جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
اندازه شکلات

شکلات های مورد علاقه ی‌ شما چرا از نظر اندازه در حال کوچیک تر شدن هستند؟

شکلات های  میله ای مورد علاقه شما از نظر اندازه  رو به سمت کوچکتر شدن حرکت می کنند. در اینجا  در مورد چرایی این موضوع صحبت خواهیم کرد چون چندین تولید کننده آب نبات با نام های بزرگ در حال پیوستن به کمپینی برای ارائه انتخاب های سالم به مصرف کنندگان در مورد شیرینی های مصرفی هستند.

چرایی کوچیکتر شدن سایز شکلات ها:

 از زمان های قدیم از همان بچگی مطمئنا شما شکلات های  میله ای را دوست داشتید. برخی  شرکت های آب نبات با نام های تجاری بزرگ یک اعلامیه مشترک منتشر کردند که آن ها اندازه بسته های محصولات خود را کاهش خواهند داد که این امر، به نوبه خود تعداد کل کالری های دریافتی ما را کاهش می دهد. در برچسبی در جلوی شکلات  در داخل یک لیست، تعداد دقیق کالری این ماده غذایی را آورده است. این، تغییرات تا سال ۲۰۲۲ تکمیل می شوند و همه ی این ها بخشی از تلاش برای مقابله با نرخ بالای چاقی در آمریکا می باشد. شرکت های حاضر اعلام کردندکه  در جلسه تشکیل شده برای مشارکت در یک آمریکای سالم شرکت می کنند، مارک های شرکت کننده در این جلسه  شامل شکلات مارس، ورنگلی، نستله آمریکا، فررو، لیندت، گیراردلی، راسل استور، و شرکت آب نبات فرارا، می باشد.

در اینجا به طور مختصر و مفید از چگونگی تغییر تعداد آب نبات ها گفته می شود. در مارک های بالا، نیمی از محصولات به طور جداگانه ای بسته بندی می شوند و به صورت بسته های تک وعده ای کوچکتر که بیشتر از ۲۰۰ کالری ندارند در دسترس عموم برای مصرف، قرار می گیرند.  همچنین هنگامی که آن ها بتوانند کالری را بطور صحیح روی بسته چاپ کنند، شمارش کالری با خواندن و فهمیدن آن آسان تر می شود. تعداد کالری شامل کل بسته می شود. اطلاعات در مورد آب نبات ها می تواند به صورت آسان تر و بهتر در دسترس باشد. یک وب سایت جدید Alwaysatreat.com به یک منبع دیجیتال برای کمک به مصرف کنندگان تبدیل خواهد شد که مواد تشکیل دهنده آب نبات و شکلات را بفهمد و به هر نوع سوالی پاسخ داده شود.

آیا  کوچک تر شدن بسته های شکلات یا آب نبات، به معنای بهداشتی بودن  آن محصول است؟

 در حال حاضر، بسیاری از این شرکت ها برای فروش، محصولات خود را به صورت جداگانه بسته بندی می کنند. قبلا هر بسته کمتر از ۲۵۰ کالری انرژی داشت، بنابراین این تغییرات شدید به نظر نمی رسد. اما با بسته های با اندازه بزرگ تر، بیشتر افراد می توانند به راحتی انتخاب کنند که از چه طریق در علایق خود افراط کنند. لیبی میز ، سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی می گوید: آموزش عمومی در مورد مواد غذایی، حتی آب نبات ها، کلیدی می باشد که به مصرف کننده کمک می کند که در زمینه انتخاب مناسب، انتخابی آگاهانه داشته باشند. اما با وجود این تغییرات، مصرف کنندگان باید بخاطر داشته باشند که بسته های کوچک تر با اطلاعات تغذیه ای روی بسته به این معنا نیست که آن آب نبات بهداشتی  است.
کاهش اندازه شکلات

منبع این مقاله  : HEALTH
این مقاله توسط مجله قرمز به صورت اختصاصی، ترجمه شده است. در صورتی که این مطلب، برای شما مفید بود، لطفا نظرات، انتقادات و موضوعات مورد علاقه پیشنهادی خود را با ما به اشتراک بگذارید.

ورود به سایت دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

مهم‌ترین ترفندهای زیبایی و آرایش از زبان کارشناسان
مهم‌ترین ترفندهای زیبایی و آرایش از زبان کارشناسان آرایشی
25
روش صحیح برس کشیدن موها چیست؟ آیا از سنجاق مویی درست استفاده می‌کنید؟
روش صحیح برس کشیدن موها چیست؟ آیا از سنجاق مویی درست استفاده می‌کنید؟
46
رایحه ارکیده و یاس دو رایحه جذاب و پرطرفدار از دنیای گل‌ها
رایحه ارکیده و یاس دو رایحه جذاب و پرطرفدار از دنیای گل‌ها
34
هفت گام مهم برای مراقبت از پوست چرب از زبان کارشناسان
هفت گام مهم برای مراقبت از پوست چرب از زبان کارشناسان
139
بهترین رنگ رژ لب برای آرایش شما در فصل بهار شما چیست؟
بهترین رنگ رژ لب برای آرایش شما در فصل بهار چیست؟
201
میلیا ، نقاط سفید روی پوست چرا به وجود می‌آیند؟ راه درمان آن‌ها چیست؟
میلیا ، نقاط سفید روی پوست چرا به وجود می‌آیند؟ راه درمان آن‌ها چیست؟
110

مقالات سلامت

معرفی التهاب لثه
التهاب لثه و علل و علائم ابتلا، نحوه تشخیص و پیشگیری و درمان این عارضه
11
تغذیه بارداری
تغذیه بارداری و بررسی اهمیت نقش تغذیه در این دوران بارداری
18
درمان ها خانگی در درمان استرس
درمان استرس و معرفی ۱۹ درمان خانگی برای مقابله با این مشکل
99
بلفاریت یا التهاب پلک
بلفاریت یا التهاب پلک؛ علائم، عوارض و درمانهای دارویی و خانگی
107
اندازه مناسب سطح کلسترول چیست
سطح کلسترول چگونه سنجیده می‌شود و میزان نرمال آن چقدر است؟
575
علائم تند تپشی
تند تپشی (تاکی کاردی) و معرفی، علائم، تشخیص و پیگیری و درمان
147

مقالات آشپزی

نان لقمه‌ای
طرز تهیه نان لقمه‌ای نرم و پفی در فر و بدون فر؛ آموزش مرحله به مرحله و تصویری
206
طرز تهیه اوتمیل اورنایت
طرز تهیه اوتمیل اورنایت در شیشه؛ صبحانه پر فیبر و مغذی با چندین دستورالعمل مختلف
218
بستنی گیاهی
طرز تهیه بستنی گیاهی بدون لبنیات به صورت تصویری؛ بدون گلوتن و وگان
709
بیسکویت پتی بور خانگی
بیسکویت پتی بور خانگی ساده، کرمدار و شکلاتی (Le Pettit Beurre)
280
سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی کلاسیک با سبزیجات رنگارنگ و سس رژیمی
627
طرز تهیه پنیر ریکوتا خانگی
پنیر ریکوتا خانگی را به ساده‌ترین روش بسازید؛ آموزش تصویری
460

مقالات تغذیه

تغذیه بارداری
تغذیه بارداری و بررسی اهمیت نقش تغذیه در این دوران بارداری
18
نوشیدنی انرژی زا و طبیعی
نوشیدنی انرژی زا و طبیعی با ۱۳ دستورالعمل مختلف که می‌توانید در خانه درست کنید
50
فواید آب خیار
آب خیار و معرفی ۷ مورد از مزایای استفاده از این نوشیدنی مفید
63
فواید ماست منجمد
ماست منجمد و معرفی مزایای استفاده از این دسر کم کالری و خوشمزه
240
معرفی عوارض مصرف زردچوبه
عوارض مصرف زردچوبه و معرفی ۱۳ مورد از این عوارض که شما ممکن است ندانید
415
معرفی خواص هل
خواص هل و معرفی ۱۱ خاصیت شگفت انگیز از این ماده غذایی
242