دسرهای پاییزی: موس کدو تنبل با تزئین خامه و دارچین و طعم پای کدو

موس کدو تنبل

این فنجانهای موس کدو تنبل مزه و بافت عالی پای کدوی نرم شده را دارند. این موسها خیلی لطیف و پفی هستند و دقیقا طعم ادویه کدو را می‌دهند. روی آنها یک لایه خامه کم شیرین لطیف قرار گرفته و مقداری دارچین هم روی خامه برای تزئین زیباتر پاشیده شده است.

درست کردن موس کدو تنبل بسیار آسان است و یک دسر عالی و کامل برای عصرهای پاییزی است. با مواد داده شده در این دستور شما 16 فنجان موس کدو خواهید داشت اما می‌توانید آنها را در فنجانهای کوچکتر بریزید تا 32 فنجان موس کدو برای مهمانی‌های شلوغ آخر هفته داشته باشید.

موس کدو تنبل

مواد لازم برای موس کدو تنبل

2 پک ژلاتین ساده و بدون طعم (14 گرم)

1 پیمانه شیر از هر نوعی که دوست دارید

1 پیمانه شکر دانه درشت

400 گرم پوره کدو تنبل

1 قاشق چایخوری ادویه پای کدو*

450 گرم خامه ترش

450 گرم خامه زده شده

پودر دارچین برای تزئینموس کدو تنبل

مواد لازم برای تزئین خامه‌ای موس

1 پیمانه خامه قنادی

2 قاشق غذاخوری پودر شکر

1 قاشق چایخوری عصاره وانیلموس کدو تنبل

طرز تهیه موس کدو تنبل

  1. در یک قابلمه کوچک سوپ یا ماهیتابه مخصوص سس، دو پک پودر ژلاتین را با 1 پیمانه شیر مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بگذارید و بهم بزنید تا زمانی که گرم شود و ژلاتین در آن حل شود سپس آن را از روی حرارت برداشته و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود (هرگز نباید اجازه دهید بجوشد).موس کدو تنبل
  2. در یک کاسه بزرگ یا کاسه همزن ثابت، روی سرعت متوسط، 1 پیمانه شکر، خامه ترش، پوره کدو و 1 قاشق چایخوری ادویه پای کدو را با هم مخلوط کرده و تا زمانی که یکدست شود با همزن بهم بزنید. برای اینکار از همزن ویسک آن استفاده کنید. خامه شیرین زده شده را اضافه کرده و روی سرعت متوسط بهم بزنید فقط تا حدی که یکدست شود، در صورت نیاز مواد کناره‌های کاسه را به سمت پایین برانید.موس کدو تنبل
  3. در عین حال که با همزن دستی هم می‌زنید، شیر گرم را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس فورا آن را بین فنجانهای سرو تقسیم کنید یا در یک ظرف شیشه‌ای مستطیل 11×13 اینچ ریخته و روی آن را صاف کنید. حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید یا یک شب تا صبح تا موس به خوبی آماده شود.موس کدو تنبل

طرز تهیه خامه برای تزئین موس کدو

  1. با یک همزن برقی، 1 پیمانه خامه زده شده را با شکر پودر شده روی سرعت بالا در حدود 2 دقیقه بهم بزنید یا تا زمانی که غلیظ شود. یک قاشق چایخوری عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و بهم بزنید فقط در حدی که با آن مخلوط و یکدست شود. در حدی بهم نزنید که حالت کره مانند به خود بگیرد. خامه زده شده را در قیف بریزید و هنگام سرو روی فنجانهای موس بریزید و روی آن گرد دارچین بپاشید.موس کدو تنبل

نکات آشپزی

خامه را فقط هنگام سرو کردن درست کنید تا طعم و ظاهر آن حفظ شود. در این دستور از دو نوع خامه استفاده شده، خامه زده شده سنگین و خامه قنادی که برای تزئین استفاده می‌شود در واقع تنها فرق آنها این است که خامه زده شده به صورت کاملا سرد در فروشگاه‌ها موجود است و برای این دستور در یخچال قرار داده شده تا حرارت آن افزایش یابد.موس کدو تنبل

*ادویه پای کدو: ادویه پای کدو که برای درست کردن اغلب شیرینی‌های ساخته شده با کدو استفاده می‌شود متشکل از مواد زیر است.

3 قاشق غذاخوری پودر دارچین

1 قاشق چایخوری پودر جوز هندی

1/2 قاشق چایخوری پودر میخک

2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل

1 قاشق چایخوری پودر فلفل شیرین یا فلفل بهار

همه این ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف در دار بریزید و دور از نور و رطوبت در دمای اتاق به مدت 6 ماه نگهداری کنید.ادویه پای کدو

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: NATASHAKITCHEN


نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *