جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۶
  • ۰۰:۲۴
  • 645
شیر تخم کتان خانگی تصویری

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

شیر تخم کتان یکی از مقوی‌ترین و در عین حال پرخاصیت ترین شیرهای گیاهی است که به دلیل وجود اسیدهای چرب فراوان فواید سلامتی بسیاری دارد. این شیر برای استفاده در شیرینی‌ها، کیکها یا سوپهای خامه‌ای بسیار عالی است. همچنین می‌تواند پایه اصلی انواع اسموتی‌های میوه‌ای باشد. تنظیم مقدار آب آن می‌تواند در میزان غلظت دلخواه موثر باشد. در صورت تهیه آن با بافت خامه‌ای می‌توان به جای خامه در انواع دستورها استفاده کرد. شیر تخم کتان را می‌توان به هنگام تهیه، با خرما، استویا یا عسل، شیرین کرد. تهیه آن به سادگی دیگر شیرهای گیاهی نیست اما ارزش تلاش کردن را دارد. من آن را با تخم کتان قهوه‌ای رنگ درست کردم، اما شما می‌توانید آن را با نوع طلایی که طعم ملایمتری دارد، درست کنید. بنابراین اگر کلا طعم کتان را دوست ندارید، می‌توانید به جای آن از نمونه طلایی این دانه استفاده کنید.شیر تخم کتان خانگی

یک موضوع شگفت انگیز در مورد شیر کتان این است که بدون فرایند شدن و استفاده ازمواد نگهدارنده که در اغلب مواد غذایی خریداری شده از فروشگاه وجود دارد، درست می‌شود. بنابراین شما دیگر نگران فاسد شدن آن نیستید. به جز این شما می‌توانید در هزینه هایتان صرفه جویی کنید.

طرز تهیه شیر تخم کتان خانگی

مواد تشکیل دهنده

  • ¼ پیمانه تخم کتان خام (پودر نشده)
  • ۶ پیمانه آب
  • ۵ عدد خرمای مغز گرفته
  • ۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

شیر تخم کتان و مواد تشکیل دهنده آن

دستورالعمل

۱.تخم کتان را در پارچ مخلوط کن بریزید و آب را به آن اضافه کنید. آن را به مدت ۱ دقیقه روی دور بالا مخلوط کنید تا زمانی که بذرها شکسته شوند. شما می توانید در حالی که هنوز قطعات مشخص هستند، کار را خاتمه دهید که در اینصورت تصفیه آن آسانتر می‌شود.

۲. یک کیسه شیر آجیلی یا یک لنگه جوراب شلواری (کاملا نو و ترجیحا شسته باشد) را روی پارچ مخلوط کن بگذارید و به آرامی مخلوط را روی یک کاسه بزرگ خالی کنید.

۳. همه مایع را با دقت و به نرمی فشار دهید تا خارج شود، آن را محکم فشار ندهید تا فیبر دانه در جوراب یا کیسه باقی بماند.

۴. هنگامی که تمام مایع خارج شد. دوباره آن را به پارچ تمیز شده برگردانید و لنگه دوم جوراب را روی آن بگذارید و شیر را توی کاسه خالی کنید.

۵. شیر را دوباره در پارچ مخلوط کن بریزید، در صورت استفاده از خرما، وانیل، چاشنی‌ها و یا مکمل‌ها، آنها را در این مرحله به پارچ اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید تا زمانی که خرما بطور کامل خرد شود. حدود ۲ دقیقه زمان مناسبی است.

۶. با استفاده از قاشق مرباخوری یا قهوه خوری از بالای ظرف، کف شیر را بگیرید

۷. آن را در یک شیشه دردار بریزید. به مدت ۳ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید. در حالت طبیعی، بخشهای تشکیل دهنده آن از هم جدا خواهد شد بنابراین قبل از مصرف آن را بخوبی تکان دهید.

شیر تخم کتان خانگی

نکات مهم

طعم دهنده‌ها: دارچین، جوز هندی، زنجبیل، ادویه پای کدو حلوایی و یا هر نوع چاشنی دیگری که دوست دارید

افزایش خاصیت: ۶ عدد پودر پروبیوتیک، پودر پروتئین یا پودر پروتئین تخم مرغ اضافه کنید (پیشنهاد می‌کنم پودر پوست تخم مرغ را در صورتی که استفاده می‌کنید در آن بریزید. می‌توانید آن را به هنگام سرو کردن بریزید)

کتان قهوه‌ای یا طلایی هر کدام را که ترجیح می‌دهید استفاده کنید. من از دانه کتان قهوه‌ای استفاده کردم اما نوع طلایی آن عطر و طعم بسیار ملایمی دارد.

می‌توانید از خرما، شیره افرا یا عسل و یا هر نوع شیرین کننده‌ای که دم دست دارید برای شیرین کردن شیر تخم کتان استفاده کنید.

فیبر باقیمانده را دور نریزید، بلکه آن را برای استفاده در کیکها و نانها و دستورهای بدون گلوتن که بعدا به شما آموزش خواهم داد، نگه دارید. این ماده میزان فیبر نان و کیک شما را بالا برده و آن را غنی‌تر می‌کند

آموزش تصویری و مرحله به مرحله شیر تخم کتانرریختن تخم کتان در مخلوط کن

همه مواد را روی میز بگذارید. من از یک جوراب شلواری ارزان قیمت استفاده کردم. شما می‌توانید از آن را برای دفعات بعد درست کردن شیر تخم کتان استفاده کنید، فقط باید چندین بار آن را تمیز کنید.

ریختن آب روی تخم کتان در پارچ مخلوط کن

آب را اضافه کنید و اجازه دهید تا در مخلوط کن به خوبی مخلوط شوند. وقتی قطعات هنوز قابل دیدن هستند، مخلوط کردن را پایان دهید چون در اینصورت جدا کردن آنها از شیر، راحت‌تر خواهد بود.

برش زدن جوراب برای تهیه شیر تخم کتان

قسمت پای جوراب شلواری را برش بزنید. آنها باید حدود ۲ فوت طول داشته باشند.

تصفیه شیر کتان با جوراب شلواری

جوراب شلواری را روی پارچ مخلوط کن بگذارید و مخلوط را در یک کاسه گود بریزید

معلق نگه داشتن جوراب در هوا برای تخلیه شیر کتان

جوراب را در هوا معلق نگه دارید و اجازه دهید تا مایع خارج شود.

فشردن جوراب حاوی شیر کتان

آن را به آرامی فشار دهید

دو بار تصفیه کردن شیر تخم کتان

مخلوط را به مخلوط کن برگردانید و دوباره فرایند تخلیه را با استفاده از لنگه دوم جوراب تکرار کنید

استفاده از شیرین کننده برای شیر تخم کتان

برای سومین بار مخلوط را به پارچ برگردانید، خرما و وانیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بخوبی مخلوط شوند تا زمانی که خرما کاملا خرد شود.

گرفتن کف روی شیر تخم کتان

کف آن را با یک صافی یا یک قاشق از روی سطح بردارید.

آماده شدن نهایی شیر تخم کتان

حالا شیر تخم کتان شما آماده است. از خوردن آن لذت ببرید!

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط گروه آشپزی مجله قرمز

منابع :   allrecipes.com     healthfulpursuit.com    predominantlypaleo.com

دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
219
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
111
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
233
بستن منافذ پوست صورت
بستن منافذ پوست صورت با ۹ ماسک خانگی عالی و زیبا کننده و بدون مواد سمی
455
ترفندهای ساده و سریع آرایش خط چشم که کمتر کسی آن‌ها را می‌داند
ترفندهای ساده و سریع آرایش خط چشم که کمتر کسی آن‌ها را می‌داند
942
همه نکات و ترفندهایی که باید درباره مراقبت از موهای فر بدانید
همه نکات و ترفندهایی که باید درباره مراقبت از موهای فر بدانید
257

مقالات سلامت

علائم کمبود ویتامین D
علائم کمبود ویتامین D با ۹ علامت هشدار دهنده که باید به آنها توجه کرد
63
ناشتا بودن قبل از آزمایش خون
ناشتا بودن قبل از آزمایش خون و آمادگی قبل از آن؛ انواع آزمایشها و مواد ممنوعه و ترفندها
72
افزایش هموگلوبین
افزایش هموگلوبین خون با مصرف مکملها و تغییر در رژیم غذایی چگونه امکان پذیر است؟
75
بسته شدن مجرای اشکی
بسته شدن مجرای اشکی در کودکان به چه علت رخ می‌دهد و چگونه درمان می‌شود؟
98
ورم پس از زایمان
ورم پس از زایمان را با درمانهای طبیعی و خانگی رفع کنید
79
دندانهای حساس
دندانهای حساس خود را با رعایت این ۸ قانون بهبود داده و درد آنها را کاهش دهید
141

مقالات آشپزی

نان موزی ساده
ساده ترین روش برای تهیه نان موزی عالی و با چندین و چند گزینه تغییر در دستورالعمل
97
کوفته کلم
طرز تهیه کوفته کلم با سس مخصوص جایگزین دلمه کلم برای افرادی که وقت ندارند
120
نان پیتا با خمیر ترش
نان پیتا با خمیر ترش یک نان عالی برای ساندویچ و انواع غذاهای خانگی
198
سالاد پاستا رنگی
سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی و سس ایتالیایی
386
شربت لیموناد
طرز تهیه شربت لیموناد خانگی در چند مرحله ساده و با ترفندی جدید
1,352
کباب استیک
کباب استیک با سس چیمیچوری و سبزیجات رنگی
778

مقالات تغذیه

غذاهای ضد التهاب
غذاهای ضد التهاب با ۱۵ نوع مختلف که دردهای شما را کاهش می‌دهند
137
غذاهای کاهش دهنده قند خون
غذاهای کاهش دهنده قند خون با ۱۳ نوع متنوع که قند خون را بالا نمی برند
287
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن با ۱۳ نمونه متنوع و کارآمد
423
تمشک سیاه
فواید تمشک سیاه برای بدن با معرفی ۶ فایده برای سلامتی انسان
564
سالمترین سبزیجات
سالمترین سبزیجات چه هستند و چه خواصی دارند؟
399
ویتامین بیوتین
بیوتین یا ویتامین B7 چیست و چه فوایدی برای سلامتی دارد؟
551