگ نارنجی کدو را نیز دارد.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: natashakitchen


نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *