جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
موس کدو تنبل

دسرهای پاییزی: موس کدو تنبل با تزئین خامه و دارچین و طعم پای کدو

این فنجانهای موس کدو تنبل مزه و بافت عالی پای کدوی نرم شده را دارند. این موسها خیلی لطیف و پفی هستند و دقیقا طعم ادویه کدو را می‌دهند. روی آنها یک لایه خامه کم شیرین لطیف قرار گرفته و مقداری دارچین هم روی خامه برای تزئین زیباتر پاشیده شده است.

درست کردن موس کدو تنبل بسیار آسان است و یک دسر عالی و کامل برای عصرهای پاییزی است. با مواد داده شده در این دستور شما ۱۶ فنجان موس کدو خواهید داشت اما می‌توانید آنها را در فنجانهای کوچکتر بریزید تا ۳۲ فنجان موس کدو برای مهمانی‌های شلوغ آخر هفته داشته باشید.

موس کدو تنبل

مواد لازم برای موس کدو تنبل

۲ پک ژلاتین ساده و بدون طعم (۱۴ گرم)

۱ پیمانه شیر از هر نوعی که دوست دارید

۱ پیمانه شکر دانه درشت

۴۰۰ گرم پوره کدو تنبل

۱ قاشق چایخوری ادویه پای کدو*

۴۵۰ گرم خامه ترش

۴۵۰ گرم خامه زده شده

پودر دارچین برای تزئینموس کدو تنبل

مواد لازم برای تزئین خامه‌ای موس

۱ پیمانه خامه قنادی

۲ قاشق غذاخوری پودر شکر

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیلموس کدو تنبل

طرز تهیه موس کدو تنبل

  1. در یک قابلمه کوچک سوپ یا ماهیتابه مخصوص سس، دو پک پودر ژلاتین را با ۱ پیمانه شیر مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بگذارید و بهم بزنید تا زمانی که گرم شود و ژلاتین در آن حل شود سپس آن را از روی حرارت برداشته و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود (هرگز نباید اجازه دهید بجوشد).موس کدو تنبل
  2. در یک کاسه بزرگ یا کاسه همزن ثابت، روی سرعت متوسط، ۱ پیمانه شکر، خامه ترش، پوره کدو و ۱ قاشق چایخوری ادویه پای کدو را با هم مخلوط کرده و تا زمانی که یکدست شود با همزن بهم بزنید. برای اینکار از همزن ویسک آن استفاده کنید. خامه شیرین زده شده را اضافه کرده و روی سرعت متوسط بهم بزنید فقط تا حدی که یکدست شود، در صورت نیاز مواد کناره‌های کاسه را به سمت پایین برانید.موس کدو تنبل
  3. در عین حال که با همزن دستی هم می‌زنید، شیر گرم را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس فورا آن را بین فنجانهای سرو تقسیم کنید یا در یک ظرف شیشه‌ای مستطیل ۱۱×۱۳ اینچ ریخته و روی آن را صاف کنید. حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید یا یک شب تا صبح تا موس به خوبی آماده شود.موس کدو تنبل

طرز تهیه خامه برای تزئین موس کدو

  1. با یک همزن برقی، ۱ پیمانه خامه زده شده را با شکر پودر شده روی سرعت بالا در حدود ۲ دقیقه بهم بزنید یا تا زمانی که غلیظ شود. یک قاشق چایخوری عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و بهم بزنید فقط در حدی که با آن مخلوط و یکدست شود. در حدی بهم نزنید که حالت کره مانند به خود بگیرد. خامه زده شده را در قیف بریزید و هنگام سرو روی فنجانهای موس بریزید و روی آن گرد دارچین بپاشید.موس کدو تنبل

نکات آشپزی

خامه را فقط هنگام سرو کردن درست کنید تا طعم و ظاهر آن حفظ شود. در این دستور از دو نوع خامه استفاده شده، خامه زده شده سنگین و خامه قنادی که برای تزئین استفاده می‌شود در واقع تنها فرق آنها این است که خامه زده شده به صورت کاملا سرد در فروشگاه‌ها موجود است و برای این دستور در یخچال قرار داده شده تا حرارت آن افزایش یابد.موس کدو تنبل

*ادویه پای کدو: ادویه پای کدو که برای درست کردن اغلب شیرینی‌های ساخته شده با کدو استفاده می‌شود متشکل از مواد زیر است.

۳ قاشق غذاخوری پودر دارچین

۱ قاشق چایخوری پودر جوز هندی

۱/۲ قاشق چایخوری پودر میخک

۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل شیرین یا فلفل بهار

همه این ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف در دار بریزید و دور از نور و رطوبت در دمای اتاق به مدت ۶ ماه نگهداری کنید.ادویه پای کدو

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: NATASHAKITCHEN

دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

جدیدترین و زیباترین مدل‌های رنگ مو برای تابستان که امسال می‌توانید امتحان کنید
جدیدترین و زیباترین مدل‌های رنگ مو برای تابستان که امسال می‌توانید امتحان کنید
36
عطر بهترین هدیه برای کسانی که دوستشان دارید و می‌خواهید خوشحالشان کنید
عطر بهترین هدیه برای کسانی که دوستشان دارید و می‌خواهید خوشحالشان کنید
87
همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
255
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
138
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
262
بستن منافذ پوست صورت
بستن منافذ پوست صورت با ۹ ماسک خانگی عالی و زیبا کننده و بدون مواد سمی
539

مقالات سلامت

علتهای پا درد
پا درد چه علتهایی دارد و چه موقعی جدی می‌شود؛ بررسی ۷ نوع پا درد و درمان آن
78
تست کراتینین خون
تست کراتینین آزمایش خون به چه منظور انجام می‌شود و میزان نرمال آن چقدر است؟
120
علائم کمبود ویتامین D
علائم کمبود ویتامین D با ۹ علامت هشدار دهنده که باید به آنها توجه کرد
236
ناشتا بودن قبل از آزمایش خون
ناشتا بودن قبل از آزمایش خون و آمادگی قبل از آن؛ انواع آزمایشها و مواد ممنوعه و ترفندها
141
افزایش هموگلوبین
افزایش هموگلوبین خون با مصرف مکملها و تغییر در رژیم غذایی چگونه امکان پذیر است؟
97
بسته شدن مجرای اشکی
بسته شدن مجرای اشکی در کودکان به چه علت رخ می‌دهد و چگونه درمان می‌شود؟
136

مقالات آشپزی

نان موزی ساده
ساده ترین روش برای تهیه نان موزی عالی و با چندین و چند گزینه تغییر در دستورالعمل
106
کوفته کلم
طرز تهیه کوفته کلم با سس مخصوص جایگزین دلمه کلم برای افرادی که وقت ندارند
139
نان پیتا با خمیر ترش
نان پیتا با خمیر ترش یک نان عالی برای ساندویچ و انواع غذاهای خانگی
217
سالاد پاستا رنگی
سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی و سس ایتالیایی
401
شربت لیموناد
طرز تهیه شربت لیموناد خانگی در چند مرحله ساده و با ترفندی جدید
1,387
کباب استیک
کباب استیک با سس چیمیچوری و سبزیجات رنگی
793

مقالات تغذیه

غذاهای ضد التهاب
غذاهای ضد التهاب با ۱۵ نوع مختلف که دردهای شما را کاهش می‌دهند
160
غذاهای کاهش دهنده قند خون
غذاهای کاهش دهنده قند خون با ۱۳ نوع متنوع که قند خون را بالا نمی برند
328
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن با ۱۳ نمونه متنوع و کارآمد
445
تمشک سیاه
فواید تمشک سیاه برای بدن با معرفی ۶ فایده برای سلامتی انسان
582
سالمترین سبزیجات
سالمترین سبزیجات چه هستند و چه خواصی دارند؟
408
ویتامین بیوتین
بیوتین یا ویتامین B7 چیست و چه فوایدی برای سلامتی دارد؟
574