طرز تهیه قهوه جو و تاثیر آن در سلامتی بدن

طرز تهیه قهوه جو

برای شروع روزتان نیاز به یک فنجان قهوه جو دارید ؟ این دستور تهیه قهوه جو که به گونه‌ای، نوعی اوتمیل است که از بلغور جو دوسر تهیه می شود، مزه عشق و سلامت را به صبحانه شما خواهد داد. این جو خامه‌ای در قهوه، شیر بادام و دانه چیا خیس خورده و روزی پر از شادابی و طراوت را برای شما شروع می‌کند. با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه قهوه جو را بیاموزید.

قهوه جو با داشتن چندین ماده آنتی اکسیدانی و ویتامین‌های A و C، سبب پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و رفع  مشکلات عصبی می‌شود. همچنین با جذب یا تجزیه‌ی ترکیبات سمی، سلامت کلی را ارتقا می‌دهد. بنابراین استفاده از این قهوه در رژیم غذایی روزانه، توصیه می‌شود.

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در قهوه جو، سلامت کلی را ارتقاء می‌بخشد و سبب پیشگیری از ابتلا به سرطان‌های مختلف و بیماری‌های قلبی و عروقی در افراد سیگاری یا افرادی که در معرض آلودگی هوا قرار دارند، می‌شود.

 

مواد لازم برای تهیه‌ی قهوه جو

½ فنجان جو دوسر

¼ فنجان قهوه

¼ فنجان شیر بادام شیرین نشده

½ پیمانه پودر پروتئین وانیلی

1 قاشق غذاخوری دانه چیا

طرز تهیه‌ی قهوه جو

در یک شیشه یا کاسه کوچک، ترکیب جو، قهوه، شیر بادام، پودر پروتئین و دانه چیا را بریزید و سپس یک در روی آن قرار دهید و آن را حسابی تکان دهید. مدتی این ترکیب را در یخچال بگذارید تا هم دانه‌های جو اندکی خیس بخورد، هم ترکیب، جا بی‌افتد. پس از آن، می‌توانید نوشیدنی خود را سرو کنید.

حقایق تغذیه‌ای قهوه جو

(ارزش غذایی زیر برای یک سرو است)

کالری: 293 کالری

چربی کل: 7 گرم

چربی اشباع شده: 1 گرم

چربی اشباع نشده مونو: 2 گرم

کلسترول: 18 میلی گرم

سدیوم: 76 میلی گرم

کربوهیدرات: 36 گرم

فیبر رژیمی: 10 گرم

قند: 43 گرم

پروتئین: 21 گرم

پتاسیوم: 168 میلی گرم

آهن: 17%

ویتامین A: 3%

ویتامین C: 10%

کلسیوم: 25%

فواید قهوه جو

قهوه جو علاوه بر کاهش غلظت خون، به تصفیه‌ی بهتر آن هم کمک می‌کند و کلسترول را کاهش می‌دهد. همچنین می‌دانیم که غلظت خون، سبب کندی حرکت خون در رگ‌ها و مغز شده و خطر  بیماری‌های قلبی و عروقی و تشکیل لخته‌های خونی و سکته‌ی قلبی و مغزی را افزایش می‌دهد. این نوشیدنی، خون را رقیق کرده و سبب بهبود جریان خون می‌شود. علاوه بر آن، از بوجود آمدن زخم‌ها و ناراحتی‌های گوارشی جلوگیری کرده و در بهبود آن موثر است. مصرف قهوه جو برای آقایان میان سال، سالمندان و افراد سیگاری، توصیه می‌گردد.

مصرف قهوه جو برای بانوان باردار، مناسب نیست و مصرف همزمان آن با داروهای ضد انعقاد خون، توصیه نمی‌شود.

در زمان سرما خوردگی، مصرف روزی دو فنجان قهوه جو، در بهبود سرماخوردگی و آنفلوآنزا موثر بوده و برای رفع تب نیز مفید است.

  • آیا تاکنون از این دستور برای تهیه‌ی قهوه جو استفاده کرده‌اید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.

ترجمه اختصاصی مجله قرمز از Love & Zest

منبع: myfitnesspal


نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *