جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۷ تیر ۱۳۹۷
  • ۱۲:۰۰
  • 160
تازه نگه داشتن میوه و سبزی به مدت طولانی با 12 ترفند ساده و جالب

تازه نگه داشتن میوه و سبزی به مدت طولانی با ۱۲ ترفند ساده و جالب

شما هر بار کلی از میوه و سبزیجات را به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور می‌اندازید اما می‌توانید با بکار بردن چند ترفند ساده برای  تازه نگه داشتن میوه و سبزیجات از اتلاف آنها جلوگیری کرده و مدت بیشتری آنها را نگه دارید.

تازه نگه داشتن میوه ها و سبزی: انواع توتتوت ها

قبل از اینکه توت فرنگی، تمشک و انواع توتهای دیگر را در یخچال بگذارید آنها را با مخلوطی از آب و سرکه (نسبت ۳ به ۱) بشویید. این ترکیب آنها را ضد عفونی کرده و در برابر کپک محافظت می‌کند که به این ترتیب می‌توان مدت زمان نگهداری آنها را در قفسه یخچال افزایش داد. سعد آنها را با آب بشویید و کاملا خشک کنید.

تازه نگه داشتن میوه‌ و سبزی: کاهوتازه نگه داشتن میوه و سبزی

کاهوی زیادی خریدید و نمی‌خواهید همه آنها را در سالاد بریزید؟ خب برگهای اضافی کاهو را در یک کاسه بریزید و روی آن یک حوله کاغذی قرار دهید، سپس با سلفون کاملا روی آن را بپوشانید. حوله کاغذی رطوبت را جذب می‌کند، یعنی همان چیزی که باعث قهوه‌ای و پلاسیده شدن برگهای می‌شود. اگر حوله خیس شد، آن را بردارید و حوله دیگری را جایگزین کنید. ترفند دیگر: مقداری نمک را روی برگها بپاشید که رطوبت اضافی را بگیرد.

تازه نگه داشتن میوه و سبزی: آووکادوآووکادو کاهش دهنده قند خون

آووکادو حاوی آنزیمهایی است که به هنگام قرار گرفتن در معرض اکسیژن رنگدانه  قهوه‌ای تولید می‌کنند که به همین دلیل است که وقتی آووکادو دو نصف می‌شود و در یخچال گذاشته می‌شود خیلی زود به حالت ناخوشایندی در می‌آید. برای اجتناب از این مساله مقداری آب لیمو را داخل آن تزریق کنید (شما می‌توانید این کار در مورد آووکادوی پوره شده هم انجام دهید). اسید سیتریک حداقل یک روز از قهوه‌ای شدن آن جلوگیری می‌کند. همچنین می‌توانید برشهای آووکادو را با تکه‌های بزرگی از پیاز خرده شده نگهداری کنید. همان گازهایی که به هنگام خرد شدن پیاز چشم شما را می‌سوزاند از اکسید شدن داخل آووکادو پیشگیری می‌کند. تا زمانی که پیاز فقط با پوست آووکادو در تماس باشد، روی مزه آن اثری نخواهد گذاشت.

تازه نگه داشتن میوه و سبزی: هویجهویج

برای جلوگیری از خشک و پلاسیده شدن هویج که باعث ظاهری پیر و چروکیده در آنها می‌شود، در صورتی  که هویج را به صورت کامل خریداری کردید، برگهای آنها را خرد کنید. هویج با رطوبت وضعیت بهتری خواهد داشت، بنابراین آنها را در یک پر از آب قرار دهید، روی ظرف را با سلفون خوب بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید. یا اینکه قبل از قرار دادن هویجها در یخچال، دور آن را با پلاستیک حبابدار بپوشانید: اگر نمی‌خواهید که آنها را در آب بخیسانید این روش اجازه می‌دهد که رطوبت کافی به هویج برسد.

تازه نگه داشتن میوه و سبزی: لیموهادرمان طبیعی شوره سر

اگر نیاز به فشردن لیمو برای غذا یا نوشیدن دارید، به جای دو نصف کردن آن، کل لیمو را با چنگال یا سیخ سوزن بزنید. با این روش شما آب لیمو را به اندازه‌ای که نیاز دارید استفاده می‌کنید بدون اینکه کل لیمو خشک شود. یک نکته هم از استاد باغبانی بشنوید؛ درجه حرارت مناسب لیموترش ۱۳ درجه است یعنی سرمای یخچال برای آن مناسب نیست بنابراین بهترین راه نگهداری آن در مکانی خنک است.

تازه نگه داشتن میوه و سبزی: پیازهاانواع مختلف پیاز (خواص پیاز)

روش تازه نگه داشتن پیاز به نظر عجیب می‌آید اما مواد تور مانند به پیاز اجازه می‌دهد تا هوای کافی دریافت کند که به تازه نگه داشتن آنها کمک می‌کند. خیلی راحت پیازها را در یک جوراب شلواری بریزید، بین هر پیاز یک گره بزنید. از یک جوراب شلواری نو استفاده کنید تا خورش شما بوی پا نگیرد.

تازه نگه داشتن میوه و سبزی: سیب زمینیغذای ضد پیری

برای تازه نگه داشتن سیب زمینی، بین آنها سیب بگذارید. سیبها گاز اتیلن تولید می‌کنند که سیب زمینیهای شما را برای بیش از هشت هفته تازه نگه می‌دارد. فقط با آن سیب زمینی‌های جوانه زده پس از این مدت خداحافظی کنید و آنها را دور بیندازید.

تازه نگه داشتن میوه و سبزی: سیبسیب ضد سرطان

سیبهای برش زده یک غذای مناسب برای میان یا تزئین روی سالاد هستند اما آنهایی که قهوه‌ای رنگ می‌شوند، جذاب نیستند. برشهای باقی مانده را در یک کاسه آب نمک سرد بریزید (۱/۲ قاشق چایخوری در هر یک لیتر یا اینکه آن را در داخل میوه تست کنید) تا از اکسیداسیون جلوگیری کنید. بعد از پنج دقیقه، برشها را خشک کرده و در یک پلاستیک هواگیری شده گذاشته و در یخچال نگهداری کنید.

تازه نگه داشتن میوه و سبزی: کرفسکرفس

بر خلاف کیسه‌های پلاستیکی، فویل اجازه می‌دهد که گاز اتیلن بیرون برود. هنگامی که اتیلن در یک کیسه پلاستیکی به دام می‌افتد باعث می‌شود که رطوبت و فاسد شدن سریعتر بوجود آید.

تازه نگه داشتن میوه و سبزی: موزهاتازه نگه داشتن میوه

گاز اتیلن اینجا هم مقصر است اما جدا کردن موز از دسته موزها و پیچاندن ساقه هر کدام در یک سلفون می‌تواند منتشر شدن گاز را متوقف کند. اگر اخیرا زیاد موز خریدید، آنها را پوست گرفته و در فریزر برای افزودن به اسموتی نگهداری کنید. موز هم همانند لیمو نیاز به دمای ۱۳ درجه دارد.

تازه نگه داشتن میوه و سبزی: گوجهاستفاده از گوجه برای مراقبت از پوست

گوجه‌ها سرما را دوست ندارند، اگر آنها را در یخچال نگه دارید، طعم و بافت ایده آل خود را از دست می‌دهند. علاوه بر این هنگامی که آنها را روی کابینت می‌گذارید اگر ساقه شان را بکنید، آنها را به سمت ساقه روی کابینت بگذارید چون این بخش از میوه آخرین قسمتی است که می‌رسد.

تازه نگه داشتن میوه و سبزی: مارچوبهغذای مرطوب کننده

مارچوبه اغلب اوقات قبل از اینکه برای پخت آماده شود، خشک می‌شود اما روشی وجود دارد که آن را برای دستور دلخواه به اندازه کافی نرم و مرطوب نگه می‌‌دارد. همان روشی که برای نگهداری گلها برای طولانی مدت استفاده می‌شود در مورد مارچوبه هم بکار می‌رود. ته مارچوبه را بصورت لبه بریده در یک کاسه یا فنجان آب قرار دهید. آن را در یخچال قرار دهید و یک کیسه پلاستیکی را بالای سبزیها نگه دارید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: ریدرز دایجست

دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
216
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
110
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
231
بستن منافذ پوست صورت
بستن منافذ پوست صورت با ۹ ماسک خانگی عالی و زیبا کننده و بدون مواد سمی
449
ترفندهای ساده و سریع آرایش خط چشم که کمتر کسی آن‌ها را می‌داند
ترفندهای ساده و سریع آرایش خط چشم که کمتر کسی آن‌ها را می‌داند
924
همه نکات و ترفندهایی که باید درباره مراقبت از موهای فر بدانید
همه نکات و ترفندهایی که باید درباره مراقبت از موهای فر بدانید
255

مقالات سلامت

علائم کمبود ویتامین D
علائم کمبود ویتامین D با ۹ علامت هشدار دهنده که باید به آنها توجه کرد
31
ناشتا بودن قبل از آزمایش خون
ناشتا بودن قبل از آزمایش خون و آمادگی قبل از آن؛ انواع آزمایشها و مواد ممنوعه و ترفندها
42
افزایش هموگلوبین
افزایش هموگلوبین خون با مصرف مکملها و تغییر در رژیم غذایی چگونه امکان پذیر است؟
70
بسته شدن مجرای اشکی
بسته شدن مجرای اشکی در کودکان به چه علت رخ می‌دهد و چگونه درمان می‌شود؟
96
ورم پس از زایمان
ورم پس از زایمان را با درمانهای طبیعی و خانگی رفع کنید
75
دندانهای حساس
دندانهای حساس خود را با رعایت این ۸ قانون بهبود داده و درد آنها را کاهش دهید
139

مقالات آشپزی

نان موزی ساده
ساده ترین روش برای تهیه نان موزی عالی و با چندین و چند گزینه تغییر در دستورالعمل
94
کوفته کلم
طرز تهیه کوفته کلم با سس مخصوص جایگزین دلمه کلم برای افرادی که وقت ندارند
118
نان پیتا با خمیر ترش
نان پیتا با خمیر ترش یک نان عالی برای ساندویچ و انواع غذاهای خانگی
197
سالاد پاستا رنگی
سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی و سس ایتالیایی
384
شربت لیموناد
طرز تهیه شربت لیموناد خانگی در چند مرحله ساده و با ترفندی جدید
1,349
کباب استیک
کباب استیک با سس چیمیچوری و سبزیجات رنگی
778

مقالات تغذیه

غذاهای ضد التهاب
غذاهای ضد التهاب با ۱۵ نوع مختلف که دردهای شما را کاهش می‌دهند
136
غذاهای کاهش دهنده قند خون
غذاهای کاهش دهنده قند خون با ۱۳ نوع متنوع که قند خون را بالا نمی برند
284
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن با ۱۳ نمونه متنوع و کارآمد
423
تمشک سیاه
فواید تمشک سیاه برای بدن با معرفی ۶ فایده برای سلامتی انسان
564
سالمترین سبزیجات
سالمترین سبزیجات چه هستند و چه خواصی دارند؟
399
ویتامین بیوتین
بیوتین یا ویتامین B7 چیست و چه فوایدی برای سلامتی دارد؟
549