سوپ لازانیای سبزیجات مخصوص گیاهخواران و سرشار از خاصیت

سوپ لازانیای سبزیجات

سوپ لازانیای سبزیجات یک غذای فوق راحت است چون از سوپ + لازانیا درست شده، دو تا از بهترین غذای دنیا. چند وقت پیش من این سوپ را در شبکه اجتماعی مربوط به گیاهخواران دیدم، ظاهر آن چنان اشتها آور بود که تا سوپ درست نکردم و نخوردم، نتوانستم بخوابم. سوپ لازانیا به چندین شکل درست می‌شود اما من سوپ لازانیای سبزیجات را ترجیح می‌دهم چون این دستور برای کسانی خوب است که گوشت را ترک کرده‌اند و دنبال یک سوپ خوشمزه می‌گردند.

سوپ لازانیای سبزیجات کاملا سیر کننده است و حاوی چندین سبزی تازه است. حتی کسانی که عاشق گوشت هستند این سوپ را دوست خواهند داشت. چیزی که من دوست که مخلوطی از سلامت و دلچسبی را از بهترین غذاهای جهان دریافت خواهید کرد. شما ابتدا انواع ویتامین‌ها و خواص عالی را دریافت خواهید کرد سپس مزه خوشمزه و لطیف آن شما را غافلگیر خواهد کرد که در هر قاشق آن را احساس خواهید کرد.

و البته یک سوپ خوشمزه همراه با نان برشته خرد شده تکمیل خواهد شد. اگر قبلا سوپ کدو حلوایی را درست نکردید این یکی را حتما امتحان کنید بخصوص اگر تازه گیاهخواری را شروع کرده باشید.سوپ لازانیای سبزیجات

سوپ لازانیای سبزیجات سوپ مخصوص گیاهخواران

مواد لازم برای سوپ لازانیای سبزیجات

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 عدد پیاز متوسط خرد شده (1 و 1/2 پیمانه)

1 و 1/2 پیمانه هویج رنده شده (حدود 3 عدد متوسط)

4 حبه سیر، ریز شده (1 و 1/2 قاشق غذاخوری)

1 لیتر عصاره سبزیجات

1/2 پیمانه آب

2 قوطی گوجه خرد شده

1 عدد کدو سبز متوسط، سر و دم آن گرفته شده و خرد شود

1 عدد کدو زرد متوسط، سرو دم آن را گرفته خرد کنید

150 گرم قارچ اسلایس شده

2 قاشق چایخوری ریحان خشک شده

1 قاشق چایخوری اورگانو خشک شده (پونه کوهی)

1/2 قاشق چایخوری از هر کدام از گیاهان خشک شده آویشن و رزماری

1 قاشق چایخوری شکر

نمک دریا و فلفل سیاه به اندازه لازم

8 عدد نودل لازانیا، *به قطعات کوچکتر خرد کنید

3 پیمانه اسفناج درشت خرد شده

3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده (اختیاری)

ترکیب پنیر

1 و 1/4 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

1/2 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده

200 گرم پنیر ریکوتا

دستور العمل تهیه سوپ لازانیای سبزیجاتسوپ لازانیای سبزیجات

روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. پیاز و هویج را به آن افزوده و تفت دهید تا زمانی که نرم شود حدود 8 دقیقه. سیر را افزوده و 1 دقیقه یا بیشتر تفت دهید. عصاره سبزیجات، آب، گوجه‌ها و سس گوجه، کدو سبز، کدو زرد، قارچ، ریحان، ارگانو، آویشن، رزماری، شکر و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا مزه بگیرد. آب را به جوش برسانید سپس پاستا را اضافه کنید (یا پاستا را در یک قابلمه جداگانه بجوشانید) سپس حرارت را به متوسط رو به پایین کاهش دهید. روی قابلمه را گذاشته در حال پختن گاهی اوقات بهم بزنید (اینکار از چسبیدن لازانیا به ته قابلمه جلوگیری می‌کند)، تا زمانی که پاستا نرم شود یعنی حدود 10 تا 13 دقیقه بگذار بپزد.

در همین حال در یک کاسه متوسط پنیر موزارلا، پارمزان و ریکوتا را ریخته و کمی نمک و فلفل برای طعم به آن اضافه کنید.

بعد از اینکه لازانیا نرم شد، اسفناج را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید گرم شود تا زمانی که له شود (30 ثانیه). سوپ را گرم سرو کنید و روی آن مخلوط پنیر بریزید (فقط کمی آن را به هم بزنید تا پنیر ذوب شود) روی آن کمی جعفری برای تزئین بپاشید.

نکات آشپزی مربوط به سوپ لازانیای سبزیجاتسوپ لازانیای سبزیجات

اگر شما نمی‌خواهید همه سوپ را سرو کنید، توصیه می‌کنم که لازانیا را جداگانه بپزید. فقط 1/2 پیمانه آب و 1/2 پیمانه عصاره سبزیجات را حذف کنید. لازانیا را در یک قابلمه با آب نمک جداگانه بپزید. سپس آنها را به هر کاسه اضافه کنید. همچنین زمان پختن را برای سبزیجات کدو و قارچ بگذارید تا نرم شوند. من توصیه می‌کنم این کار را انجام دهید به دلیل اینکه این سوپ دوبار درست شده و بعدا وقتی برای 20 دقیقه آرام پخته می‌شود بیشتر شبیه به خورش می‌شود و لازانیاها همه مایع را جذب کرده و خامه‌ای می‌شوند. این باعث می‌شود که نودلها خیلی خوب در سوپ پخته شوند.

برای دریافت دستورهای بیشتر به بخش آشپزی مراجعه کنید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع:cookingclassy


نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *