جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
پاستا با سبزیجات و نحوه تهیه آن

طرز پخت پاستا با سبزیجات

همانطور که از نام آن مشخص است، این پاستا با سبزیجات مملو از سبزی بوده و هیچ کمبودی از سبزیجات در آن حس نخواهیم کرد. چهارمدل سبزیجات و سه گیاه دارویی ترکیب شده در این غذا باعث ایجاد طعم مطبوعی در آن می‌شود، در حالی که خرده نان تست گردویی، زیبایی و طعم این غذا را کامل خواهد کرد. با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه پاستا با سبزیجات را فرا بگیرید.

مواد لازم برای تهیه پاستا با سبزیجات

۱ بسته پاستا

¾ فنجان گردو

½ فنجان نان خردشده‌ی تازه و یا پانکو

عصاره ۲ لیموی تازه

۲ قاشق غذا خوری جعفری تازه خورد شده

۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون

۱ ساقه متوسط تره فرنگی که به صورت نازک خورد شده

۱ ½ فنجان مارچوبه خورد شده با ابعاد ۱ اینچی

۲ فنجان نخود سبز تازه (اگر تازه در دسترس نبود، می‌توانید از منجمد شده آن استفاده کنید)

یک عدد کدوی بزرگ که آن را به صورت جولین خورد کرده باشید (نوارهای باریک و دراز)

½ قاشق چای‌خوری نمک

¼ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه سابیده

۲ قاشق غذا خوری نعناع تازه خورد شده

۲ قاشق غذا خوری ریحان تازه خورد شده

*این مواد، برای ۷ نفر کافی است.

طرز تهیه پاستا با سبزیجات

برای تهیه پاستا با سبزیجات، ابتدا باید فر را به درجه چهارصد فارنهایت (۲۰۴٫۴۴ درجه سانتی‌گراد) برسانید. و مقداری آب که برای پختن پاستا مورد نیاز است (برای هر فنجان پاستا یک فنجان آب بریزید)، بر روی گاز بگذارید تا جوش بیاید. گردوها را در ظرف کوچکی بگذارید و به مدت پنج تا هشت دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که خیلی ملایم تست و برشته شوند. در یک میکسر غذا، گردوهای برشته شده، نان سوخاری و عصاره یک لیمو را حسابی مخلوط می‌کنیم. سپس مواد آماده شده را در یک ظرف متوسط ریخته و مقداری جعفری، نمک و شیر به آن اضافه می‌کنیم و کنار آن برای مزه، کمی نان خورده، گردو و برش لیموی تازه می‌گذاریم.

در همین ضمن، آبی که برای پختن پاستا کنار گذاشته‌ایم جوش آمده و می‌توانیم پاستا را در آن بریزیم. تا زمانی که پاستا بپزد، روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگ مخصوص سرخ کردن می‌ریزیم و تره فرنگی و مارچوبه را به آن افزوده و چهار دقیقه روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم. زمانی که این ترکیب، اندکی نرم شد، نخود فرنگی، کدو سبز، نمک و فلفل را اضافه کرده و مجدد به مدت ۵ دقیقه سرخ می‌کنیم تا همه سبزیجات کمی نرم و لطیف شوند.

حال، عصاره لیموی دوم را به آن افزوده و یک فنجان آب اضافه می‌کنیم. این ترکیب را مرتب هم بزنید تا زمانی که پخته و جا افتاده شود و مواد کاملاً با هم ترکیب شوند.

به سراغ ظرف ماکارونی در حال پخت می‌رویم و سبزیجات پخته شده را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً با پاستا ترکیب شود. سپس به مقدار دلخواه‌تان نعناع و ریحان به آن اضافه کنید و هم بزنید.

در ظرفی که می خواهید پاستا با سبزیجات را سرو کنید، پاستا را ریخته و روی آن را با گردو تزیین کنید. کنار آن هم سسی که برای مزه درست کرده‌اید قرار دهید.

حقایق تغذیه‌ای پاستا با سبزیجات

(اطلاعات برای هر یک سرو است)

کالری: ۴۳۰ کالری

چربی کل: ۱۷ گرم

چربی اشباع شده: ۲ گرم

چربی اشباع نشده مونو: ۶ گرم

کلسترول: ۰ میلی گرم

سدیوم: ۲۵۰ میلی گرم

کربوهیدرات: ۵۵ گرم

فیبر رژیمی: ۸ گرم

قند: ۵ گرم

پروتئین: ۱۸ گرم

پتاسیوم: ۳۲۶ میلی گرم

آهن: ۳۱%

ویتامین A: 15%

ویتامین C: 15%

کلسیوم: ۶%

  • آیا تاکنون از این دستور برای تهیه‌ی پاستا با سبزیجات استفاده کرده‌اید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.

ترجمه اختصاصی مجله قرمز از مقاله‌ی MyFitnessPal

منبع: myfitnesspal

دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
169
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
92
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
201
بستن منافذ پوست صورت
بستن منافذ پوست صورت با ۹ ماسک خانگی عالی و زیبا کننده و بدون مواد سمی
388
ترفندهای ساده و سریع آرایش خط چشم که کمتر کسی آن‌ها را می‌داند
ترفندهای ساده و سریع آرایش خط چشم که کمتر کسی آن‌ها را می‌داند
784
همه نکات و ترفندهایی که باید درباره مراقبت از موهای فر بدانید
همه نکات و ترفندهایی که باید درباره مراقبت از موهای فر بدانید
224

مقالات سلامت

دندانهای حساس
دندانهای حساس خود را با رعایت این ۸ قانون بهبود داده و درد آنها را کاهش دهید
23
داروی تری فلوئوپرازین: معرفی ویژگی ها، کارکرد، نحوه مصرف و عوارض جانبی
81
علائم لوسمی کودکان
شایعترین علائم لوسمی کودکان و علائم اولیه این بیماری چه هستند؟
127
داروی آلزایمر و پارکینسون چیست
معرفی کامل داروی اکسلون (Exelon) یا ریواستیگمین (Rivastigmine) – بهبود زوال عقل
147
تومور ویلمز
تومور ویلمز یا سرطان کلیه کودکان؛ علتها، علائم، تشخیص و انواع روشهای درمانی
127
فیبروم رحم
علائم خاموش فیبروم رحم با ۸ علامت هشدار دهنده و انواع روشهای درمان فیبروم
888

مقالات آشپزی

نان موزی ساده
ساده ترین روش برای تهیه نان موزی عالی و با چندین و چند گزینه تغییر در دستورالعمل
87
کوفته کلم
طرز تهیه کوفته کلم با سس مخصوص جایگزین دلمه کلم برای افرادی که وقت ندارند
98
نان پیتا با خمیر ترش
نان پیتا با خمیر ترش یک نان عالی برای ساندویچ و انواع غذاهای خانگی
186
سالاد پاستا رنگی
سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی و سس ایتالیایی
373
شربت لیموناد
طرز تهیه شربت لیموناد خانگی در چند مرحله ساده و با ترفندی جدید
1,306
کباب استیک
کباب استیک با سس چیمیچوری و سبزیجات رنگی
760

مقالات تغذیه

غذاهای ضد التهاب
غذاهای ضد التهاب با ۱۵ نوع مختلف که دردهای شما را کاهش می‌دهند
111
غذاهای کاهش دهنده قند خون
غذاهای کاهش دهنده قند خون با ۱۳ نوع متنوع که قند خون را بالا نمی برند
260
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن با ۱۳ نمونه متنوع و کارآمد
403
تمشک سیاه
فواید تمشک سیاه برای بدن با معرفی ۶ فایده برای سلامتی انسان
556
سالمترین سبزیجات
سالمترین سبزیجات چه هستند و چه خواصی دارند؟
388
ویتامین بیوتین
بیوتین یا ویتامین B7 چیست و چه فوایدی برای سلامتی دارد؟
529