جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
طرز تهیه ناچو ترد و خوشمزه

طرز تهیه ناچو ترد و خوشمزه به عنوان پیش غذا

امروز در مجله قرمز قصد داریم طرز تهیه ناچو (Nachos) را به شما آموزش بدهیم. این ناچو به قدری ترد و خوشمزه است که مطمئنیم انگشتهایتان را با آن خواهید خورد.

هیچ فردی نمی‌تواند در برابر یک بشقاب ناچو ترد و خوشمزه مقاومت کند، مخصوصاً برای مهمانی‌های عصر و یا برای مهمانی‌های داخل باغ که بچه‌ها مشغول بازی وبزرگترها در حال حرف و تفریح هستند؛ طرز تهیه ناچو را می‌توانید برای تهیه پیش غذا نیز استفاده کنید. اما اغلب اوقات، برش‌های ترد و خوشمزه‌ی ناچو، به شما احساس عطش می‌دهد و کمبود موردی را حس می‌کنید.ولی اصلا نگران نباشید و با خیال راحت و بدون ترس از عطش،  برای مهمانی عصرانه‌ی بعدی و یا برای پیش غذای یک برنامه دوستانه در فضای آزاد، ناچو را در لیست غذاهای خودتان قرار بدهید.

در طرز تهیه ناچو کافی است تنها به نکات ساده و ترفندهایی که آموزش می‌دهیم دقت فرمائید و همان کار را دقیق دنبال کنید تا یک بشقاب ناچوی ترد و خوشمزه داشته باشید.

مراحل لازم برای طرز تهیه ناچو :

مرحله اول : آماده کردن ظرف

مرحله اول طرز تهیه ناچو : آماده کردن ظرف

یک ظرف یا بشقاب درنظر بگیرید ولی دقت کنید ظرفی باشد که بتوانید با اشغال کردن کمترین جا بر روی میز، بیشترین مزه‌ها را داخلش جا بدهید و همچنین اگر قصد دارید در هوای باز ناچوهای خود را تهیه کنید، توجه نمائید که تمام جوانب ایمنی و نظافت را داشته باشد.

اولین گام در طرز تهیه ناچو، این است که کف ظرفی که انتخاب کردید را با یک فویل مخصوص استفاده در فر، بپوشانید. چنین کاری به شما کمک می کند تا به راحتی بتوانید یک لایه قطور و خوشمزه از ناچو درست کنید و با خیال راحت، پنیر و چیپس بریزید و همان‌طور که تمایل دارید، آن را برشته کنید و نگرانی درمورد ظرفی که داخل فر گذاشتید نداشته باشید. با این روش، تکه‌های پنیری که به آن می‌چسبد دیگر به ته ظرف نخواهد چسبید و تنها کافی است فویل را جدا کنید تا تکه‌های پنیر هم از داخل ظرف جدا شود!

مرحله دوم : درست کردن اولین لایه چیپس

مرحله دوم طرز تهیه ناچو : درست کردن اولین لایه چیپس

مرحله دوم در طرز تهیه ناچو، این است که اولین لایه را با چیپس پر کنیم. برای استفاده از چیپس باید دقت کنیم که از چیپس‌های با کیفیت و استاندارد استفاده کنیم تا ناچو کاملاً خوشمزه و ترد از آب در بیاید. چند نکته بسیار ضروری در نحوه انتخاب چیپس وجود دارد: اول اینکه از چیپس‌های نازک استفاده نکنید چون سریع نرم می‌شوند و شکل ناچو را خراب می‌کنند. دوم اینکه تا جایی که برایتان مقدور است، از چیپس‌های ذرت تنوری استفاده کنید چون علاوه بر کالری کمی که دارند، از چربی کمتری هم برخوردارند و ناچوی شما را تبدیل به غذای سالمتری می‌کنند.علاوه بر آن، به دلیل شکل مثلثی برگه‌های چیپس، ظاهر قشنگتری به غذای ما می‌دهد.

برای ترد باقی ماندن چیپس، آن را به تنهایی بصورت یک لایه کامل داخل ظرف بریزید. باید دقت کنید که ظرفتان کاملاً با چیپس پرشود. هرچه چیپس‌هایی با برگه‌های ضخیم‌تر استفاده کنید، وقتی تاپینگ و پنیر را می‌افزائید، شکل خود را بهتر حفظ می‌کند.

مرحله سوم : اولین لایه پنیر را اضافه می‌کنیم

مرحله سوم طرز تهیه ناچو : اولین لایه پنیر را اضافه می‌کنیم

در این گام، از ترکیب پنیر چدار رنده شده درشت  و پنیر مونتری جک برای عطر و طعم بهتر استفاده می‌کنیم. از هر مدل از آن به اندازه یک فنجان روی لایه‌های چیپس می‌ریزیم. اگر ظرفتان بزرگ است، دقت کنید مقدار پنیرتان متناسب باشد و کم نشود؛ چون خوشمزگی ناچو به پنیر و تناسب مواد آن است. همچنین توجه فرمائید که هرچقدر که مواد را زیاد می‌کنید، در هر حال تناسب پنیرها کاملاً مساوی باشد.

  • نکته : بصورت خیلی کم از سس پنیر ناچو برای بیشتر کردن طعم پنیر آن استفاده می‌کنیم. از سس گرم پنیر استفاده می‌کنیم یا می‌توانیم خودمان سس دلخواه پنیری درست کنیم.

مرحله چهارم : اضافه کردن نخستین لایه تاپینگ

مرحله چهارم طرز تهیه ناچو : اضافه کردن نخستین لایه تاپینگ

استفاده مقدار محدودی ازموادی که مایه اصلی تهیه چیپس است بر روی چیپس‌ها می‌تواند به تردی و بخشیدن طعم خوب به ناچوی ما کمک کند؛ البته دقت شود بیشتر از دو یا سه طعم نباشد.

اقلامی مثل لوبیا سیاه یا لوبیا سفید یا لوبیای چیتی ریفراید شده (ابتدا لوبیا را آبپز می کنیم، سپس بعد از پختن در روغن سرخ می‌کنیم) و یا مرغ کبابی خورد شده یا گوشت گاو چاشنی زده خشک شده که سرخ شود و یا جلاپینوز خورد شده (هالوپینیو که نوعی فلفل سبز مکزیکی است)، می‌تواند به عنوان طعم و تاپینگ استفاده شود.

مرحله پنجم : درست کردن لایه دوم

مرحله پنجم طرز تهیه ناچو : درست کردن لایه دوم

درست کردن لایه دوم هم مثل لایه اولی است که در طرز تهیه ناچو ذکر کردیم؛ بدین معنی که باز هم از چیپس استفاده نمائید و مقدار مساوی از پنیرها و سپس تاپینگ‌های انتخابی‌تان.

  • نکته: در حالی که از تاپینگ‌های ریفراید شده استفاده می‌کنید، باید دقت شود روی لایه‌های چیپس را کامل نپوشاند و به صورت پخش روی لایه چیپس باشد تا موقع پختن، مانع تردی ناچو نشود.

مرحله ششم : پختن

مرحله ششم طرز تهیه ناچو : پختن

برای پختن ناچو، باید فر را با دمای ۴۰۰ درجه روشن کنید و وقتی گرم شد، ظرف ناچو را به مدت هشت الی ده دقیقه در فر قرار دهیم تا به آرامی پخته و قهوه‌ای رنگ و ترد شود.

وقتی پخت ناچو کامل شد، با پیاز قرمز خورد شده و گشنیز برای خوردن تزیین می‌شود.

مرحله هفتم : سرو کردن ناچو و لذت از خوردن آن

مرحله هفتم طرز تهیه ناچو : سرو کردن ناچو و لذت از خوردن آن

آخرین گام در طرز تهیه ناچو، این است که آن را سرو کنید. برای اینکه در کنار ناچو ترد و برشته، بتوانیم طعم متضادی ایجاد کنیم تا لذت بیشتری از خوردن ببریم، می‌توانید از ترکیب سس سالسا و یا خامه ترش استفاده نمائید. برای تزئین نیز، برشی از چیپس را درون پیاله مزه قرار دهید. مطمئن باشید که از ترکیب طعم‌های آن، لذت خواهید برد!

  • آیا تاکنون این شیوه‌ی طرز تهیه ناچو را مورد استفاده قرار داده‌اید؟ همین امروز ناچوی خوشمزه‌ای را بدین شیوه درست کنید و تجربیات خود را با قسمت آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.

ترجمه اختصاصی مجله قرمز از مقاله‌ی Kitchen Is My Playground

منبع: food

دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

جدیدترین و زیباترین مدل‌های رنگ مو برای تابستان که امسال می‌توانید امتحان کنید
جدیدترین و زیباترین مدل‌های رنگ مو برای تابستان که امسال می‌توانید امتحان کنید
78
عطر بهترین هدیه برای کسانی که دوستشان دارید و می‌خواهید خوشحالشان کنید
عطر بهترین هدیه برای کسانی که دوستشان دارید و می‌خواهید خوشحالشان کنید
91
همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
264
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
142
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
270
بستن منافذ پوست صورت
بستن منافذ پوست صورت با ۹ ماسک خانگی عالی و زیبا کننده و بدون مواد سمی
556

مقالات سلامت

علتهای پا درد
پا درد چه علتهایی دارد و چه موقعی جدی می‌شود؛ بررسی ۷ نوع پا درد و درمان آن
127
تست کراتینین خون
تست کراتینین آزمایش خون به چه منظور انجام می‌شود و میزان نرمال آن چقدر است؟
129
علائم کمبود ویتامین D
علائم کمبود ویتامین D با ۹ علامت هشدار دهنده که باید به آنها توجه کرد
270
ناشتا بودن قبل از آزمایش خون
ناشتا بودن قبل از آزمایش خون و آمادگی قبل از آن؛ انواع آزمایشها و مواد ممنوعه و ترفندها
151
افزایش هموگلوبین
افزایش هموگلوبین خون با مصرف مکملها و تغییر در رژیم غذایی چگونه امکان پذیر است؟
106
بسته شدن مجرای اشکی
بسته شدن مجرای اشکی در کودکان به چه علت رخ می‌دهد و چگونه درمان می‌شود؟
149

مقالات آشپزی

نان موزی ساده
ساده ترین روش برای تهیه نان موزی عالی و با چندین و چند گزینه تغییر در دستورالعمل
108
کوفته کلم
طرز تهیه کوفته کلم با سس مخصوص جایگزین دلمه کلم برای افرادی که وقت ندارند
141
نان پیتا با خمیر ترش
نان پیتا با خمیر ترش یک نان عالی برای ساندویچ و انواع غذاهای خانگی
219
سالاد پاستا رنگی
سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی و سس ایتالیایی
402
شربت لیموناد
طرز تهیه شربت لیموناد خانگی در چند مرحله ساده و با ترفندی جدید
1,399
کباب استیک
کباب استیک با سس چیمیچوری و سبزیجات رنگی
794

مقالات تغذیه

غذاهای ضد التهاب
غذاهای ضد التهاب با ۱۵ نوع مختلف که دردهای شما را کاهش می‌دهند
169
غذاهای کاهش دهنده قند خون
غذاهای کاهش دهنده قند خون با ۱۳ نوع متنوع که قند خون را بالا نمی برند
339
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن با ۱۳ نمونه متنوع و کارآمد
454
تمشک سیاه
فواید تمشک سیاه برای بدن با معرفی ۶ فایده برای سلامتی انسان
594
سالمترین سبزیجات
سالمترین سبزیجات چه هستند و چه خواصی دارند؟
409
ویتامین بیوتین
بیوتین یا ویتامین B7 چیست و چه فوایدی برای سلامتی دارد؟
582