سس کارامل ساده و نمکی برای تزئین انواع شیرینی و کیک

سس کارامل ساده و نمکی

این سس کارامل بسیار ساده است و اگر شما آن را درست کنید، هرگز نمونه تجاری آن را نخواهید خرید. این دستورالعمل فقط با 5 ماده تشکیل دهنده طبیعی درست می‌شود که همگی را در یک قابلمه می‌ریزید، بهم می‌زنید تا زمانی که به اندازه دلخواه شما غلیظ شود. بله به همین سادگی!

من چندین بار برای خرید سس کارامل فروشگاهی ناامید شدم چون دنبال محصولاتی بودم که شربت ذرت به میزان زیاد نداشته باشد، رنگ‌های مصنوعی و طعم‌ دهنده‌ها و یا سایر موادی که من نمی‌توانم تلفظ کنم داخلشان نباشد. این دیوانگی ست، این دستور نه تنها آسان است بلکه مزه فوق العاده‌ای دارد که هیچ کس نمی‌تواند جلوی خودش را بگیرد و سس کارامل خانگی را تا ته سر نکشد.

من سالها پیش این دستور را از یک خانم مسن یاد گرفتم که آن نسخه‌ای که به من یاد داد نمک بیشتری نسبت به این نمونه من دارد. کمی نمک در این دستور مزه‌ها را کاملا متعادل می‌کند به طوری که شما هرگز نمک را حذف نمی‌کنید و این دلیل واقعی این است که چرا سس کارامل نمکی «یه چیز دیگه ست.»سس کارامل ساده

طرز تهیه سس کارامل ساده و نمکی

مواد لازم برای سس کارامل

1 پیمانه (200 گرم) شکر قهوه‌ای فشرده شده

4 قاشق غذاخوری کره

 1 قاشق چایخوری نمک دریا یا مقدار کمی برای طعم دهی

1/2 پیمانه شیر تغلیظ شده سنگین (یا از مقدار برابر خامه سنگین و شیر استفاده کنید)

1 قاشق غذاخوری اسانس وانیلمواد لازم برای تهیه سس کارامل

دستورالعمل ساخت سس کارامل نمکی
  1. همه مواد را با هم در یک تابه با ارتفاع زیاد ریخته، ترکیب کیند و روی حرارت کم گاز بگذارید. مرتبا آن را به هم بزنید یا تا موقعی که غلیظ شود و دیگر آب چندانی نداشته باشد (حدود 6 تا 9 دقیقه). حواستان باشد که این مخلوط با سرد شدن غلیظ‌تر خواهد شد، بنابراین آن را خیلی روی گاز نگذارید.طرز تهیه سس کارامل خانگی
  2. آن را گرم سرو کنید یا آن را سرد کنید. برای نگهداری آن را در یک ظرف دردار در یخچال گذاشته و به مدت 2 هفته نگهداری کنید/ شما می‌توانید آن را دوباره گرم کنید تا نرمتر شود.
  3. شما می‌توانید این سس کارامل خانگی را روی انواع پای، کاپ کیک، نانهای صبحانه، دونات و سایر شیرینی‌ها استفاده کنید

نکات لازمسس کارامل خانگی

اگر از کره نمکی استفاده می‌کنید نمک را به 1/2 قاشق چایخوری تغییر دهید یا فقط کمی برای مزه استفاده کنید.

ترجمه و تهیه شده اختصاصی توسط گروه آشپزی مجله قرمز

منبع: natashakitchen


نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *