جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۶
  • ۱:۴۶
  • 399
کراکت ذرت

کراکت ذرت ساده و پنیری، فست فودی خوشمزه و بدون گلوتن

کراکت ذرت (سورولیتوس) جای ویژه‌ای در قلب من دارد. البته نان سرخ شده ذرت از هر نوع که باشد، مورد علاقه من است اما عشق من به نان ذرت سرخ شده از کورن داگ (سوسیس چوبی) فراتر رفته است. من واقعا دیوانه آنها هستم. در ضمن اینکه در صورتی که بصورت ساده درست شوند، در واقع یک فست فود بدون گلوتن هستند

آنها در واقع نان ذرت سرخ شده پورتوریکویی هستند اما شبیه پولنتای سرخ شده هستند. از آنجایی که آرد ذرت قبل از سرخ شدن پخته شده است. بیرون آنها ترد و داخلشان نرم و مخملی است. پس از تهیه خمیر که تقریبا پخته است، شما فقط باید آنها را شکل بدهید و خیلی خوب سرخ کنیدکراکت ذرت

کراکت ذرت در واقع به عنوان یک پیش غذا همراه خوراک برنج و لوبیای پورتوریکو و یا حتی برای صبحانه با یک فنجان قهوه سرو می‌شود. آنها معمولا با یک سس مثل مایونز یا کچاپ برای دیپ سرو می‌شوند اما بعضیها دوست دارند که آنها را در شربت افرا فرو ببرند. بصورت سنتی از شیره افرا استفاده نمی‌شود اما یک ترکیب خوشمزه است.کراکت ذرت با سس

مقدار قند مورد استفاده در دستورالعمل سورولیتوس (surollitos) متفاوت است، به همین دلیل آنها را می‌توان برای صبحانه، ناهار یا شام سرو کرد. با قند یا بدون قند آنها کاملا خوشمزه هستند. با چند قاشق شکر، آنها شبیه شیرینی دونات می‌شوند. من آن نمونه مال خودم را که کمی شیرین است دوست دارم و همانطور نان ذرتم را. این نوع شیرین برای صبحانه و سرو با قهوه بسیار مناسب است.

هنگام تهیه یک دستورالعمل جدید من ‌نمی توانم یک نمونه پیدا کنم، ظاهرا روش‌های زیادی برای آماده سازی سورولیتوس وجود دارد. بعضی افراد پنیر اضافه می‌کنند، بعضی کره یا شیر اضافه می‌کنند. نوع پنیری که برای کراکت ذرت استفاده می‌کنید، کاملا به شما بستگی دارد. من ترجیح می‌دهم پنیر چدار استفاده کنم اما بعضی از  آشپزها از ادام (پنیر هلندی)، گودا یا پنیر آمریکایی استفاده می‌کنند.کراکت ذرت با مغزی پنیر

بعضی‌ افراد، زمانی را صرف می‌کنند تا یک تکه پنیر را با سورولیتوس ترکیب کنند اما من راه را کوتاه می‌کنم و خیلی راحت پنیر رنده شده را به خمیر اضافه می‌کنم. اگر می‌خواهید مرکز آن پنیری و شکیل باشد، یک نوار کوچک از پنیر را در مرکز لوله بگذارید و وقتی شکل داده شد، خمیر را در اطراف آن بگذارید تا پنیر را پنهان کنید. خوشمزه و لذیذ!

خمیر سورولیتوس نباید چسبناک یا خیلی خشک باشد. کراکت ذرت باید انعطاف پذیر و فشرده باشد. این خیلی آسان انجام می‌شود، با کمی بیشتر آب یا آرد ذرت می‌توان آن را به فرم مناسب درآورد. خوشبختانه این یک خمیر بخشنده است.خمیر کراکت ذرت

هنگامی که شما اندازه درست را دارید، یک قاشق غذاخوری خمیر را ورز داده تا زمانی که مرطوب است گرد کنید در کف دست گذاشته و با کف دست حالت دهید تا زمانی که به شکل استوانه در بیاید.

این کراکتهای ذرت بصورت داغ یا در دمای اتاق بسیار خوشمزه هستند، اما آنها اگر همان روز خورده شوند بهتر است. خب شما می‌توانید از سس مورد علاقه‌تان استفاده کنید اما من فکر می‌کنم سس یا عسل (به هنگامی که شیرین درست شود) نیز خوب است. خمیر پرداخت شده کراکت ذرت

امروز من این کراکت ذرت را بصورت ساده و پنیری به شما آموزش خواهم داد.

طرز تهیه کراکت ذرت ساده و پنیری (Surollitos de Maize) فست فود بدون گلوتنکراکت ذرت با استفاده از آرد ذرت

زمان آماده شدن: ۲۵ دقیقه

زمان پخت : ۵ دقیقه

تعداد: ۳۰-۲۰ تکه کروکت (بر حسب اندازه دلخواه شما)

مواد تشکیل دهنده کراکت ذرت

  • ۱ و ¼ پیمانه آرد ذرت یا ۲۸۵ گرم
  • ۱ قاشق چایخوری نمک یا کمتر
  • ۲-۴ قاشق غذاخوری شکر دانه درشت
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ پیمانه آب
  • ۲ پیمانه روغن (برای سرخ کردن)
  • ۱ پیمانه پنیر چدار (برای کراکت پنیری)

دستورالعمل تهیه کراکت ذرت ساده و پنیری

  1. در یک ماهیتابه متوسط روی حرارت، آب، کره، شکر و نمک را مخلوط کنید و اجازه دهید تا بجوشد.
  2. دما را کاهش دهید و یک پیمانه آرد ذرت را اضافه کرده و با یک همزن دستی خوب مخلوط کنید. با استفاده از یک قاشق، باقیمانده آرد ذرت را افزوده تا زمانی که خوب منسجم شود. خمیر باید خیلی ضخیم و به اندازه‌ای خشک باشد که بتوانید براحتی با دست آن را بردارید. در صورت نیاز دوباره آرد ذرت اضافه کنید.
  3. به مدت ۳ تا ۵ دقیقه به همزدن ادامه دهید یا تا زمانی که یک توپ نرم تشکیل شود. از روی حرارت برداشته و پنیر را به آن افزوده و خوب بهم بزنید تا خمیر یکدست شود.
  4. قبل از اینکه به آن دست بزنید، اجازه دهید کمی خنک شود. اگر خمیر خشک است، کمی آب گرم به آن اضافه کنید. اگر خمیر به انگشتان دست می‌چسبد، آرد ذرت بیشتری اضافه کنید (کمی چسبناک خوب است). خمیر باید نرم و مرطوب باشد همچون خمیر بازی.
  5. یک قاشق غذاخوری از خمیر را برداشته و بین انگشتانتان ورز دهید تا زمانی که مرطوب است. آن را به شکل یک استوانه در حدود ½ اینچ عرض و ۳ اینچ طول درآورید. باقیمانده خمیر را نیز به همین ترتیب درست کنید. در صورت دلخواه می‌توانید به جای یک قاشق دو یا سه قاشق برای هر کراکت استفاده کنید اما کراکتهای کوچک، ظاهری زیباتر و شبیه پفک خواهند داشت.
  6. روغن را در ماهیتابه گرم کرده تا به حرات ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد. کراکتهای ذرت را حدود ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ زرد پررنگ یا قهوه‌ای طلایی در بیایند، سرخ کنید. پس از سرخ کردن آنها را روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود. گرم میل کنید.

نکته : می‌توانید در عوض شکل میله‌ای، آنها را به صورت گرد در بیاورید.

این نام توسط نویسنده انتخاب شده به دلیل اینکه با نان ذرت سرخ شده معمول اشتباه گرفته نشود و اسم واقعی آن همان Surollitos de Maize یا نان ذرت سرخ شده پورتوریکو است.کراکت ذرت ساده و پنیری

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع :  foodfanatic.com

دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

لیفتینگ مژه و اکستنشن مژه چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟
لیفتینگ مژه و اکستنشن مژه چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟
45
جدیدترین مدل‌ها و ایده‌ها برای لاک ناخن در تابستان
جدیدترین مدل‌ها و ایده‌ها برای لاک ناخن در تابستان
178
چند تغییر در سبک زندگی که باعث جوان‌تر شدن شما می‌شود
چند تغییر در سبک زندگی که باعث جوانتر شدن شما می‌شود
166
موثرترین درمان‌های غیرجراحی کلینیکی برای زیبایی پوست
موثرترین درمان‌های غیرجراحی کلینیکی برای زیبایی پوست
186
با این ترفندها از ایجاد موخوره در موهایتان پیشگیری کنید
با این ترفندها از ایجاد موخوره در موهایتان پیشگیری کنید
250
عطر مشک و خاویار دو رایحه خاص و متفاوت از دنیای عطرها
عطر مشک و خاویار دو رایحه خاص و متفاوت از دنیای عطرها
219

مقالات سلامت

معرفی آب مروارید
آب مروارید ( کاتاراکت ) : انواع مختلف ، علل پیدایش و علائم ابتلا
39
سوختگی دهان
سوختگی دهان را با ۷ درمان طبیعی در خانه درمان کنید
91
روش آنژیوگرافی
آنژیوگرافی (رگ نگاری) عروق کرونر: تعریف و نحوه انجام این روش
231
شقاق مقعد یا فیشر
شقاق مقعد (Fissure) چیست؟ معرفی کامل، علائم، پیشگیری و درمان شقاق مقعد
407
آکنه پیشانی
آکنه پیشانی به چه علت بوجود می‌آید و چگونه درمان می‌شود؟
350
درد گوش موقع بلعیدن
درد گوش موقع بلعیدن به چه علت بوجود می‌آید؟
302

مقالات آشپزی

شربت لیموناد
طرز تهیه شربت لیموناد خانگی در چند مرحله ساده و با ترفندی جدید
594
کباب استیک
کباب استیک با سس چیمیچوری و سبزیجات رنگی
421
کوکوی مرغ
کوکوی مرغ با پنیر موزارلا (با گزینه بدون گلوتن)
780
کیک آناناس
کیک آناناس با تزئین خامه و نارگیل به همراه آموزش خشک کردن آناناس
389
نان لقمه‌ای
طرز تهیه نان لقمه‌ای نرم و پفی در فر و بدون فر؛ آموزش مرحله به مرحله و تصویری
3,186
طرز تهیه اوتمیل اورنایت
طرز تهیه اوتمیل اورنایت در شیشه؛ صبحانه پر فیبر و مغذی با چندین دستورالعمل مختلف
1,116

مقالات تغذیه

تمشک سیاه
فواید تمشک سیاه برای بدن با معرفی ۶ فایده برای سلامتی انسان
285
سالمترین سبزیجات
سالمترین سبزیجات چه هستند و چه خواصی دارند؟
222
ویتامین بیوتین
بیوتین یا ویتامین B7 چیست و چه فوایدی برای سلامتی دارد؟
231
آرد بدون گلوتن
آرد بدون گلوتن با ۲۵ نوع مختلف که نیاز شما را به آرد به طور کامل رفع می‌کند
589
ویتامین A
ویتامین A چه نقشی در سلامت بدن دارد و مقادیر توصیه شده آن چقدر است؟
914
فواید چای نعناع
چای نعناع و معرفی ۹ مورد از خواص شگفت انگیز این نوشیدنی مفید
1,124