دونات پای سیب در فر و بدون روغن

دونات پای سیب

دونات پای سیب یک دونات نرم و خوش طعم است که هر بار گاز زدن به آن لذت بخش است. این دونات‌های شبه کیک با مواد میانی پای سیب هستند و روی آن قند و دارچین ریخته شده است.

اگر چه در اینجا هوا هنوز گرم است و پاییز چندان احساس نمی‌شود اما من از نور ملایم پنجره می‌فهمم که پاییز فصل زیبای من رسیده است. اگر در مکانهای سرد زندگی می‌کنید هیچ بهتر از خوردن یک دونات خوشمزه با یک نوشیدنی داغ شما را سرحال نمی‌آورد. راستش را بخواهید دیدن آن دوناتهای سرخ شده مرا از خوردن دونات پشیمان می‌کند اما واقعا نمی‌توان از دونات گذشت، پس چه باید کرد. خب راه حل ساده است؛ خریدن یک قالب دونات فری و درست کردن آن در فر. درست کردن دونات بدون روغن و در فر بسیار ساده است و حتی بسیار از ساده‌تر از دونات سرخ شده چون نیازی به مصرف آن همه روغن و همچنین زحمت ایستادن پای گاز را ندارد. شما در حدود 40 دقیقه یک کیک سیب و دارچین سریع درست می‌کنید. این دوناتهای فری جوری خوشمزه هستند که من شک دارم که شما صبر کنید تا آنها خنک شوند و همانطور داغ داغ روانه معده می‌شوند.دونات پای سیب

طرز تهیه دونات پای سیب در فر

زما آماده کردن: 40 دقیقه

مواد لازم

مواد میانی پای سیب

2 عدد سیب گالا (به صورت خرد شده 1/4 پیمانه باشد)

1 و 1/2 قاشق غذاخوری کره نمکی

3 قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

1 قاشق چایخوری ادویه پای سیب

1 قاشق غذاخوری آرد

مواد دونات

1 و 1/2 پیمانه آرد

1 و 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین

3/4 پیمانه شکر قهوه‌ای

2 عدد تخم مرغ

3/4 پیمانه دوغ

3 قاشق غذاخوری کره نمکی ذوب شده

1 قاشق چایخوری وانیل

1 قاشق چایخوری ادویه پای سیب

مواد رویه

1/4 پیمانه پیمانه شکر دانه درشت

1 قاشق غذاخوری دارچین

1 قاشق غذاخوری کره نمکی ذوب شده

دستورالعمل دونات پای سیب در فر
مواد میانی پای سیب
  1. سیبها را پوست بکنید و خرد کنید.
  2. یک قابلمه متوسط را گرم کنید. کره و شکر را در آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سیبهای خرد شده را اضافه کنید و سپس ادویه پای سیب. خوب مخلوط کنید. در ماهیتابه را بگذارید و بپزید تا زمانی که سیبها نرم شوند.
  3. درب قابلمه را بردارید و آرد را به آن اضافه کنید. مخلوط کنید و به مدت 1 دقیقه بپزید. گاز را خاموش کنید.
مواد دونات: طرز تهیه دونات پای سیب
  1. فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب دونات را چرب کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها، شکر، دوغ، کره ذوب شده و وانیل را با هم خوب هم بزنید تا زمانی که صاف و یکدست شود.
  3. با مواد خشک مخلوط کنید و بهم بزنید تا زمانی که با هم یکدست شوند.
  4. مخلوط پای سیب را به آن اضافه کنید. و با استفاده از یک قاشق بزرگ مخلوط کنید. (مخلوط نباید رقیق شود).
  5. خمیر را درون یک کیسه پلاستیکی بریزید (شما می‌توانید از یک کیسه پلاستیکی بزرگ استفاده کنید یا خمیر را دو قسمت کنید.
  6. نوک کیسه را ببرید، حدود 3/4 اینچ از آن را باز بگذارید.
  7. مواد را درون فنجانهای قالب دونات بریزید، موقع ریختن دستتان را بچرخانید. حواستان باشد که همه جای فنجان را به صورت یکدست خمیر بریزید و مقداری از بالای آن را فضای خالی بگذارید برای پف کردن دونات پای سیب.
  8. در فر گذاشته و در حدود 11 تا 12 دقیقه بگذارید پخته شوند و سپس از فر در آورده روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک شوند، فقط تا حدی که دوناتها خنک شوندکافی است.
  9. کره را در یک کاسه کوچک ذوب کنید و شکر و دارچین را در یک کاسه با ارتفاع پایین مخلوط کنید.
  10. روی دونات را با کمی کره برس بکشید و در شکر و دارچین فرو ببرید تا روی آن کاملا با این مواد پوشیده شود. دوباره روی توری شیرینی پزی بگذارید و در مورد سایر دوناتها همین کار را انجام دهید.

دونات پای سیب در فر

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: willcookforsmiles.com

 


نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *