جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
طرز تهیه کوکی زغال اخته

طرز تهیه کوکی زغال اخته بدون نیاز به پخت

کوکی زغال اخته شیرینی بسیار شگفت انگیز، ساده و خوشمزه با ظاهر بسیار زیبا و جذابی است که نیاز به پخت هم ندارد. کوکی زغال اخته سرشار از فیبر بوده و برای بدن بسیار مفید است. فقط کافی است چند دقیقه را روی گاز سپری کنید و سپس یک کوکی زغال اخته افسانه‌ای خواهید داشت. از هر نوع آجیل و میوه می‌توانید در دستور پخت این شیرینی استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید . می‌توانید در آن از تخم کتان برای فیبر بالایی که دارد، عسل و جو دوسر یا از دانه‌های غلات که علاوه بر خاصیت عالی بدلیل قطعات تردی که در شیرینی اضافه می‌کند استفاده کنید و عطر و طعم خوب و حالت کرانچی مطبوعی به کوکی زغال اخته خود اضافه کنید. پس به راحتی از مجموعه غلات، خشکبار و میوه‌ای که در خانه دارید استفاده کنید. با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه کوکی زغال اخته را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه کوکی زغال اخته

برای ترکیب درست، در مقابل هر ۴ فنجان غلات و میوه یک فنجان عسل باید مصرف شود.

۴ فنجان غلات صبحانه عسلی

۱ فنجان زغال اخته خشک یا البالوی ترش خشک شده

½ فنجان تخم آفتاب گردان بوداده شده بدون نمک

یک سوم فنجان بادام زمینی خورد شده

¾ فنجان شکر قهوه ای

½ فنجان شربت ذرت

¼ فنجان کره بادام زمینی (استفاده از این مورد برای این است که کوکی زغال اخته ما حالت ترد داشته باشد ولی دستور اصلی بجای کره بادام زمینی از خامه استفاده کرده است)

۱ قاشق چایخوری وانیل

* این مواد برای ۲۴ کوکی کافی است

طرز تهیه کوکی زغال اخته

طرز تهیه کوکی زغال اخته

  1. در یک کاسه بزرگ، مخلوط غلات، زغال اخته، آجیل آفتابگردان و دیگر غلات را مخلوط می‌کنیم
    ۲٫ در ماهی تابه ۲ لیتری، مخلوط شکر قهوه‌ای، شربت ذرت و کره بادام زمینی را می‌ریزیم و تازمانی که به درجه ذوب رسید، شعله را روی حرارت متوسط می‌گذاریم و مرتب هم می‌زنیم. پس از یک دقیقه که مواد جوشید، شعله را خاموش کرده و باز هم، هم می‌زنیم تا کمی خنک شود. سپس وانیل را اضافه می‌کنیم.
  2. در گام بعدی شربت آماده شده را روی غلات می‌ریزیم و تکان می‌دهیم تا خوب همه مواد با شربت آغشته شده و سطح آن پوشیده شود. سپس این مایه آماده شده را روی کاغذ مومی به قطر دوسانت پهن می‌کنیم و روی آن را فشرده می‌کنیم که مواد خوب به هم بچسبد.
    ۴٫ برای چسبیدنش به هم و آماده شدن برای برش زدن، باید نیم ساعت کنار گذاشته شود تا مواد استراحت کنند.
  3. پس از درست شدن کوکی زغال اخته، آن را به قطعات هشت در هشت با کاتر مخصوص برش پیتزا ببرید و کنار بگذارید. دقت کنید بعد از هر برش، سر کاتر را در آب بزنید تا برش‌ها صاف و منظم شود.
  4. کوکی زغال اخته شما آماده‌ی سرو است.

طرز تهیه کوکی زغال اخته

نکته :

می توانید به جای پهن کردن در سینی، آن را بصورت گلوله فشرده درست کنید و یا در ته فنجان بصورت دیواره درستش کنید تا پس از چسبیدن کامل شکل پیاله شود و در آن بستنی و یا کمپوت میوه سرو کنید.

  • آیا تاکنون از این دستورالعمل برای تهیه کوکی زغال اخته استفاده کرده‌اید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.

ترجمه اختصاصی مجله قرمز از مقاله‌ی JanuaryBride

منبع: food

ورود به سایت دیدگاه ها 2

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
جدیدترین قدیمی
اعلام کردن به

چقدر سریع و راحت!!! عالی مثل همیشه… ممنونم

مقالات زیبایی

هفت گام مهم برای مراقبت از پوست چرب از زبان کارشناسان
هفت گام مهم برای مراقبت از پوست چرب از زبان کارشناسان
29
بهترین رنگ رژ لب برای آرایش شما در فصل بهار شما چیست؟
بهترین رنگ رژ لب برای آرایش شما در فصل بهار چیست؟
72
میلیا ، نقاط سفید روی پوست چرا به وجود می‌آیند؟ راه درمان آن‌ها چیست؟
میلیا ، نقاط سفید روی پوست چرا به وجود می‌آیند؟ راه درمان آن‌ها چیست؟
51
مانیکور چشم گربه و روش صحیح آن برای تزئین ناخن‌ها شما
مانیکور چشم گربه و روش صحیح آن برای تزئین ناخن‌ها شما
55
شش وسیله آرایشی ضروری برای کامل کردن کیف آرایش شما
شش وسیله آرایشی ضروری برای کامل کردن کیف آرایش شما
122
با انواع برس‌های مو آشنا شوید، بهترین برس مو برای جنس موهای شما چیست؟
با انواع برس‌های مو آشنا شوید، بهترین برس مو برای جنس موهای شما چیست؟
152

مقالات سلامت

اندازه مناسب سطح کلسترول چیست
سطح کلسترول چگونه سنجیده می‌شود و میزان نرمال آن چقدر است؟
77
علائم تند تپشی
تند تپشی (تاکی کاردی) و معرفی، علائم، تشخیص و پیگیری و درمان
95
معرفی عوارض مصرف زردچوبه
عوارض مصرف زردچوبه و معرفی ۱۳ مورد از این عوارض که شما ممکن است ندانید
242
معرفی خواص هل
خواص هل و معرفی ۱۱ خاصیت شگفت انگیز از این ماده غذایی
169
درد و حساسیت پوست سر
درد و حساسیت پوست سر ناشی از چیست و چگونه باید آن را درمان کرد؟
80
معرفی خواص سرکه سیب
خواص سرکه سیب و معرفی ۱۳ مورد از فواید باورنکردنی این ماده غذایی
275

مقالات آشپزی

نان لقمه‌ای
طرز تهیه نان لقمه‌ای نرم و پفی در فر و بدون فر؛ آموزش مرحله به مرحله و تصویری
65
طرز تهیه اوتمیل اورنایت
طرز تهیه اوتمیل اورنایت در شیشه؛ صبحانه پر فیبر و مغذی با چندین دستورالعمل مختلف
162
بستنی گیاهی
طرز تهیه بستنی گیاهی بدون لبنیات به صورت تصویری؛ بدون گلوتن و وگان
675
بیسکویت پتی بور خانگی
بیسکویت پتی بور خانگی ساده، کرمدار و شکلاتی (Le Pettit Beurre)
258
سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی کلاسیک با سبزیجات رنگارنگ و سس رژیمی
554
طرز تهیه پنیر ریکوتا خانگی
پنیر ریکوتا خانگی را به ساده‌ترین روش بسازید؛ آموزش تصویری
446

مقالات تغذیه

فواید ماست منجمد
ماست منجمد و معرفی مزایای استفاده از این دسر کم کالری و خوشمزه
27
معرفی عوارض مصرف زردچوبه
عوارض مصرف زردچوبه و معرفی ۱۳ مورد از این عوارض که شما ممکن است ندانید
242
معرفی خواص هل
خواص هل و معرفی ۱۱ خاصیت شگفت انگیز از این ماده غذایی
169
معرفی لوبیا چیتی
لوبیا چیتی و معرفی ارزش تغذیه ای، خواص و نحوه مصرف این ماده غذایی
64
معرفی خواص سرکه سیب
خواص سرکه سیب و معرفی ۱۳ مورد از فواید باورنکردنی این ماده غذایی
275
معرفی صمغ زانتان
صمغ زانتان (Xanthan Gum ) چیست؟ معرفی خواص و ویژگی ها
506