جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
موس کدو تنبل

دسرهای پاییزی: موس کدو تنبل با تزئین خامه و دارچین و طعم پای کدو

این فنجانهای موس کدو تنبل مزه و بافت عالی پای کدوی نرم شده را دارند. این موسها خیلی لطیف و پفی هستند و دقیقا طعم ادویه کدو را می‌دهند. روی آنها یک لایه خامه کم شیرین لطیف قرار گرفته و مقداری دارچین هم روی خامه برای تزئین زیباتر پاشیده شده است.

درست کردن موس کدو تنبل بسیار آسان است و یک دسر عالی و کامل برای عصرهای پاییزی است. با مواد داده شده در این دستور شما ۱۶ فنجان موس کدو خواهید داشت اما می‌توانید آنها را در فنجانهای کوچکتر بریزید تا ۳۲ فنجان موس کدو برای مهمانی‌های شلوغ آخر هفته داشته باشید.

موس کدو تنبل

مواد لازم برای موس کدو تنبل

۲ پک ژلاتین ساده و بدون طعم (۱۴ گرم)

۱ پیمانه شیر از هر نوعی که دوست دارید

۱ پیمانه شکر دانه درشت

۴۰۰ گرم پوره کدو تنبل

۱ قاشق چایخوری ادویه پای کدو*

۴۵۰ گرم خامه ترش

۴۵۰ گرم خامه زده شده

پودر دارچین برای تزئینموس کدو تنبل

مواد لازم برای تزئین خامه‌ای موس

۱ پیمانه خامه قنادی

۲ قاشق غذاخوری پودر شکر

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیلموس کدو تنبل

طرز تهیه موس کدو تنبل

  1. در یک قابلمه کوچک سوپ یا ماهیتابه مخصوص سس، دو پک پودر ژلاتین را با ۱ پیمانه شیر مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بگذارید و بهم بزنید تا زمانی که گرم شود و ژلاتین در آن حل شود سپس آن را از روی حرارت برداشته و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود (هرگز نباید اجازه دهید بجوشد).موس کدو تنبل
  2. در یک کاسه بزرگ یا کاسه همزن ثابت، روی سرعت متوسط، ۱ پیمانه شکر، خامه ترش، پوره کدو و ۱ قاشق چایخوری ادویه پای کدو را با هم مخلوط کرده و تا زمانی که یکدست شود با همزن بهم بزنید. برای اینکار از همزن ویسک آن استفاده کنید. خامه شیرین زده شده را اضافه کرده و روی سرعت متوسط بهم بزنید فقط تا حدی که یکدست شود، در صورت نیاز مواد کناره‌های کاسه را به سمت پایین برانید.موس کدو تنبل
  3. در عین حال که با همزن دستی هم می‌زنید، شیر گرم را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس فورا آن را بین فنجانهای سرو تقسیم کنید یا در یک ظرف شیشه‌ای مستطیل ۱۱×۱۳ اینچ ریخته و روی آن را صاف کنید. حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید یا یک شب تا صبح تا موس به خوبی آماده شود.موس کدو تنبل

طرز تهیه خامه برای تزئین موس کدو

  1. با یک همزن برقی، ۱ پیمانه خامه زده شده را با شکر پودر شده روی سرعت بالا در حدود ۲ دقیقه بهم بزنید یا تا زمانی که غلیظ شود. یک قاشق چایخوری عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و بهم بزنید فقط در حدی که با آن مخلوط و یکدست شود. در حدی بهم نزنید که حالت کره مانند به خود بگیرد. خامه زده شده را در قیف بریزید و هنگام سرو روی فنجانهای موس بریزید و روی آن گرد دارچین بپاشید.موس کدو تنبل

نکات آشپزی

خامه را فقط هنگام سرو کردن درست کنید تا طعم و ظاهر آن حفظ شود. در این دستور از دو نوع خامه استفاده شده، خامه زده شده سنگین و خامه قنادی که برای تزئین استفاده می‌شود در واقع تنها فرق آنها این است که خامه زده شده به صورت کاملا سرد در فروشگاه‌ها موجود است و برای این دستور در یخچال قرار داده شده تا حرارت آن افزایش یابد.موس کدو تنبل

*ادویه پای کدو: ادویه پای کدو که برای درست کردن اغلب شیرینی‌های ساخته شده با کدو استفاده می‌شود متشکل از مواد زیر است.

۳ قاشق غذاخوری پودر دارچین

۱ قاشق چایخوری پودر جوز هندی

۱/۲ قاشق چایخوری پودر میخک

۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل شیرین یا فلفل بهار

همه این ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف در دار بریزید و دور از نور و رطوبت در دمای اتاق به مدت ۶ ماه نگهداری کنید.ادویه پای کدو

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: NATASHAKITCHEN

ورود به سایت دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

چند ایده جذاب آرایش زیبای مجلسی برای خانم‌های خوش سلیقه
چند ایده جذاب آرایش زیبای مجلسی برای خانم‌های خوش سلیقه
48
روش صحیح سوهان کشیدن ناخن چیست؟ کارشناسان مانیکور پاسخ می‌دهند
روش صحیح سوهان کشیدن ناخن چیست؟ کارشناسان مانیکور پاسخ می‌دهند
66
مشکلات پوست حساس و چند راه حل ساده برای این مشکلات
مشکلات پوست حساس و چند راه حل ساده برای این مشکلات
37
مهم‌ترین ترفندهای زیبایی و آرایش از زبان کارشناسان
مهم‌ترین ترفندهای زیبایی و آرایش از زبان کارشناسان آرایشی
128
روش صحیح برس کشیدن موها چیست؟ آیا از سنجاق مویی درست استفاده می‌کنید؟
روش صحیح برس کشیدن موها چیست؟ آیا از سنجاق مویی درست استفاده می‌کنید؟
140
رایحه ارکیده و یاس دو رایحه جذاب و پرطرفدار از دنیای گل‌ها
رایحه ارکیده و یاس دو رایحه جذاب و پرطرفدار از دنیای گل‌ها
64

مقالات سلامت

خواص پیچک و معرفی ۶ مورد از خواص شگفت انگیز این گیاه
27
قرص اس سیتالوپرام
معرفی کامل داروی اس سیتالوپرام (Escitalopram) – درمان اضطراب و افسردگی
110
فواید چای نعناع
چای نعناع و معرفی ۹ مورد از خواص شگفت انگیز این نوشیدنی مفید
132
تست RDW در آزمایش خون
تست RDW در آزمایش خون چیست و نتایج آن چگونه تفسیر می‌شود؟
191
معرفی التهاب لثه
التهاب لثه و علل و علائم ابتلا، نحوه تشخیص و پیشگیری و درمان این عارضه
81
تغذیه بارداری
تغذیه بارداری و بررسی اهمیت نقش تغذیه در این دوران بارداری
49

مقالات آشپزی

نان لقمه‌ای
طرز تهیه نان لقمه‌ای نرم و پفی در فر و بدون فر؛ آموزش مرحله به مرحله و تصویری
299
طرز تهیه اوتمیل اورنایت
طرز تهیه اوتمیل اورنایت در شیشه؛ صبحانه پر فیبر و مغذی با چندین دستورالعمل مختلف
263
بستنی گیاهی
طرز تهیه بستنی گیاهی بدون لبنیات به صورت تصویری؛ بدون گلوتن و وگان
758
بیسکویت پتی بور خانگی
بیسکویت پتی بور خانگی ساده، کرمدار و شکلاتی (Le Pettit Beurre)
329
سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی کلاسیک با سبزیجات رنگارنگ و سس رژیمی
710
طرز تهیه پنیر ریکوتا خانگی
پنیر ریکوتا خانگی را به ساده‌ترین روش بسازید؛ آموزش تصویری
484

مقالات تغذیه

ویتامین A
ویتامین A چه نقشی در سلامت بدن دارد و مقادیر توصیه شده آن چقدر است؟
51
فواید چای نعناع
چای نعناع و معرفی ۹ مورد از خواص شگفت انگیز این نوشیدنی مفید
132
تغذیه بارداری
تغذیه بارداری و بررسی اهمیت نقش تغذیه در این دوران بارداری
49
نوشیدنی انرژی زا و طبیعی
نوشیدنی انرژی زا و طبیعی با ۱۳ دستورالعمل مختلف که می‌توانید در خانه درست کنید
245
فواید آب خیار
آب خیار و معرفی ۷ مورد از مزایای استفاده از این نوشیدنی مفید
107
فواید ماست منجمد
ماست منجمد و معرفی مزایای استفاده از این دسر کم کالری و خوشمزه
275