نان ابری ، بدون آرد، بدون گلوتن و کم کربوهیدرات با چندین دستورالعمل متفاوت

نان ابری

اگر در حال حاضر یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات را دنبال می‌کنید، احتمالا نام نان ابری را شنیده‌اید، شاید هم آن را درست کرده باشید اما ما می‌خواهیم آن را به چند شکل مختلف یاد بدهیم تا این نان ساندویچی بدون آرد و زیبا را که در عین حال پر پروتئین هم هست، بتوانید برای چندین نوع ساندویچ استفاده کنید.

این نان بخاطر حالت نرم و پفی خود به نام نان ابری معروف شده است. این نان فقط با استفاده از چند تخم مرغ، کمی پنیر خامه‌ای (بعضی از افراد از پنیر کوتاژ استفاده می‌کنند) و کرم تارتار درست می‌شود. این نان مدتی در اینترنت غوغایی به پا کرده بود البته که دلیل خوبی هم برای این موضوع وجود داشت چون به سرعت درست می‌شود و بدون کربوهیدرات موجود در اغلب نانهاست و راهی خوب برای لذت بردن دیابتی‌ها از نان بود. اغلب آنها به شکل گرد بودند و برای ساندویچ تخم مرغ و همبرگر عالی بودند اما ما فکر می‌کنیم که همیشه می‌توان هر چیزی را به شیوه‌های متنوع استفاده کرد. این نانها وقتی از فر خارج می‌شوند، بافت سوفله مانندی دارند، بعد از چند ساعت، این بافت شبیه به نان می‌شود، بنابراین شما می‌توانید همان حس نان سنتی را نسبت به آن داشته باشید.نان همبرگر تخم مرغی

بعضی از دستورالعملهای نان ابری حاوی شکر رژیمی هستند اما این دستورالعمل از همه بهتر است چون به دلیل داشتن ادویه نیازی به شکر ندارد و به جای آنکه مزه دسر بدهد مزه نان می‌دهد. اگر دنبال نان ساندویچ هستید، از این رسپی استفاده کنید. افزودن کمی نمک دریا، پودر سیر و سبزیجات خشک مزه آن را متفاوت می‌کند.

وقتی بهترین نان ابری درست می‌شود که کاملا حواستان جمع باشد، سفیده‌های تخم مرغ و کرم تارتار به خوبی بهم زده باشد. این نیازمند این است که کاملا سفت و ثابت شود. کرم تارتار به عنوان یک تثبیت کننده عمل می‌کند. سپس پنیر خامه‌ای یا کوتاژ، زرده تخم مرغ و مواد انتخابی دیگر را جداگانه بهم بزنید. این ترکیب باید کاملا صاف و لطیف باشد. دو مخلوط تخم مرغ را با هم ترکیب کنید، با قاشق آن را روی کاغذهای فر بگذارید و در فر بپزید.

در ادامه نیز چندین نوع نان ابری به روشهای مختلف و برای سلایق مختلف ارائه شده است که می‌توانید هر کدام را که خواستید درست کنید.نان ابری لوف

طرز تهیه نان ابری به صورت نان برگر

نان ابری برگری معطر

مواد لازم

4 عدد تخم مرغ

1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار

4 قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای پنیر خامه‌ای یا کوتاژ

1 قاشق غذاخوری ادویه گیاهی ایتالیایی

1/2 قاشق چایخوری نمک دریا

1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر

طرز تهیه نان ابری برگری معطر

  1. فر را روی 300 درجه روشن کنید. اگر فر برقی دارید روی حالت convent قرار دهید. دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده‌ها را در کاسه همزن قرار داده و قطعه همزن را متصل کنید. کرم تارتار را به سفیده‌ها اضافه کنید و روی سرعت بالا بزنید تا زمانی که کاملا پف کند و شبیه مرنگ شود. سفیده‌ها را از کاسه همزن خارج کرده و در کاسه دیگری به آرامی بریزید.
  3. پنیر خامه‌ای را در کاسه خالی همزن بریزید. خوب بهم بزنید تا نرم شود. سپس زرده‌های تخم مرغ را اضافه کنید تا در یک لحظه با هم ترکیب شوند. مواد کاسه را به پایین برانید و مخلوط را کامل بهم بزنید تا لطیف شود. سپس با ادویه ایتالیایی، نمک دریا و پودر سیر بهم بزنید.نان ابری
  4. به آرامی سفیده تخم مرغ پف کرده را به مخلوط زرده تخم مرغ و پنیر اضافه کنید. سعی کنید تا حد امکان مخلوط مرنگ آرام ترکیب شود تا پف آن نخوابد. با قاشق به اندازه 1/4 پیمانه از مخلوط فومی را برای هر نان روی کاغذ فر بگذارید و به شکل دایره‌های با قطر 4 اینچ و ارتفاع 3/4 اینچ پهن کنید. حواستان باشد که بین دایره‌های فضای خالی بگذارید.نان ابری
  5. آن را روی یک فر کانوکت به مدت 15 تا 18 دقیقه یا در یک فر معمولی به مدت 30 دقیقه بپزید. لایه بیرونی نان باید طلایی باشد. مرکز نان هم نباید وقتی که آن را به آرامی تکان ندهیم نباید تکان بخورد. چند دقیقه بگذارید توی سینی فر بماند تا خنک شود سپس آنها را برداشته و سرو کنید.نان ابری

نان ابری شیرین مخصوص صبحانه

مواد لازم

3 عدد تخم مرغ

3 قاشق غذاخوری پنیر کوتاژ با شیر کامل یا پنیر خامه‌ای

1/4 قاشق چایخوری کرم تارتار

1 قاشق غذاخوری عسل یا 1 پک شیرین کننده مصنوعیطرز تهیه نان ابری

طرز تهیه نان ابری عسلی

فر را از قبل با حرارت 300 درجه گرم کنید

زرده و سفیده تخم مرغ را با دقت از هم جدا کنید نباید هیچ زرده‌ای در سفیده باشد.نان ابری

در یک کاسه زرده‌های تخم مرغ را با هم خوب زده، 3 قاشق غذاخوری پنیر کوتاژ یا پنیر خامه‌ای و عسل یا یک بسته شیرین کننده مصنوعی را بریزید و خوب بهم بزنید تا لطیف شود.

برای این بخش نیاز به یک همزن برقی کاسه‌ای یا دستی دارید به دلیل اینکه باید سفیده‌های تخم مرغ حسابی هم زده و پف کند (هم زدن آنها با دست کل روز از شما وقت می‌گیرد).

کرم تارتار را به سفیده‌ تخم مرغ اضافه کنید. سفیده‌ها را با استفاده از میکسر و با سرعت زیاد تا زمانی که سفیده‌ها حسابی پف کنند هم بزنید. که حدود 5 دقیقه وقت می‌گیرد.طرز تهیه نان ابری

مخلوط زرده تخم مرغ را با دقت تمام به سفیده‌ها اضافه کنید تا موقعی که درون سفیده‌ها مخلوط شوند اما سعی کنید که پف سفیده نخوابد. من برای این مورد از توصیه همیشگی کیک اسفنجی استفاده می‌کنم یعنی آن را با یک لیسک پهن و تنها از یک طرف به آرامی بهم می‌زنم حتی اگر این کار چند دقیقه هم طول بکشد باز هم باید به آرامی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد. این مرحله خیلی مهم است و درست انجام نشدن آن تمام زحمات شما را بر باد می‌دهد.طرز تهیه نان ابری

دو سینی کلوچه را با اسپری بدون چربی آشپزی، اسپری کنید. یا کف آنها را کاغذ بگذارید. من اغلب از کاغذ استفاده میکنم

با یک قاشق بزرگ، مخلوط را به صورت 10 دایره روی سینی‌ها بریزید (در حدود سایز 3/4 اینچ ضخامت و حدود 4 تا 5 اینچ قطر داشته باشد).طرز تهیه نان ابری

آن را روی طبقه وسط فر بگذارید. در این موقع شما باید مرتب آنها را نگاه کنید و مواظب باشید چون پختن آنها در مورد دو خمیر یکسان نیست. زمان پخت آن حدود نیم ساعت کمتر یا بیشتر است. شما فقط باید مراقب آنها باشید تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای طلایی زیبایی دربیایند.

آنها را از روی سینی بردارید و روی یک توری شیرینی پزی یا تخته آشپزخانه بگذارید تا خنک شوند.نان ابری عسلی

حواستان باشد وقتی گرم هستند و مثل مرنگ پخته هستند شما را گول نزنند وقتی به طور کامل خنک شدند آنها را در یک کیسه زیپ لاک یا یک ظرف دردار نگه دارید. بافت آنها تغییر خواهد کرد بطوری که بیشتر شبیه به نان خواهند شد که بافت نرم و خوبی پیدا خواهند کرد.

از آنجایی که لبه‌هایی که با سینی تماس داشته‌اند کاملا صاف خواهند شد، شما می‌توانید آنها را مثل یک نان نازک صفحه‌ای استفاده کنید یا حتی به عنوان یک نان برگر. انتخاب با شماست و شما کاملا شگفت زده خواهید شد که چقدر شبیه به نان همبرگر واقعی هستند.

نان ابری بدون گلوتن با ماست یونانی

خب این نوع را من می‌گویم نان بدون گلوتن اما تنها در صورتی است که شما ماست‌ را در خانه درست کنید چون همانطور که می‌دانید اغلب محصولات لبنی موجود در فروشگاه‌ها حاوی گلوتن هستند و تنها در صورتی می‌توان به آن اطمینان داشت که برچسب بدون گلوتن روی آن دیده شود. برای درست کردن ماست یونانی کافی‌ست ماست خانگی را درست کنید و آن را در کیسه بگذارید تا آب آن خارج شود و حسابی غلیظ شود. من به شما توصیه می‌کنم از ماست ایسلندی استفاده کنید که از ماست یونانی غلیظ‌تر است و طعمی لطیف‌تر دارد و مهم‌تر از همه اینها، دارای پروتئین سه برابری نسبت به ماستهای دیگر است. البته من نمونه ایسلندی را امتحان نکرده‌ام اما شما می‌توانید آن را امتحان کنید و نتیجه را هم به ما بگویید.

مواد لازم

3 عدد تخم مرغ بزرگ

3 قاشق غذاخوری ماست یونانی بدون طعم

1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

  1. زرده و سفیده را از هم جدا کنید.نان ابری با ماست
  2. زرده‌‌های تخم مرغ را با ماست یونانی خوب هم زده تا زمانی که لطیف شود. ترفند من در این مورد استفاده از همزن است شما حتی می‌توانید از مخلوط کن استفاده کنید اما همزن بهتر است.نان ابری با ماستطرز تهیه نان ابری با ماست
  3. سفیده‌های تخم مرغ را با 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر خوب بهم بزنید تا زمانی که پف کند. من آنها را باز هم خوب ویپ کردم تا مطمئن شوم که به حد کافی هم خورده است به طوری که از کاسه بیرون نریزد.نان ابری با ماستنان ابری
  4. به آرامی سفیده تخم مرغ را درون مخلوط زرده تخم مرغ مخلوط کنید. زیاد بهم نزنید اما مطمئن شوید که خوب با مخلوط شوند چون اگر می‌خواهید نان ابری شما ظاهری یکدست و زیبا داشته باشد آنها باید با هم خوب مخلوط شوند. به خصوص برای نان ابری که بصورت برگر باشد باید مخلوط شما یکدست باشد.نان ابری نان پفی با ماست
  5. با استفاده از یک اسکوپ کلوچه، مقداری از مواد را به صورت یک اندازه برداشته، خمیر را روی سینی کاغذ گرفته بگذارید، آنها را کمی در دمای اتاق بگذارید بماند. می‌توانید حتی با یک قاشق چوبی خمیر را به صورت یک اندازه روی سینی بگذارید.نان بدون آرد
  6. آنها را به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوه‌ای شوند در فر از پیش گرم شده با حرارت 150 درجه بپزید. وقتی که نان ابری را از فر خارج کنید بلافاصله روی آنها مقداری نمک، فلفل یا رزماری بپاشید سپس روی سینی خنک کننده بگذارید.نان بدون آرد

اگر نان ابری شما خیلی تخت شد به این دلیل است که سفیده‌های تخم مرغ خوب ویپ نشده‌اند یا اینکه موقع هم زدن با زرده تخم مرغ آنها را زیاد بهم زدید و باعث صاف شدن پف سفیده شده‌اید. بافت پفی آن فقط بخاطر سفیده تخم مرغ است.

نان ابری طعم دار

مواد لازم اصلی

3 عدد تخم مرغ بزرگ

1/4  قاشق چایخوری کرم تارتار

3 قاشق غذاخوری ماست یونانی ساده

نان ابری با سیر و رزماری

1/2 قاشق چایخوری رزماری خشک شده

1/2 قاشق چایخوری پودر سیر

1/4 قاشق چایخوری نمک

نان ابری دارچینی

1 قاشق چایخوری عسل

1/2 قاشق چایخوری پودر دارچین

نان ابری سیر و رزماری: زرده‌ها، ماست، رزماری، سیر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس بقیه موارد مطابق دستور سایر نانها انجام شود.

نان ابری دارچینی: زرده تخم مرغ، ماست، عسل و دارچین را در یک کاسه متوسط خوب بهم بزنید تا مخلوط و یکدست شود. سفیده‌ها را هم جداگانه با کرم تارتار بزنید تا پف کند سپس مخلوط سفیده را به زرده افزوده و به آرامی هم بزنید. و همانند سایر نانها ابری آنها را در فر و با حرارت 150 درجه سانتی گراد بپزید.

نان ابری را به مدت 1 ماه می‌توان در فریزر و در ظرف دردار نگه داشت.

نان ابری علاوه بر شکل برگری آن به صورت لوف نیز درست می‌شود و کسانی که به نان ساندویچ کلاسیک علاقه دارند نیز می‌توانند نان ابری مورد علاقه خود را داشته باشند.

نان ابری لوف

اگر شما نان ابری گرد دوست ندارید و می‌خواهید که یک نان لوف داشته باشید که آن را با قطر دلخواه‌تان برش بزنید می‌توانید این دستور را امتحان کنید.

مواد لازم

6 عدد تخم مرغ جدا شده

1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار

170 گرم خامه ترش

1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1/4 قاشق چایخوری پودر سیر

1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز

1/4 قاشق چایخوری نمک

1/2 پیمانه (50 گرم) پودر پروتئین وی

طرز تهیه

  1. فر را با حرارت 150 درجه سانتی گراد روشن کنید و بگذارید گرم شود.
  2. سفیده‌های تخم مرغ را به همراه کرم تارتار در یک کاسه همزن بریزید و آنها را خوب هم بزنید تا زمانی که کاملا پف کرده و بالا بیاید. آنها را کنار بگذارید.
  3. زرده‌های تخم مرغ را به همراه سایر مواد در یک کاسه دیگر ریخته و خوب بهم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. سفیده‌ها را به زرده‌ها افزوده و خیلی کم و آرام بهم بزنید تا مواد با هم تلفیق شوند. اگر کاملا بهم نخوردند مشکلی نیست اما در عوض نباید پف سفیده بخوابد.
  5. مواد مخلوط شده را در یک لوف چرب شده بریزید.
  6. آن را روی طبقه وسط فر به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان و یا سیخ چوبی از مرکز آن تمیز بیرون بیاید.
  7. قبل از برداشتن و برش زدن بگذارید خنک شود.
  8. اگر آن را برشته کنید بهتر خواهد بود.
  9. آن را در یخچال نگه دارید.نان تخم مرغی

من سعی می‌کنم نان ابری را به شکلهای دیگر نیز به شما یاد بدهم البته اگر شما بخواهید، در اینصورت رضایتمندی خود را در بخش کامنتها به ما اعلام کنید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منابع: geniuskitchen  beachbodyondemand   sugarfreemom  epicurious  onegoodthingbyjillee  mycrazygoodlife


نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *