طرز تهیه‌ی سالاد توت فرنگی و اسفناج به همراه مرغ گریل شده با طعم رزماری

سالاد توت فرنگی و اسفناج به همراه مرغ گریل شده با طعم رزماری

فصل توت فرنگی را با سالاد توت فرنگی و اسفناج به همراه مرغ گریل شده با طعم رزماری جشن بگیرید. یکی از مزایای این خوردنیِ کامل و مغذی، این است که در تهیه‌ی سس بجای قند و شکر، از عسل استفاده شده است که سبب سبک و سالم‌تر شدن آن شده، علاوه بر این، دانه‌های مغذی همانند چیا نیز برای طعم بهتر و افزودن ارزش غذایی در آن به کار رفته است. با مجله قرمز همراه باشید تا درمورد سالاد توت فرنگی و اسفناج به همراه مرغ گریل شده با طعم رزماری، اطلاعات بیشتری کسب کنید.

مواد لازم برای تهیه‌ی سالاد توت فرنگی و اسفناج به همراه مرغ گریل شده با طعم رزماری

۲ فنجان توت فرنگی ریز شده

۱ ½ قاشق غذاخوری شراب سفید یا سرکه سیب

۱ ½ قاشق غذاخوری عسل

۱ ½ قاشق غذاخوری ماست یونانی کم چرب

۲ قاشق چای خوری دانه چیا

۱ قاشق چای خوری موسیر خورد شده

¼ قاشق چای خوری خردل

اندکی نمک

۲ ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون سبک

۸ فنجان اسفناج کوچک

۲ فنجان سینه مرغ استخوان گرفته شده و گریل شده

¼ فنجان بادام برشته و خورد شده

*این مواد برای ۴ نفر مناسب است.

طرز تهیه‌ی سالاد توت فرنگی و اسفناج به همراه مرغ گریل شده با طعم رزماری

برای تهیه‌ی سالاد توت فرنگی و اسفناج به همراه مرغ گریل شده با طعم رزماری، ابتدا باید یکی از توت فرنگی ها را ریز کرده و در یک کاسه میکسر کوچک بریزید. حال، سرکه، عسل، ماست، دانه چیا، موسیر، خردل و نمک را اضافه کرده و آنقدر هم می‌زنیم تا کاملاً با هم ترکیب شوند. اکنون روغن زیتون را بسیار آرام و بی وقفه، به آن اضافه کنید. سپس اسفناج‌ها را درون چهار کاسه کوچک قسمت کرده و قرار دهید. بر روی آن، مرغ کبابی، توت فرنگی‌ها و بادام را بریزید. سپس با سسی که درست کردید، روی آن را تزیئن کرده و سرو کنید.

حقایق تغذیه‌ای سالاد توت فرنگی و اسفناج به همراه مرغ گریل شده با طعم رزماری

(اطلاعات برای هر یک سرو (یک چهارم میزان تهیه شده) است)

کالری: ۳۱۷ کالری

چربی کل: ۱۶ گرم

چربی اشباع شده: ۱ گرم

چربی اشباع نشده مونو: ۷ گرم

کلسترول: ۶۱ میلی گرم

سدیوم: ۱۳۲ میلی گرم

کربوهیدرات: ۱۸ گرم

فیبر رژیمی: ۵ گرم

قند: ۱۰ گرم

پروتئین: ۲۸ گرم

پتاسیوم: ۷۸۲ میلی گرم

آهن: ۲۴%

ویتامین A: 162%

ویتامین C: 116%

کلسیوم: ۱۶%

  • آیا تاکنون از این دستور برای تهیه‌ی سالاد توت فرنگی و اسفناج به همراه مرغ گریل شده با طعم رزماری استفاده کرده‌اید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.
  • اگر قصد تهیه سالاد در کنار وعده‌ی غذایی خود را دارید، شاید مایل باشید دستور تهیه‌ی سالاد تن ماهی با کربوهیدرات کم و سس کره بادام زمینی را که توسط مجله قرمز ارائه شده نیز مورد مطالعه قرار دهید.

ترجمه اختصاصی مجله قرمز از MYFITNESSPAL’S RECIPES

منبع: myfitnesspal


نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *