جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۶
  • ۰۰:۰۲
  • 299

طرز تهیه باقلوای فنجانی یا مینی باقلوا با خمیر فیلوی آماده

این مینی باقلواها یا باقلوای فنجانی مزه‌ای همچون باقلوای سنتی معمول می‌دهد اما خیلی ساده‌تر است. مینی خمیر فیلو برای این شیرینی از یک برند خاص به صورت آماده تهیه شده است و مینی خمیرها از پیش پخته شده هستند اما شما می‌توانید آن را در خانه با خمیر فیلو بزرگ آماده کنید.

باقلواهای فنجانی از لحاظ طعم و ظاهر واقعا رویایی هستند آنها حاوی مخلوطی از پسته و گردو هستند. شما می‌توانید مخلوط خودتان را با ترکیبی متفاوت از انواع مغزهای خوراکی همچون گردو، بادام، بادام زمینی و هر نوع آجیلی که دوست دارید درست کنید و در این مورد انتخاب با شماست. شربت باقلوای فنجانی با عسل و لیمو درست شده که باقلوا را نرم و لطیف و خوشمزه می‌کند و نمی‌توان در برابر آن مقاومت کرد.

شما می‌توانید آن را به مدت ۲ هفته در دمای اتاق و یا در یخچال نگهداری کنید. در ادامه با هم طرز تهیه باقلوا را به این روش خاص مرور می کنیم.

مینی باقلوا یا باقلوای فنجانی

طرز تهیه باقلوای فنجانی

مواد لازم برای مینی باقلوا

۱/۲ پیمانه شکر گرانولا

۱ قاشق غذاخوری آبلیمو ترش (از نصف یک لیمو)

۱/۳ پیمانه آب

۱/۴ پیمانه عسل

۲ بسته مینی فیلو

۲ پیمانه مغزهای خوراکی (من از یک و نیم پیمانه گردو و یک و نصف پیمانه پسته نمکی استفاده کردم)

۱/۲ قاشق چایخوری دارچین

۳ قاشق غذاخوری کره ذوب شده

شکلات ذوب شده برای تزئین (اختیاری) باقلوای فنجانی یا مینی باقلوا

دستورالعمل تهیه باقلوای فنجانی

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید.

  1. در یک ماهیتابه گود مخصوص سس، مواد شکر را با هم مخلوط کنید که عبارتند از: ۱/۲ پیمانه شکر، ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش، ۱/۳ پیمانه آب و ۱/۴ پیمانه عسل. آن را با شعله متوسط به بالا به دمای جوش برسانید، بهم بزنید تا شکر حل شود سپس دما را به شعله کم کاهش دهید و در جوش پایین نگه دارید به مدت ۴ دقیقه و در این مدت اصلا هم نزنید. شربت را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود در همین حال باقلوا را نیز آماده کنید.مینی باقلوا یا باقلوای فنجانی
  2. در غذاساز، ۲ پیمانه گردو و پسته را با هم مخلوط کنید تا خرد شوند، حواستاهن باشد که خیلی ریز و پودر نشوند و قطعات درشت در میان قطعات ریز مخلوط باشد تا ظاهر زیبایی داشته باشد. مغزهای خوراکی را به یک کاسه متوسط انتقال داده و یک قاشق چایخوری دارچین را به آنها اضافه کنید و بهم بزنید. ۳ قاشق غذاخوری کره را در مواد ریخته و مخلوط کنید تا همه آنها با هم ترکیب شوند.باقلوای فنجانی یا مینی باقلوا
  3. ۳۰ خمیر مینی فیلو را روی یک سینی فر به صورت مرتب و با فاصله بگذارید و مخلوط را به طور مساوی بین فنجانها تقسیم کنید (حدود ۲ قاشق چایخوری در هر فنجان)، روی آنها را با انگشت فشار دهید. به مدت ۱۰ در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید.طرز تهیه باقلوای  فنجانی
  4. وقتی باقلوای فنجانی پخته شد، فورا شربت را با قاشق روی مغزهای خوراکی بریزید، یک قاشق چایخوری به هر یک اضافه کنید تا شربت جذب شود، سپس دوباره افزودن شربت را با ریختن ۱/۲ قاشق چایخوری تکرار کنید تا زمانی که شربت تمام شود. اجازه دهید تا در دمای اتاق به مدت ۶ ساعت یا یک شب تا صبح بماند تا طعم بگیرد و نانهای فنجانی آن نرم شوند.باقلوای فنجانی

در صورت دلخواه روی آن را با شکلات تزئین کرده و سرو نمایید. اگر شکلات ذوب شده را روی آن بریزید و سپس آن را در یخچال بگذارید، لایه شکلات روی آن بسته شده و حالت بهتری می‌گیرد و برای سرو کردن راحت‌تر  است.

نگهداری باقلوای فنجانی

باقلوا را در دمای اتاق به مدت ۲ هفته می‌توان نگهداشت. می‌توانید از خود بسته بندی خمیر آماده برای بسته بندی فنجانهای باقلوا استفاده کرد.

فریز کردن باقلوا: باقلوای فنجانی را در یک ظرف در دار گذاشته و یا در یک ظرف گذاشته و روی آن را پلاستیک بگیرید. درب ظرف را به صورت کامل بسته و یا در صورت استفاده از پلاستیک با نوار چسب آن را محکم کنید و ظرف را به مدت ۳ ماه در فریزر نگه دارید. قبل از استفاده مجدد، آن را در دمای اتاق گذاشته تا به تدریج ذوب شود، مزه آن درست مثل روز اول خواهد بود.مینی باقلوا یا باقلوای فنجانی

نکات آشپزی

این مینی باقلوا با خمیر فیلوی فنجانی از پیش پخته آماده شده است. مرحله پیش پخت خمیر یکی از مراحلی است که برای تهیه بعضی از پای‌ها و شیرینی‌های خاص استفاده می‌شود که ابتدا خمیر در فر پخته شده و آماده می‌شود و سپس مواد روی آن ریخته می‌شود، در این مورد خاص یعنی مینی باقلوا شما می‌توانید از قالب تارت برای شکل دهی به خمیر استفاده کنید به این ترتیب که قالبهای تارت را کمی چرب کرده و خمیر را به صورت ۳ لایه در قالب تارت گذاشته و سپس یک لایه کاغذ مخصوص تارت را در آن بگذارید و سپس مقداری شن و ماسه را روی کاغذ بریزید تا خمیر ثابت شده و شکل بگیرد، سپس آن را در فر بپزید تا مقداری پخته شود. برای پیش پخت خمیر پای از روشی مشابه این روش استفاده می‌شود که البته به سادگی روش گفته شده نیست که در روزهای آتی در ابتدای شروع مباحث مربوط به انواع پای به شما آموزش خواهم داد.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط بخش آشپزی مجله قرمز

منبع: natashakitchen

دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

جدیدترین و زیباترین مدل‌های رنگ مو برای تابستان که امسال می‌توانید امتحان کنید
جدیدترین و زیباترین مدل‌های رنگ مو برای تابستان که امسال می‌توانید امتحان کنید
36
عطر بهترین هدیه برای کسانی که دوستشان دارید و می‌خواهید خوشحالشان کنید
عطر بهترین هدیه برای کسانی که دوستشان دارید و می‌خواهید خوشحالشان کنید
87
همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
255
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
138
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
262
بستن منافذ پوست صورت
بستن منافذ پوست صورت با ۹ ماسک خانگی عالی و زیبا کننده و بدون مواد سمی
539

مقالات سلامت

علتهای پا درد
پا درد چه علتهایی دارد و چه موقعی جدی می‌شود؛ بررسی ۷ نوع پا درد و درمان آن
78
تست کراتینین خون
تست کراتینین آزمایش خون به چه منظور انجام می‌شود و میزان نرمال آن چقدر است؟
120
علائم کمبود ویتامین D
علائم کمبود ویتامین D با ۹ علامت هشدار دهنده که باید به آنها توجه کرد
236
ناشتا بودن قبل از آزمایش خون
ناشتا بودن قبل از آزمایش خون و آمادگی قبل از آن؛ انواع آزمایشها و مواد ممنوعه و ترفندها
141
افزایش هموگلوبین
افزایش هموگلوبین خون با مصرف مکملها و تغییر در رژیم غذایی چگونه امکان پذیر است؟
97
بسته شدن مجرای اشکی
بسته شدن مجرای اشکی در کودکان به چه علت رخ می‌دهد و چگونه درمان می‌شود؟
136

مقالات آشپزی

نان موزی ساده
ساده ترین روش برای تهیه نان موزی عالی و با چندین و چند گزینه تغییر در دستورالعمل
106
کوفته کلم
طرز تهیه کوفته کلم با سس مخصوص جایگزین دلمه کلم برای افرادی که وقت ندارند
139
نان پیتا با خمیر ترش
نان پیتا با خمیر ترش یک نان عالی برای ساندویچ و انواع غذاهای خانگی
217
سالاد پاستا رنگی
سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی و سس ایتالیایی
401
شربت لیموناد
طرز تهیه شربت لیموناد خانگی در چند مرحله ساده و با ترفندی جدید
1,387
کباب استیک
کباب استیک با سس چیمیچوری و سبزیجات رنگی
793

مقالات تغذیه

غذاهای ضد التهاب
غذاهای ضد التهاب با ۱۵ نوع مختلف که دردهای شما را کاهش می‌دهند
160
غذاهای کاهش دهنده قند خون
غذاهای کاهش دهنده قند خون با ۱۳ نوع متنوع که قند خون را بالا نمی برند
328
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن با ۱۳ نمونه متنوع و کارآمد
445
تمشک سیاه
فواید تمشک سیاه برای بدن با معرفی ۶ فایده برای سلامتی انسان
582
سالمترین سبزیجات
سالمترین سبزیجات چه هستند و چه خواصی دارند؟
408
ویتامین بیوتین
بیوتین یا ویتامین B7 چیست و چه فوایدی برای سلامتی دارد؟
574