جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
دونات پای سیب

دونات پای سیب در فر و بدون روغن

دونات پای سیب یک دونات نرم و خوش طعم است که هر بار گاز زدن به آن لذت بخش است. این دونات‌های شبه کیک با مواد میانی پای سیب هستند و روی آن قند و دارچین ریخته شده است.

اگر چه در اینجا هوا هنوز گرم است و پاییز چندان احساس نمی‌شود اما من از نور ملایم پنجره می‌فهمم که پاییز فصل زیبای من رسیده است. اگر در مکانهای سرد زندگی می‌کنید هیچ بهتر از خوردن یک دونات خوشمزه با یک نوشیدنی داغ شما را سرحال نمی‌آورد. راستش را بخواهید دیدن آن دوناتهای سرخ شده مرا از خوردن دونات پشیمان می‌کند اما واقعا نمی‌توان از دونات گذشت، پس چه باید کرد. خب راه حل ساده است؛ خریدن یک قالب دونات فری و درست کردن آن در فر. درست کردن دونات بدون روغن و در فر بسیار ساده است و حتی بسیار از ساده‌تر از دونات سرخ شده چون نیازی به مصرف آن همه روغن و همچنین زحمت ایستادن پای گاز را ندارد. شما در حدود ۴۰ دقیقه یک کیک سیب و دارچین سریع درست می‌کنید. این دوناتهای فری جوری خوشمزه هستند که من شک دارم که شما صبر کنید تا آنها خنک شوند و همانطور داغ داغ روانه معده می‌شوند.دونات پای سیب

طرز تهیه دونات پای سیب در فر

زما آماده کردن: ۴۰ دقیقه

مواد لازم

مواد میانی پای سیب

۲ عدد سیب گالا (به صورت خرد شده ۱/۴ پیمانه باشد)

۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری کره نمکی

۳ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

۱ قاشق چایخوری ادویه پای سیب

۱ قاشق غذاخوری آرد

مواد دونات

۱ و ۱/۲ پیمانه آرد

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۳/۴ پیمانه شکر قهوه‌ای

۲ عدد تخم مرغ

۳/۴ پیمانه دوغ

۳ قاشق غذاخوری کره نمکی ذوب شده

۱ قاشق چایخوری وانیل

۱ قاشق چایخوری ادویه پای سیب

مواد رویه

۱/۴ پیمانه پیمانه شکر دانه درشت

۱ قاشق غذاخوری دارچین

۱ قاشق غذاخوری کره نمکی ذوب شده

دستورالعمل دونات پای سیب در فر
مواد میانی پای سیب
  1. سیبها را پوست بکنید و خرد کنید.
  2. یک قابلمه متوسط را گرم کنید. کره و شکر را در آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سیبهای خرد شده را اضافه کنید و سپس ادویه پای سیب. خوب مخلوط کنید. در ماهیتابه را بگذارید و بپزید تا زمانی که سیبها نرم شوند.
  3. درب قابلمه را بردارید و آرد را به آن اضافه کنید. مخلوط کنید و به مدت ۱ دقیقه بپزید. گاز را خاموش کنید.
مواد دونات: طرز تهیه دونات پای سیب
  1. فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب دونات را چرب کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها، شکر، دوغ، کره ذوب شده و وانیل را با هم خوب هم بزنید تا زمانی که صاف و یکدست شود.
  3. با مواد خشک مخلوط کنید و بهم بزنید تا زمانی که با هم یکدست شوند.
  4. مخلوط پای سیب را به آن اضافه کنید. و با استفاده از یک قاشق بزرگ مخلوط کنید. (مخلوط نباید رقیق شود).
  5. خمیر را درون یک کیسه پلاستیکی بریزید (شما می‌توانید از یک کیسه پلاستیکی بزرگ استفاده کنید یا خمیر را دو قسمت کنید.
  6. نوک کیسه را ببرید، حدود ۳/۴ اینچ از آن را باز بگذارید.
  7. مواد را درون فنجانهای قالب دونات بریزید، موقع ریختن دستتان را بچرخانید. حواستان باشد که همه جای فنجان را به صورت یکدست خمیر بریزید و مقداری از بالای آن را فضای خالی بگذارید برای پف کردن دونات پای سیب.
  8. در فر گذاشته و در حدود ۱۱ تا ۱۲ دقیقه بگذارید پخته شوند و سپس از فر در آورده روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک شوند، فقط تا حدی که دوناتها خنک شوندکافی است.
  9. کره را در یک کاسه کوچک ذوب کنید و شکر و دارچین را در یک کاسه با ارتفاع پایین مخلوط کنید.
  10. روی دونات را با کمی کره برس بکشید و در شکر و دارچین فرو ببرید تا روی آن کاملا با این مواد پوشیده شود. دوباره روی توری شیرینی پزی بگذارید و در مورد سایر دوناتها همین کار را انجام دهید.

دونات پای سیب در فر

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: willcookforsmiles.com

 

ورود به سایت دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

هفت گام مهم برای مراقبت از پوست چرب از زبان کارشناسان
هفت گام مهم برای مراقبت از پوست چرب از زبان کارشناسان
33
بهترین رنگ رژ لب برای آرایش شما در فصل بهار شما چیست؟
بهترین رنگ رژ لب برای آرایش شما در فصل بهار چیست؟
73
میلیا ، نقاط سفید روی پوست چرا به وجود می‌آیند؟ راه درمان آن‌ها چیست؟
میلیا ، نقاط سفید روی پوست چرا به وجود می‌آیند؟ راه درمان آن‌ها چیست؟
51
مانیکور چشم گربه و روش صحیح آن برای تزئین ناخن‌ها شما
مانیکور چشم گربه و روش صحیح آن برای تزئین ناخن‌ها شما
60
شش وسیله آرایشی ضروری برای کامل کردن کیف آرایش شما
شش وسیله آرایشی ضروری برای کامل کردن کیف آرایش شما
124
با انواع برس‌های مو آشنا شوید، بهترین برس مو برای جنس موهای شما چیست؟
با انواع برس‌های مو آشنا شوید، بهترین برس مو برای جنس موهای شما چیست؟
152

مقالات سلامت

اندازه مناسب سطح کلسترول چیست
سطح کلسترول چگونه سنجیده می‌شود و میزان نرمال آن چقدر است؟
80
علائم تند تپشی
تند تپشی (تاکی کاردی) و معرفی، علائم، تشخیص و پیگیری و درمان
99
معرفی عوارض مصرف زردچوبه
عوارض مصرف زردچوبه و معرفی ۱۳ مورد از این عوارض که شما ممکن است ندانید
248
معرفی خواص هل
خواص هل و معرفی ۱۱ خاصیت شگفت انگیز از این ماده غذایی
172
درد و حساسیت پوست سر
درد و حساسیت پوست سر ناشی از چیست و چگونه باید آن را درمان کرد؟
80
معرفی خواص سرکه سیب
خواص سرکه سیب و معرفی ۱۳ مورد از فواید باورنکردنی این ماده غذایی
278

مقالات آشپزی

نان لقمه‌ای
طرز تهیه نان لقمه‌ای نرم و پفی در فر و بدون فر؛ آموزش مرحله به مرحله و تصویری
65
طرز تهیه اوتمیل اورنایت
طرز تهیه اوتمیل اورنایت در شیشه؛ صبحانه پر فیبر و مغذی با چندین دستورالعمل مختلف
163
بستنی گیاهی
طرز تهیه بستنی گیاهی بدون لبنیات به صورت تصویری؛ بدون گلوتن و وگان
676
بیسکویت پتی بور خانگی
بیسکویت پتی بور خانگی ساده، کرمدار و شکلاتی (Le Pettit Beurre)
259
سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی کلاسیک با سبزیجات رنگارنگ و سس رژیمی
556
طرز تهیه پنیر ریکوتا خانگی
پنیر ریکوتا خانگی را به ساده‌ترین روش بسازید؛ آموزش تصویری
446

مقالات تغذیه

فواید ماست منجمد
ماست منجمد و معرفی مزایای استفاده از این دسر کم کالری و خوشمزه
33
معرفی عوارض مصرف زردچوبه
عوارض مصرف زردچوبه و معرفی ۱۳ مورد از این عوارض که شما ممکن است ندانید
248
معرفی خواص هل
خواص هل و معرفی ۱۱ خاصیت شگفت انگیز از این ماده غذایی
172
معرفی لوبیا چیتی
لوبیا چیتی و معرفی ارزش تغذیه ای، خواص و نحوه مصرف این ماده غذایی
66
معرفی خواص سرکه سیب
خواص سرکه سیب و معرفی ۱۳ مورد از فواید باورنکردنی این ماده غذایی
278
معرفی صمغ زانتان
صمغ زانتان (Xanthan Gum ) چیست؟ معرفی خواص و ویژگی ها
508