جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
بادام بوداده دارچینی

بادام بوداده دارچینی یکی از بهترین تنقلات برای تعطیلات زمستانی

بادام بوداده یکی از تنقلات محبوب اکثر مردم جهان است و پای ثابت تنقلات روزهای تعطیل و آخر هفته. بادام بو داده دارچینی یکی از نمونه‌های خوشمزه و دوست داشتنی آن است که شما نیز طعم آن را خواهید پسندید. ساختن این بادامها بسیار آسان است و طعم آن بسیار لذیذ.

شما باور نخواهید کرد که پس از درست کردن این بادام بوداده، با چه سرعتی در خانه ناپدید خواهند شد. خب معلوم است که هیچ کس نمی‌خواهد آنها را از دست بدهد. اما نکته جالب در مورد آنها این است که علاوه بر خوشمزگی بسیار هم مغذی و پر خاصیت هستند به خصوص که رویه دارچینی دارند.بادام بوداده دارچینی

برای درست کردن بادام بو داده سعی کنید از بادام خوب و مرغوب استفاده کنید چون در واقع ماده تشکیل دهنده اصلی آن بادام است. شما می‌توانید از این بادامهای خوشمزه و عالی برای انداختن در بارهای پروتئینی یا پروتئین شیک هم استفاده کنید تا تاثیری چند جانبه بر مکمل پروتئینی شما داشته باشد.

این بادام دارچینی شیرین می‌تواند یک هدیه خوب برای دوستان نیز باشد. شما می‌توانید آنها را در شیشه‌های کوچک ریخته و دور شیشه را تزئین کنید و به مناسبتهای مختلف به دوستانتان هدیه دهید. باور کنید آنها خوشحال خواهند شد و تشکر ویژه‌ای از شما خواهند کرد.بادام بوداده دارچینی

نمونه دیگری که من خیلی دوست دارم مخلوط ادویه چای است که من از ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین، ۳/۴ قاشق زنجبیل خشک، ۳/۴ قاشق چایخوری هل، ۱/۴ قاشق چایخوری پودر میخک و ۱/۸ قاشق چایخوری پودر فلفل استفاده کردم. این طعم‌ها مثل نمونه معمول من نیستند اما هنوز هم خیلی خوشمزه هستند.

بادام بوداده دارچینیبادام بوداده دارچینی

این بادامهای شیرین دارچینی یکی از بهترین تنقلات تعطیلات زمستانی است که شما حتما آن را خواهید پسندید و وقتی یکبار آن را درست کنید برای سالهای سال درست کردن آن را ادامه خواهید داد.

مواد لازم برای بادام بوداده

۱/۲ پیمانه (۱۱۰ گرم) شکر قهوه‌ای روشن

۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر دانه درشت

۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین سایگون (دارچین خوراکی)

۳/۴ قاشق چایخوری نمک دریای ریز

۴ پیمانه (۶۰۰ گرم) بادام سفید نشده

۱ عدد سفیده تخم مرغ بزرگ

۲ قاشق چایخوری آب

۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل

دستورالعمل تهیه بادام بوداده دارچینی

فر را تا دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی فر ۱۸ در ۱۳ اینچ را با کاغذ مخصوص فر یا پوشش سیلیکونی مخصوص سینی فر بپوشانید.

در یک کاسه متوسط، شکر قهوه‌ای، شکر دانه درشت، دارچین و نمک دریا را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

بادامها را در یک کاسه بزرگ بریزید

در یک کاسه کوچک سفیده تخم مرغ، آب و وانیل را بهم بزنید تا خوب کف کند. این مخلوط را در کاسه بادامها بریزید تا روی بادامها را به طور یکسان پوشش دهد.

مخلوط شکر و دارچین را روی بادامها بریزید تا روی آنها را بپوشاند. این بادامها را روی سینی فر که از قبل آماده شده، پخش کنید.

بادامهای دارچینی را در فر بپزید، هر ۱۵ دقیقه یکبار آنها را بهم بزنید (سه بار در طول پخت این کار را انجام دهید)، کل زمان پخت ۶۰ دقیقه است.بادام بوداده دارچینی

آنها را از فر خارج کرده اجازه دهید تا خنک شوند سپس در ظرف دردار ریخته و به مدت یک هفته نگه دارید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: cookingclassy

ورود به سایت دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

روش صحیح سوهان کشیدن ناخن چیست؟ کارشناسان مانیکور پاسخ می‌دهند
روش صحیح سوهان کشیدن ناخن چیست؟ کارشناسان مانیکور پاسخ می‌دهند
19
مشکلات پوست حساس و چند راه حل ساده برای این مشکلات
مشکلات پوست حساس و چند راه حل ساده برای این مشکلات
23
مهم‌ترین ترفندهای زیبایی و آرایش از زبان کارشناسان
مهم‌ترین ترفندهای زیبایی و آرایش از زبان کارشناسان آرایشی
90
روش صحیح برس کشیدن موها چیست؟ آیا از سنجاق مویی درست استفاده می‌کنید؟
روش صحیح برس کشیدن موها چیست؟ آیا از سنجاق مویی درست استفاده می‌کنید؟
116
رایحه ارکیده و یاس دو رایحه جذاب و پرطرفدار از دنیای گل‌ها
رایحه ارکیده و یاس دو رایحه جذاب و پرطرفدار از دنیای گل‌ها
52
هفت گام مهم برای مراقبت از پوست چرب از زبان کارشناسان
هفت گام مهم برای مراقبت از پوست چرب از زبان کارشناسان
165

مقالات سلامت

قرص اس سیتالوپرام
معرفی کامل داروی اس سیتالوپرام (Escitalopram) – درمان اضطراب و افسردگی
73
فواید چای نعناع
چای نعناع و معرفی ۹ مورد از خواص شگفت انگیز این نوشیدنی مفید
79
تست RDW در آزمایش خون
تست RDW در آزمایش خون چیست و نتایج آن چگونه تفسیر می‌شود؟
92
معرفی التهاب لثه
التهاب لثه و علل و علائم ابتلا، نحوه تشخیص و پیشگیری و درمان این عارضه
61
تغذیه بارداری
تغذیه بارداری و بررسی اهمیت نقش تغذیه در این دوران بارداری
34
درمان ها خانگی در درمان استرس
درمان استرس و معرفی ۱۹ درمان خانگی برای مقابله با این مشکل
216

مقالات آشپزی

نان لقمه‌ای
طرز تهیه نان لقمه‌ای نرم و پفی در فر و بدون فر؛ آموزش مرحله به مرحله و تصویری
266
طرز تهیه اوتمیل اورنایت
طرز تهیه اوتمیل اورنایت در شیشه؛ صبحانه پر فیبر و مغذی با چندین دستورالعمل مختلف
240
بستنی گیاهی
طرز تهیه بستنی گیاهی بدون لبنیات به صورت تصویری؛ بدون گلوتن و وگان
751
بیسکویت پتی بور خانگی
بیسکویت پتی بور خانگی ساده، کرمدار و شکلاتی (Le Pettit Beurre)
307
سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی کلاسیک با سبزیجات رنگارنگ و سس رژیمی
670
طرز تهیه پنیر ریکوتا خانگی
پنیر ریکوتا خانگی را به ساده‌ترین روش بسازید؛ آموزش تصویری
479

مقالات تغذیه

ویتامین A
ویتامین A چه نقشی در سلامت بدن دارد و مقادیر توصیه شده آن چقدر است؟
32
فواید چای نعناع
چای نعناع و معرفی ۹ مورد از خواص شگفت انگیز این نوشیدنی مفید
79
تغذیه بارداری
تغذیه بارداری و بررسی اهمیت نقش تغذیه در این دوران بارداری
34
نوشیدنی انرژی زا و طبیعی
نوشیدنی انرژی زا و طبیعی با ۱۳ دستورالعمل مختلف که می‌توانید در خانه درست کنید
155
فواید آب خیار
آب خیار و معرفی ۷ مورد از مزایای استفاده از این نوشیدنی مفید
89
فواید ماست منجمد
ماست منجمد و معرفی مزایای استفاده از این دسر کم کالری و خوشمزه
266