جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
ترشی ترب و هویج

ترشی ترب و هویج ویتنامی برای انواع ساندویچ و غذاهای کبابی

چند ماه پیش به دنبال یک دستور خوب در مورد برگرهای گیاهی می‌گشتم که با یک ترشی خوش رنگ و ظاهر آشنا شدم. ترشی ترب و هویج ویتنامی؛ که با وجود سادگی، ظاهر زیبایی دارد و وجود دو رنگ متفاوت در آن باعث نمایشی درخشان از یک ترشی خاور دور شده است. این ترشی به طور سنتی همراه با یک ساندویچ معروف ویتنامی به نام بان می (Bahn mi) سرو می‌شود. ترشی ترب و هویج ویتنامی با بان می

ترشی هویج و ترب ویتنامی همانطور که از نامش پیداست از دو سبزی هویج و ترب تهیه می‌شود. ترب موجود در این دستور از نوع ترب سفید است که در اکثر غذاهای شرقی مثل ژاپن، کره و حتی چین حضور دارد و در اغلب اوقات مسئول رنگ سفید در لابلای غذاهای مردمان این منطقه است.

شما می‌دانید که ترشی در کشورهای دیگر با ترشی معمول در کشور ما فرق دارد. ترشی‌های ایرانی همانطور که از نامشان پیداست طعمی ترش دارند و اگر ترشی مزه دیگری داشته باشد به دلیل میوه و یا سبزی مورد استفاده در آن است نه طعم دهنده‌ها و ادویه‌ها. بخش زیادی از ترشیها در غرب و همچنین خاور دور به میزان معتنابهی دارای شکر هستند و مزه‌ای شیرین و یا رو به ملس شدن دارند. البته در بعضی از نقاط کشور ما نیز برای بعضی ترشیها از جمله ترشیهای میوه از شیره خرما یا انگور برای ایجاد طعمی شیرین یا ملس استفاده می‌شود. این ترشی نیز در اصل جزو ترشیهای شیرین است اما در خود کشور ویتنام بعضی از مردم ترشی ترب و هویج را بدون شکر و بیشتر با طعمی نمکی درست می‌کنند.

طرز تهیه ترشی ترب و هویج ویتنامیترشی ترب و هویج ویتنامی

مواد لازم برای تهیه ترشی ترب و هویج ویتنامی

مواد اصلی

  • حدود ۱ کیلو هویج (تقریبا ۵ هویج با سایز متوسط)، پوست کنده
  • ۱ کیلو ترب سفید (۲ ترب سفید بزرگ)

مواد لازم برای مایه ترشی

  • ۱ پیمانه به علاوه ۴ قاشق چایخوری شکر
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۲ و ۱/۲ پیمانه سرکه سفید (سرکه برنج یا سرکه سیب)
  • ۲ پیمانه آب گرم (به حدی گرم باشد که شکر در آن حل شود)

دستور العمل ترشی هویج و ترب ویتنامی

هویج و ترب سفید را به صورت تراشه‌های باریک برش بزنید. در صورت داشتن مهارت کافی می‌توانید آنها را با چاقو به عرض ۲ و ۱/۲ اینچ برش بزنید یا از یک رشته کن بدین منظور استفاده کنید و رشته‌های بلند و باریک را درست کنید. انتخاب برش بستگی به سلیقه شما دارد. هر دو حالت آن خوب است. حتی می‌توانید برای ایجاد رشته‌های ظریف و زیبا از رنده‌های بسیار تیز که در اغلب فروشگاه‌ها موجود است، استفاده کنید. همه چیز بستگی به سلیقه و خواست شما دارد. من برای هر دو تصویر تهیه کردم که هر کدام را که می‌پسندید انتخاب کنید.برش دادن ترب و هویج

هویج و ترب برش یافته را در یک کاسه بزرگ بریزید. ۴ قاشق شکر و ۲ قاشق نمک را روی آنها بپاشید. با دستهای تمیز برای هویج و ترب را با شکر و نمک خیلی خوب بهم زده و مخلوط کنید تا بخوبی مواد در هم آمیخته شود. به هم زدن با دستانتان ادامه دهید تا زمانی که شروع به نرم شدن کنند، حدود ۳ دقیقه. اگر از برشهای نازک استفاده می‌کنید، این مرحله را انجام ندهید.ترشی ترب و هویج

هویج و ترب را به یک آبکش منتقل کنید و با آب سرد خوب شسته و آب آن را کاملا خالی کنید. در یک کاسه یک پیمانه شکر، سرکه سفید و آب گرم را ریخته و بهم بزنید تا زمانی که شکر کاملا حل شود.ریختن ترب و هویج در آبکش

شیشه‌ها را آماده کنید. ترب و هویج آماده شده را در شیشه‌ها ریخته به اندازه‌ای که تا ۲ سانتی‌متری لبه شیشه برسد. اگر هویج و ترب را به صورت ضخیم برش زدید می‌توانید آنها را به صورت ایستاده بچینید که ظاهر زیبابی هم به شیشه شما می‌دهد، اگر نه که آنها را در هم بریزید. ترشی ترب و هویج ویتنامی

مایع ترشی را روی آن ریخته، درب آن را گذاشته و سفت ببندید. ترشی را در یخچال بگذارید.تهیه ترشی ترب و هویج ویتنامی

این ترشی را قبل از خوردن باید حداقل یک شب تا صبح در یخچال نگه دارید تا مزه مایع ترشی به خوبی به خورد هویج و ترب برود. این ترشی جزو ترشیهای یخچالی است و نیازی به زمان زیادی برای ماندن ندارد.ترشی ترب و هویج در شیشه

نگهداری: ترشی ترب و هویج را نهایتا به مدت ۳ هفته می‌توان در یخچال نگهداری کرد.

موارد استفاده: شما می‌توانید این ترشی را با انواع غذاها از جمله انواع ساندویچ، سالاد، کوکو، کتلت، فلافل و انواع غذاهای گوشتی و کبابی استفاده کنید. البته من ترجیح میدم آن را در یک ظرف در کنار ظرفی از ترشی پیاز نگهدارم تا بازی رنگها به اوج خود برسد.

نکته: شما می‌توانید آب سرد، سرکه، شکر و نمک را در قابلمه ریخته و روی گاز قرار دهید تا کمی گرم شود تا حدی که شکر به خوبی در آن حل شود. این روش را بخصوص برای موقعی که رشته‌های هویج و ترب شما بسیار ریز است می‌توان استفاده کرد.تهیه مایه ترشی ترب و هویج ویتنامی

گزینه‌های انتخابی: شما می‌توانید درصد هویج و ترب را مطابق دلخواه خود تعیین کنید. معمولا به صورت ۵۰ درصد ترب و هویج است اما شما می‌توانید حتی تا ۸۵ درصد هویج و ۱۵ درصد ترب نیز آن را درست کنید ولی بهر حال اگر میزان ترب از هویج کمتر باشد، ظاهری زیباتر دارد تا اینکه ترب بیش از هویج باشد. در مورد مزه نیز بستگی به شما دارد، شما می‌توانید شکر را حذف کنید و آن را بصورت نمکی درست کنید یا شکر را به مایع ترشی افزوده و مزه شیرین به آن بدهید. اکثر مردم ویتنام آن را بصورت شیرین درست می‌کنند اما نوع بدون شکر آن نیز خوشمزه است.

تالیف اختصاصی توسط بخش آشپزی مجله قرمز

ورود به سایت دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

خانم‌هایی که پوست عالی و بی‌نقص دارند این کارها را انجام می‌دهند
خانم‌هایی که پوست عالی و بی‌نقص دارند این کارها را انجام می‌دهند
74
آشنایی با انواع ضدآفتاب، بهترین ضدآفتاب برای جنس پوست شما چیست؟
آشنایی با انواع ضدآفتاب، بهترین ضدآفتاب برای پوست شما چیست؟
176
چند مدل لاک مشکی و طلایی ،ترکیبی که هرگز از مد نمی‌افتد
چند مدل لاک مشکی و طلایی ،ترکیبی که هرگز از مد نمی‌افتد
210
چند حرکت یوگا برای صورت که از پیری چهره جلوگیری می‌کند
چند حرکت یوگا برای صورت که از پیری چهره جلوگیری می‌کند
600
راهنمای کامل انواع رژ لب و ویژگی‌های هر یک از آن‌ها
راهنمای کامل انواع رژ لب و ویژگی‌های هر یک از آن‌ها
209
رنگ رزگلد محبوب‌ترین رنگ موی حال حاضر در دنیای زیبایی
رنگ رزگلد محبوب‌ترین رنگ موی حال حاضر در دنیای زیبایی
354

مقالات سلامت

سرطان تخمدان
سرطان تخمدان ؛ عوامل موثر، علائم و انواع روشهای درمان
176
داروهای فشار خون بالا
داروهای فشار خون ؛ نحوه عملکرد، فواید و عوارض جانبی
725
داروی استرادیول
معرفی کامل داروی استرادیول (Estradiol) برای درمان مشکلات زنانه
264
علتهای مه مغزی
مه مغزی معمولا به ۱۰ دلیل پزشکی برای انسان رخ می‌دهد
838
پروپولیس ماده‌ای با هزاران فاید از درمان بیماری پوستی تا سرطان
383
خواص مریم‌ گلی
مریم‌ گلی و معرفی ۹ مورد از خواص شگفت انگیز این گیاه دارویی
1,195

مقالات آشپزی

کوکوی مرغ
کوکوی مرغ با پنیر موزارلا (با گزینه بدون گلوتن)
174
کیک آناناس
کیک آناناس با تزئین خامه و نارگیل به همراه آموزش خشک کردن آناناس
293
نان لقمه‌ای
طرز تهیه نان لقمه‌ای نرم و پفی در فر و بدون فر؛ آموزش مرحله به مرحله و تصویری
1,471
طرز تهیه اوتمیل اورنایت
طرز تهیه اوتمیل اورنایت در شیشه؛ صبحانه پر فیبر و مغذی با چندین دستورالعمل مختلف
632
بستنی گیاهی
طرز تهیه بستنی گیاهی بدون لبنیات به صورت تصویری؛ بدون گلوتن و وگان
1,246
بیسکویت پتی بور خانگی
بیسکویت پتی بور خانگی ساده، کرمدار و شکلاتی (Le Pettit Beurre)
962

مقالات تغذیه

آرد بدون گلوتن
آرد بدون گلوتن با ۲۵ نوع مختلف که نیاز شما را به آرد به طور کامل رفع می‌کند
255
ویتامین A
ویتامین A چه نقشی در سلامت بدن دارد و مقادیر توصیه شده آن چقدر است؟
549
فواید چای نعناع
چای نعناع و معرفی ۹ مورد از خواص شگفت انگیز این نوشیدنی مفید
696
تغذیه بارداری
تغذیه بارداری و بررسی اهمیت نقش تغذیه در این دوران بارداری
170
نوشیدنی انرژی زا و طبیعی
نوشیدنی انرژی زا و طبیعی با ۱۳ دستورالعمل مختلف که می‌توانید در خانه درست کنید
567
فواید آب خیار
آب خیار و معرفی ۷ مورد از مزایای استفاده از این نوشیدنی مفید
591